Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Sogno

Zuid-Toscane, Maremma, Grosseto, de Golf van Follonica, Scarlino, Gavorrano

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Het huis is verdeeld in een bovenste en onderste verdiepingen. Door zich op het terras entree binnenplaats (met ochtendzon, een kleine tafel, 2 stoelen en bank) de bovenverdieping woonruimte te plegen met een open en een gesloten slaapkamer (hier: ventilator aan het plafond). Alle bedden zijn lattenbodem met matrassen en leeslampjes. De ruime, wit betegelde badkamer heeft een douche, toilet, twee wastafels en een wasmachine.
De kelder bestaat uit een woonkamer, keuken en eetkamer. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, oven en een koelkast. Faciliteiten omvatten ook een koffiezetapparaat, broodrooster, staafmixer, strijkijzer en strijkplank, tal van kookgerei, servies, bestek en een kinderstoel. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot de zee gerichte panoramisch terras met pergola en de onderliggende terras in de tuin. Het huis werd gebouwd in de typische lokale stijl met originele materialen zoals steen, klei tegels, zichtbare kastanje balken en terracotta vloeren. In het onderste woonkamer is er een muzieksysteem met i-Pod docking station.
Grenzend aan de woonkamer terrassen, alles in het zuidwesten, over voldoende stoelen en tafels en een ligstoel en een ligstoel. Adequate bescherming tegen de zon biedt de pergola ook een hoge kwaliteit, grote paraplu. Vanaf de terrassen heb je een fantastisch uitzicht op de omliggende valleien en de zee met Elba. Op dagen met goed zicht kunt u zelfs Corsica. Je bent 's avonds te genieten van de prachtige zonsondergang.

1 afgesloten slaapkamer met tweepersoonsbed en een ventilator aan het plafond,
1 open slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden in de entree,
1 grote badkamer met toilet, twee wastafels, een douche en wasmachine.
1 grote woonkamer, eetkamer en keuken. Volledig ingerichte keuken met fornuis, vaatwasser, koelkast, enz Eettafel voor 4 personen, zitten in de woonkamer voor 4 personen, open haard in de woonkamer, kleine berging, toegang tot de terrassen, tuinmeubilair voor 4 personen.

Op verzoek en tegen een premie tegen kostprijs, bieden wij ook de gasten een wasservice, zodat u niet hoeft te beddengoed en handdoeken mee te nemen. Kunt u dit aangeven bij de boeking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 90 km Pisa

90 km

Station 15 km Follonica

15 km

Snelweg-afrit 80 km Rosignano

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casa Sogno is gelegen in de zee in de buurt van Zuid-Toscane (Maremma) in een rustige locatie van het hoger en het middeleeuwse dorp Gavorrano. Naburige steden zijn ook de dorpjes Caldana, Ravi en Scarlino. Het stenen huis in lokale bouwstijl is in samenwerking met drie andere appartementen en beschikt over een helling een fantastisch uitzicht op de vallei naar de zee (Golf van Follonica) en het eiland Elba. Het heeft twee tot vier personen en is volledig uitgerust. De drie terrassen, smaakvolle inrichting en een open haard te maken voor pure ontspanning. Excursies in het interieur van de Maremma, in de Chianti-streek, Siena (1,5 uur), Florence (2 uur), Rome (2,5 uur) of de zee (afstand ongeveer 15 km, Follonica, Piombino, de Golf van Baratti, Punta Ala, Casteglione di Pescara, Monte Argentario) bieden veel afwisseling. Voor het comfort van de woning voorzien van een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, een wasmachine en een ruime badkamer. Voor de auto is er een speciaal gereserveerde parkeerplaats bij het huis. Voor alle terrassen tuinmeubelen zijn beschikbaar. Voor gezinnen met kleine kinderen is er een kinderstoel en de muziekliefhebbers zou op een stereo-installatie met i-pod dock-in station. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​buiten beschouwing tegen allergische reacties van andere gasten.
DC in het dal vindt u een zeer grote en zeer goed uitgeruste Coop supermarkt en vele andere transacties van het dagelijks leven, evenals een tankstation te vinden. Golfliefhebbers vinden in het dal en ook toegang tot een prachtig gelegen golfbaan. Een andere beroemde golfbaan ligt op 25 km afstand in Punta Ala. Gavorrano is een typisch middeleeuws stadje in de zee in de buurt van het zuiden van Toscane, Maremma. Gavorrano bevindt zich in de provincie Grosseto in de buurt van plaatsen Scarlino, Ravi en Caldana. Kronkelende smalle straatjes, poorten, trappen, de oude verdedigingsmuur en boven alles, de dominante kerk, maken de sfeer van de historische stad Gavorranos. Levendige ontmoetingsplaats is de locatie in het centrum van Piazza. Je hebt het winkelen ter plaatse, evenals een bank en een postkantoor. Ook in de buurt Gavorrano zeer aanbevolen restaurants en diverse cafés. Vanuit vrijwel elk punt van de historische oude stad heb je een onvergelijkbaar panoramisch uitzicht tot aan het niveau tot aan de nabijgelegen kust, de uitgestrekte zandstranden en Bergpanoramo van Elba. DC in het dal vindt u een zeer grote en zeer goed uitgeruste Coop supermarkt en vele andere transacties van het dagelijks leven, evenals een tankstation te vinden. Golfliefhebbers vinden in het dal en ook toegang tot een prachtig gelegen golfbaan. Een andere beroemde golfbaan ligt op 25 km afstand in Punta Ala.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De kosten per verblijf voor een bedrag tot 60 Euro. Verbruik kosten zijn inbegrepen in de huurprijs. Een verwijderd. De bovenstaande huurprijzen is inbegrepen.

Op verzoek en tegen vergoeding van de kosten van de huurder kan verder naar buiten tijdens het verblijf worden uitgevoerd. De prijs voor een dergelijke bijkomende bedragen tot 60 euro.

Houd er rekening mee dat je altijd meenemen lakens en handdoeken en theedoeken jezelf en dit maakt geen deel uit van de uitrusting van het huis. Op verzoek en tegen een premie kostprijs, maar we bieden de gasten een wasservice, zodat u niet hoeft te beddengoed en handdoeken, die speciaal is die voor de gasten met het vliegtuig gunstig te brengen. Kunt u dit aangeven bij de boeking.

Annuleringsvoorwaarden:

  • CORONA: Mit Blick auf Corona verfahren wir wieder wie in den vergangenen Jahren. Sollte der Aufenthalt aufgrund staatlicher Anordnungen/Maßnahmen nicht möglich/erlaubt sein, sind Sie von Ihrer Leistung befreit und Sie erhalten einen bis dahin möglicherweise bereits entrichteten Mietbetrag zurück überwiesen. Sollten Sie oder jemand aus der Familie selber kurzfristig vor Antritt der Reise an Corona erkranken und eine Anreise von daher nicht möglich/gewollt sein, werden wir hingegen die für eine Stornierung geltenden Bedingungen nicht ausser Kraft setzen können (ab Buchung bis 4 Wochen vor Reiseantritt 50%, danach 100%). Auch hier empfehlen wir den Abschluss einer entsprechenden Reiserücktrittsversicherung!

meer informatie:

Houd er rekening mee dat je altijd meenemen lakens en handdoeken en theedoeken jezelf en dit maakt geen deel uit van de uitrusting van het huis. Op verzoek en tegen een premie kostprijs, maar we bieden de gasten een wasservice, zodat u niet hoeft te beddengoed en handdoeken, die speciaal is die voor de gasten met het vliegtuig gunstig te brengen. Kunt u dit aangeven bij de boeking.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Matthias R. uit 76135 Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke vakantie

Wij brachten dit jaar onze zomervakantie door in Casa Sogno en kunnen het huis zonder voorbehoud aanbevelen.
De locatie en vooral het uitzicht vanaf het terras is uniek.
Het huis is supergezellig en er is niets toe te voegen aan de twee vorige beoordelingen.
Ook de ongecompliceerde manier van boeken is ons goed bevallen
We komen graag terug

Familie Riedel

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2016

Christian uit 82327 Tutzing

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Toscane en strandvakantie op zijn mooist in een vakantiehuis

Als familie hebben we al 5 prachtige zomers doorgebracht in Casa Sogno en zijn telkens weer onder de indruk van de diversiteit van een vakantie in de Maremma. De accommodatie heeft ook alles wat je nodig hebt voor een self-catering vakantie, is smaakvol ingericht en je merkt dat de eigenaar het huis ook zelf gebruikt. Het uitzicht op de vallei en de zee is op elk moment van de dag fantastisch en in tegenstelling tot het binnenland waait er altijd een briesje in de zomer. Je kunt te voet boodschappen doen in het dorp. Zo kun je ook eens een dag in en rondom het huis doorbrengen zonder de auto te hoeven nemen. Een aanrader voor ons is altijd een dag op het eiland Giglio. Ons favoriete strand is een gedeelte tussen Follonica en Piombino. De exacte locatie heet "Luna Beach".

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2015

Andrea uit 80337 München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie

We zijn herhaaldelijk in Casa Sogno geweest en hebben ons elke keer zeer op ons gemak gevoeld. Een zeer smaakvol en praktisch ingericht huis waar niets ontbreekt, en een mooi terras dat uitnodigt om te ontspannen met uitzicht op de Macchia en in de verte de zee. Ondanks de rustige ligging is alles wat u nodig heeft op loopafstand: in een paar minuten bent u in het dorpscentrum, waar een bar, een kleine supermarkt, een kiosk en een bakkerij zijn.
Er is een parkeerplaats naast het huis voor de auto, maar u kunt ook met de bus vanaf het dorpsplein naar de kust (Follonica) rijden. Voor excursies in de omgeving zijn er talloze mogelijkheden: verschillende stranden die allemaal aan te bevelen zijn, bezoeken aan Grosseto, Castiglione della Pescaia, Massa Marittima, maar ook een dagexcursie naar Siena is de moeite waard. We komen altijd graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie E. Posten

Familie E. Posten

Casa Sogno is een echte familie thuis! Het wordt meerdere malen per jaar sinds de overname in de eerste bezetting van de familie van de eigenaar. Ondertussen genieten van de volgende generaties het huis in het afwisselende landschap van de Maremma. De Zuid-Toscane wordt speciaal aanbevolen in het voorjaar en de herfst. Voor de combinatie met een strandvakantie, natuurlijk, de zomer is zeer bijzonder geschikt. Zelfs in de late herfst en winter hebben we al brachten een geweldige dag daar. Bienvenuti!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 68231

Laatst bijgewerkt: 14.11.2023

Advertentie online sinds: 9 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/68231.htm


«Casa Sogno» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven