Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Pension Veltenhaus

West Prignitz / Ostaltmark

Max.  10   gasten
480m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
480m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Als u van het buitengewone houdt, nodigen wij u uit om uw vakantie in en rond Sandau, niet ver van de Elbe en de Havel, in ons liefdevol ingerichte familiehuis door te brengen

Ons mooie en gerestaureerde huis, dat meer dan 100 jaar oud is, heeft veel familiegeschiedenis
Wij bieden 5 kamers, sommige met de mogelijkheid van extra bedden. Deze en onze ruime gemeenschappelijke ruimtes nodigen uit tot gezelligheid maar ook tot afzondering. In onze ruime eetkamer met open keuken, de open haard salon en de binnentuin vindt u uw plaats, uw niche voor welzijn en ontspanning
Ons vakantiehuis wordt bij voorkeur verhuurd aan groepen, want het is perfect voor sociale bijeenkomsten! Bij boekingen van 5 nachten of meer krijgt u 10% korting.
Op verzoek verhuren wij graag een tweepersoonskamer met badkamer en extra toegang. Neem hiervoor contact op met onze administratie. Wij vragen om uw begrip dat single boekingen alleen kunnen worden overwogen met een minimum verblijf van 2 nachten.

Actueel bericht voor onze gasten:
Helaas hebben de geplande bouwwerkzaamheden aan onze sauna en sanitaire ruimte ook vertraging opgelopen door de pandemie van Corona en de daarmee gepaard gaande beperkingen. Daarom wijzen wij erop dat het momenteel niet mogelijk is de douche en het dompelbad te gebruiken. De sauna kan echter worden gebruikt in combinatie met de sanitaire voorzieningen in het huis.

We kijken uit naar uw bezoek!

Uw familie Velten

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 120 km Berlin Tegel

120 km

Station 13 km Glöwen

13 km

Snelweg-afrit 35 km Pritzwalk

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Heerlijk verblijf bij Havelberg!
Ook de moeite waard na de BUGA 2015 om in alle stilte veel natuur te beleven!
De BUGA opende op 2015, de eerste federale tuinbouwtentoonstelling die meerdere landen omspande, met 5 locaties langs de blauwe Havel. Onze mooie Hanzestad Havelberg vormde het noordelijkste punt van een indrukwekkende reis. Of u nu de voorkeur geeft aan het Havelwater, dat in onze regio in de Elbe uitmondt, en de omgeving per boot of schip verkent, of de talrijke en steeds wisselende bloemstukken in de bloemenhallen van de Sint-Laurentiuskerk of de klim- en pioenentuin bewondert - hier was voor elk wat wils. De prachtige kathedraal of het nieuw gebouwde Huis der Rivieren brengen nog steeds iets beschouwelijks maar ook iets nieuws over - laat u verrassen en bezoek onze mooie, rustige streek!

Havelberg
De kerk van St. Laurentius, de zogenaamde "stadskerk", en de prachtige kathedraal van St. Marien kenmerken het beeld van onze mooie Hanzestad Havelberg. In de zomer worden hier regelmatig kerkdiensten gehouden, evenals verschillende concerten. Het jaarlijkse kathedraalfestival in juni brengt middeleeuwse tradities tot leven op het kathedraalplein. Jongleurs, fakirs en straatmuzikanten bevolken het gebied. De Havel stroomt elegant en rustig rond het stadseiland en nodigt uit om het vanaf de Domberg te bekijken of direct vanaf het water te verkennen. Laat u betoveren door de kleine momenten van rust op de rustige armen van de Havel.

Rühstädt ooievaarsdorp
Tussen Havelberg en Wittenberge, direct aan het Elbe-fietspad, ligt Rühstädt - het dorp met de meeste ooievaars van Duitsland - een attractie speciaal voor gezinnen. Honderden ooievaars paren hier in het voorjaar om samen hun jongen groot te brengen. Als u het dorp in de late zomerdagen bezoekt, wordt u al van verre begroet door het luide gekletter van de grote vogels en hun jongen. U kunt uren kijken hoe de jonge ooievaars de vliegkunsten van hun ouders imiteren en in het nabijgelegen NABU-centrum interessante feiten leren over de "globetrotter Adebar"

Slechte Wilsnack
Niet ver van het ooievaarsdorp nodigt de Kristall Kur- und Gradier Therme in Bad Wilsnack u uit om uw vitale energie weer op te laden en een paar uur met uw geliefden door te brengen. Pekelwater en talrijke sauna's in het aangrenzende saunapark beloven niet alleen in de herfst en winter ontspanning en recreatie. De aangeboden behandelingen zijn aan te bevelen, maar u moet tijdig reserveren

Tangermünde
Dit gezellige stadje brengt je meteen terug naar de Middeleeuwen. Met zijn sierlijke stadsbeeld, de Sint-Stefanuskerk en talrijke torens en vakwerkhuizen nodigt het u uit voor een reis naar een vervlogen tijdperk. Tangermünde, omgeven door de bijna volledig bewaard gebleven rode bakstenen stadsmuur, direct aan de rivier de Elbe, herbergt niet alleen het streekmuseum in het oude stadhuis, maar ook tal van kleine winkeltjes en eetgelegenheden die uitnodigen tot flaneren en vertoeven. Romaanse weg (Noordelijke route)
Sandau, een van de kleinste stadjes van Duitsland, is te overzien als je de toren van de St. Laurentiuskerk durft te beklimmen. Het werd gebouwd rond 1200 en wordt gekenmerkt door zijn eenvoud. Vanaf de pas gerestaureerde kerktoren heeft u een prachtig uitzicht op de prachtige Elbe. De Romaanse weg loopt door ons stadje en bevat natuurlijk veel artistieke gebouwen die het bezoeken en bekijken waard zijn. Ons gezellige pension biedt u een goed gelegen uitgangspunt voor uw excursies en een rustige plek waar u de indrukken van uw vakantiebelevenissen kunt verwerken en de dag in alle rust kunt afsluiten. Je bent hier altijd welkom!

Vanuit Sandau kunt u ook via goed onderhouden fietspaden de BUGA-stad Havelberg met zijn dom en stadskerk en het ooievaarsdorp Rühstedt bereiken. Niet ver daarvandaan nodigt Bad Wilsnack u uit om te ontspannen op minder zonnige dagen met zijn kristallen pekelbad. De 1000 jaar oude stad Tangermünde met zijn oude, prachtig gerestaureerde gevels en huizen is ook gemakkelijk te bereiken. Gezinnen kunnen genieten van zwemplezier en stoeien in het Aqua Fun in Tangermünde en de Altmark Oase in Stendal.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijzen op feestdagen kunnen variëren.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Uitrusting & Service

Alle kamers incl. beddengoed en handdoeken
TV gemeenschappelijke TV in de "Große Stube
WLAN
Wasservice*
Verhuur van linnengoed (handdoeken, badlakens)
Transfer* (ophalen vanaf treinstation Glowen, Tangermünde, enz.)
Lunchservice* (dit betekent lunchpakketten voor wandelaars of fietsers)
Partijdienst
BBQ voorziening* (op bestelling)
AFG* (niet-alcoholische dranken, in het huis tegen betaling)
Wijnen, mousserende wijn* (in het huis tegen betaling)
verstandige huisdieren welkom
Fietsverhuur via Fahrrad-Hubeny in Havelberg**

* Dienst van de administratie
** Dienstverlening door dienstverleners

Actuele informatie voor onze gasten:

Door de pandemie van Corona en de daarmee gepaard gaande beperkingen zijn de geplande bouwwerkzaamheden aan onze sauna en sanitaire ruimte helaas ook vertraagd. Daarom wijzen wij erop dat het momenteel niet mogelijk is de douche en het dompelbad te gebruiken. De sauna kan worden gebruikt in combinatie met de sanitaire voorzieningen in het huis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2015

Karl H. uit Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Mooi huis in een rustige omgeving. Zeer schoon, goed onderhouden en liefdevol ingericht. Mooie tuin met oude bomen en gezellig terras. Voor gasten die het aankunnen om 's ochtends zelf koffie te zetten in de moderne, open keuken, absoluut een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Müller:

Herzlichen Dank für den lieben Kommentar und Ihre Anregung. Für die Herdbenutzung liegt nun eine Erklärung auf der Abzugshaube, damit sollte Kochen kein Problem mehr sein;)
Wir freuen uns immer über Ihren Besuch!


Contactpersoon

Bedrijf Pension Veltenhaus Verwaltung
Mevr. B. Müller

Mevr. B. Müller

Voor onze Engelssprekende gasten kunt u contact met ons opnemen via e-mail. U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft.


meer informatie

Objectnummer: 69764

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/69764.htm


«Pension Veltenhaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven