Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis met uitzicht op zee

Lopar, San Marino, Rab, Kvarner Region

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

197 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

197 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

We Feriewohnung ca 100 m2, 2 slaapkamers, 2 baden kamers, een woonkamer en keuken. In een slaapkamer hebben we een dubbel bed voor 2 personen met een extra bed voor 1 persoon meer. In de tweede slaapkamer hebben we 1 dubbel bed voor 2 personen. In de woonkamer hebben we een grote bank die kan worden omgezet in een bed voor maximaal 2 personen. Het appartement heeft een balkon met uitzicht op zee naar het strand Livacina In Apartment we beschikken over airconditioning, lcd-tv met satelliet-programma's. Wij geven onze beddengoed en handdoeken. We kunnen je kleren in de wasmachine gewassen voor ons een extra 5 euro per wasbeurt te maken (tot 2 keer per week wasmachine is gratis te gebruiken). In de keuken heb je keukengerei, smittel, grote koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, oven, keramische kookplaat (keramische kookplaat) en vaatwasser. Airconditioning, draadloos internet, toeristenbelasting, beddengoed / handdoeken en het appartement bij vertrek zijn vrij in. In alle Holiday tegels op vloeren. Parkeren is ook beschikbaar. Indien nodig, het gebruik geven wij een kinderbedje. Roken is toegestaan ​​op het balkon. Een aanbetaling van 30% van de totale prijs die je betaald bij de boeking, de rest van de prijs bij aankomst. In overeenstemming met de periode van de boeking appartement kan gebruikt worden vanaf uur (aankomst) en moet (vertrek) te verlaten om uur. Op verzoek kunnen wij het gebruik van ijzer en stofzuiger geven (gratis). Heel dicht bij je hebt restaurants, bakkerij en Gescheft zijn 5 Minut lopen ver van ons huis. We zijn op 5 Minut lopen ver van het strand Paradis en het strand Livacina. We zijn een paar Minut lopen ver van het centrum van de stad, maar onze wijk is erg rustig en vredig.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 70 km Rijeka Airport (Insel Krk)

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis ligt op 5 minut lopen ver van Paradis strand, Crnika en Livacina stranden, de haven Lopar stadscentrum. We zondigen 5 Minut (2 km) met de auto ver te reizen vanuit Lopar Ferry (Lopar Valbiska-eiland Krk) en 20 Minut (20 km) met de auto ver te reizen van de haven Mišnjak (Misnjak Rab - Stinica land). We zijn op 5 minuten lopen van de restaurants, bakkerijen, geldwisselkantoren, bushaltes en plaatsen voor taxi's, winkelen voor groenten en fruit, een souvenirwinkel. Grocery, zijn spreekkamer en een kapper verwijderd won ons huis slechts 7 minuten lopen. In Lopar kunt u heel mooie vakantie met uw familie te hebben. Ons appartement ligt op 5 minut veruit lopen van de zandstranden Livacina, Paradis strand, Crnika en de haven Lopar waar kan vele interessante activiteiten en faciliteiten (Vind diverse Restaurants- Beach bars, ijs-bars, fast food), kunt u ligstoelen, parasols, kajaks en mens waterfietsen. Beach staat bekend om zijn ondiepe wateren, geschikt voor kinderen en niet-zwemmers. Als u op zoek bent naar een rustige baai die u kunt nemen van de haven met de taxi boot, of huur gliser en onze natuurlijke zandstranden Stolac, Sahara Bay, Dubac, Sturič of Cigankabucht ontmoeten. Sommige van deze stranden zijn naturisten. Kunt u met de taxi boot of glas boot naar eilanden Grgur en Goli. Beide eilanden staan ​​bekend om de historische gevangenissen, kan jetz de mens op beide eilanden Restaurants zoeken interesant flora en fauna. In de haven kunt u meer schepen die reizen organiseren naar het eiland Krk of rond het eiland Rab, duikschool, kunt u jet ski's huren, of u kunt speedboot met parachute proberen. Zeer dicht bij Paradis strand en ons huis (5 Minut te voet) is het centrum van de stad, waar u kunt veel kleine winkeltjes met souvenirs, kleding, strand accessoires, de plaats van kinderen, bakker, wisselkantoor, pizzeria, restaurants, ijs-bars, fast food, tennisbaan, vinden minigolf, trampolines en andere apparatuur voor de kinderen. Als u love love lange wandelingen of Radfaren in de natuur, Lopar heeft prachtige meubels en wilde paden door rotsachtige landschap, maar ook de prachtige Middellandse Zee bos. In Lopar hebben we meer winkels, Ambulant, apotheek, postkantoor, tankstation, 3 ATM. In Rab (stad van Rab - 10 km van de gebruiker thuis) zijn er bank, dierenarts, ambulante en prachtige historische binnenstad. Elke dag rijdt de bus vanaf Lopar stad Rab. Lopar zijn er veerboten naar het eiland Krk, waar de internationale luchthaven is. In Lopar er Camping en grote toevlucht van het hotel San Marino bieden ook interessante toeristische voorzieningen. Of u nu wilt wiessen wass anders in Lopar je te zien of te vinden, is het het beste om raad te vragen in onze toerist.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:30
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs. Airconditioning, draadloos internet, beddengoed en handdoeken en schoonmaak van het appartement zijn gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Annika R. uit 32805 Horn-Bad Meinberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Onze familie had een heerlijke vakantie in het huis met zeezicht deze zomer 2022. De ligging van het huis was voor ons uitstekend. Een beetje buiten de gebaande paden, zeer rustig, alles binnen handbereik. De plaats zelf biedt mooie zwemmogelijkheden en goede restaurants. De verhuurders zijn ongelooflijk vriendelijk en altijd aanspreekbaar. We vonden vooral de zelfgemaakte lekkernijen die we tussendoor kregen erg leuk. Service en netheid zijn hier erg belangrijk. Alles is zeer helder en vriendelijk. We waren vooral onder de indruk van het balkon. Wij zouden deze prachtige accommodatie altijd weer boeken. Een droom!
Veel dank aan deze uitstekende gastheren!

Juli 2021

Dennis L. uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hellend, ruim, schoon, airconditioning, dicht bij het strand

Een beetje uit de buurt van de lawaaierige drukte in de toeristische arcade, maar toch in het midden van alles dankzij het geweldige uitzicht vanaf het grote terras. Flat 3 heeft zelfs 2 volledige badkamers met toilet, dus er is geen haast om je klaar te maken. Alles is echt heel schoon. De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Annett B. uit Neuenhagen bei Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure vakantie, gewoon geweldig

Wij zijn een gezin van 4 met 2 volwassen kinderen. We verbleven 2 weken in appartement 3. Het was fantastisch. Wat vonden we vooral leuk? Groot ruim terras met een adembenemend uitzicht op zee. De flat was zeer goed uitgerust. Er ontbrak niets. Zeer moderne en hoogwaardige inrichting. Comfortabele bedden, goede functionele badkamers. De bank in de keuken/woonkamer was ook comfortabel voor onze dochter om op te slapen. Airco zeer stil. Het huis staat aan het einde van een doodlopende weg. Het wordt begrensd door het dennenbos. Het was hemels stil, mits alle huisgenoten ook stil waren. ( We hadden geluk). De hospita is ongelooflijk aardig. Er zijn veel tips voor excursies, restaurants en zelfs kleine heerlijke cadeautjes. Handdoeken en beddengoed worden regelmatig verschoond. Een familiestrand ligt op 5 minuten afstand. Vele andere zeer lege en mooie natuurlijke stranden liggen op loopafstand (korte wandeling) of rijafstand. De eveneens zeer goede en relaxte duikschool ligt ook op slechts 8 minuten lopen. Er was voor elk wat wils
Ik mis nu al het uitzicht op zee en kan een vakantie in dit geweldige appartement ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

M.J. uit Messel

5,0
5 5 5 5

Wie im Hotel

Einfach nur schön. Sehr saubere Wohnung! Super nette Gastgeber!
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2018

Martina K. uit 83313 Siegsdorf

5,0
5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Fahren seit vielen Jahren nach Lopar, doch diese Ferienwohnung ist einfach nur toll und Erholung pur. Besonders die Eigentümer sind sehr herzliche Leute und wir freuen uns schon sehr auf unseren nächsten Urlaub.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Thomas P. uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

Geweldig, modern appartement (nr. 3) op absoluut rustige locatie met super uitzicht en groot, overdekt balkon. Zeer lieve en toegewijde gastheren. Flat komt overeen met de foto's en was zeer schoon en goed uitgerust. Vijf minuten lopen naar het strand met fijn zand en helder water, parkeren voor het huis. Altijd weer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Ril. L. uit Mössingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

We hadden een heerlijke vakantie. Het huis is zeer goed onderhouden en schoon met een geweldig uitzicht op de zee. Familie Jakuc is super vriendelijk en gul, we hadden veel leuke gesprekken en hebben erg genoten van ons verblijf in hun huis. Hartelijk dank! Het was zeker niet onze laatste vakantie bij Fam. Jakuc!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2017

Lidija uit Bayern

5,0
5 5 5 5

Urlaub

Sehr freundliche und aufmerksame Gastgeber. Die Unterkunft auf den Bildern ist so wie auf den Bildern,einfach Klasse. Der Ausblick auf das Meer, traumhaft. Nochmal vielen Dank.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Tobias V. uit Breuberg

5,0
5 5 5 5

Einfach SUPER

Wir waren zwei Wochen bei Familie Jakuc
Es war ein toller Urlaub
Wir fühlten uns sofort wie bei Freunden
Die Familie ist super nett
Das Haus ist total schön gelegen und sehr , sehr gepflegt
Das ist Urlaub wie im Paradies
Leider mussten wir wieder Nachhause aber wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2016

Sandra U. uit 09235 /Burkhardtsdorf

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub

Wir waren schon das 2.mal in Lopar weil die Stände und die Natur dort einfach traumhaft sind und es nicht so überlaufen ist. Die Unterkunft war sehr schön. Super sauber, perfekt ausgestattet mit großem Spielplatz und grillstelle. Die Vermieter sind super nett und herzlich. Stehen jederzeit mit Antwort zur Verfügung und versorgen einen sogar mit selbstgebackenen Kuchen. Einfach nur weiterzuempfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2016

Doreen uit Lopar, Insel Rab

5,0
5 5 5 5

Super Wohnung, nette Vermieter

Wir waren zwei Wochen Gäste in der FeWo von Familie Jakuc. Wir waren vier Erwachsene und zwei Kinder. Es fehlte an nichts. Die Wohnung hat eine Top Ausstattung und war sehr sauber. Wir haben uns wie zu Hause gefühlt, es war gemütlich und die Lage der Wohnung ist sehr ruhig, mit tollem Blick auf's Meer. Auch ein kleines Grillfest mit Freunden von uns war kein Problem und es wurde von der Vermietern im Garten alles hierfür zur Verfügung gestellt. Danke für den Kuchen ;-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2016

M. B. uit 38440 Wolfsburg

5,0
5 5 5 5

Rundum zufrieden!

Die Gastgeber sind ein Ehepaar (mit 2 Jungen), welche sich sehr um die Belange der Gäste kümmern. Sie haben eine extrem gepflegte Unterkunft mit wirklich üppigem Platzangebot und einem super Ausblick auf das Meer. 2 Klimaanlagen sorgen für ausreichend Abkühlung. Ein Stellplatz für das Auto ist vor dem Haus vorhanden. Die Familie steht einem mit Rat und Tat zur Verfügung und gibt Hinweise in puncto Strand, Verpflegung etc. Der Sandstrand ist ca. 10-15 Gehminuten entfernt. Am Strand wiederum gute Möglichkeiten zur Verpflegung! Im Ort Lopar sind mit dem Auto diverse Restaurants und Supermärkte schnell erreichbar. Insgesamt haben wir uns bei der Familie Jakuc sehr wohl gefühlt und können die Unterkunft uneingeschränkt empfehlen. Wir sind selbst ein Ehepaar mit 2 Kindern.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2016

Kerstin R. uit 01561 Laubach

5,0
5 5 5 5

Sehr gut

Sehr tolle und großzügige FW mit tollem Blick aufs Meer . Die Familie ist sehr nett und hilfsbereit . Super zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2016

Constanze S. uit 93128 Regenstauf

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Familienurlaub

Wir haben zwei wundervolle Wochen in Lopar verbracht.
Die Wohnung ist toll ausgestattet, sehr sauber und hat eine gute Lage zum Strand.
Die Vermieter sind super nett und lesen jeden Wunsch von den Augen ab. Sehr sehr gastfreundlich. Wir haben uns sehr schnell wie zu Hause gefühlt.
Der Paradiesstrand ist ideal für Kinder, es gibt viele Restaurants im Ort und auch einen großen Supermarkt.
Ein rundum gelungener Urlaub.
Wir kommen nächstes Jahr gleich wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2016

Heike M. uit 60438

5,0
5 5 5 5

Schöne Wohnung

Sehr gut ausgestattete Wohnung und absolut nette Vermieter. Haben uns sehr wohl gefühlt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2015

Sabrina S. uit Bayern

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub!

Sehr schöne und vorallem gepflegte Ferienwohnung!
Familie Jakuc ist sehr nett und hilfsbereit!
Auf jeden Fall weiter zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

Meggi Moni Jörg S. uit Hessen

5,0
5 5 5 5

Super !!!!!!

Supertolle Ferienwohnung in Top-Lage, sehr sauber und modern eingerichtet und mit einem unvergleichlichen Ausblick aufs Meer! Familie Jakuc ist super nett und hilfsbereit und immer für die Gäste ansprechbar. Strände und Zentrum sind locker zu Fuß zu erreichen, trotzdem liegt die Ferienwohnung sehr ruhig. Auch einen eigenen PKW-Stellplatz gibt es vor dem Haus. Hier fehlt es an nichts für einen perfekten Urlaub! Absolut weiter zu empfehlen, wir waren schon 2mal hier und würden immer wieder gerne bei Familie Jakuc Urlaub machen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Poljak Jakuc

Mevr. B. Poljak Jakuc

Ik ben Biljana Poljak Jakuc (1983). Ik en mijn man Zlatko (1980) zich in de gebruiker thuis om onze volledige lijst 2 Zoon (2008 en 2015) te ontdekken. In hetzelfde huis als we nog steeds vermietten een appartement. Wij zijn een freudliche familie en we hopen dat we onze Guesste kan bijdragen mooi en hebben een comfortabele vakantie in onze accommodatie.


Andere accommodaties van Mevr. B. Poljak Jakuc


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 67059

Laatst bijgewerkt: 06.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/67059.htm


«Huis met uitzicht op zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven