Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

villa Tengrimar1

costa dorada

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Uw goedkope strandvakantie vanuit privé: pas gerenoveerde, mooie, ruime 1-slaapkamerwoning (voor max. 4 personen), (grote woonkamer met slaapbank) te huur. De gezellige privé flat (55 m²) heeft een groot overdekt terras (ca. 33m2), volledig ingerichte, open keuken, (vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, wasmachine), airconditioning (koud/warm), centrale verwarming, satelliet TV en WiFi internet; de slaapkamer is voorzien van muggenbescherming in het raam; de flat is gelegen in een villa (aparte ingang) met tuin en zwembad (zout water, overdekt in de winter) en prachtig zee- en strandzicht (heuvel), ca. 150m. van de strandpromenade; eindschoonmaak en bedlinnen kosten 60,- Euro extra (ZONDER bad- en strandlakens); 1 set (hand-, bad- en strandlaken) kost 15,- Euro/persoon en verblijf. De prijs is voor maximaal 4 personen; elke extra persoon betaalt Eur 5,-/dag. Van oktober tot mei wordt elektriciteit extra in rekening gebracht (35Cent/KwH, het appartement heeft een eigen elektriciteitsmeter). Omdat de centrale verwarming op een warmtepomp werkt, wordt er Eur 25,-/week extra in rekening gebracht wanneer deze wordt ingeschakeld (naar behoefte). Er is een korting (ALLEEN van oktober tot mei) voor vakantiegasten die langer dan 4 weken willen blijven; hond toegestaan voor 10,-€ meer/verblijf

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 15 km Reus

15 km

Station 3 km Altafulla

3 km

Snelweg-afrit 4 km Ausfahrt Nr. 32

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Tengrimar ligt in een villawijk (geen vakantiedorp). Geen doorgaande verkeersweg voor de deur((cul-de-sac), droomachtig uitzicht op zee/strand; het prachtige, fijnzandige, ondiep aflopende zandstrand van La Mora bereikt u via een trap in ca. 3 minuten te voet. In een bekende baai aan de rand van de historische stad Tarragona, Catalunya, Spanje ligt de prachtige nederzetting La Mora met een van de mooiste fijnzandstranden van de Costa Dorada. Het groene La Mora ligt ongeveer 8 km van de havenstad Tarragona en 15 km van de luchthaven Reus en Port Aventura (amusement/aquapark); Barcelona ligt op ongeveer 80 km afstand. La Mora is een ideale vakantiebestemming voor iedereen: prachtige landschappen om te wandelen of te hiken, het bruisende nachtleven in Tarragona. Een geweldige wandeling met een prachtig uitzicht op het klooster Tamarit leidt u naar een ander strand naar Altafulla of in omgekeerde richting naar de twee naaktstranden. Vanaf de rustige, kleine strandpromenade (met restaurants en bars) heeft u een prachtig uitzicht op de zee en de kustkliffen met de "Torre de La Mora", de toren van La Mora. Een groot natuurgebied biedt wandelingen langs vele kleine zandbaaien.
Beneden aan het strand zijn er voldoende winkelmogelijkheden: Supermercado, bakker, apotheek, bank, geldautomaten en telefooncellen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Restitutie van de aanbetaling: Tot 4 maanden voor aankomstdatum: volledige restitutie van de aanbetaling. Tussen 3-4 maanden voor aankomst: 50% van de aanbetaling. Minder dan 3 maanden: Geen restitutie

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Ideaal voor grote gezinnen of 2 gezinnen met vrienden (tot 9 personen), want er zijn twee appartementen in het huis; beide appartementen hebben een balkon/terras met uitzicht op zee en voldoen ook aan hoge eisen; u zult hier een rustige en ontspannen vakantie doorbrengen. Als u uw hond mee wilt nemen, is er een toeslag van 10 euro per hond.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Johann B. uit 72793 Pfullingen, Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig mooi

Een geweldig, schoon, ruim appartement dat absoluut overeenkomt met de beschrijving en de foto's op de website. Ideaal voor 2-4 personen. De rustige omgeving en het geweldige uitzicht zorgen ervoor dat u kunt ontspannen en goed kunt uitrusten. Het kunstig betegelde, met zout water gevulde zwembad geeft het appartement nog een bijzondere touch. En de verhuurder is een zeer vriendelijke, betrouwbare vrouw. De communicatie met haar verliep uitstekend. We hebben een fantastische vakantie gehad en komen graag terug in dit huis. Omdat de verhuurder dol is op dieren, is het appartement ook geschikt voor hondenbezitters die hun "beste vriend" graag mee op vakantie nemen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2019

Dr. Stefan und Gabriele K. uit 32657 Lemgo

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

Alles is in orde. Flat zeer goed uitgerust. Het zwembad is een droom en het uitzicht op zee fantastisch. Aangename en zeer aardige hospita. We komen wel weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Nuria H. uit 50006

4,5
4 5 5 4

Estupendo sitio

Tranquilidad, amabilidad, piscina en la terraza,estupenda estancia

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2012

Diddi53 uit Coesfeld

4,4
3.5 5 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Geweldig uitzicht

Allereerst is de ligging van het huis zeer goed en het uitzicht over delen van de baai is schitterend. Het zwembad direct voor het balkon is geweldig.
Maar:
De flat is alleen geschikt voor 2 personen. Het is gewoon te klein voor 4. Er is maar één kledingkast in de slaapkamer. Als je iets nodig hebt, moet je naar de slaapkamer gaan en de mensen erin storen. Er is een slaapbank in de woon/eetkamer die comfortabel is en waar een derde of vierde persoon op kan slapen. Helaas is er geen kledingkast in de flat, dus jassen en andere dingen moeten over stoelen worden gelegd. Er is ook niet EEN handdoekhaakje, noch in de badkamer noch in de keuken, dus je moet improviseren in de badkamer. Het beste is om het toiletpapier op de verwarming te leggen (geen papierhouder). Direct naast het toilet is een handdouche, die het bidet moet vervangen!?!! Als u een douche neemt, moet u af en toe het water afsluiten zodat het niet overloopt omdat de afvoer de hoeveelheid water waarschijnlijk niet aankan. Tijdens ons verblijf was het erg luidruchtig vanwege de huurders in de flat boven ons (Tengrimar2), 's avonds werden de stoelen extreem heen en weer geschoven. De flat is zeer luidruchtig!
Je moet ook van dieren houden, want katten nemen bezit van het meubilair op het balkon en miauwen en roepen om eten. De weg naar het zwembad leidde langs afgedankte ligstoelen en een oude toiletpot! Wie vindt het leuk! De weg naar de flat leidt over trappen en je moet je hoofd laag houden omdat de planten al vrij laag hangen.
Contact met de hospita was zeldzaam maar zeer vriendelijk.
Zonder auto moet je een halve bergbeklimmer zijn, de paden naar het huis zijn erg steil.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Tolle Lage , optisch schön bebauter Ort.

Recreatiemogelijkheden: Freizeitmöglichkeiten in Tarragona gibt es genug

Winkels: Kleines SB Lädchen im Ort.

Antwoord van Mevr. L. Crisan:

In der Beschreibung steht: 1 Schlafzimmer und 1 Schlafcouch im Wohnzimmer, FeWo1 hat 55m² und eine grosse Terrasse (33m²). Die Gäste waren über die Grösse der FeWo informiert. Falls ihnen die ausgeschriebene FeWo zu klein war, dann hätten die Gäste die andere Wohnung mit 2 Schlafzimmer wählen sollen. Trotz der Tatsache, daß man im Wohnzimmer keinen Kleiderschrank erwarten kann, steht den Gästen ein Schrank/Garderobe im Flur zur Verfügung. Wegen einem Wasserschaden durch einen defekten Boiler (am 10.10.2012), konnte der Schrank vorübergehend nicht benutzt werden. Über diesen Umstand wurden die Gäste informiert und um Entschuldigung gebeten. Das Badezimmer wurde im 2012 renoviert, Papierhalter und Hacken wurden vergessen; Fehler wird behoben! Aus Rücksicht auf die Natur und wegen dem besonders in Spanien herrschenden Wassermangels bitten wir die Gäste das Wasser während des Einseifens abzudrehen, normalerweise haben unsere Gäste dafür Verständnis. Die Handdusche neben der Toilette ersetzt das Bidet und ist absolut üblich wenn kein Platz für ein Bidet vorhanden ist. Die alte Kloschüssel (wird entsorgt) befand sich hinter einer Mauer auf dem Vermieter's Bereich und keineswegs auf dem Weg zum Pool. Was die Gäste als "ausrangierte Liegen" beschreiben, sind die Poolliegen (s. Foto "Sonnenliegen am Pool"), die übereinander gestapelt waren, da es in der Woche ziemlich viel geregnet hatte. Wenn man keine fremden Katzen mag, genügt es einfach 2-3x in den Händen zu klatschen und sie hauen ab. Die Katzen hätten die Gäste nicht "belästigt", wenn sie sie nicht gefüttert hätten, denn darum kamen sie zurück und bettelten für mehr. Meine Katzen bekommen schon genug Futter, daher muß man sie nicht füttern und sich dann beschweren!!!
In der Ausschreibung steht: Hanglage, das bedeutet Treppen oder Auto! Wenn andere Mieter stören, kann man mit dem Vermieter reden, mit Sicherheit findet man eine Lösung. Die Gäste scheinen bei ihrer Wahl der Unterkunft die Beschreibung nicht beachtet zu haben und waren daher in Bezug auf Grösse, Lage etc. nicht zufrieden. Zum Glück sind unsere Urlauber (manchmal auch Pärchen mit 1 oder 2 Kindern) normalerweise immer völlig zufrieden mit meiner FeWo1, (s. die anderen Bewertungen).

Juli 2009

Gabel uit Euskirchen

4,9
4.9 5 5 4.8 4.8

Sehr schöne, ruhige Ferienwohnung

Super Ausblick über die Bucht La Mora, sehr nette Vermieter, Tarragona mit öffentlichen Verkehrsmitteln in 15 Minuten erreichbar. Bucht ist auch in der Hauptsaison nicht überfüllt. Jederzeit wieder!!!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2004

sternenfrau2003 uit düsseldorf

4,9
4.9 5 4.9 4.9 5

Super

Die Ferienwohnung liegt landschaftlich sehr schön und ist für uns nicht mehr zu toppen,sehr gut ausgestattet und legt sehr ruhig.
La mora ist ein kleines nettes Örtchen und der strand ist nicht überlaufen
wir kommen nächstes jahr wieder

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: ruhig und landschaftlich traumhaft

Recreatiemogelijkheden: der strand ist nah,super

Winkels: im ort ist ein kleiner sbmarkt und mit dem Auto ist man schnell im nächsten ort

Januari 2004

kurczaq uit Heidelberg

4,9
5 4.8 4.9 4.9 4.9

Super

La Mora liegt an einer wunderschönen kleinen Bucht im Herzen von Katalonien, nicht weit von Tarragona. Der Ort ist angenehm ruhig und hat eine eigene Atmosphäre, die durch die vorgelagerte Anhöhe geprägt ist.
Die Wohnung bietet einen guten Blick auf Teile der Bucht und durch die Lage oben auf dem Fels hat man einen guten Überblick. Die Ausstattung ist angemessen und sollte doch irgendwas fehlen, helfen die sehr freundlichen und lieben Vermieter schnell weiter. Am besten für 2 Personen geeignet.
Nicht zu verachten ist der kleine Pool vorm Haus, mit der Besonderheit, daß das Wasser mit Meeressalz versetzt ist und auf natürliche Weise gereinigt wird.
Und das wichtigste: die Vermieter sind super freundlich und hilfsbereit. Da sie große Tierliebhaber sind, sollte man sich auf gelegentlichen Hunde- und Katzenbesuch einstellen - es ist genau das richtige für Tierfreunde!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie

Omgeving van de accommodatie: super


Contactpersoon

Mevr. L. Crisan

Mevr. L. Crisan

Ik woon sinds 2003 in Spanje, daarvoor woonde ik in Duitsland. Ik ben een open, ongecompliceerd persoon, hou erg van dieren en dansen en oefen mijn droomberoep uit: kwantumhomeopathie


Andere accommodaties van Mevr. L. Crisan


meer informatie

Objectnummer: 6916

Laatst bijgewerkt: 23.01.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/6916.htm


«villa Tengrimar1» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven