Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zeester 40

Oostzee, Baai van Lübeck, Großenbrode, Fehmarn

Max.  4   gasten
63m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
63m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 27.04 tot 05.05.2024
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 05.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

met tegen wind en uitzicht beschermd dakterras, houtkachel, Blu-ray speler en strandstoel

Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning aan de Oostzee - direct aan zee - met een langzaam aflopend fijn zandstrand? Dan ben je op de juiste plaats!

We willen dat u - onze gasten - zich net zo comfortabel voelen als wij:

aankomen - je goed voelen - genieten - uitschakelen - ontspannen - gewoon je ziel laten bengelen.

Onze vakantiewoning van 63 m² ligt in het strandpark Großenbrode en is volledig afgestemd op de behoeften van onze gasten. De vakantiewoning is liefdevol ingericht tot in het kleinste detail en strekt zich uit over 2 verdiepingen. Op de onderste verdieping vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180x200 cm en met verstelbare lattenbodems), een wellness badkamer met regendouche, bubbelbad en wasmachine, en een gezellige woonruimte met eethoek en open keuken. Op ons dakterras (op het zuiden), dat beschermd is tegen wind en inkijk, heeft u een geweldig uitzicht op de Oostzee.

De keuken is uitgerust met een vaatwasser, heteluchtoven, magnetron, mixer, water- en eierkoker, wafelijzer, Brita waterfilter, zodat het u op vakantie aan niets ontbreekt.

Het tweede slaapgedeelte (galerij) met twee eenpersoonsbedden (90x200 cm en met verstelbare lattenbodems) is bereikbaar via een trap. De trap kan worden beveiligd met een trapbeveiliging. Er is een tweede TV en een tweede Blu-ray speler, zodat er altijd een mogelijkheid is om je terug te trekken. Dit is ook erg populair bij de kinderen en tieners. Een babyreisbedje met matras en topbed, een kinderstoel, een voetenbankje voor de kleintjes, een selectie dvd's, cd's, boeken en spelletjes zijn beschikbaar om de vakantiebagage te vergemakkelijken. U kunt uw waardevolle spullen opbergen in de aanwezige kluis.

We heten je welkom!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 130 km Hamburg

130 km

Station 1.5 km Großenbrode

1.5 km

Snelweg-afrit 3 km Großenbrode

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Strandpark Großenbrode ligt op slechts een steenworp afstand van de boulevard en de Oostzee. Geniet in elk seizoen van de frisse Oostzeelucht en het prachtige fijne lange zandstrand. Restaurants, cafés, bakkers en kleine boetiekjes nodigen u uit om te wandelen en te vertoeven. De jachthaven, talloze sportfaciliteiten en prachtige speeltuinen zijn ter plaatse, Heiligenhafen en het eiland Fehmarn liggen op slechts enkele minuten rijden. Daar vindt u ook een mooi recreatiezwembad. Plezier en actie zijn te vinden in het nabijgelegen Hansapark.

U kunt uzelf verwennen met massages en wellnessbehandelingen in het spacentrum. Het Oostzeebad Großenbrode met zijn zes jachthavens ligt op het uiterste puntje van de Baai van Lübeck op het schiereiland Wagrien tussen Heiligenhafen en het eiland Fehrmarn en is aan drie kanten door water omgeven. Het is een van de gebieden in Duitsland met de minste neerslag en de meeste zon. Hier wachten u ontspanning en rust direct aan de Oostzee met zijn fijne zand op het zuidstrand met pier en de lange zeepier of ook op het rustigere weststrand (natuurstrand). Geniet van het milde zeeklimaat.
En altijd aanwezig: de imposante 963 meter lange Fehmarnsund-brug, die sinds 1963 het vasteland met het eiland Fehmarn verbindt. Een bezoek aan het eiland is altijd de moeite waard, met de auto, de trein of zelfs met de fiets, bijvoorbeeld naar Burg (slechts ca. 12 km), als het niet te hard waait.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Reeds inbegrepen in de huurprijs:
- Elektriciteit, water, verwarming, WLAN, seizoensgebonden strandstoel (mei tot september)
- Beddengoed, handdoeken, grote badhanddoek per gast, voor 2 personen voor 7 nachten of meer
- Theedoeken, douchemat
- fietsenberging op de begane grond in het fietsenhuis
- Parkeerplaats direct bij Haus Seestern.

De borg van € 100 wordt na uw vertrek en na het schoonmaken van het appartement aan u terugbetaald.

Aankomst: na afspraak 15:00 tot 16:00 uur
Vertrek uiterlijk: 10:00 uur
Kortere tijden (minimum verblijf) zijn mogelijk in overleg met ons.

De toeristenbelasting moet ter plaatse worden betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung bis 40 Tage vor Anreise: Gebühr: 40% des regulären Reisepreises Spätere Stornierung: Gebühr: 80% des regulären Reisepreises Ohne Stornierung - keine Anreise: Gebühr: 100% des regulären Reisepreises

meer informatie:

Blu-ray speler, stereo met CD-speler, USB-poort en docking voor IPod/IPhone, 4 knuffeldekens, stopcontacten, wafelijzer, thermosfles, Brita waterfilter, Senseo koffiezetapparaat, mixer, water- en eierkoker, voldoende serviesgoed (12 couverts), Kinderservies en -bestek, theeservies, oven, braadpan, wekker, droogrek, EHBO-kit, gezelschapsspelletjes voor kinderen, selectie van DVD's en CD's, vrijetijdsgidsen en kaarten van de omgeving en gratis WLAN beschikbaar. Vloerverwarming in de badkamer en de woonkamer. De eethoek is uitgerust met een uitschuifbare tafel (80 x 80 - 140 cm) en biedt plaats aan 6 personen. Onze flat is ook geschikt voor mensen met een allergie, omdat er geen vloerbedekking is. De slaapkamer en de galerij zijn bedekt met een hoogwaardige warme vinyl laminaatvloer. Een strandstoel is inbegrepen van mei tot september. Een parkeerplaats, direct bij het huis, en een fietsenberging op de begane grond van het fietsenhuis zijn ook inbegrepen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Fam. W. uit 58089 Hagen

4,4
4 4 4 5 5
Toon Duits

Overal tevreden

We voelden ons op ons gemak. De inrichting was mooi en alles was precies goed.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Oktober 2019

Brigitte W. uit Nordhorn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige flat rondom

We voelden ons onmiddellijk zeer comfortabel in deze zeer goed uitgeruste flat. Er ontbrak niets! Eén recensie klaagde over de matrassen, maar dat kunnen we niet bevestigen. We hebben goed geslapen. De flat kan zeker worden aanbevolen. We komen volgend jaar terug.

April 2019

Christiane R. uit 22850 Norderstedt

4,5
4 4 5 5
Toon Duits

Mooie flat

De flat komt overeen met de beschrijving. Het is ingericht en uitgerust volgens een hoge standaard - met uitzondering van de matrassen. Helaas onderging ik sinds onze terugkeer een orthopedische behandeling en we sliepen erg slecht op de dunne matrassen. Er moet dringend geïnvesteerd worden.
Anders, zoals ik al zei, een mooie flat op een zeer goede locatie. De architectuur van het strandpark en in Großenbrode is zeker niet de mooiste, maar het echt mooie strand met geweldige promenade compenseren. Er wordt momenteel veel gebouwd in Großenbrode, ook in de eerste rij aan zee voor het Strandpark. Upsdalsboom bouwt hier ook een van zijn woningen. Maar het bouwlawaai was draaglijk. De fundamenten waren al gelegd toen we erheen gingen.
De nieuwe speeltuinen en de restaurants op loopafstand zijn leuk.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2017

Gerhard B. uit 45894 Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Graag opnieuw...

Een heerlijke vakantie in een zeer goed uitgerust vakantieappartement. Er ontbrak niets. Het appartement is aantrekkelijk en liefdevol ingericht. Geen overdrijving: echt alles op hoog niveau. Er waren geen klachten. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2017

Julia J. uit Güntersleben

5,0
5 5 5 5

TOP

Super Unterkunft, jederzeit wieder, absolut zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2016

Klaus M. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Wie Zuhause :-)

Noch einmal, aber jetzt mit richtigen Daten:

Ausstattung komplett :-) und dazu noch wirklich ansprechend :-)
Wenn man sich im Urlaub keine Gedanken über evtl. Mängel der Unterkunft machen will (das wollen wir ja wohl alle nicht ;-) ), dann ist diese Ferienwohnung nur zu empfehlen !
Wir haben eine sehr schöne Zeit dort verbracht und uns während der schlechten Tage auch gerne in der Wohnung aufgehalten :-)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2016

Birgit C. uit Paderborn

5,0
5 5 5 5

Top Ferienwohnung

Sehr gut ausgestattet . Es wurde an alles gedacht. Wir können die Wohnung nur weiterempfehlen . Selbst für mitgebrachte Fahrräder einen eig. Abstellraum , der Fahrstuhl , alles super. Die Nähe zur Insel Fehmarn .

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie Nordbeck

Familie   Nordbeck

Beste vakantiegast! Wij (Friedrich en Ingrid Nordbeck met onze twee zonen) komen uit Nordhorn / Nedersaksen, vlak bij de Nederlandse grens. Wij houden ervan om zo vaak mogelijk vakantie te vieren aan de Oostzee. Zo hebben we Großenbrode zelf ontdekt en in 2013 de penthouse vakantiewoning Seestern 40 gekocht. Wij willen dat u - onze gasten - zich net zo comfortabel voelen als wij: aankomen - je goed voelen - genieten - uitschakelen - ontspannen - gewoon je gedachten laten afdwalen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 66378

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66378.htm


«Zeester 40» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 05.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven