Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Balchik

Balchik

Max.  13   gasten
550m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 13  gasten
550m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Dit vakantiehuis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een verzorgde en gezellige sfeer om te ontspannen. De centrale ligging is een ideaal uitgangspunt voor vele culturele en recreatieve activiteiten.
De accommodatie biedt een prachtige tuin met rozen en een privé zwembad. Sportieve activiteiten worden geboden door de tafeltennistafel.
Villa Sunshine is een prachtige optie voor een familievakantie aan de Zwarte Zeekust. Het is gelegen in de rustige villazone "Оvcharovski Plaj", ongeveer 3 km van de stad Balchik en 7 km van de badplaats Albena.
Villa Sunshine biedt modern comfort in combinatie met de betoverende omgeving, wat garant staat voor een luxe vakantie voor de gasten.
Deze prachtige villa kan je eigen zonnige kasteel zijn. Zoals je zou verwachten, is er veel ruimte. De oppervlakte is 500 m2.
Villa Sunshine is een perfect vakantiehuis voor familievakantie in Bulgarije. Voor de kinderen is er een kinderstoel en een babybedje zodat gasten een zorgeloze vakantie kunnen doorbrengen. De hulp van de beheerder van de villa garandeert je een probleemloze vakantie in Bulgarije.

De villa heeft 4 slaapkamers. In elke kamer is er een badkamer, airconditioning, kledingkast en TV. Gratis internet is ook aanwezig.
Hier worden de kamers in detail beschreven:

Kamer 1 bevindt zich op de begane grond en heeft een aparte ingang. De kamer heeft 3 bedden (een kingsize tweepersoonsbed en nog een eenpersoonsbed). De kamer heeft ook een balkon met een kleine tafel en 2 stoelen.

Kamer 2 bevindt zich op de eerste verdieping en heeft 3 bedden. Deze kleine en gezellige kamer is ideaal voor koppels of gezinnen met een klein kind.

Kamer 3 heeft ook 3 bedden. Er is ook een voorkamer met een bank, tafel en klein fornuis.

Kamer 4 bevindt zich op de derde verdieping. Het heeft 4 bedden en een bureau. De kamer is groot en gezellig, ideaal voor een gezin met 2 kinderen.


De villa beschikt over een volledig uitgeruste zomerkeuken (vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, elektrische kookplaat, waterkoker, oven, koelkast, koelkast met vriesvak en keramische kookplaat) en een kleinere keuken ook met de belangrijkste keukenbenodigdheden.

De nabijheid van het strand, winkelmogelijkheden, sportactiviteiten en uitgaansgelegenheden maakt dit een geschikte villa om je vakantie door te brengen met familie en vrienden.



Houd rekening met onze bezettingskalender wanneer je een aanvraag doet. Boekingen worden onmiddellijk bijgewerkt.

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 43 km Varna

43 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt bij de botanische tuin en het kasteel van koningin Maria Regina, op km van de Black Sea Rama Golf Club. Op 7 km afstand in Albena liggen de mooiste stranden van Bulgarije. Op slechts 100 meter afstand bevinden zich de supermarkt "TipTop" en het steakhouse "Silvia". De "Witte Stad", zoals het huidige Balchik wordt genoemd vanwege de indrukwekkende lichtgekleurde kalksteenhellingen, is een van de meest pittoreske en romantische badplaatsen aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust.
balchik ligt 45 kilometer ten noorden van Varna, aan een rustige baai die beschut is tegen koude noordenwinden en biedt verschillende zwemmogelijkheden op een van de vele kleinere, fijne zandstranden en openbare buitenzwembaden, maar ook boottochten naar de omgeving.
Met zijn vele groene gebieden, de grootste botanische tuin in Bulgarije en idyllische steegjes om te wandelen, biedt de stad ideale omstandigheden voor een ontspannen vakantie.
Naast het beroemde kasteel van de Roemeense koningin zijn de bezienswaardigheden het Historisch Museum, de kerk "Sveti Nikolaj" met zijn kunsttentoonstellingen, het zomertheater en de vissershaven. Balchik biedt zijn gasten ook een winkelstraat die langs de wekelijkse markt naar het stadscentrum leidt. Voor vermaak zijn er gezellige restaurants met Bulgaarse en internationale gerechten, cafés, bars en disco's.
Het kasteel en de botanische tuin in Balchik: De officiële naam van het kasteel was "Het Stille Nest". Het kasteel werd gebouwd in 1926-1937 tijdens de Roemeense overheersing in opdracht van de Roemeense koningin Maria. Gefascineerd door de schoonheid en romantiek van de stad, geïnspireerd door de eeuwenoude bomen, wilde bloemen en unieke vogels in het gebied, koos koningin Marie de stad Balchik voor de bouw van haar zomerresidentie. Het architecturale complex bestaat uit enkele pittoreske villa's, een thermaal bad, een rosarium, een kapel, een wijnkelder, een klooster en andere gebouwen. De botanische tuin is het interessantste deel van het complex. de botanische tuin van Balchik werd in 1955 aangelegd op de plaats van het voormalige kasteelpark. De botanische tuin heeft een oppervlakte van 65 000 m2. Er zijn meer dan 2000 plantensoorten. De meest opmerkelijke attractie van de tuin is de verzameling cactussen op een oppervlakte van 1000 m2.

Kaap Kaliakra is de langste kaap aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust. De schilderachtige kaap ligt ongeveer 30 kilometer ten noorden van Balchik. Kaliakra strekt zich 2 km uit in zee en bestaat uit kalkstenen kliffen van 60-70 meter hoog. De ontoegankelijkheid van deze rotsen was de belangrijkste reden voor de bouw van een oud fort genaamd Tirisis. Volgens de legende bonden 40 maagden zich vast aan hun haar en wierpen zich vanaf de kaap in zee om te voorkomen dat ze in handen zouden vallen van de Ottomaanse overheersers. Tegenwoordig is Kaliakra een natuurreservaat waar je dolfijnen, aalscholvers en verschillende steppevogels kunt zien. Dit gebied is beroemd om de vogels die hier kunnen worden waargenomen.

De stad Kavarna is een van de relatief grote steden aan de noordelijke Zwarte Zeekust met ongeveer 12.200 inwoners. Op de Chirakmanheuvel, die ongeveer 3 kilometer van Kavarna ligt, kun je nog steeds de ruïnes van een Romeins fort en een stad uit de middeleeuwen zien. Vandaag de dag is de stad Kavarna, dankzij de initiatieven van burgemeester Tsonko Tsonev, beroemd als de rock & roll-hoofdstad van Bulgarije, waar wereldberoemde bands en zangers als Apocalyptica, Deep Purple, Saxxon, Ronnie James Dio, Scorpions, Accept, Destruction, Gamma Rey en Victory concerten hebben gegeven. De stad is een aantrekkelijke bestemming voor ontspanning in combinatie met de unieke sfeer, rust en charme van de plaats.

Durankulak Lake en Shabla Lake - Durankulak Lake werd in 1983 uitgeroepen tot natuurreservaat. Onderdeel van de beschermingsmaatregelen is de bescherming van bedreigde vogelsoorten in Bulgarije. Een deel van de migratieroute van de Via Pontica loopt er langs. In de buurt van de Durankulak en Shabla meren liggen de moerasbeschermingsgebieden, die ook van internationaal belang zijn. Veel watervogels uit heel Europa overwinteren hier. De Shabla meren zijn een van de grootste habitats voor de witte en gele waterlelie in Bulgarije. In de meren leeft ook de otter, een van de zeldzaamste diersoorten in Bulgarije


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Luchthaventransfer (Varna) mogelijk tegen betaling.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-12-2023


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2016

Siegfried K. uit 034381 Colditz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende zomervakantie

grote en goed onderhouden perceel, schoon en ruim huis, zwembad schoon en wordt elke 3 dagen schoongemaakt, vriendelijke en behulpzame conciërge.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2015

Roumen J. uit Knonau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantietijd in de plaats Balchik

Een zeer mooie en geschikte vakantiewoning.
De eigenaren zijn erg aardig. En ze waren altijd behulpzaam bij vragen. We voelden ons zeer comfortabel in dit huis, mede dankzij het schone zwembad.
Graag weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2015

S. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles Super!!! : Alles geweldig!!!

Super vriendelijk en hartelijk welkom! Schoon huis met een geweldige keuken en goed onderhouden zwembad. We kunnen het alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. N. Todorova

Mevr. N. Todorova

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 68623

Laatst bijgewerkt: 02.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/68623.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Balchik» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven