Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfort vakantiewoning 'Gute Stube

Geboren op het Oostzee schiereiland Darß in directe Bodden ligging aan de Oostzee fietsroute

Max.  2   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De 'Gute Stube' is de ideale retraite- en recreatieplek voor twee personen, graag ook met hond. De tweekamerwoning heeft een zeer ruime woonkamer (38m²) met een open keuken (Miele apparatuur) en een slaapkamer. De keuken is voorzien van alle comfort: vaatwasser, keramische kookplaat, grote SMEG koelkast en alle gebruikelijke kleine apparaten. De hoogwaardige lederen zithoek nodigt uit tot ontspannen, en vanaf de ronde eettafel kijkt u uit over het grote park met oude bomen. De moderne inrichting van de woonkamer vormt een bewust contrast met sommige van de antieke meubels. Het oude bureau, bijvoorbeeld, kan zeker verhalen vertellen, en de antieke wenskist heeft ook andere toepassingen gezien. Vanuit de woonkamer komt u in de uitnodigende slaapkamer, een grote kastenwand van vloer tot plafond biedt ruimte voor alles wat u op vakantie wilt opbergen. Een modern en hoogwaardig boxspringbed met elektrische matrasverstelling garandeert een optimale nachtrust. Vanuit beide kamers komt u op het terras op het zuidwesten via glazen deuren van vloer tot plafond. Dit wordt bijna aan het oog onttrokken door het ontwerp met zijschermen. Een of twee extra slaapplaatsen worden geboden door een moderne en comfortabele uittrekbare bank. De bedden zijn voorzien van hoogwaardig en wasbaar beddengoed.
De badkamer biedt zowel een douche als een bad, de kleine saunaruimte laat ruimte voor de wasmachine-droger (gratis).
Het bewust kleurrijke totaalconcept van het appartement brengt de gast vrijwel onmiddellijk in een positieve vakantiestemming, de kamers zijn ingericht met originele olieverfschilderijen. Ook de technische uitrusting laat niets te wensen over: Gratis internet is vanzelfsprekend, twee moderne LED flatscreen-tv's (in de slaapkamer en zeer groot in de woonkamer) ronden het aanbod af
Het terras is uitgerust met teakhouten meubilair van hoge kwaliteit. Een Weber elektrische grill staat garant voor onvervalst grillplezier. Een zeer stabiele, gesmede mobiele omheining met ingang ooievaars kan in een paar stappen worden opgebouwd en voorkomt dat onze viervoeters ontsnappen. Het vindt ruimte in het tuinhuis, waar onze gasten hun fietsen veilig kunnen stallen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Rostock Laage

80 km

Station 30 km Ribnitz-Damgarten

30 km

Snelweg-afrit 50 km Rostock Ost

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze 'Gute Stube' is zeer rustig gelegen aan de rand van het oude vissersdorp Born, direct aan het Oostzee-fietspad. Het hele netwerk van fietspaden op het schiereiland is vanaf hier gemakkelijk te bereiken. Het is slechts een paar stappen naar de oever van de Bodden, een bijzonder mooie plek om met uw hond te wandelen. Op het ruime terrein staan twee identieke vakantiewoningen met elk zes woningen. Het rieten dak draagt bij aan de typische Darßer totaalindruk en zorgt voor de sympathieke totaalkleur.
Born hoeft eigenlijk niet beschreven te worden - iedereen die hier een vakantie heeft doorgebracht komt altijd terug. Het dorp wordt beschouwd als het mooiste van de Darß, en het is zeker ook het meest ongerepte. Veel oude vissershuizen duiken op langs de weg, en ook de nieuwe huizen hebben zich aangepast aan de bouwstijl met hun rieten daken en kleurrijke, bewerkte voordeuren.
In een paar minuten fietsen bereikt u het oerbos Darß en het legendarische Weststrand, maar ook de andere dorpen zijn gemakkelijk te bereiken en hebben veel te bieden.
De Darß trekt in elk jaargetijde bezoekers aan - vooral in het laagseizoen in het voorjaar en in de herfst en winter, wanneer de stranden verlaten zijn, houden wij bijzonder van onze "Gute Stube".


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanaf een huurperiode van 7 dagen zijn beddengoed en een badhanddoek per persoon inbegrepen in de huurprijs, de bedden zijn gedekt bij aankomst.
De gemeente Born heft een toeristenbelasting van 1 tot 2 euro per persoon per nacht, afhankelijk van het seizoen.
Honden zijn welkom, er geldt een toeslag van 25€
Sauna is betalend - 2€ munt voor 100' verwarmingstijd

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-02-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2022

Christina H. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung mit ganz viel Charme!

Schön, so etwas zu finden, ganz viel Atmosphäre zum Wohlfühlen, Relaxen, Ankommen - ein wahrer Traum! Auch bei unserem dritten Aufenthalt hat die gute Stube nichts von ihrem Flair verloren. Wir lieben die Sauna, besonders an kalten Wintertagen. Es wurde an alles gedacht, hochwertige Ausstattung, wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Dr. Feld-Nüßler:

Danke für diese Topbewertung, das freut uns sehr. So macht es Sinn, die Gute Stube zu hegen und zu pflegen, ein schönes Lob für unsere Bemühungen. Kommen Sie gerne wieder, ganz liebe Grüße, Familie Nüßler

Oktober 2021

Manfred V. uit Warendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Parel op de Bodden

Dit was onze tweede keer in deze vakantiewoning en we hebben weer erg genoten. Niets aan deze flat is slordig of onzorgvuldig ontworpen, alles van de kunst aan de muren tot het servies in de kast is smaakvol en van hoge kwaliteit. De inrichting is uitzonderlijk en laat niets te wensen over. S Nachts heerst er een hemelse rust die zelfs in een kleine stad ongekend is. Het appartement ligt op de begane grond en heeft een terras dat beschermd is tegen wind en regen.
Fietsen kunnen veilig worden opgeborgen in een ruime schuur
De "Gute Stube" ligt aan de rand van de stad, de Bodden is gemakkelijk te voet bereikbaar. Al het andere is bereikbaar per fiets. En er is veel te ontdekken, van het grote Darß-bos tot de soms lieflijke, soms ruige Oostzeekust en de mooie dorpjes met hun havens en pieren.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Dr. Feld-Nüßler:

Welch schöne Bewertung - Sie beschreiben unsere Gute Stube geradezu liebevoll, ganz herzlichen Dank dafür! Man merkt, wie sehr Sie in diese fantastische Gegend eingetaucht sind und dass Sie sich offenbar prima erholt haben. So soll es sein! Das bestärkt uns darin, weiter mit viel Spaß und Herzblut sowohl die Gute Stube als auch die netten Kontakte mit unseren ebenso netten Gästen zu pflegen. Bis zum nächsten Mal alles Gute, liebe Grüße, Familie Nüßler

September 2017

Simon R. uit 48157 Münster

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Kleine oase van welzijn aan de Darß

Zeer mooie flat met een geweldig terras op een zeer rustige maar centrale locatie. We brachten er 3 heerlijke dagen door, waarin geen enkele wens onvervuld bleef. De Oostzee met uitgestrekte stranden, diverse stadjes en geweldige wandel- en fietspaden binnen een straal van 20 km nodigen u uit om te blijven! De flat is goed ingericht en je voelt je meteen thuis. Je kunt zien dat de eigenaren hun hart en ziel in de flat hebben gelegd. De matrassen zijn top, zeer comfortabel en de sauna verzacht menig koud uurtje! Het contact met de verhuurders, de familie Feld-Nüßler, was geweldig en we komen zeker terug! De prijs-kwaliteitverhouding was redelijk. We zagen dat de familie Feld-Nüßler nog meer vakantiewoningen aanbiedt en we denken dat die ook een bezoek waard zijn.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2017

Ingrid H. uit 20255 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Bedankt voor deze geweldige vakantie!

De flat is een droom, de feel-good factor was gegarandeerd voor mijn man en mij. We hielden vooral van de super locatie - de flat is zeer rustig gelegen aan het Oostzee fietspad, maar toch was alles voor ons te voet of met de fiets gemakkelijk te bereiken. We lieten de auto thuis tijdens onze vakantie en genoten vooral van de fietstochten door het idyllische Darß-bos naar de westrand

We gebruikten de sauna bijna dagelijks. Mijn man heeft een passie voor koken, wat hem een groot plezier deed in de zeer hoogwaardige keuken. We voelden ons altijd zeer comfortabel in de smaakvol ingerichte flat en konden altijd goed slapen

De volgende vakantie is al geboekt ;)!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Dr. Feld-Nüßler:

Das freut uns, wir begrüßen gerne unsere Gäste ein weiteres Mal und freuen uns immer sehr, wenn es Ihnen so gut gefallen hat. Auf bald!

Oktober 2016

Margret G. uit 42119 Wuppertal

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Rust en ontspanning in een liefdevol ingerichte vakantiewoning

Ik mocht een week doorbrengen in deze zeer mooie en zeer persoonlijk ingerichte vakantiewoning. Of u nu een natuurliefhebber, een sportliefhebber of een liefhebber van culturele activiteiten bent, deze vakantiewoning was een ideaal uitgangspunt om uitstapjes in de nabije of verre omgeving te plannen en aan het eind van de dag terug te keren naar een comfortabele plek. Hartelijk dank hiervoor!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Dr. Feld-Nüßler:

Danke für die tolle Bewertung! Wir freuen uns immer sehr, wenn sich unsere Gäste in der Guten Stube wohlfühlen. Gerne wieder!

Juni 2016

Jutta L. uit 21339 Lüneburg

4,3
5 5 4 3

Wie ein 2. Zuhause

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Es hat uns an nichts gefehlt. Zum Strand muss man zwar mit dem Auto fahren, aber das haben wir gern gemacht. Die Wohnung ist sehr liebevoll eingerichtet und auch die Terrasse lädt zum Faulenzen ein. Wie kommen bestimmt wieder!!!!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Dr. Feld-Nüßler

Mevr. A.  Dr. Feld-Nüßler

Beste gasten - wij zijn een familie die graag reist en al veel van deze prachtige wereld heeft gezien. Van sommige plaatsen hebben we zo genoten dat we er geleidelijk aan onze thuisbasis van hebben gemaakt en met veel passie en enthousiasme onze eigen vakantiewoningen hebben gecreëerd. Julianadorp aan Zee in Noord-Holland lonkt met kilometerslange stranden en rauwe Noordzeelucht, het bergdorp Morgins in Wallis staat bekend als het wandel- en skiparadijs Portes du Soleil, het voormalige vissersdorp Gruissan aan de Middellandse Zee wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk met meerdere stranden, veel Franse flair en een moderne jachthaven, en last but not least werden wij verliefd op het idyllische dorpje Born aan de Darß aan de Oostzee. Wij zijn erg blij met charmante gasten, groot, klein en viervoeters, die dit enthousiasme met ons delen. Met vriendelijke groet - Annegret en Jürgen Nüßler


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 73147

Laatst bijgewerkt: 23.11.2023

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/73147.htm


«Comfort vakantiewoning 'Gute Stube» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven