Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Lakeview Paradijs

Fort Myers

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Geniet van uw vakantie in Florida in de volledig gerenoveerde en liefdevol ingerichte Villa Lakeview Paradise in Fort Myers. De villa biedt plaats aan maximaal 8 personen (4 slaapkamers, 2 badkamers)

De ruime vakantievilla ligt op een droomlocatie met uitzicht op een van de drie meren, de rustige en populaire gated community "Beachwalk Isles" in Fort Myers

De buitenruimte met groot zwembad nodigt u uit om de natuur rond het meer te observeren en er te genieten van ontspannende dagen. Op het terras op het westen kunt u genieten van prachtige zonsondergangen en uw vakantie afsluiten met een "sundowner". Er is een eethoek voor 6-8 personen, met een gasbarbecue voor die typische Amerikaanse BBQ-avonden. Ligstoelen en een grote parasol zijn beschikbaar voor ontspannende dagen bij het zwembad. Het zwembad is solar verwarmd, indien gewenst wordt de elektrische verwarming extra in rekening gebracht tegen een kleine toeslag.

In het hele huis kunt u surfen op het beveiligde WLAN. De vakantievilla heeft een grote LED TV met geïntegreerde SMART TV in de woonkamer. Er is ook een Blueray DVD-speler, waarmee u op de grote leren bank talrijke TV-avonden kunt doorbrengen. Verdere TV-toestellen bevinden zich in de hoofdslaapkamer en in een van de drie gastenkamers
De open keuken/woonkamer met ontbijtbar is uiteraard volledig uitgerust, met voldoende serviesgoed. Een kleine eethoek met uitzicht op het meer is ook geïntegreerd. In de woonkamer vindt u een grote eethoek voor 8 personen, evenals een leeshoek. Er is ook een kleine collectie bordspellen beschikbaar

Het huis heeft 4 slaapkamers met vinyl vloeren (1x king size, 2x queen size, 1x twin size) voor maximaal 8 personen. De hoofdslaapkamer heeft een grote inloopkast en een eigen badkamer met douche en bad. De overige gastenslaapkamers hebben ingebouwde kasten. De tweede badkamer heeft een ruime douche. Beide badkamers zijn in 2019 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd

Het huis beschikt over een wasmachine en wasdroger, evenals een dubbele garage, die ook door onze gasten kan worden gebruikt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.5 mijlen

3.5 mijlen

Meer 0.5 mijlen

0.5 mijlen

Supermarkt 0.5 mijlen

0.5 mijlen

Restaurant 0.5 mijlen

0.5 mijlen

Stadscentrum 0.5 mijlen

0.5 mijlen

Bus 0.1 mijlen

0.1 mijlen

Luchthaven 10 mijlen RSW/Fort Myers International

10 mijlen

Snelweg-afrit 5 mijlen I75

5 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fort Myers wordt ook wel de "City of Palms" genoemd. De stad ligt in het zuidwesten van Florida aan de oevers van de Caloosahatchee rivier. De meeste bezoekers komen hier om te golfen of om te genieten van een rustige strandvakantie op een van de beroemde witte zandstranden en eilanden van de Golfkust. Het centrum aan de rivier belooft nieuwe restaurants, clubs, winkels en galeries. Tot de bezienswaardigheden behoren de winterverblijven van Henry Ford en Thomas Edison, evenals het nabijgelegen Napels en de eilanden Sanibel en Captiva.
Het huisje is gelegen in de rustige en zeer populaire gated community "Beachwalk Isles" met toegangscode. De beroemde stranden van Fort Myers Beach, Sanibel Island of Lovers Key State Park liggen op slechts enkele minuten rijden. Diverse supermarkten (Publix, Supertarget ect.) en restaurants zijn in de buurt en voldoende voor elke smaak
De Sanibel Outlet ligt op slechts 5 minuten afstand, en verschillende andere winkelcentra kunnen worden bereikt in ongeveer 10 tot 20 minuten. Vrijetijdsvoorzieningen (minigolf, waterpark, golf enz.) zijn ook beschikbaar. Dagtochten naar de Everglades of naar diverse themaparken (Bush Garden) zijn ook mogelijk. De dichtstbijzijnde luchthaven (RSW) ligt op ongeveer 15 mijl (20 minuten) afstand. De populaire steden Tampa en Miami liggen ook op ongeveer 2 uur rijden. Orlando is een hoogtepunt voor pretparkfans, het duurt ongeveer 3,5 uur om er te komen.
Fort Myers is het ideale uitgangspunt voor een onvergetelijke vakantie in Florida.

Het klimaat is het hele jaar door uiterst aangenaam, omdat er bijna altijd een licht briesje waait vanaf de Golf van Mexico. Gemiddeld heeft Florida 330 dagen zon, daarom wordt het ook wel de Sunshine State genoemd. De watertemperatuur van de Golf komt zelden onder de 23 graden Celsius. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt zwemmen en het strand kunt bezoeken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: $ 500

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn inclusief 11,5% belasting en gelden voor maximaal 4 personen, voor elke extra persoon wordt $154 (inclusief 11,5% belasting) per week berekend. De uitverkorenen. Verwarming van het zwembad, indien gewenst, kost $80/week (incl. 11,5% belasting). Het normale elektriciteitsverbruik in het huis is inbegrepen.
De aanbetaling van 400,00 Euro wordt in rekening gebracht bij de boeking. U kunt de huur overmaken op mijn Duitse bankrekening (huidige wisselkoers) of betalen in US Dollars bij de overdracht van het huis
Onze Duitse huismanager zal u verwelkomen, hij is ook beschikbaar voor eventuele vragen tijdens uw verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 3 Monate vor Anreise ohne Stornogebühren, danach 50% der Miete.

meer informatie:

Onze Duitse huismanager ontvangt u en heet u welkom in de vakantievilla. Hij is ook beschikbaar voor eventuele vragen tijdens uw verblijf.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Siegfried S. uit Hamm

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Vakantie om je goed te voelen!

Zeer mooi vakantiehuis in een zeer goed onderhouden complex met goede vervoersverbindingen.
Winkelen, strand en supermarkten in de directe omgeving
Verhuurder en vastgoedbeheer zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. We voelden ons zeer comfortabel tijdens onze vakantie.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

A. G. uit Obertshausen

5,0
5 5 5 5

Stilvolles Haus mit hohem Wohlfühlfaktor

Das Haus befindet sich in einer tollen Umgebung mit eigenem See mit Brunnen und einem kleinen Community-Baby-Aligator :-). Ein Einkaufszentrum erreicht man (das naheste) in 2 Minuten mit dem Auto, den Strand von Fort Myers in etwa 10 Auto-Minuten. Wir waren insgesamt zu 7 (5 Erwachsene, 1 Jugendlicher und ein Kleinkind) und haben uns sehr wohl gefühlt. Das Haus ist sehr geräumig, hat eine tolle Aussicht auf den See und hat mehr als alles, was man für einen schönen Urlaub braucht (sogar Sonnenschirme und Stühle für den Strand). Auch der Kicker hat uns sehr viel Spaß gemacht. Wir können das Haus guten Gewissens weiterempfehlen und würden bei einem zukünftigen Urlaub in dieser Gegend auf jeden Fall wieder dieses Haus wählen. Auch die Abstimmung mit den Eigentümern und dem Verwalter hat sehr gut geklappt. Vielen Dank nochmal für Alles.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2017

Markus uit 53804 Much

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus hat unsere hohen Erwartungen noch übertroffen

Bereits die Beschreibung und Bilder aus dem Internet hatten uns Lust auf den Aufenthalt gemacht. Die Abstimmung mit Freu Eherer im Vorfeld lief auch sehr gut, so dass unserem Besuch nichts im Wege stand. Selbst Hurrikane Irma hat nicht wirklich Schlimmes anrichten können.
Bei unserer Ankunft erwies sich alles als mindestens so schön, wie wir es uns vorgestellt hatten. Die Lage ist perfekt und ruhig inkl. tollem Blick über den See. Die Ausstattung ist definitiv mehr als vollständig. Es war alles da, was wir brauchten (und sicher noch was mehr). Der zu unserer Zeit wunderschön warme Pool war natürlich toll, die Terrasse perfekt (wir haben keinmal drinnen gesessen) und zudem hat uns der Kicker viel Spaß gemacht.
Also rundum perfekt. Wenn wir mal wieder nach Florida kommen, werden wir sehr sicher auch wieder dieses Haus wählen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2017

W. H. uit München

5,0
5 5 5 5

Ein Traum!

Wir verbrachten hier einen wunderbaren Urlaub. Das Haus ist super ausgestattet, wir fühlten uns richtig wohl, fast wie "daheim". Supermärkte u. Restaurants sind in kurzer Zeit zu erreichen. Die Community selbst ist ruhig und angenehm. Die Lage vom Haus ist optimal und wir haben viele Ausflüge gemacht, Everglades, Strände, Outlets alles ist super zu erreichen. Vor Ort wurden wir nett vom Verwalter des Hauses empfangen. Alles in allem ein super Urlaub und wir kommen bestimmt wieder. Vielen Dank.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2016

Holger B. uit Mühlheim

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus!

Wir waren zwei Wochen in diesem tollen Haus und haben uns sehr wohl gefühlt. Ich würde es sofort wieder buchen. Mit den Vermietern hatten wir einen sehr netten telefonischen und Email -Kontakt.
Ich kann mich der anderen Bewertung nur anschließen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Januari 2016

Aaron S. uit München

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Wir haben in diesem schönen Haus einen tollen Urlaub verbracht. Es war super so zentral und doch ruhig zu wohnen. Im Haus selbst hat es uns an nichts gefehlt. Wir haben uns, auch durch die liebevolle Einrichtung, sofort wohl gefühlt.
Die tolle Terrasse samt Grill haben wir ausgiebig genutzt und gestaunt was es am See alles zu beobachten gibt.
Zur Lage ist zu sagen, dass alles in kurzer Zeit erreichbar ist, Supermarkt und Restaurants sind in unmittelbarer Nähe und zum Strand brauchten wir ca. 10 min je nach Verkehr.
Tolles Haus, tolle Lage, wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie S. Eherer

Familie S. Eherer

Wij zijn een familie uit Beieren die in Florida een levenslange droom heeft vervuld. Wij delen deze droom graag met onze gasten. Omdat wij zelf ook onze vakantie in het huis doorbrengen, treffen onze gasten een liefdevol ingerichte vakantiewoning aan. Onze gasten moeten zich altijd "welkom" voelen.


Andere accommodaties van Familie S. Eherer


meer informatie

Objectnummer: 73139

Laatst bijgewerkt: 05.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/73139.htm


«Villa Lakeview Paradijs» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven