Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieflat Stroom

Kappeln / Ostseeresort Olpenitz, Schlei, Oostzee, Sleeswijk-Holstein

Max.  4   gasten
93m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
93m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

106 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

106 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De naam "Flow" zegt het al, want hier hoor je niet alleen het geluid van de zee, maar voel je ook dat de verhuurders bij de inrichting veel nadruk hebben gelegd op "holistische vertraging", zo kan bijvoorbeeld de elektriciteit in de slaapkamers worden uitgeschakeld...dromen zonder elektrosmog.

Geniet van de prachtige maritieme locatie van dit moderne 3-kamer appartement in de Oostzee badplaats Olpenitz

De nabijheid van de Schlei en het uitzicht op het water doen de stress van alledag snel vervliegen en brengen u de ontspanning waarnaar u verlangt. De 5-sterrenflat is verdeeld over 2 verdiepingen en biedt voldoende ruimte voor 4 personen (eventueel + 1 peuter tot 3 jaar), niet alleen binnen, maar ook een enorm terras op het zuiden buiten
De lichte, ruime woonkamer op de 1e verdieping biedt een panoramisch uitzicht op de haven en is uitgerust met een gezellig bankstel en een houtkachel. De aangrenzende open keuken heeft de gebruikelijke voorzieningen zoals een vaatwasser en een fornuis met keramische kookplaat, evenals een lichte eethoek met tafel en 6 stoelen. Hier of op het terras voor het huis kunt u uw bewogen vakantie in alle rust afsluiten met een glas wijn! Als het weer, tegen de verwachting in, niet echt meewerkt, staan een flatscreen-tv en een muziekinstallatie ter beschikking als entertainmentmedia. Voor een goede nachtrust biedt het appartement op zolder twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, een met een infraroodsauna met lichttherapiefunctie, een bubbelbad en een tweede kleinere doucheruimte voor het ochtendtoilet op de eerste verdieping.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 160 km Hamburg Fuhlsbüttel

160 km

Station 17 km Süderbrarup

17 km

Snelweg-afrit 40 km Schleswig Schuby

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Let op: Onze vakantiewoning bevindt zich in het OstseeResort Olpenitz - Dit nieuwe vakantieoord bevindt zich momenteel nog in de ontwikkelings- en uitbreidingsfase, zodat overeenkomstige bouwactiviteiten op het terrein te verwachten zijn. De reisprijzen zijn reeds aan deze omstandigheid aangepast.


Het nabijgelegen Weidefelder Strand is een van de favoriete stranden van vakantiegangers in Kappeln en Olpenitz, maar ook van de plaatselijke bevolking. Het ligt ongeveer 3 km van Port Olpenitz en 6 km van Kappeln en is verdeeld in drie delen: Een "normaal" strand, een naaktstrand en een hondenstrand. Op geen van de drie stranden geldt toeristenbelasting, alleen parkeergeld als u met de auto komt. Het hele strand wordt tijdens het hoogseizoen gepatrouilleerd door de DLRG. Bovendien biedt Weidefelder Strand een hoge zwemwaterkwaliteit! In en rond Kappeln vindt u vele activiteiten - of u nu de omgeving per fiets wilt verkennen, het leven in en rond de zee wilt leren kennen of een van de traditionele volksfeesten wilt bezoeken. Er is iets voor iedereen in het gezin. Ons rustige gebied met zijn overzichtelijke dorpen, kindvriendelijke restaurants en verhuurders is daarom bijzonder populair bij gezinnen.
Kappeln is het centrum van uw vakantieregio en wacht op u met een mix van bezienswaardigheden, winkels en gastronomie.
Geniet van een kopje koffie in de stad na een wandeling door de voetgangerszone of van een visschotel direct op de havenpromenade na een wandeling naar de vissers- of museumhaven
Bezoek de bezienswaardigheden van onze stad zoals de laatbarokke St. Nikolai kerk en vier met ons mee in de "Kappelner Heringstagen". We weten zeker dat u veel mooie herinneringen mee naar huis zult nemen. Port Olpenitz zal in de komende vijf jaar een van de grootste vakantieoorden van Noord-Europa worden en ontwikkelt zich daarom nog steeds gestaag

Opmerking: Het "Ostsee Resort Olpenitz" wordt ontwikkeld vanuit de voormalige marinehaven Olpenitz. Infrastructuur zoals jachthavengebouwen, restaurants en wegen zijn gepland of in aanbouw. In 2018/19 en de daaropvolgende jaren wordt verder gewerkt aan de ontwikkeling, dus bouwactiviteiten op het terrein en in de buurt zijn te verwachten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 8,-/nacht per nacht
Linnenwissel tijdens uw verblijf € 15,- eenmalig
In seizoen A en over vakanties geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B + C van 4 nachten.

De verplichte eindschoonmaak van € 120,- is automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de aangevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

Huisdiertoeslag: € 8,- per nacht, max. 1 huisdier toegestaan; katten zijn niet toegestaan.

Eerste linnenwissel inbegrepen; linnenwissel ter plaatse: 15,- € p.p.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

meer informatie:

Echte houten vloeren met vloerverwarming, gratis WiFi en een wasmachine zijn beschikbaar voor gasten om gratis te gebruiken. U kunt uw auto gemakkelijk parkeren op de eigen parkeerplaats direct voor het huis

Op verzoek kunnen babyspullen (bestaande uit kinderbed, kinderstoel en speelcollectie) gratis worden verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2015

JC B. uit Solingen

5,0
5 5 5 5

Traumwohnung an der Ostsee

Die stilsicher eingerichtete Wohnung mit direktem Zugang zur riesigen Terrasse begeistert, der Blick auf die Wasserflächen zu beiden Seiten des Hauses ist grandios. Vom Sofa haben wir am ersten Abend dem Sonnenuntergang zugeschaut - und am nächsten Morgen auf der Terrasse über dem Wasser das Frühstück eingenommen, Rauschen des Wassers inklusive.
„Flow“ ist besonders günstig gelegen am inneren Hafenbecken, so dass man vom manchmal kräftigen Wind an der offenen Ostsee geschützt ist. Im Ostseeresort wird an verschiedenen Stellen noch gebaut, dies betrifft allerdings nicht die Häuser, zu denen „Flow“ gehört, da dort kein Platz für weitere Bauten ist.
Die Wohnung belegt die zwei oberen Geschosse, Zugang hat man über eine Aussentreppe - also nichts für Rollstühle oder schwere Kinderwagen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Schöpe

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung in der wir uns sehr wohl gefühlt haben. In den ersten zwei Tagen waren wir auf den Kamin angewiesen, da es sonst zu kühl war. Über dem Spülbecken in der Küche fehlt ein wenig Beleuchtung. Sonst wirklich alles super!

Dettke

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Location

Sehr geschmackvoll eingerichtetes Objekt + traumhafte Lage = toller Urlaub!

Ina Wosinski

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft

Wir haben mit 4 Personen eine schöne Woche in der Wohnung „Flow“ verbracht. Das Wetter für November war sehr gut. Die Wohnung war sehr sauber und komfortabel. Es gab ausreichend Hand und Duschtücher. Ein toller Ausblick aus allen Zimmern! Eine zuvorkommende Ausstattung im Küchenbereich war vorhanden. Die unproblematische und zuvorkommende Gästebetreuung bei Frau Gartmann war super. Zum Beispiel war die Wohnung angenehm temperiert und der Kühlschrank schon vorgekühlt.

Schöpe

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung in der wir uns sehr wohl gefühlt haben. In den ersten zwei Tagen waren wir auf den Kamin angewiesen, da es sonst zu kühl war. Über dem Spülbecken in der Küche fehlt ein wenig Beleuchtung. Sonst wirklich alles super!

Dettke

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Location

Sehr geschmackvoll eingerichtetes Objekt + traumhafte Lage = toller Urlaub!

Ina Wosinski

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft

Wir haben mit 4 Personen eine schöne Woche in der Wohnung „Flow“ verbracht. Das Wetter für November war sehr gut. Die Wohnung war sehr sauber und komfortabel. Es gab ausreichend Hand und Duschtücher. Ein toller Ausblick aus allen Zimmern! Eine zuvorkommende Ausstattung im Küchenbereich war vorhanden. Die unproblematische und zuvorkommende Gästebetreuung bei Frau Gartmann war super. Zum Beispiel war die Wohnung angenehm temperiert und der Kühlschrank schon vorgekühlt.

Fam. Porsch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantieappartement met een fantastisch uitzicht.

We zijn inmiddels "herhalingsdaders" en hebben al voor de tweede keer een week herfstvakantie doorgebracht in dit mooie vakantiehuis. Het appartement was kraakhelder en zeer goed onderhouden. De keuken is zeer goed uitgerust. Terwijl bij andere vakantiehuizen servies en bestek soms precies geteld zijn, is hier van alles in overvloed. Ter plaatse is er ook een goed gesorteerde Edeka-supermarkt in Olpenitz. Het mooiste aan het appartement is het fantastische uitzicht op het water, dat van beide kanten te zien is. 's Morgens kun je vanuit bed naar het water kijken en zo de zonsopgang bekijken, 's avonds de zonsondergang. Het weer was ook zo mooi dat we soms gebruik konden maken van het mooie dakterras. De begeleiding door de beheerder, mevrouw Plugowsky, was uitstekend. Ze was altijd zo vriendelijk, attent en ongecompliceerd, toen ze bijvoorbeeld een vergeten voorwerp naar ons heeft teruggestuurd. Hartelijk dank!

Heike Fleischmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer ontspannende vakantie

We hebben ontspannen dagen doorgebracht in het vakantiehuis Flow. Het appartement is prachtig ingericht, alles is zeer schoon en goed onderhouden. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Natuurlijk is het uitzicht op het water aan beide zijden geweldig! De overdracht van het appartement met de huishoudster mevrouw Gartmann verliep heel ongecompliceerd - heel erg bedankt daarvoor! De champagne stond al koud - wat wil je nog meer. Ook de hond mag naar het strand - aangelijnd - dat niet ver weg is. En tot slot de bubbelbad en de infrarood sauna, die het verblijf perfect afmaken.

Ina Wosinski

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

We hebben een mooie week doorgebracht in het appartement "Flow" met 4 personen. Het weer in november was erg goed. Het appartement was erg schoon en comfortabel. Er waren voldoende handdoeken en douchedoeken. Een prachtig uitzicht vanuit alle kamers! Er was een vriendelijke keukeninrichting aanwezig.
De probleemloze en vriendelijke gastenontvangst door mevrouw Gartmann was geweldig. Bijvoorbeeld, het appartement was aangenaam van temperatuur en de koelkast was al voorgekoeld.

Schöpe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement waarin we ons zeer comfortabel voelden. De eerste twee dagen moesten we vertrouwen op de open haard, omdat het anders te koud was.
Er ontbreekt echter een beetje verlichting boven de gootsteen in de keuken. Anders echt alles geweldig!


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 67538

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/67538.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Vakantieflat Stroom» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven