Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Attico Panoramico Bougainville

West kust van Sardinië in het bereik van Bosa provincie Oristano

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Beschrijving

Attico Panoramico Bougainville is het appartement op de eerste verdieping van een villa met 3 appartementen. Het is toegankelijk via een laterale externe trap die leidt naar een terras met super panorama uitzicht op zee naar Capo Caccia, verder uitzicht op de kust naar het zuiden ...
Ernaast is een goed onderhouden heuvel tuin met fruitbomen, wijnstokken, Araucaria, palmbomen en cactussen, die overgaat in de Middellandse Zee maquis van de berg; bergwand is een ander terras. Het appartement heeft een lichte woon- en eetkamer. Met FP, een bank en een tv, een kitchenette met keuken blok van mooie houten meubels, koelkast / vriezer en gasfornuis met oven. Het terras op het zuiden met super panorama naar Bosa Marina is het absolute hoogtepunt van het appartement, ideaal voor een warme en romantische zomeravonden. 2 slaapkamers en badkamer (met douche) maken het aanbod compleet. De inrichting is fris, goed en overvloedig.

Een wasmachine die gebruikt kan worden door de 3 appartementen is op aanvraag beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 45 km Alghero - Fertilia

45 km

Station 7 km Bosa Marina

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de beste panoramische ligging op een volwassen tuin plot (prachtige mediterrane sierplanten, jasmijn, Bougainville ...) is er de imposante en goed onderhouden villa Bougainville met 3 onafhankelijke appartementen. Naar de zee en het strand van Porto Alabe, die in het zuiden van een klein schiereiland met Küstenwachturm is voltooid, leidt tot ongeveer 400 m, hoogte 30 m. Kleine winkels (een kleine supermarkt ligt op slechts 100 meter afstand) en Local (seizoensgebonden bedrijf) zijn ook in Porto Alabe beschikbaar zijn, kan de tennisbaan van een hotel ter plaatse worden geboekt.
Ernaast is een goed onderhouden heuvel tuin met fruitbomen, wijnstokken, Araucaria, palmbomen en cactussen, die overgaat in de Middellandse Zee maquis van de berg; bergwand is een ander terras. De Planargia is "een van de kleinste landschappen van Sardinië, maar van uitgesproken eigenheid". Het omvat de stad Bosa (ongeveer 8600 inwoners), die de vruchtbare Temo Vallei en verschillende dorpen van het achterland, die enkele van de best bewaarde nuraghi richting Macomer heeft "de stof als gegroeid kleine stad heeft bewaard". De kust van Alghero geleden heeft "een van de mooiste panoramische wegen van het eiland", een 'landschap van kliffen, torens, diep ingesneden kreken .... Het vulkanisch gesteente verandert voortdurend van kleur en consistentie: rood, jet zwart, groen ... ", onderbrak van kleine stranden.
De middeleeuwse stad van Bosa, die zit in het bruikbaar is als een natuurlijke haven rivier Temo, heeft een lange en brede zandstrand, de natuurlijke helende eigenschappen bij reumatische aandoeningen wordt gezegd en wordt beschut door een pier met de kust toren tegen golven en aangesloten op de Isola Rossa. Oude "paleizen, grote poorten, smeedijzeren balkons, achter een doolhof van steegjes, binnenplaatsen geven Bosa een stedelijke sfeer, dat is zeldzaam in Sardinië. Boven de stad stijgen op de heuvel staffel ongelijke straten, door de tuinen, de Castello Serravalle vanaf Genuesenzeit. Aan de onderkant van de oude stad, de promenade langs de rivier met verweerde gevels van barokke herenhuizen "en vergeleken met het tellen huizen van leerlooiers omdat Bosa was een belangrijk centrum van de leerbewerking. De weg op de zuidelijke oever van de Temo leidt "door een tuin met olijfbomen op 2 km van de Romaanse kerk van San Pietro Extramuros, een van de mooiste kerken op het eiland. Gevel en eenvoudig interieur in de traditie van de Bourgondische Romaanse van de harde trachiet het gebied. "
Bosa is nog steeds het centrum van een vakman voor de gehaakte en mand werk.
Om de Capo Maragiu noorden van Bosa biedt de rotsachtige kust uitstekende duiken, ten zuiden van Bosa Marina zijn prachtige zandstranden ingebed in de rotsen: strand van Turas en Porto Alabe, 7 km ten zuiden van Bosa, 4 km ten zuiden van Bosa Marina als een panoramisch, Villenort helling ingedeeld direct aan de kust.
De omgeving van de vakantie woningen ten zuiden van Bosa en Porto Alabe zijn heuvels met wijngaarden (vooral bekend smaakvolle Malvasia), olijfgaarden, vruchtbare tuin landschappen met verbazingwekkende groen en mediterrane vegetatie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnen kan voor de prijs van 10 .- / pers. gehuurd worden voor de week.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

45 km ten noorden van Bosa Alghero beschikt over dit gedeelte van de kust uit, "een van de mooiste van Sardinië steden, vanwege de levendige oude stadskern uit de tijd van de Spanjaarden. Smalle straatjes tussen de hoge, koeling in de zomer muren, poorten en kleine pleintjes. Vele, een aantal uitstekende restaurants en veel van kunst en kunstnijverheid, omsloten door wallen en enorme, enorme torens. "
Alghero biedt de zeldzame Sardinië mogelijkheid gegroeid stedelijke sfeer en cultuur als gevolg van de jachthaven, de daaropvolgende waterkant, de Lidi (strand faciliteiten) op het fijne zand, bijna witte stranden, die vervolgens overgaan in de duinen en de Pineta, en een prachtig heldere water direct met strandvakantie om mee te doen!
De stad is ook een goed startpunt voor excursies naar de 'archeologische en kunst-historisch interessante landschappen in het noordwesten van Sardinië. "Naar Alghero in absolute strand in de buurt van de twee appartementen Malta en Corsica liggen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

3,6 van 5
3.0 Inrichting
3.0 Prijs / kwaliteit
2.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Manfred K. uit Rödental

3,6
3 3 2 5 5
Toon Duits

niet geschikt voor iedereen

Als adres kregen we nr. 5 en 9 doorgegeven. Nadat we voor vertrek hoorden dat er niemand op ons zou wachten, werd mij op aanvraag meegedeeld dat het nummer 5 is. We kwamen aan in het donker en de deur naar nummer 5 was gesloten. Bij de naaste poort vonden we een briefje met de naam van het appartement. Maar ook de deur achter de oprit was gesloten. Gelukkig vond ik in het onderliggende appartement een echtpaar dat de Attico Bougainville kende van een eerdere verblijf. De vermeende gesloten poort zat gewoon vast. Als ik vreemd ben, trek ik niet aan deuren om te controleren of ze op slot zitten of vastzitten. Via een goed verlichte gang kwamen we bij de tuintrap. (De achterdeur zit ook vast). Daar is alleen zwak licht en je loopt bijna in het donker de trap op, waarbij de vorm en richting van de treden meerdere keren veranderen. We raakten er tot ons vertrek niet aan gewend. Pas helemaal boven, vlak voor de overloop, gaat een tweede lamp branden. De voordeur heeft 2 vleugels, maar wie opent nu de vleugel in de stand? Doorgang is ongeveer 50 cm breed. De bank in de keuken zakte onder mij in elkaar, de stoelen wiebelen. Eén dag later ging het licht in de keuken kapot. In de keuken waren er geen afwasdoekjes, geen afwasmiddel. Geen suiker, zout, olie, azijn, koffie. Allemaal elementaire dingen die ik tot nu toe in elk vakantiehuisje vond. Er zijn dan wel 100 koffiekopjes in alle vormen en kleuren, maar geen fatsoenlijk keukengereedschap. Een lang mes dat niets snijdt en een dunschiller die ook niet meer bruikbaar is. Daarentegen zijn er voldoende potten en pannen. De badkamer is erg klein en het toiletspoelsysteem is ongelooflijk luid. Het uitzicht vanaf het balkon op zee en richting zonsondergang en de horren zijn mooi. De straat naar het appartement gaat steil omhoog en je hebt een goede conditie nodig. We hebben de verhuurder als onvriendelijk ervaren, alleen contact via e-mail. We hebben hem nooit gezien. Nooit meer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. E. Kroha:

der Hausbesitzer bedauert, daß die Gäste nicht in jeder Beziehung restlos zufrieden waren. Viele der privaten Hausbesitzer sind berufstätig oder auswärts beschäftigt, oft hat sich hier die Möglichkeit des self-check-ins bewährt, der zudem den Vorteil bietet, daß eine Anreise rund um die Uhr möglich ist. Der Hausbesitzer betont, daß bisher kein Gast damit Schwierigkeiten hatte und da die Wohnung ja ein Attico ist, sind logischerweise auch einige Treppenstufen zu überwinden. Die Küchenausstattung entspricht italienischem Standart, sollte etwas gefehlt haben oder nicht ausreichend nutzbar gewesen sein, so ersetzt der Hausbesitzer es gerne jederzeit.


Contactpersoon

Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Geachte Sardinië fans, mijn naam is Felicitas, ik ben het Duits, maar woonde vele jaren in Italië, dat ik al lang een tweede thuis geworden. In het bijzonder, ik hou van Sardinië, en er vooral de ietwat romantische en kleine toeristische West Coast, zodat het gebied rond Alghero, Bosa en Porto Alabe. Elk jaar dat ik naar dit gebied, en ze weten waarom echt heel goed. U kunt met al uw vragen over uw vakantie is voor mij zo gelukkig.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 69438

Laatst bijgewerkt: 03.02.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/69438.htm


«Attico Panoramico Bougainville» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven