Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement Fuškulin

Europa, Kroatië, Istrië, Porec area, Fuškulin, zee

Max.  7   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 7  gasten
85m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
31% 03.06 tot 21.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
31% Korting 03.06 tot 21.06.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Beschrijving

LET OP! Op EBAY Classifieds vindt u altijd korte termijn aanbiedingen en koopjes.

Wij proberen u een geweldige vakantie-ervaring te garanderen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Daarom hebben we de afgelopen jaren consequent geïnvesteerd op dit gebied (elektriciteit uit een fotovoltaïsch systeem, laadstation voor e-auto's met gratis zonne-energie, gratis e-bikes, circulatielucht warmtepomp voor zwembadverwarming, afvalscheiding,...)!

De prachtig ingerichte, volledig van airconditioning voorziene bungalow (airconditioning in de woon- en alle slaapgedeelten) heeft 3 slaapkamers (2 tweepersoonskamers met tweepersoonsbedden, 1 kleine eenpersoonskamer), een open keuken, eet- en woongedeelte met een comfortabele ADA-slaapbank voor 1-2 personen (ligoppervlak 140*215 cm), een doucheruimte en een extra gastentoilet. Het is volledig uitgerust met kook- en eetgerei, keramische kookplaat, oven, filterkoffiezetapparaat, koffiezetapparaat voor Nespresso capsules, vaatwasser, grote koelkast (360l), 30l diepvrieskist/vriezer, broodrooster, waterkoker, kinderstoel en magnetron. Het huis heeft ook een TV-SAT systeem met een DVD speler. Gratis en snelle wifi en is beschikbaar in het hele huis, De slaapkamers zijn uitgerust met een muurkluis. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar.

Sinds het seizoen 2022 is er een fotovoltaïsch systeem in het huis voor de milieuvriendelijke productie van elektriciteit. Een laadstation voor uw e-auto (SMA EV Charger 7,4 KW) is ook geïntegreerd in het systeem. Het opladen op zonne-energie is gratis voor mijn gasten.
Er zijn ook 2 moderne merk e-bikes gratis beschikbaar voor de gasten. Alleen de borg verhoogt van 200€ naar 500€ als ze ook de twee e-bikes willen gebruiken tijdens hun verblijf. Dit zijn 2 moderne mountainbikes (framemaat M en L, voor technische gegevens zie de foto's) met een krachtige Bosch Performance Line CX motor Generation 3 met 75 Nm. Met de 500 Wh PowerPack accu kunt u met de e-bike uitgebreide dagtochten maken over de goed gemarkeerde fietsroutes door de prachtige landschappen in het binnenland van Istrië of langs de kust. Als uw e-bike wordt gestolen is dat vervelend, maar de fietsen zijn verzekerd. U bent alleen verplicht de diefstal onmiddellijk te melden bij de Kroatische politie en de bevestiging naar mij te sturen.
Daarnaast staat een gewone fiets tot uw beschikking, uiteraard ook gratis, voor korte boodschappen etc.

Het grote overdekte terras met zomerkeuken en tuinmeubilair nodigt u uit om te genieten van de rustige ligging. In de tuin staat een houten zwembad met zeezicht en met een energiebesparende en ecologische bijverwarming (circulatielucht warmtepomp) voor alleengebruik en de ligstoelen voor u klaar. Dankzij de extra verwarming en een zonnedek kan het zwembad van mei tot oktober gebruikt worden! De buitenkeuken met 2-pits gasfornuis, gootsteen en houtskoolgrill biedt u de mogelijkheid voor een gezellige BBQ op het terras. Het verwarmde houten zwembad en de solar buitendouche met privacyscherm zorgen ook op warme dagen voor een aangename verkoeling.

Voor koelere nachten verspreidt een houtkachel met kijkvenster warmte en een romantische sfeer. Er is ook infraroodverwarming in het woongedeelte en vloerverwarming in de badkamer. Bovendien is de badkamer uitgerust met een krachtige elektrische straalkachel (wandmodel). Dit maakt het Amidala huis ook ideaal voor een verblijf tijdens koelere nachten in het voor- en najaar.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor het huis.

Het huis is geschikt voor 4 - 6 (7) personen, heeft een woonoppervlakte van ca. 85 m², een ruim terras en een prachtige tuin die uitnodigt tot ontspanning.

Als u met de auto komt, moet u in het hoogseizoen de weekdagen zaterdag en zondag vermijden vanwege de verkeerssituatie. Aankomst is echter mogelijk op alle weekdagen behalve zaterdag. Aankomst op zaterdag is alleen mogelijk op afspraak en de kosten worden verhoogd met 50€.
Huisdieren zijn toegestaan op afspraak.

Aankomst per vliegtuig.
Als reizen met de auto te omslachtig is of te lang duurt en u de mogelijke files in het hoogseizoen wilt vermijden, kunt u ook gemakkelijk overstappen op het vliegtuig! De luchthaven van Pula (PUY) is slechts ongeveer 40 minuten verwijderd van het vakantiehuis. De grote low-cost maatschappijen [Ryanair, EasyJet, Eurowings, ...) vliegen u goedkoop vanuit vele Duitse en Oostenrijkse steden rechtstreeks naar Pula. Daar kunt u tegen een redelijke prijs een auto huren en in het vakantiehuis AMIDALA genieten van een heerlijke vakantie en geheel zelfstandig de schoonheden en culinaire hoogstandjes van Istrië ontdekken.
Licentie- of registratienummer: 4381/1

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 6 km

6 km

Luchthaven 50 km Pula, Triest, Rijeka

50 km

Station 30 km Pazin

30 km

Snelweg-afrit 10 km Baderna No. 5

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement Fuškulin gelegen aan de rand, in een prachtig landschap en biedt pure ontspanning.
Het is een ideaal startpunt om te fietsen, sportieve en recreatieve activiteiten en bezoeken aan culturele schoonheden Istrië.


Fuškulin is een dorp in de buurt van Porec, de meest populaire badplaats van de regio Istrië.
Het beschikt over een mini-markt voor de dagelijkse boodschappen en het proeven van de wijnmaker "Damjanic" met zijn typische wijnen uit de regio zijn een ervaring. Het restaurant "Mica Konoba" verwent u met zijn heerlijke eten en de felbegeerde terras met uitzicht op zee. Ook zijn er op 500 meter van een speeltuin en een volleybalveld.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De borg van 200 € wordt bij aankomst contant in rekening gebracht en bij vertrek terugbetaald.

Annuleringskosten:
tot 90 dagen voor vertrek: geen annuleringskosten
van 89 tot 29 dagen voor vertrek: zijn 50% van het totale bedrag
Minder dan 28 dagen voor vertrek: 100% van het totale bedrag moet door u worden betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsgebühren: bis 90 Tage vor Reiseantritt : keine Stornogebühr ab 89 bis 57 Tage vor Reiseantritt: sind 50% des Gesamtbetrags weniger als 56 Tage vor Reiseantritt.: sind 100% des Gesamtbetrags von Ihnen zu zahlen.

meer informatie:

De stranden van Istrië hebben grotendeels de blauwe vlag gekregen, de internationale erkenning voor de kwaliteit en zuiverheid van de zee.

De Euphrasiusbasiliek (UNESCO cultureel erfgoed) in de oude stad Poreč, de mediterrane stad Rovinj (de parel van de Adriatische Zee), het amfitheater in Pula, het eiland Brijuni en de kunstenaarssteden Motovun en Groznjan zijn slechts een deel van het culturele erfgoed van Istrië.

De regio biedt u een breed scala aan mogelijkheden voor recreatieve en professionele sporten (fietsroutes, watersporten, trekking, paardrijden, duiken, tennis, golf en nog veel meer).

Ook gezondheid en wellness zijn in Istrië het hele jaar door de moeite waard.

Opname in gerenommeerde gidsen voor fijnproevers laat zien dat Istrië een waardevolle bestemming is voor fϋjne fijnproevers. Naast de culinaire hoogstandjes biedt het ook voortreffelijke wijnen en heerlijke olijfolie, waarvan u kunt genieten langs de wijn- en olijvenroutes.

Maar door de veelzijdige uitrusting (houtkachel, vloerverwarming, infraroodverwarming, straalkachel in de badkamer) en de ligging is het huis AMIDALA ook bij uitstek geschikt voor vakanties in het voor- en najaar.

Let op: Als u twijfelt aan de ernst van deze advertentie, ontvangt u vóór de overdracht van de aanbetaling, op verzoek, van mij als eigenaar van het vakantiehuis - Karl Luger, alle gevraagde documenten die het eigendom, de machtiging tot verhuur, de bankgegevens en de identiteit bewijzen (koopcontract uit 2017, uittreksel uit het Kroatische kadaster, mededeling van de machtiging tot verhuur, mededeling van het Kroatische belastingnummer, bankgegevens, identiteitsbewijs, ...)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.5 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Bernd E. uit Geithain

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie

We vonden het erg leuk. Mijn vrouw was daar met een rollator en we konden ons goed redden ondanks de treden. Ook is de oprit met een hoogte van meer dan 2,10 meter geschikt voor een bestelwagen.
Er had iets meer servies en bestek nodig geweest als de vaatwasser alleen in het groene bereik wordt gebruikt. Schnapsglazen waren ook niet verkeerd geweest. Al met al voelden we ons goed verzorgd en dankzij de elektrische fietsen waren we ook zeer flexibel. Bedankt voor de fijne tijd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. K. Luger:

Herzlichen Dank für die nette und konstruktive Rückmeldung. Ich werde ihre Anregungen für mehr Geschirr und Besteck und für die Schnapsgläser gerne anmehmen und umsetzen.

Juni 2023

Leny K. uit Obertraun

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder:)

Schönes Ferienhaus mit allem Drum und Dran, schöner Pool im Garten, wirklich super zufrieden uber alles!!!
Wir waren zum 2. Mal mit unseren Hunden da und werden nächstes Jahr wieder kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. K. Luger:

Herzlichen Dank für Ihre nette Rückmeldung. Mein Team und ich freuen uns schon sehr, euch auch in der nächsten Saison wieder begrüßen zu dürfen.

Juni 2021

Yomana K. uit Gütersloh

4,2
4 5 5 3.5 3.5

Kroatien Urlaub

Sehr freundlicher und tierlieber Vermieter.
Wir würden jedes Mal wieder bei ihm buchen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2020

Ingrid und Jens H. uit Wetzikon

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Een geweldige vakantie met hond in het huis Amidala

We waren volledig ongestoord in het goed uitgeruste en brandschone mooie huis met zwembad.
Onze jonge hond voelde zich meteen thuis. Zelfs voerbakken en een hondendeken waren aanwezig :-)
Tijdens ons verblijf was er altijd iemand bereikbaar.
Zowel de overdracht aan het begin als aan het einde van de vakantie verliep vlot en probleemloos.
Porec en tal van winkels zijn snel te bereiken. Ook in Rovinj ben je snel.
We kunnen het huis met een gerust hart aanbevelen.
Ingrid en Jens uit Zwitserland

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Kurt uit 8311

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis voor ontspanning

Geweldig huis met uitzicht op het strand, openbare stranden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.
Het huis is rustig gelegen en zeer goed uitgerust (satelliet-tv, airconditioning, grote koelkast, vaatwasser, magnetron, enz.) Bedden met goede matrassen, carport
voor auto of extra parkeerplaatsen tegenover het huis
Mooi vakantiehuis, waar je graag nog eens heen zou gaan om je ziel te laten bungelen
In Porec vindt u alle gebruikelijke supermarkten om te winkelen en goede restaurants.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Ingrid L. uit 3243

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Top familievakantie

We verbleven met onze 3 kinderen in juli 2018. Het vakantiehuis ligt in Fuskulin, een klein dorp tussen Porec en Vsar en komt precies overeen met de informatie op internet en het was erg schoon en echt rustig. We hielden vooral van de kleine maar goed onderhouden tuin en het terras, waar we gezellige barbecue-avonden hebben doorgebracht. We haalden ontbijt met de fiets (beschikbaar in het huis) in de kleine minimarkt in de buurt.
De stranden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, en er zijn voldoende parkeerplaatsen. De ondersteuning ter plaatse door Slavko was zeer gedienstig en informatief. Er is ook een zeer uitgebreide informatiemap in het huis, waar we veel goede tips vonden over winkelen, stranden en plaatsen om te eten etc. We hebben een geweldige tijd gehad. We hebben Fuskulin top hersteld achtergelaten en komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Eva uit 1020

4,9
5 5 5 4.5

Familienurlaub

Liebes Haus. Schöner Garten super nutzbar für die Kinder.
Super ausgestattete Küche sogar Tortenschaufel vorhanden.
Kleiner Spielplatz im Ort.(in Geh Nähe.)
Auch das kleine Geschäft im Ort sorgt für "Gutes Frühstück"

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Herbert W. uit 4490 Sankt Florian

4,5
5 5 4 4
Toon Duits

aan te bevelen

mooie locatie, hoewel niet direct aan zee, kun je er snel komen met de auto, maar ook met de fiets. Alles schoon en goed uitgerust. Zeer goed uitgeruste keuken-woonkamer, TV enz. Goede bedden, comfortabele ligstoelen voor buiten, zelfs fietsen waren beschikbaar. Ik was er met twee kinderen en het aquapark in de buurt was een hoogtepunt. Borec ligt op slechts een paar km afstand en er is veel te zien... stroll....

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Michaela uit 1020

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

galactisch goed

De kinderen en ik vonden het erg leuk. We zijn graag buiten, dus we hebben vooral genoten van het gebruik van de zomerkeuken. Er is veel ruimte om in de tuin te spelen. Er is een kleine winkel in het dorp die gemakkelijk te voet bereikbaar is. Er is ook een café en een aanbevelenswaardige wijnboer. Het strand is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en de fiets.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2017

Elfi K. uit 7422 Austria

4,4
4.5 5 3.5 4.5

schöne Tage

Gemütlichhe Unterkunft, die keine Wünsche offen lässt. Vom Griller bis zum Kamin ist alles da.
Küche und Unterhaltung sind komplett.
Da die Unterkunft in einem ggemülichen Dorf liegt ist ein Auto von nöten.
Im Umland gibt es für jeden was: Kultur, Freizeitspaß und gutes Essen
nur zu empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. K. Luger

Dhr. K. Luger

Ik kom uit Oostenrijk en heb het huis in 2017 gekocht. Het huis werd ook met succes verhuurd door de vorige eigenaar. Ik coördineer de boekingen vanuit Oostenrijk. On-site in Kroatië staat te allen tijde tot uw beschikking mijn vertrouwde partner Slavko. Slavko verwelkomt u en staat gedurende uw gehele verblijf tot uw beschikking. Slavko spreekt vloeiend Duits, Engels en Italiaans naast zijn moedertaal Kroatisch. Wij streven er voortdurend naar om u een onvergetelijke vakantie in Kroatië te bezorgen!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 75877

Laatst bijgewerkt: 14.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/75877.htm


«Appartement Fuškulin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
31% Korting 03.06 tot 21.06.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven