Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

5*Zilveren Meeuw (MöwenNest Scharbeutz)

Oostzee, Baai van Lübeck, Scharbeutz

Max.  4   gasten
63m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
63m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Onze twee vakantiewoningen 4*Seemöwe (2 kamers 58m²) en 5*Silbermöwe (2 kamers 68m²) in MöwenNest Scharbeutz bevinden zich op de bovenverdieping van een huis met in totaal negen woningen

Onze Silbermöwe, ingericht met echt houten meubels, heeft een woonkamer met loggia op het westen, hal, slaapkamer, keuken, badkamer met douche en WC, en een apart gastentoilet

In het woongedeelte nodigt een lange stoel uit tot een gezellig praatje. Met de stereo-installatie, de flatscreen-tv en de dvd-speler bent u altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen - of doe mee met de misdaadscène op zondagavond. U kunt gratis bellen naar het Duitse vaste net en gebruik maken van onze WLAN toegang tot het internet

Het woongedeelte is gelegd met echt eiken parket, de keuken, badkamer en gastentoilet met hoogwaardige porcellanato tegels.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de westelijke loggia - met zon van 's middags tot zonsondergang. U kunt hiervan genieten in het comfortabele balkonmeubilair. Of misschien wilt u plaatsnemen aan de tafel in het eetgedeelte en wat spelletjes spelen. We hebben wat spelletjes voor je klaarstaan.

De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160*200) en een grote schuifdeurkast met veel ruimte voor uw vakantiegarderobe. Van hieruit heeft u direct toegang tot het balkon op het zuiden.

De badkamer heeft een ruime douche met Raindance-hoofddouche, een royale wastafel met haardroger en een toilet met elektrische ventilatie

De moderne inbouwkeuken is volledig uitgerust met merkgebonden inbouwapparatuur, net als thuis

Er is een was- en droogruimte in de kelder voor een snelle was tussendoor. De wasmachine werkt op muntjes

Onze MöwenNest fietsen staan klaar voor uw excursies in de omgeving, de aluminium scooter voor de kinderen, de handkar en onze strand rolly.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 80 km Hamburg-Fuhlsbüttel

80 km

Station 1.1 km Scharbeutz

1.1 km

Snelweg-afrit 3 km Pansdorf

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het fijne zandstrand ligt op slechts 300 meter afstand - rechtdoor in de Neue Bergstraße. Bij 'Korb am Meer' bij strandopgang 23/24 staat onze MöwenNest strandstoel voor u klaar in het hoogseizoen (tot ). U kunt sporten op de moderne scaterbaan of minigolfen in de duinen - of bezinning vinden in de strandkerk

De duinmijl rond het voorplein van de pier met bakkers, boetieks, diverse restaurants, een apotheek, medische zorg en het kuurpark met kinderspeelplaats en amusementsfaciliteiten grenst direct aan het strand. Vanaf de pier kunt u met de excursiestoomboot langs de kust in de Baai van Lübeck naar Boltenhagen in Mecklenburg-Vorpommern varen

Het winkelcentrum voor de dagelijkse behoeften (Aldi, REWE, Penny, Rossmann, Kaufhaus Stolz enz.) ligt op slechts 700m afstand. Het medisch centrum met een modern dialysecentrum ligt om de hoek. Het is 20 minuten lopen van het treinstation naar het MöwenNest.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze seizoensgebonden huurprijzen

Onze seizoensverhuurprijzen gelden voor een bezetting van maximaal twee volwassenen. Voor een extra persoon ouder dan 10 jaar rekenen wij 15€ per nacht in de Seemöwe, voor een kind tot 10 jaar eenmaal 20€

Eén kind in een reiswieg is gratis. Babybadje, aankleedkussen, kinderreisbedje met beddengoed, kinderstoel, kinderfietszitje en een speelmat zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Voor aankomst en vertrek op feestdagen berekenen wij een vakantietoeslag van € 50 per stuk. Tijdens de feestweken van Pasen, Pinksteren, Kerstmis en Oud en Nieuw geldt de huurprijs van het herfstseizoen.

Alleen de toeristenbelasting van de gemeente Scharbeutz wordt bij de seizoensverhuurprijzen opgeteld.

Wij vragen een aanbetaling van 20% van de MöwenNest diensten na ontvangst van de boekingsbevestiging, het resterende bedrag vier weken voor uw aankomst. Indien wij de betalingen niet op tijd ontvangen, hebben wij het recht ons uit het contract terug te trekken zonder een termijn te stellen. U bent dan verplicht de gederfde huurinkomsten te vergoeden.

Onze diensten

In de overeengekomen seizoenshuurprijs zijn alle bijkomende kosten voor verwarming, elektriciteit, water en riolering en de huisdienst inbegrepen.
Wij zorgen ook voor: beddengoed, badjas, slippers, een handdoek en een douchehanddoek per volwassen persoon voor elke week, evenals een badmat, gastendoek en theedoek.

Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de kluis in de kamer, de garage voor uw limousine (max. hoogte 174cm), onze MöwenNest fietsen en aluminium scooters, evenals ons WLAN en gratis bellen naar het Duitse vaste netwerk

Van begin mei tot begin oktober kunt u een van onze MöwenNest strandstoelen gratis gebruiken bij strandopgang 23/24 van Korb am Meer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 21 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 21 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Met onze eigen MöwenNest fietsen, kunt u in een paar minuten naar Haffkrug en Sierksdorf rijden - dat is waar HansaPark is - of naar Timmendorfer Strand en Niendorf, ongeveer een uur naar Travemünde - altijd langs het strand en altijd met uitzicht op de Oostzee. "Het uitzicht stuit daar nergens op", noemde ereburger Armin Müller-Stahl van Sleeswijk-Holstein het. Onderweg kunt u zich losmaken op het trimparcours dat wordt gesponsord door de plaatselijke Lions Club. In de haven van Niendorf kun je trouwens 's morgens rechtstreeks van de visser verse vis krijgen - en een koel getapt Klüver's bier uit Neustadt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Ellen B. uit 29348 Eschede

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel schoon en erg gezellig

Nog nooit hadden we zo'n mooie vakantiewoning. Een zeer moderne badkamer met een grote douche. Gezellige eethoek, knusse bank, comfortabel bed en functionele keuken. Op het westelijke balkon was het altijd windstil, dus we hebben daar vaak in de zon gezeten. Op de opgemaakte bedden lagen de handdoeken opgevouwen in de vorm van bloemen. Een grote dank aan de vriendelijke verhuurders.

Februari 2024

Horst S. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige hoogwaardige uitrusting

We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in dit hoogwaardige appartement.
Alles, echt alles was aanwezig. Een ruime individuele garage waar nog fietsen, een bolderwagen en diverse strandstoelen ter beschikking stonden. De bedden waren al opgemaakt en mooi opgemaakt. Er waren ook handdoeken in overvloed.
Alles in het appartement was van hoge kwaliteit. Porselein, glazen, bestek en alle keukenhulpmiddelen. De keuken was beter uitgerust dan bij ons thuis. Zelfs munten van 0,50 € voor de wasmachine in de kelder waren voorzien.
Er waren veel informatie en instructies vooraf over de toegangsweg, het parkeren en de eerste dag. Gewoon geweldig. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2023

Barbara H. uit Lotte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekende vakantiewoning

De vakantiewoning is precies zo ingericht als op internet te zien is. Gewoonweg perfect.
We waren erg blij met de flat en de zeer aardige verhuurders. Het heeft ons aan niets ontbroken, de fietsen stonden klaar en er was ook een mand en fietstas voor mooie fietstochten.
We zouden deze flat altijd weer boeken en onze vakantie daar was vanaf dag 1 een ongelooflijke ontspanning. Een echte oase van welzijn.
Een echte aanrader.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

U. & D. H. uit A.

5,0
5 5 5 5 5

Viele Annehmlichkeiten in Ihrer sehr schönen Ferienwohnung

Wir möchten uns ganz herzlich bei Ihnen als ausgezeichnete Gastgeber bedanken.
Trotz des durchwachsenen Wetters haben wir uns gut erholt viel unternommen und uns rundum wohlgefühlt. Die vielen Annehmlichkeiten Ihrer sehr schönen Ferienwohnung haben wir sehr zu schätzen gewusst. Es hat uns an nichts gefehlt und wir werden all das in guter Erinnerung behalten.
Ihnen wünschen wir alles Gute und stets zufriedene Gäste.
Viele Grüße
U. & D. H.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2021

M. H. uit Ils.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als we weer vakantie vieren in Scharbeutz, dan maar hier.

We willen graag feedback geven over deze prachtige accommodatie. Vijf duimen omhoog. Het is zeer smaakvol toon op toon ingericht. Het ontbreekt de keuken aan niets - van A als batterijen in het vriesvak tot Z als citruspers - alles is aanwezig. De kwaliteit van het meubilair en de accessoires (glazen van Schott Zwiesel, servies uit Friesland) is zeer aantrekkelijk en niet overal gebruikelijk. We voelden ons erg op ons gemak. De bij de flat behorende strandstoel was zeer aangenaam. Dus als we nog eens een vakantie in Scharbeutz willen doorbrengen, dan maar hier.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Eddy und Ingeborg B. uit 22177 Hamburg

4,7
5 3.5 5 5

Sehr schöne, saubere, moderne Wohnung

Mein Frau und ich haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Die persönliche Begrüßung durch die Eigentümer und die kleinen Präsente von ihnen fanden wir sehr nett .
Bei Sonnenschein kann man sich auf beiden Balkonen sonnen und dem Treiben der Menschen zu sehen. Die Wohnung ist in einem super ,sauberen Zustand,es fehlte uns an nichts. Strand ist schnell zu erreichen und dann noch der reservierte Strandkorb für die Gäste,was will man mehr.
Auf diesem Wege noch mal vielen Dank,dass wir Ihre Gäste sein durften.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juni 2019

L. S. uit Bad Sooden-Allendorf

5,0
5 5 5 5

... liebevoll eingerichtete Ferienwohnung

Liebe Gastgeber,
wir möchten uns nochmal herzlich bei Ihnen für den schönen Urlaub bedanken. Wir haben uns sehr über den herzlichen Empfang und die liebevoll eingerichtete Ferienwohnung gefreut. Uns hat es wirklich an nichts gefehlt.
Liebe Grüße aus Nordhessen
L.S.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

December 2018

K. & S. S. uit Offenburg

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Zeit in toller Wohnung - trotz Sturmflut.

... Wir möchten uns nochmals für die wunderschöne Zeit bedanken, die wir in Ihrer tollen Wohnung verbringen konnten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und es hat uns an nichts gefehlt - selbst das Wetter mit Sturmflut hat uns nicht abschrecken können.
Wir wünschen Ihnen eine gute Zeit und kommen bestimmt wieder. ...

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2018

P. & G. S. uit G.

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De zilvermeeuw blijft in onze dierbare herinneringen.

Beste huisbazen,
helaas zijn de mooie dagen in Scharbeutz morgen voorbij. We vonden het erg leuk in de flat. Alles klopte, van het weer tot de zeer mooie en prachtig ingerichte flat. We komen wel weer
We zullen zeer goede herinneringen hebben aan de Silbermöwe.
Vriendelijke groeten
P. eN G. S.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2018

Hans-P. S. uit Troisdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het ontbrak ons aan niets.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om u nogmaals te bedanken voor de vriendelijke ontvangst en het aangename verblijf in uw mooie vakantiewoning. Het is ons zeer goed bevallen in Scharbeutz, niet alleen vanwege het zonnige weer, maar vooral vanwege de aangename accommodatie. Het ontbrak ons aan niets. We zouden graag uw flat op een later tijdstip opnieuw huren.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Karin S. uit 45239 Essen

5,0
5 5 5 5

Unsere schönste Ferienwohnung

Wir waren jetzt das 4.Mal in Scharbeutz, und hatten dieses Mal das Glück, in einer wunderschönen Ferienwohnung wohnen zu können. Alles ganz neu, alles liebevoll eingerichtet, einfach wohlfühlen von Anfang an. Ganz lieben Kontakt zu den Vermietern, es stimmte einfach alles. Wir werden diese Wohnung auf jeden Fall wieder buchen, und freuen uns schon sehr darauf, schon bald wieder die gute Ostseeluft zu schnuppern. Ganz liebe Grüße an dieser Stelle an die Vermieter aus Essen.


Contactpersoon

Dhr. M. Radke

Dhr. M. Radke

Jutta Werner Bij de vijvers 7 22941 Bargteheide


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 71562

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/71562.htm

Dhr. Markus Radke

Blumenstr. 40

22885 Barsbüttel

0049(0) 01755256523


«5*Zilveren Meeuw (MöwenNest Scharbeutz)» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven