Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Anais Roja

Tenerife-Oosten, een vakantiehuis in een klasse met verwarmd zwembad voor 9 personen

Max.  4   gasten
150m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
150m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Op een ongeveer 1060 vierkante meter woning is een geweldige vakantie van de extra klasse. Om het straight to the point: om alles bij te wonen Dit luxe pand biedt, is bijna onmogelijk. Wij kennen geen andere vakantie huis dat is zo comfortabel.

De zeer ruime villa heeft een totale woonoppervlakte bedraagt ​​ca. 350 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Alleen de begane grond gebied is al ongeveer 250 vierkante meter. Er is een woonkamer, keuken, drie slaapkamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Daarnaast is er een gastentoilet beschikbaar is. In de benedenverdieping zijn nog twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Alles is ontworpen met veel aandacht. Alle kleuren, stoffen en meubels zijn harmonieus op elkaar afgestemd.

De woonkamer op de vloer grond is het niet overdreven te beschrijven als "enorme". Er is een woonkamer met aparte eethoek en een luxe open keuken. Naast comfortabele sofa's, is er een grote eettafel en een televisie met satelliet-antenne op bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's te ontvangen. Er is een stereo-installatie met radio, DVD en CD-speler. De keuken is open naar de woonkamer met eetgedeelte. Als u wilt met pensioen te gaan, heeft een kans in de galerie, op de leunstoel en een bank zijn.

De slaapkamers zijn erg groot. Vier van de vijf slaapkamers zijn tussen de 25 en 40 vierkante meter. Alleen de jeugd slaapkamer heeft "slechts" 15 vierkante meter grootte van.

De badkamers zijn voorzien van bad en / of douche, toilet en haardroger.

De luxe keuken is volledig uitgerust. Alles is er: keramische kookplaat, een extra gasfornuis, oven, magnetron, koelkast / vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, fruitpers en nog veel meer. Natuurlijk is er ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

De tweede keuken is comfortabel ingericht. Bijvoorbeeld, er zijn: keramische kookplaat, koelkast / vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker.

Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken zijn voldoende aanwezig.

De uitrusting omvat een fantastisch prachtig aangelegd, beplant met palmbomen, een groot zwembad, ligstoelen en andere tuinmeubelen. Vanaf het overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op het tegenoverliggende eiland La Gomera en de Atlantische Oceaan. Ook op dit terras kunt kiezen uit zon: de zon genieten of zich terugtrekken in de schaduw. Nudisme. De (niervormige) verwarmd zwembad heeft een grootte van ongeveer 4 x 9 m en een diepte van 1,50 m en 2,00 m.

Een andere "high-light" van deze eigenschap is de enorme BBQ zone die grenst aan de Villa. Het is een grotendeels opgebouwd uit natuurlijke materialen, massief paviljoen waar een kleine buitenkeuken is gelegen met een uitstekende BQQ-way. Er is ook een grote eettafel met stoelen voor zes personen. Meer stoelen kunnen worden geleverd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.3 km

1.3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 20 km Reine Sofia- Teneriffa Süd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zonaanbidders zullen waarderen het mooie weer van het Zuidwesten. Het strand van Playa Paraíso wordt begrensd door grote platte stenen die ideaal om te zonnen zijn. Sportieve activiteiten zoals duiken, zwemmen of wandelen zijn erg belangrijk in Playa Paraíso. Tennisbanen en de prachtige Costa Adeje golfbaan met 27 holes zijn te vinden in de directe omgeving.

Afstanden:

De afstand tot de Costa Adeje is ongeveer 5 minuten naar de kleine haven "Puertito" met zandstrand wat je nodig hebt 2 minuten. Met een beetje geluk, je ontdekt tijdens het snorkelen er inheemse zeeschildpadden. Of zelfs naar Playa San Juan. Met de auto duurt het slechts 10 minuten. De stad is ook omgeven door bananen en tomaten plantages. De plaats is schoongemaakt in de afgelopen jaren krachtig en nog steeds zijn originaliteit behouden. Op de Plaza, met zijn hoge bomen en bankjes vindt u een aantal cafés en restaurants die een interessante en levendige ontmoetingsplek in de avond vormen te vinden. Het is duidelijk, er zijn ook heel mooi visrestaurants.

South Airport 20 minuten
North Airport 80 minuten

In de groene en zonnige zuiden van Tenerife - net ten westen van Playa de Las Americas - ligt het resort "Playa Paraiso", die behoort tot het dorp Armeñime.

In de afgelopen jaren hebben de hoge luxeklasse is gebouwd op de rand huisjes. Dus een nieuwe woonwijk met een prachtig uitzicht ontstaan ​​over de diepblauwe Atlantische Oceaan en de tegenoverliggende eiland La Gomera. Tot de zee is ongeveer 400 meter. Het rustige stadje Playa Paraíso heeft ontpopt als een van de eerste vakantie landgoederen in het zuiden van Tenerife.

Vandaag bezoekers veel zon en een goede toeristische infrastructuur met een uitstekend aanbod verwacht. De plaats is omgeven door groene bananenplantages en is gelegen aan de zee. Het centrum van de badplaats vormt een commerciële straat met restaurants en bars, boetiekjes, apotheek en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van deze luxe vakantie verhuur is per dag voor maximaal 4 personen

10:01. - 02:04. € 250
- € 220
- 16:12. € 250
17:12. - 09:01. € 280

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 30 inclusief € 15 voor een kind jonger dan 2 jaar niet in rekening gebracht. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar. In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. toegang tot internet (Wi-Fi) is gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2016

Susanne uit Hofstetten/Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekende mooie villa

Een uitstekende grote villa met prachtig uitzicht, mooie tuin en geweldig zwembad

De villa heeft een uitstekende infrastructuur, het ontbreekt aan niets. Achter het huis is een geweldige barbecuehoek met gas- en houtskoolgrill, helemaal gezellig, we hebben 4 keer gegrild. Er zijn voldoende badlakens voor de badkamer en het zwembad, dat hebben we erg gewaardeerd. De eigenaar verwelkomde ons vriendelijk met een mooie fruitschaal en wat knabbels en leidde ons rond door het hele huis.


De plaats Playa Paraiso is niets bijzonders en biedt geen mooi strand. Maar omdat we toch altijd een huurauto hadden, had dit voor ons geen enkele invloed. In 10 minuten ben je op het mooie en levendige Playa Fanabe in Adeje waar het je aan niets ontbreekt.
We vonden het zo leuk dat we voor volgend jaar alweer geboekt hebben, we kijken er naar uit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Teneriffa2000
Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 6887

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/6887.htm


«Villa Anais Roja» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven