Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oase aan het strand

Noordzee - district Aurich - Nessmersiel

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Indeling van het huis:
Begane grond: Ruime open woon/eetkamer met flatscreen TV (48 inch/122cm - 3D, voetbalmodus, quad processor, spelconsoles geschikt), soundbar en subwoofer met 300watt Dolby surround, DVD-speler en houtkachel. De eetkamertafel is uitschuifbaar en heeft 4 stoelen. In de woonkamer is er een gezellige lederen zithoek met extra poef

De keuken is gescheiden van de woon-eetkamer en kan door een deur worden afgesloten. Het bevat een moderne, goed uitgeruste inbouwkeuken met keramische kookplaat incl. oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, waterkoker, wafelijzer, broodrooster, mixer, eierkoker, koffiezetapparaat, compleet messenblok alsmede een volautomatische koffiemachine (bereidt espresso, espresso macchiato, koffieroom, koffie, cappuccino, latte koffie, latte macchiato met één druk op de knop). Voldoende servies en bestek is uiteraard aanwezig

Op de begane grond is de badkamer met een hoekdouche van 90 x 90 cm met grote hoekinstap en WC. De douchebak werd in november 2015 verwijderd, de douche werd gelijkvloers aangelegd en voorzien van antisliptegels. Haardroger, radio en wasmachine zijn beschikbaar (de wasmachine werkt op muntjes)

De hal is voorzien van een schoenenkast, 2 spiegels (1 spiegel in corpusvorm), een wandpaneel en een garderobe

Een slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Het is uitgerust met een bed van 1,40 meter bij 2 meter, schuifdeurkast, 2 nachtkastjes met bijbehorende bedlampjes. Het bed is, net als alle andere bedden in het huis, voorzien van indirecte verlichting en afstandsbediening. Net als in de andere slaapkamers is er ook in deze kamer een flatscreen-tv (24 inch/60 cm) met geïntegreerde dvd-speler en satellietontvangst.

In de berging bevinden zich een stofzuiger, kluis (30 x 20 x 20 cm) met combinatie, kinderstoel, reserve koffiezetapparaat, reserve waterkoker, bezem, stoffer en blik, schoonmaakemmer, dweil, voetenbankje, naaidoos, EHBO-doos, schoenpoetsdoos, warmwaterkruik, pluizenborstel, washoek en een strijkijzer en strijkplank

Boven:
1 slaapkamer met groot tweepersoonsbed van 2 bij 2 meter (matrassen H4 nieuw eind 2019) en flatscreen-tv (32 inch/81 cm) incl. dvd-speler met satellietontvangst
1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van elk 1 bij 2 meter. Een kinderreisbedje en kinderstoel zijn uiteraard aanwezig. Een flatscreen-tv (32 inch/81 cm) met dvd-speler en satellietontvangst is hier ook beschikbaar. Als extra uitrusting is in deze ruimte een geluidsstoel voor kinderen beschikbaar. Naast een subwoofer heeft deze interfaces voor het aansluiten van een aux-kabel voor het aansluiten van mobiele telefoons en ipods, een hoofdtelefoonkabel en een interface voor een usb-stick. U moet de juiste kabels en apparaten meenemen bij aankomst.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met wekkerradio's. De wekkerradio's hebben een USB-interface.

De bovenverdieping heeft een gastentoilet met een kleine wastafel

Alle ramen van het huis zijn voorzien van rolluiken. Onder alle bedden is indirecte verlichting met afstandsbediening geïnstalleerd, zodat grote en kleine gasten 's avonds rustig in slaap kunnen vallen met aangenaam dimbaar licht. De ramen in de slaapkamers op de bovenverdieping hebben ook horren.

Op de nachtkastjes van de slaapkamers bevinden zich nachtlampjes met aanraakschermen die op verschillende niveaus kunnen worden ingesteld. Alle matrassen en de hoesjes zijn eind 2019 nieuw aangeschaft.
Voor onze viervoetige gasten stellen wij een XL-bankkussen en voldoende hondendekens ter beschikking, zodat ook zij tijdens hun verblijf een knus plekje vinden. Het spreekt dus vanzelf dat bedden en banken taboe zijn voor onze viervoetige gasten!
Wij verzoeken u vriendelijk ons advies ook te overwegen ten aanzien van gasten die geen honden meenemen! Verder willen wij u erop wijzen dat wij geen boekingen met meer dan één (1) hond accepteren!

Het huis heeft een buitenterras van 24 vierkante meter dat niet zichtbaar is vanaf de straat en op het zuiden ligt. Zowel de gevels als de zijkanten van het huis zijn voorzien van LED-verlichting en zorgen voor een gezellige sfeer en een veilige wandeling in de buitenruimte.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (100x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 18 km Norden

18 km

Snelweg-afrit 60 km Neermoor

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het perceel van ca. 300 m² is gelegen aan het einde van een doodlopende weg op een hoekperceel op een zeer gunstige locatie en oriëntatie. De plaatselijke supermarkt ligt in de directe omgeving (ca. 100 meter) van het huis en is zichtbaar vanuit het huis. Halverwege is de kinderspeelplaats met klimgelegenheid. In het winterseizoen (wanneer de supermarkt gesloten is) is er een verkoopwagen met broodjes, gebak, dagbladen en andere kleine dagelijkse benodigdheden op ongeveer 50 meter afstand van het huis van ongeveer tot uur
De tuin met terras ligt volledig op het zuiden en is vanaf de straat niet te zien. De woning is omheind met een tuinhek van 1,25 meter hoogte, zodat kinderen en eventueel 1 hond onbezorgd door de tuin kunnen ravotten, terwijl de rest van het gezin zich onbekommerd kan ontspannen. Het hek heeft 2 afsluitbare tuinpoorten zodat het pand van beide kanten betreden en verlaten kan worden. Het huis werd eind 2014 rijkelijk gerenoveerd tot een hoge standaard.
Alle kamers van het huis zijn betegeld. Het sanitair werd vervangen en de woon/eetkamers en slaapkamers werden zorgvuldig ingericht met nieuw meubilair

Er is voldoende zitgelegenheid in de tuin. Er zijn 6 klapstoelen met hoge rugleuning en 2 ligstoelen, elk verstelbaar in 5 posities, met bijbehorende bekleding. Voor de zonnige uren zijn er 2 ligbedden met gestoffeerde kussens en een grote parasol

Een barbecue behoort uiteraard tot de basisuitrusting van de buitenruimte. Er is een gereedschapsschuurtje bij het huis, waarin ook meegebrachte fietsen en dakdragers e.d. kunnen worden opgeborgen en afgesloten tijdens uw verblijf. Het tuinhuis heeft binnen elektriciteit/verlichting en een stopcontact voor het opladen van e-bikes.

Bij de woning horen 2 parkeerplaatsen

Neßmersiel is een kleine, hondvriendelijke badplaats aan de kust met een eigen strand waar ook honden welkom zijn.
Er zijn 2 fietsverhuurders en een bootverhuur in het dorp. Er zijn speelplaatsen voor kinderen en een voetbalveld
In Neßmersiel is er voor de kleine vakantiegasten een binnenspeeltuin, waar ook een sauna is.
In het zomerseizoen is er een supermarkt en bakker in het centrum van het dorp. Buiten het seizoen worden de vakantiegangers verzorgd door een mobiele bakkerij, die broodjes en gebak aanbiedt, evenals kleine dagelijkse benodigdheden en dagbladen
Diverse restaurants verwennen de vakantiegangers met culinaire lekkernijen. De plaatselijke verenigingen organiseren verschillende feestelijke evenementen, vooral in het hoogseizoen. Deze omvatten barbecue-avonden met vrolijke muziek.

Vanuit Neßmersiel zijn er verschillende interessante manieren om de dag door te brengen. Tenslotte zijn er wadlopen naar Baltrum en Norderney.
De haven ligt ook aan het strand van Neßmersiel, vanwaar de dagelijkse veerdienst naar het eiland Baltrum vertrekt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

60,-€ kosten voor de eindschoonmaak van het huis (inbegrepen in de huurprijs van de 1e week) en de toeristenbelasting moeten bij aankomst aan de beheerder worden betaald.
De maximale bezetting van het huis is 4 personen.
Tegen een toeslag van € 12 per persoon kan een linnenpakket en een handdoekenpakket van € 8 per persoon worden geboekt bij onze beheerder. Het pakket omvat beddengoed (opgemaakt bij aankomst), 1 handdoek, 1 douchehanddoek en 2 theedoeken per persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Tegen betaling kan een linnenpakket worden geboekt bij onze beheerder
Beddengoedpakket 12€ per persoon; handdoekenpakket (1 badhanddoek en 1 handdoek) 8€.

Het huis heeft een 50 MBits WLAN verbinding

Bij aankomst worden onze gasten direct in het vakantiehuis ontvangen en krijgen ze een korte briefing in het huis. Bij vertrek is de beheerder ook ter plaatse.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-03-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Peter C. uit Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis van topklasse

Vakantiehuis buitengewoon goed uitgerust. Ruim met veel extra's en oog voor detail. Onderhouden tuin, volledig omheind. Communicatie met de verhuurder zeer goed. We voelden ons op ons gemak en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2018

Kathrin W. uit 40629 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Super tolles Ferienhaus

Haben das Haus schon zum zweiten Mal gemietet. Hochwertige und sehr geschmackvolle Einrichtung. Sehr sauber, gute und feste Matratzen....wichtig ! Tolle Einzellag; Grosse Terasse und schön gestalteter Garten. Nette Hausvermieter und die Kommunikation mit der Verwalterin Frau Klaassen klappt bestens. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie M. Filzen:

Vielen Dank für die nette Bewertung. Es freut uns, dass auch der zweite Eindruck so positiv ausgefallen ist. Wir werden uns bemühen stetig einen guten Standard zu halten und freuen uns auf Ihren nächsten Besuch.

Oktober 2017

Claudia S. uit 40468 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Ließ keine Wünsche offen

Ein Ferienhaus, wie man es sich wünscht. Die Eigentümer haben an alle Details gedacht - sehr schön, modern und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus mit viel Platz und vielen Annehmlichkeiten. Dazu gehören u.a. die Entertainment-Ausstattung, Kaminofen, Nespresso-Maschine, Spülmaschine, Waschmaschine, um nur ein paar Sachen zu nennen, die man wohl nicht standardmäßig erwartet. Mit drei separaten Schlafzimmern findet jeder seine Ruhezone.

Auch die Außenanlagen sind sehr gepflegt. Wir haben eine sehr entspannte Woche in der Strandoase verbracht und freuen uns auf unseren bereits gebuchten Wiederholungsurlaub in der wärmeren Jahreszeit und hoffen, dann auch Terasse und Grill nutzen zu können.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Patrick uit Greimerath

4,8
5 5 5 4

Schönes Ferienhaus

Schönes Ferienhaus. War alles ok. Kann man nur weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2017

S und A uit Freisen

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Ein sehr schönes und modern eingerichtetes Ferienhaus.
Der gepflegte Garten ist komplett eingezäunt und durch die verschiedenen Sitzgelegenheiten kann man den ganzen Tag über die Sonne genießen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen auf jeden Fall wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2017

Frank H. uit 50259

5,0
5 5 5 5

einfach nur genial :)

Das perfekte Haus um einen unbeschwerten und erholsamen Urlaub zu verbringen. Hier stimmte einfach alles.

Die Vermieter sehr nett und freundlich, die Buchung kein Problem.

Das Haus liegt in einer Sackgasse, in einer ruhigen Lage aber denoch zentral.

Morgens, keine 100m entfernt gab es frische Brötchen und einen Lebensmittelladen.

Das Haus war sehr sauber, komplett und geschmackvoll eingericht, der Garten sehr gepflegt und eingezäunt. Es wäre auch für unseren Hund optimal gewesen.

Im Wohnbereich ein Kaminofen und in jedem Schlafzimmer ein TV-Gerät.

Es fehlte uns an nichts in unserer Urlaubswoche.

Wir kommen gerne wieder und können dieses Haus einfach nur weiter empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Oliver K. uit 46244 Bottrop

5,0
5 5 5 5

Urlaub nach Maß

Das Haus Strandoase in Neßmersiel ist das Beste Beispiel dafür, wie ein Ferienhaus sein sollte ! Das Haus sowie die Außenanlage sind sind TOP gepflegt. Die Eigentümer haben sich größte Mühe gegeben das Haus Modern und zugleich sehr gmütlich zu gestalten. Das wir nicht unser letzter Aufenthalt in der Strandoase, Lage, Ausstattung, alles 1a !!! Wir sind rund um begeistert !!!
Der kontakt zum Vermieter war erstklassig, Danke für diesen tollen Urlaub in Ihrem Hause

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2016

Sandra uit 59174 Kamen

5,0
5 5 5 5

Immer wieder sehr gerne!

Das Haus entsprach genau unseren Vorstellungen. Es ist sehr gemütlich eingerichtet, mit viel Liebe zum Detail. Der komplett eingezäunte und gepflegte Garten rundet den Urlaub perfekt ab. Die Immobilie ist sehr sauber, sowie das Mobiliar. Wir haben uns in der Strandoase sehr wohlgefühlt und würden es jederzeit wieder mieten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2016

Peter T. uit Michelfeld, LK Schwäbisch Hall

4,0
4 4 4 4

Ein Ferienhaus den jeder Mögen wird

Nettes Ambiente, geschmackvolle Einrichtung, ideale Lage für lange Spaziergänge.
Unser Hund hat sich auch sehr wohlgeführt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Maart 2016

Volker H. uit Rheinberg

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Ein sehr schön gelegenes Haus mit super Ausstattung. Sehr gepflegt. Unkomplizierter Check in .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2015

D. uit Grafschaft-Lantershofen

5,0
5 5 5 5

Top Feriendomizil

Kurz&knapp, ich denke die Sterne sagen alles!
-sehr schönes, sauberes, geschmackvoll eingerichtetes Haus
-alles vorhanden was man im Urlaub so braucht
-schöner, gepflegter, eingezäunter Garten
-top Lage
-Vermieter und Verwalter sehr freundlich
Wir waren rundum zufrieden und kommen gerne wieder! Kleines Manko: der Belegungsplan ist zu voll ;-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2015

Werner K. uit hessen

5,0
5 5 5 5

alles voll in ordnung

wir habeb einen tollen urlaub verbracht ( 2 familien + 1 hund) und waren vollauf zufrieden.
alles im und am haus fanden wir toll und das das ferienhaus eingezäunt war für bella ganz klasse.
die kommiukation mit familie fielzen war sehr gut.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2015

M. S. uit Anröchte

5,0
5 5 5 5

Erholsame Tage!

Ich habe mich bestens erholt, nicht zuletzt durch das schön eingerichtete Haus und den kleinen Garten, in dem mein Hund frei laufen durfte. Das Haus lässt keine Wünsche offen und ist so schön eingerichtet, dass man sich sofort sehr wohl fühlt. Die Lage dieser Unterkunft ist gut, da man den kleinen Park direkt vor der Tür hat und ein Lebensmittelgeschäft ist nur wenige Meter entfernt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie

Maart 2015

Melanie H. uit Oer-Erkenschwick

5,0
5 5 5 5

Top Urlaub trotz steifer Brise :)

Wir haben den Aufenthalt in der Strandoase sehr genossen. Die Haus ist sehr geschmackvoll und auch so war alles zu unserer vollsten Zufriedenheit. Die Nespressomaschine war natürlich Top und der Kamin brannt jeden Abend. Dadurch das der Garten komplett eingezäunt war konnte unser Hund sich draußen frei bewegen. Es war ein großes Hundekissen vorhanden und mehrere Hundedecken, absolut perfekt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2015

K. K. uit Köln

5,0
5 5 5 5

Ein Paradies für Mensch und Hund!

Wir haben die Woche Auszeit sehr genossen. Eine Unterkunft, die keine Wünsche offen lässt, ein gemütliches kleines Häuschen, in dem man sich wohl fühlt. Im eingezäunten Garten kann sich der Hund austoben, während der Mensch auf der Terrasse einen Espresso genießt. Ein Lob an die Familie Filzen für die geschmackvolle Einrichtung und den netten Kontakt, wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie M. Filzen

Familie M. Filzen

Wij bezoeken Nessmersiel al verschillende jaren als vakantiegasten en hebben heel wat accommodaties gezien. Nu we geen vakantiegasten meer zijn maar verhuurders, hebben we ons ten doel gesteld ons huis in te richten zoals we het als gast zouden willen aantreffen. Om dit doel te bereiken hebben wij veel tijd en moeite geïnvesteerd in de renovatie en inrichting van het huis en dat zullen wij blijven doen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 66858

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66858.htm


«Oase aan het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven