Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Domizil Romano

kroatië midden dalmatië Sibenik/zablace

Max.  10   gasten
200m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
200m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Er is een kamer met kitchenette, een klein appartement met keuken en een zolderappartement tot uw beschikking. Het huis is ontworpen en gebouwd door een paar architecten in de jaren '90 en stijlvol en exclusief ingericht door de eigenaren. Zolderflat: De zolderflat biedt comfortabele ruimte voor 2 tot 6 personen. Het bestaat uit een woon/eetkamer met volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers, douche en WC. De zolderflat is voorzien van airconditioning, volledig ingericht en uitgerust. Verder staan een satelliet-tv en een muziekinstallatie tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Het ruime terras biedt u niet alleen de mogelijkheid om te zonnen, maar ook om te dineren en te barbecueën. Uiteraard kunt u in overleg met de gastheren ook in de tuin barbecueën.

Als vakantiegast van Domizil Romano krijgt u de beschikking over een parkeerplaats voor uw voertuig.
De elektriciteitsvoorziening van de kamers - dat wil zeggen de stopcontacten - komen overeen met de standaard Appartement:Het appartement biedt comfortabel plaats aan 2 personen. Het bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer, douche en WC en twee balkons.

Bovendien staan een satelliet-tv en een muziekinstallatie tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Uiteraard kunt u in overleg met de gastheer en -vrouw barbecueën in de tuin. De kamer: De kamer biedt comfortabel plaats aan 2 personen. Ze bestaat uit een slaapkamer, een kitchenette, douche en WC en een balkon. Daarnaast staan een satelliet-tv en een muziekinstallatie tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Uiteraard kunt u in overleg met de gastheer en -vrouw barbecueën in de tuin.
Een klein kruispunt, dat af en toe door voertuigen wordt gebruikt, biedt toegang tot het pand, waar ook een parkeerplaats voor uw voertuig is. Als gast/gast van een van de accommodaties heeft u de beschikking over een tuin van ca. 100m2 met ligstoelen, een parasol, een grote sparrenboom voor schaduw, een tafel voor 10 personen en zitjes. Gebruik van een wasmachine is op afspraak mogelijk tegen betaling. Voor bootliefhebbers is er op afspraak en tegen betaling ook een ligplaats voor boten beschikbaar. Bij boekingen voor eind januari van het vakantiejaar krijgt u 20% korting, bij boekingen voor 15 april van het vakantiejaar krijgt u 10% korting. Bij boekingen na 15 april worden geen kortingen meer gegeven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Split/Trogir

60 km

Station 7 km Sibenik

7 km

Snelweg-afrit 10 km Sibenik

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Domicile Romano ligt in de west-zuid wijk van Zablaces, 10 minuten lopen van het centrum van het dorp, waar twee kruidenierswinkels zijn, een bakker die twee keer per dag brood bakt, een kleine markt, een kranten- en tabakskiosk, verschillende restaurants en cafés, een postkantoor, een kerk en een brandweer. Het domicilie is slechts ongeveer 100 m verwijderd van het strand en toch beschermd tegen de soms sterke wind "Bura". U kunt kiezen tussen een kiezelstrand en een betonnen ligweide. Vanaf de betonnen ligweide kunt u, naast de klassieke zwemingang via het kiezelstrand, ook kiezen voor de ingang via verchroomde trappen of de langverwachte verfrissing in zee beleven met een sprong van een van de rotsen die de betonnen ligweide begrenzen.
Vanuit Sibenik kunnen dagtochten worden gemaakt naar de Kornati-eilanden of de Krka-watervallen.
Zablace, een origineel, idyllisch, klein vissersdorp gelegen in het hart van Dalmatië, ongeveer 5 km ten zuiden van de oudste stad van Kroatië - Šibenik - is een rustig dromerig nest, genesteld tussen vijgenbomen, olijfbomen en lavendelvelden. Talrijke kiezelstranden en betonnen ligweiden omgeven door het dennenbos bieden u een goed uitgangspunt voor al uw activiteiten in de mooiste tijd van het jaar - waar de lichte zomerwind "Maestral" op zeer warme dagen waait en voor een aangename droge lucht zorgt. Het hotelcomplex Solaris, een van de best uitgeruste aan de Adriatische Zee, met talrijke sport- en amusementsfaciliteiten, ligt op slechts 2 km afstand. Aangezien er in Zablace en omgeving geneeskrachtige modder is, zou Zablace voorbestemd kunnen zijn als kuuroord.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

meer informatie:

zablace, een romantische en idyllische kleine plaats, 5 km van sibenik, biedt voldoende recreatie, familie geluk, samen zijn en gelukkig zijn, biedt ook talloze excursie mogelijkheden, zoals een bezoek aan de wereldberoemde KRKA WATERFÄLLE;of ook beroemde KORNATI ISLAND, en vele andere prachtige eilanden of baaien in de omgeving. er zijn ook duikscholen beschikbaar met de hele dag duiken programma, onder zicht.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf ---
Dhr. R. Vlahov

Dhr. R. Vlahov

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 6824

Laatst bijgewerkt: 05.03.2017

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/6824.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven