Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Romantisch Vakantiehuis Acht

Oostzee-eiland Rügen

Max.  2   gasten
80m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
80m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

191 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 20 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

191 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De liefdevol ingerichte vakantiewoning is ingericht voor 2 personen. Op de begane grond is er een badkamer met een douche op de begane grond en vloerverwarming, WC enz. en een gezellige retraite kamer om te lezen, schrijven, schilderen, chillen met een romantisch uitzicht op het prachtig ontworpen terras. Op de bovenverdieping bevinden zich de ruime woonkeuken met uitzicht op de vijver en zijn bewoners en een royale slaapkamer. De woonkeuken nodigt uit tot gezellige avonden onder oude houten balken en is uitgerust met spelletjes en boeken. Bij het appartement hoort een privétuin van 500 m² om te zonnen, met de hond te spelen of te tafeltennissen en een terras voor het ontbijt, de barbecue, enz. Het huis staat op de laatste plaats van het dorp. U stapt de voordeur uit en gaat op weg om te joggen naar het nabijgelegen krijtmeer, voor een wandeling door bossen en velden of om de omgeving te verkennen met de 2 fietsen die u ter beschikking staan. U bent ook welkom om uw hond mee te nemen, die zeker blij zal zijn met de vele weilanden om hem heen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Meer 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Station 7 km Samtens

7 km

Snelweg-afrit 19 km

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in het zuiden van het eiland Rügen in het kleine dorp Datzow, 4 km van Poseritz, 7 km van Samtens, de dichtstbijzijnde grote winkelgelegenheid, en 28 km van de districtsstad Bergen. Ontdek op de fiets de rustige natuurstranden in de directe omgeving, zoals Gustow met zijn haventje of Zudar met zijn natuurstrand iets verderop. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Er is het wildromantische krijtmeer in Stubben om te zwemmen en te vissen (met een visvergunning) of de twee maneges, waarvan één op loopafstand. In Samtens is er een sport- en recreatiecentrum met een zwembad, sauna, klimmuur, tennis enz. In de eigen melkfabriek van het dorp kunt u verse melk, yoghurt, de heerlijkste karnemelk en room kopen en genieten van koffie en zelfgemaakte cake en andere lekkernijen!
Stralsund met zijn haven, gerenoveerd stadscentrum en beroemd Oceanografisch Museum en Ozeaneum ligt op 15 km afstand, op het vasteland. De 120 jaar oude boerderij onder rieten dak, 14 jaar geleden gerenoveerd, ligt aan een vijver waar kikkers kwaken, de ooievaar ratelt van plezier en de herten grazen in de omliggende weilanden. Vanaf eind augustus wordt de lucht gevuld met de roep van de samenkomende kraanvogels - een natuurspektakel van bijzondere aard - dat prachtig kan worden waargenomen vanuit het raam van het huis of de echovallei - met een echte echo - achter het huis.
Het huis is een juweeltje voor natuurliefhebbers, gestreste stadsmensen, vogelaars, mensen die rust en afzondering zoeken. (Honden op aanvraag, want wij hebben zelf een 6 jaar oude border collie)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 20 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Allergievriendelijk huis. Test voor allergie geschiktheid zonder verontreinigingen. Certificaat beschikbaar!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Sascha und Christiane N. uit Lüneburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bullerbü op Rügen

Wie kent Astrid Lindgren's "Wij kinderen van Bullerbü" nog? De verhalen beschrijven een veranderde wereld vanuit het oogpunt van een kind in het kleine, idyllische dorpje Bullerbü. Een leven dat treffend wordt beschreven met "Oh, how lovely it was". Als u naar Rügen rijdt, naar Poseritz en daar naar het district Datzow en stopt bij het laatste huis, dan bent u er. In Bullerbü. In het midden van Astrid Lindgren's verhalen. Het huis met nummer 8, nog gebouwd met het oorspronkelijke riet (1836) en het bijbehorende tuinperceel, is als geheel een toevluchtsoord van inspiratie, vertraging en ontspanning. Te midden van eindeloze velden, weiden en boerderijen rusten zelfs de herten op zichzelf. Het huisnummer 8 kan ook staan voor AANDACHT of het zorgen voor jezelf. Het past gewoon. Bovendien combineren de eigenaars en uitbaters Gabriele en Michael Lorenz handwerk en tuinontwerp tot een reis terug in de tijd, toen de wereld nog "in orde" was. Het is fitness voor de ziel om de prachtige door Michael ontworpen tuin met zijn natuurlijkheid te ervaren. De planten voelen, zien en ruiken. Je voelt zijn beroep als tuinman en tuinontwerper. En in het midden staan kleine en grote sculpturen en kunstwerken, gemaakt en gebouwd door Gabriele Lorenz, een van de creatieve kunstenaars van Rügen. Een prachtige symbiose. Overigens bevindt zich op het terrein - in een voormalig stalgebouw - ook het "Nestwerk", het atelier van de kunstenaar. Een bezoek en de uitleg zijn inspirerend.
Het vakantiehuis is gerenoveerd. Eerst gaat u door een oud ijzeren hek omgeven door rozen naar het terras van de flat. Als u de oude houten deur opent, vindt u de gerenoveerde badkamer met inloopdouche, een kledingkast en een kleine kamer op de begane grond. Op de bovenverdieping open woon-keuken gedeelte en de slaapkamer. ...Nu zijn er geen lijnen meer...hartelijk dank. We voelden ons op ons gemak in het Nestwerk, Huis 8-samkeit. C+S

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Lorenz:

Was für eine schöne Beschreibung unseres Refugiums. Natürlich sind wir sehr glücklich hier leben zu können und auch darüber hin und wieder von unserer Glückseeligkeit abgeben zu können. Sie konnten es sehr geniessen und das ist für uns als Gastgeber eine grosse Freude. Dankeschön

September 2020

Dieter M. uit Ebersberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie, ontspannende vakantie op het platteland

We hebben hier half september 2020 genoten van een heerlijk ontspannen vakantie.

De gastheren Gabriele en Michael zijn zeer hartelijk, voorzagen ons niet alleen van heerlijke groenten uit hun tuin, maar ook van waardevolle tips over het land, de mensen en de mooie plekjes op het eiland.
De rustige locatie, de natuur, de sfeer rond het huis, ook de liefdevol ontworpen tuin droeg bij aan een all-round ontspannen "chilled out" recreatieve vakantie.

De flat is smaakvol ingericht en uitgerust met alle benodigdheden en straalt een huiselijke sfeer uit.

We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Ghalia und Andreas uit Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traum

Die Ferienwohnung liegt in einer wunderschön idyllischen Umgebung: Felder, Wiesen, Wald, der Teich und der großzügige Garten. Vögel und Tiere sind allgegenwärtig. An diesem Ort ist man mit der Natur per Du. Das reetbedeckte alte Haus mit seiner alten Holztreppe, den Holzbalken und den rundum natürlichen Materialien ist stilvoll. Die Ferienwohnung ist sehr schön eingerichtet, aber auch praktisch und modern z.B. mit der ebenirdischen großen Dusche im Bad. An vielen schönen Details wurde gedacht und die Vermieter, die im gleichen Haus wohnen, sind sehr hilfsbereit und offen für alle Fragen. Die FeWo hat einen separaten Eingang mit verwunschenem Innenhof und Terrasse, sowie eigenem Liegenbereich im Garten. Frau Lorenz hat uns unzählige gute Tipps gegeben für Ausfüge, Restaurants, Badestellen uvm. In der Nähe ist eine Molkerei mit nettem Café, wo man allerlei tolle Produkte kaufen kann, sowie eine Bio-Initiative in einem der nahegelegenen Dörfer, wo man Brot, Gemüse uvm. kaufen kann. Wir sind mit dem Auto gekommen, was schon wichtig ist, wenn man Rügen erkunden möchte, hatten aber die Fahrräder mit, was eine gute Entscheidung war, da man direkt in der Gegend unzählige tolle Touren machen kann. Wir empfehlen die Ferienwohnung uneingeschränkt weiter!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Dirk und Bärbel F. uit Tönisvorst

5,0
5 5 5 5 5

Absolute Erholung

Wir haben zwei wundervolle Wochen im Ferienhaus Acht verbracht. Die Wohnung wurde mit viel Liebe zum Detail saniert und kunstvoll eingerichtet und verströmt viel Charme und Athmosphäre. Das naturnahe Refugium ist ein Ort an dem man gerne verweilt und ein guter Ausgangspunkt um ganz Rügen zu entdecken. Im eigenen Gartenbereich konnten wir gemütlich und ungestört entspannen, bei Fragen durften wir uns jederzeit an die Vermieter wenden, die offen und freundlich waren und deren Ausflugstipps immer ein Erlebnis sind.
Absolut empfehlenswert, wir kommen gerne wieder !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Behse uit Vorsfelde

4,3
4 3 5 5

Famile

Grundsauberkeit ist nicht vorhanden, W-Lan ist sehr schwankend und auf den Bildern der Website ist das Grunstück im Ganzen zu sehen nicht nur der Bereich der zur Wohnung gehört!
Vermieter sind nett und wohnen mit auf dem Grundstück.
Die Lage entspricht vollkommen der Beschreibung, ländlich, idyllisch, ruhig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. G. Lorenz:

Unsere Ferienwohnung wird von einer proffessionellen Putzkraft gereinigt und von mir endinspiziert. Sie wohnen in einem 130 Jahre alten, reedgedecktem Bauernhaus, welches sehr liebevoll und individuell gestaltet ist und somit eventuell nicht sterielen Vorstellungen und Ansprüchen, die eventuell eine Neubauwohnung bieten könnte, entspricht. Da wir selbst mit auf dem 5000 qm grossen Grundstück wohnen, sind wir jederzeit für unsere Gäste verfügbar und können Mängel beheben.

Mei 2016

Tino Z. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

sehr gut

Ich habe meine Freundin überrascht. Wir wollten nur uns und die Natur! Jetzt sind wir wie frisch verliebt. Es war einfach wunderschön. Auf dem Teich vorm Haus brütete ein Schwanenpärchen. Reiher und Storch standen dabei. Für uns als Städter wie im Paradis. Grosses Kompliment an die Gastgeber für ihr Haus Acht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. G. Lorenz

Mevr. G. Lorenz

Twee creatieve mensen - tuin- en landschapsarchitect en schilder - hebben een heel bijzondere ziel gegeven aan een oud huis en zijn omgeving op een heel bijzondere plek. Liefdevol gerenoveerd en ingericht, met een grote tuin, zijn oude bomen en bijzondere struiken, planten en vooral veel oude rozensoorten, geurig en betoverend, maar niet minder bekoorlijk in de zomer, lente en herfst. Een wilde en romantische plek om te ontspannen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 67914

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/67914.htm


«Romantisch Vakantiehuis Acht» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 20 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven