Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe strand villa - Zadar

Bibinje, Zadar, Dalmatië

Max.  10   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

62 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

62 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Beschrijving

De unieke ligging van de villa aan het water, met een adembenemend uitzicht op het kristalheldere water, de offshore-eiland ter wereld en de indrukwekkende Velebit bergen zijn onvergelijkbaar. In welke richting de blik altijd gericht, zal je letterlijk worden opgevangen uit het unieke landschap.
De beste plek om te genieten van de zonsondergang, is waarschijnlijk het grote balkon van het huis of in-house Jetty. Maar de stad Bibinje of de nabijgelegen universiteit van Zadar te bieden van belang zijn voor toeristen heeft.
De moderne villa met uitzicht op de zee en heeft een eigen toegang tot het strand, dat direct grenst aan de mediterrane tuin. Hier kunnen ze spelen, zwemmen, barbecuen of gewoon genieten van de zonsondergang. Uit eigen aanlegsteiger van het huis, kunt u beginnen (National Park) om boottochten naar de eilanden van Kornati. Het strand leven op de jachthaven Bibinje / Sukosan ideaal voor beachvolleybal / zeilen / water. Of kunt u een wandeling door de stad Bibinje met zijn winkels, bars en restaurants (300m). In fietsafstand (5-7km), studenten Zadar trekt mediterrane leven: Dalmatische markt, concerten, disco's, bars, restaurants, Venetiaanse architectuur. De luchthaven van Zadar kunt u de villa te bereiken zeer eenvoudig, bijvoorbeeld met de taxi in ongeveer 10 minuten (+/- € 10 tarief). Bevriende families of kleine groepen zich comfortabel hier het hele jaar te voelen. Het huis is volledig gerenoveerd (edele materialen, eco-house-standaard, maar de moderne technologie)

--- De villa beschikt over Wi-Fi, elke kamer is voorzien van airconditioning met moderne, individueel regelbare airconditioning, speciale flyscreen bescherming van het interieur van het huis tegen muggen. Er zijn grote flatscreen-tv met Duitse en Kroatische televisie, een spelconsole in de slaapkamer en in de woonkamer. De kamers zijn licht en vrij uitzicht op de blauwe zee. Twee van de 4 slaapkamers hebben een eigen balkon met uitzicht op zee.
Boten kunnen worden afgemeerd in de voorkant van het huis aan de eigen aanlegsteiger. Naast de mogelijkheid tot het huren boten, de haven van Bibinje biedt ook de mogelijkheid om eigen boten mogelijk te maken voor water.
In de mediterrane tuin olijven, druiven en zelfs kiwi's groeien. Speciale lampen die met verschillende 'moods' van het huis kan worden gereden, baden de tuin en de bar in de avonduren in een speciale sfeer.
De 2 D / toiletten zijn ook onlangs gerenoveerd met lichte, elegante stenen, grote inloopdouche, glazen wand en grote regen douchekoppen. De badkamers en de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

In de villa alles vorhanden-- fietsen, een BBQ grill, tv, spelcomputer, espressomachine, waterkoker, modern fornuis en oven, vaatwasser, wasmachine, stereo-installatie met iPod-dock, duiken accessoires, handdoeken, lakens, in elke kamer een individueel regelbare airconditioning is etc daar. Lokaal ook een betrouwbare partner die er voor u met vragen of het plannen van reizen altijd bereikbaar. Anders je alleen in de villa en kan ongestoord genieten van hun tijd.


De luchthaven van Zadar is niet ver weg en gemakkelijk bereikbaar met de taxi. Naast de German Wings en Ryanair ook veel meer low cost maatschappijen vliegen naar het vliegveld (met inbegrip van German Wings).
De villa is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt parkeergelegenheid voor maximaal 2 auto's.

Luxe villa aan het strand in de buurt van Zadar voor 1-2 families, 2e verdieping, 7 kamers, waarvan:

Eerste verdieping:
2 ruime slaapkamers met elk voor 2 volwassenen, met een balkon en uitzicht op zee,
1 grote slaapkamer met 2 open verdiepingen en trap, en groot dakraam. Op elke verdieping een tweepersoonsbed.
1 Medium size slaapkamer voor 1 persoon (kinderen) (+ extra bed)
badkamer
begane grond:
Keuken, badkamer, ruime woonkamer en eetkamer, garage, terras, tuin, pier, strand, wasplaats, kelder.

Zelfs in de winter, de villa is zeker een bezoek waard:
Eigen strand Sauna met vervolgens afkoelen in kristalheldere Adriatische Zee bij watertemperaturen van ongeveer 14/15 ° C.
Cafe op Bollerofen of / en golven waargenomen in de tuin of op het terras, voelen Yugo, zelfs hoge golven tijdens het zout in de lucht, een boek lezen, schrijven memoires, spelen met kinderen en volwassenen in de warme huiskamer, of zelfs van de eigen aanlegsteiger van varen naar de nabijgelegen eilanden.
Natural Park in de buurt van Velebit nodigen u uit om mooie wandelingen, in de winter zelfs met sneeuwschoenen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 10 km Zadar Airport

10 km

Station 9 km Željeznička stanica Zadar

9 km

Snelweg-afrit 4 km Zadar city center

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa kijkt uit over de zee en heeft een eigen strand met een dock en boot aanmeren. De prachtige tuin voor barbecues eindigde direct aan het strand in de voorkant van de zee. Het huis is gelegen in de directe omgeving (ongeveer 300 meter) naar het centrum van de stad Bibinje met vele kleine winkeltjes, bars en restaurants.
De student stad Zadar is gemakkelijk bereikbaar met de fiets (ongeveer 5 7km). Het huis is zeer gemakkelijk van de internationale luchthaven van Zadar te bereiken met de taxi in ongeveer 10 minuten (+/- € 10 tarief). Voor diegenen die reizen met de auto, het heeft een eigen parkeerplaats. Vanwege zijn uitzonderlijke ligging aan zee, de prachtige tuin en dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden, het huis is met name geschikt voor een gezinsvakantie (1-2 gezinnen).

Met name is de nabijheid van de mooiste natuurparken in het land. Paklenica Canyon, Plitvice Meren (UNESCO Werelderfgoed), Krka watervallen en de Zrmanja fluorwaterstofzuur.
Alle hier genoemde nationale parken liggen binnen handbereik van de villa. Speciaal aanbevolen is het eiland van Kornati. Met een gehuurde boot kunt u direct duiken vanaf de steiger van het huis in de eilanden.

De Bibinje heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie: leuke cafés en restaurants, stranden, een jachthaven en nog veel meer. Hij is ook een zeer goed punt voor alle watersporters maar ook voor natuurliefhebbers. Duikschool, jetski's huren en kite centrum gemakkelijk te bereiken te voet of per fiets. Het huis ligt dicht bij de grootste en misschien wel mooiste jachthaven aan de Adriatische kust, de Marina Dalmacija.

De stad Zadar is ook vlakbij. Zadar heeft een zeer rijke 3000-jarige geschiedenis en is nog steeds een culturele, economische en administratieve centrum van de Noord-Dalmatië. De stad is rijk aan archeologische en artistieke erfgoed van monumenten uit de oudheid, de middeleeuwen en de renaissance. Zadar is een schat van de wetenschap en de Kroatische geschiedenis. Het is opgebouwd rond het Forum Romanum en is omgeven door een nog steeds bewaard stadsmuren. Zadar is rijk aan oude Kroatische sacrale monumenten. Er zijn tal van archieven, musea, bibliotheken, en ook de oudste
Kroatische University (1396).
In de herfst / winter het strand huis is een bezoek waard:
Eigen strand Sauna met koeling in de kristalheldere Adriatische Zee bij watertemperaturen van ongeveer 14/15 ° C knuffelen op Bollerofen en / of lezen in het verwarmde woongedeelte (Floor), golven waargenomen in de tuin, op Yugo zelfs hoge golven, terwijl de zilte lucht van de zee voelen, al vanaf het dakterras.
Degenen die liever de zee `wil out, kan starten vanaf de eigen aanlegsteiger met een boot en varen naar de nabijgelegen eilanden. Degenen die de voorkeur geven aan het land te genieten, kan ook in het natuurpark van de nabijgelegen Valebitgebirges, in de winter zelfs met sneeuwschoenen, en skiën is mogelijk.
De villa is gelegen in Bibinje, een kleine, gezellige plek, op 10 minuten van Zadar. In Bibinje zijn er veel kleine restaurants waar u uitzonderlijk goed eten en drinken kan aan de kust. Naast winkels en een mooie grote jachthaven zijn voldoende aanwezig.

In slechts 15 minuten kom je uit het huis in Bibinje in het centrum van Zadar. Zadar is een oude universiteitsstad met bewoners. De stad ligt op een smalle landtong direct aan de Adriatische Zee. Direct in het prachtige, witte geplaveide oude binnenstad vele winkels, cafés, bars en restaurants.
Enkele van de vele bezienswaardigheden zijn de kerk van Sv. Donat, het Land Gate en de Zee Organ.

Zadar is een prachtige stad dat alles wat je kan wensen in een vakantie biedt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle nutsvoorzieningen zijn inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2018

Miri uit 53111 Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Topklasse!

We zijn hier binnen 2 jaar twee keer geweest en het was zeker niet de laatste keer - alles klopt hier! De zee voor de deur, tuin met hangmat & barbecue, beschut terras, balkon en een super uitgerust huis (niet de vaak voorkomende "vakantiehuisjunk"). De eigenaars hebben hier geïnvesteerd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. D. Kinda

Dhr. D. Kinda

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 66860

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66860.htm


«Luxe strand villa - Zadar» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven