Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Noordzee Vakantiehuis Tossens

Noordzee - Butjadingen - Tossens

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

79 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

79 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning, die hier direct zonder servicekosten kan worden geboekt (eMail naar de verhuurder), is ca. 55 m² groot en is de afgelopen jaren bijna volledig gerenoveerd. De moderne woonkamer heeft een open haard. Aangrenzend is de kitchenette en de eerste slaapkamer met een modern tweepersoonsbed van 150 x 200 cm. Vanuit de gang bereikt u de tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 90 x 190 cm, die samengevoegd worden tot een tweepersoonsbed. Daartegenover is de doucheruimte met WC. Het vakantiehuis is het hele jaar door bewoonbaar dankzij de centrale verwarming op gas. De hoogwaardige uitrusting omvat 2 SAT-TV's, een HIFI-systeem en een DVD/CD/VCR-speler. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat met 4 zones, een heteluchtoven met grill, een magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en uitgebreid serviesgoed voor meer dan 4 personen. Er zijn 2 babybedjes en een kinderstoel in de gangkast. Achter het huis zijn fietsen beschikbaar in een blokhut voor gratis gebruik, maar zonder garantie. De parkeerplaats is in de directe omgeving. Om te laden en te lossen rijdt u echter direct voor het huis langs. Voor de woonkamer ligt het ruime terras met tafel en stoelen. In de aangrenzende berging vindt u een barbecue, parasol, kussens en ligstoelen. De omheinde tuin is ideale speelruimte voor kleine kinderen en is uitstekend geschikt om te ontspannen en tot rust te komen.
Het huis is vanwege de gezondheidsindicaties geschikt voor mensen met een allergie en is daarom rookvrij. Dieren zijn dus ook niet toegestaan.
WLAN is beschikbaar in het huis via een Telekom speedbox.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 86 km Bremen

86 km

Station 23 km Nordenham

23 km

Snelweg-afrit 39 km Varel-Dangast-Bockhorst

39 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in het Aidapark direct achter de dijk. Het Aidapark is een gesloten vakantiepark met ongeveer 175 huizen. Tossens is een van de belangrijkste dorpen op het groene schiereiland Butjadingen. Dankzij het Centerparc, op ongeveer 300 m afstand, met een recreatiezwembad van 4000 m², de Aquamundo, en animatie voor kinderen tijdens het vakantieseizoen, heeft Tossens een supraregionale betekenis gekregen. Het Friesenstrand, ook op ongeveer 300 m afstand, is een echte oase van welzijn met veel speeltoestellen voor de kleintjes. Door het eb en vloed is er hier altijd wel iets te doen: zwemmen, een wadwandeling onder leiding van een gids of zelf doen, zeldzame vogelsoorten observeren in het vogelreservaat, of gewoon relaxen in een strandstoel. Tossens ligt aan het werelderfgoed "Nedersaksische Waddenzee". Sinds 2017 is hier ook een "babystrand" met fijn zand en bescherming tegen UV-licht. Verder zijn er steltlopers beschikbaar voor mensen met een handicap.
Er zijn talrijke restaurants in het dorp voor uw lichamelijke welzijn, een spacentrum, de kustmarkt van Butjent met bakkerij en strandcafé. Op de dijk is een Italiaans restaurant met heerlijk eten. Een markt is op ongeveer 800 m afstand in het dorp.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting hoogseizoen 2,90 €/dag vanaf 13 jaar, 1,95 €/dag 3 tot 12 jaar; laagseizoen respectievelijk 1,25 en 0,85 €/dag. Beddengoed en handdoeken kunnen worden besteld voor 20 €/persoon
WLAN: Speed Box van de Telekom beschikbaar
Let op: Hier kunt u nog steeds boeken zonder servicekosten in tegenstelling tot veel andere zoekportalen voor vakantiehuizen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Früher als einen Monat vor Mietbeginn 20 % des Mietpreises , mindestens aber 50 €; später als einen Monat vor Mietbeginn bis zu 60 % des Mietpreises, später als 10 Tage vor Mietbeginn bis zu 90 % des Mietpreises und ab Mietbeginn 100 % des Mietpreises. Besteht ein Beherbergungsverbot (z.B. bei Corona), werden 100 % erstattet.

meer informatie:

Ook een bezoek waard is de Noordzeelagune in Burhave, een getijdenonafhankelijk zeewaterbad, waar elk jaar op 1 januari het traditionele "Anschwimmen" plaatsvindt. In het nabijgelegen Fedderwardersiel zijn krabbenkotters en een natuurhistorisch museum gevestigd. Hier vaart ook de MS Wega II naar het Nationaal Park Nedersaksische Waddenzee. Van juni tot augustus vaart een veerboot van Eckwarderhörne naar het kustmuseum en het Noordzeeaquarium van Wilhelmshaven. In Nordenham-Blexen is er het hele jaar door een veerboot naar Bremerhaven. U kunt er het Duitse Scheepvaartmuseum, het Atlanticum met zijn vissershavenvitrine, het Duitse Emigratiemuseum, de Dierentuin aan Zee en het Klimahaus bezoeken.
Als het "slecht" weer is, wat het aan de Noordzee nooit is, is het ook de moeite waard om in Nordenham te gaan winkelen. De Noordzeekustfietsroute en de Duitse Sielroute door het Nedersaksische natuurpark Waddenzee mogen niet onvermeld blijven.
Overigens: Als u wilt reserveren, bezoek dan onze homepage. Daar vindt u ook het inschrijfformulier, dat u vriendelijk wordt verzocht in te vullen, te ondertekenen en aan ons terug te sturen. We kijken uit naar uw bezoek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Dieter P. uit Nordhausen

5,0
5 5 5 5 5

Top-Ferienunterkunft

Von der Buchung, über die Ankunftsbegrüßung bis hin zum Objekt selbst sehr empfehlenswert.
Danke für einen schönen Urlaub, vielleicht klappt es im nächsten Jahr noch einmal.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2021

Michael M. uit Einbeck

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Wir waren über Silvester in diesem sehr schönen haus und haben uns sehr wohl gefühlt . Der Vermieter und der Verwalter waren super nett alles hat bestens geklappt wir kommen gerne wieder ..Michael und Andrea

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2020

Melanie B. uit Hameln

5,0
5 5 5 5 5

Kurzurlaub

Ein wunderschönes kleines Ferienhaus direkt hinterm Deich. Sehr freundliche Verwaltung und Eigentümer, alle Fragen wurden im Vorfeld beantwortet.
Gern kommen wir wieder

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2020

Alexandra K. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5

ein sehr schöner Bungalow mit allem Drum und Dran

Wir sind von diesem Haus total begeistert. Als Familie mit 2 Kindern lässt es keine Wünsche übrig. Am Ende einer kleinen Stichstraße gelegen bietet es Ruhe und Erholung pur. Für die Hausfrau war alles vorhanden, was man sich wünscht. Die Kinder konnten im Schlafzimmer separat fernsehen. Mit den hauseigenen Fahrrädern waren wir viel unterwegs. Wir buchen dieses modern eingerichtete Haus bestimmt noch einmal.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. H. Westphal:

Schön, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat. So soll es sein! Wir freuen uns, wenn Sie uns wieder besuchen.

Mei 2017

Tanja M. uit 54296

5,0
5 5 5 5

Super Ferienwohnung mit guter Ausstattung

Wir waren eine Woche mit unserer 3 Jährigen Tochter in der Wohnung von Familie Westphal. Wir haben uns auf Anhieb "zu Hause gefühlt". Die Wohnung ist sehr freundlich,sauber und mit Liebe eingerichtet. Die Ausstattung lies keine Wünsche offen, vorallem für Kinder - super. Der Bungalow hat eine tolle ruhige Lage, direkt hinter dem Deich. Trotzdem liegt er zentral und man kann in 5-10 Gehminuten alles erreichen. Ob Bäcker, Fahrradferleih, Fischrestaurant, Pizzaria oder auch mal das Erlebnisbad- alles direkt um die Ecke. Aber besonders schön, war der Piratenspielplatz, den wir jeden Tag besucht haben. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und wollen auf jeden Fall wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. H. Westphal:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Es freut uns, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat. Vielleicht besuchen Sie uns ja einmal wieder!

Augustus 2015

Peter R. uit Steinen

5,0
5 5 5 5

Sehr zufrieden !!!

Sehr schönes Haus, ruhige Lage, komplett ausgestattet, ein ganz kleiner Nachteil - kein Parkplatz am Haus (aber kein Problem). Schlüsselübergabe absolut komplikationslos.
Jederzeit weiter zu empfehlen!!!
Unser bisher bester und erholsamster Urlaub !!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. H. Westphal:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns immer, wenn es unseren Gästen bei uns gefällt.


Contactpersoon

Dhr. H. Westphal

Dhr. H. Westphal

Wij verhuren ons huis sinds 1985. In die tijd hebben wij ons voortdurend aangepast aan de veranderende omstandigheden en ons domicilie gemoderniseerd. Wij hopen met onze inrichting aan de tijdgeest te hebben voldaan en zo het verblijf van onze vakantiegasten zo aangenaam mogelijk te maken. Onze manager ter plaatse zal ook luisteren naar uw wensen en suggesties. Als er iets is dat we kunnen verbeteren, laat het ons dan weten. We zijn altijd graag zelf ter plaatse. Overigens: Als u wilt reserveren, bezoek dan onze homepage Daar vindt u ook het "inschrijfformulier", dat u vriendelijk wordt verzocht in te vullen en te ondertekenen voordat u het naar ons opstuurt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 67404

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/67404.htm

Dhr. Hartmut Westphal

Wildhagen 46

33619 Bielefeld

0049(0) +49 521 103533

+49 521 1648330


«Noordzee Vakantiehuis Tossens» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven