Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moderne luxe villa Bane

Dalmatië kust, Split, Omiš gebied, Omiš, Duće

Max.  12   gasten
396m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 12  gasten
396m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
30% 11.05 tot 17.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

95 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 11.05 tot 17.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

95 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

NIEUWE! Luxe Villa Baan voor 10 + 2 personen, met uitzicht op de zee / de eilanden:
De villa heeft een verwarmd trapeziumbad van 32m2 en een comfortabele zitplaats voor 4 personen. Extra buitenruimte bevat een mooie overdekte eetgelegenheid, prachtig ingerichte zonneterras en een zachte zithoek, die allemaal over de zee beschikken. Ook is er een bouwen in de BBQ om de hoek mogelijk, het ondersteunt misschien het idee van alfresco-leven. Villa Bane heeft 3 verdiepingen, met vijf slaapkamers, een speelkamer en in totaal 6 badkamers + 1 toilet, het heeft diverse balkons en terrassen, fitnessruimte in de kelder. Het is volledig omheind en heeft 3-4 gesloten garageplaatsen en het zwembad is discreet omheind, zodat u uw privacy hebt. Villa Bane is volledig ingericht met 9 A / C eenheden en verwarming door het hele huis en alle 5 slaapkamers, een zwembad, een volledig uitgeruste keuken, barbecue buiten de ingang, tv, gratis snelle WiFi en alle gemakken die u moet dit je thuis weg van huis maken. -Ground floor: De hoofdingang plaatst u in de ruime woon- en eetkamer met uitgang naar het zwembad en uitzicht op zee. In de woonkamer heeft u 2 A / C, TV, uitgang naar terras, u en uw geliefden kunnen zinken in de comfortabele banken. De woonkamer is verbonden met keuken en eetgedeelte en alles is zeer ruim. Er is een bijkeuken naast de keuken en ook een toilet op de begane grond. De grote en mooie keuken is volledig uitgerust met koelkast / vriezer, 4-pits elektrisch fornuis, vaatwasser, potten en pannen, borden en zilverwerk, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en magnetron. -Verste verdieping: Slaapkamer NO1 met dubbel bed 180 * 200 en slaapbank per persoon 90 * 200 Het heeft een complete badkamer met douche (en-suite). Het heeft een deur om toegang te krijgen tot het buitenterras met uitzicht op zee (samen met slaapkamer nr2). Slaapkamer NO2 heeft twee eenpersoonsbedden 90 * 200 die kan worden aangesloten als een tweepersoonsbed. Het heeft een complete badkamer met douche (en-suite). Het heeft een deur om toegang te krijgen tot het buitenterras met uitzicht op zee (samen met slaapkamer nr. 1). Ruime speelkamer met tv, speelconsole en speelgoed, geweldige plek voor kinderen van alle leeftijden. - Tweede verdieping: Slaapkamer NO3 met dubbel bed 180 * 200 en slaapbank per persoon 90 * 200, het heeft een complete badkamer met douche (en-suite). Het heeft een deur om toegang te krijgen tot het buitenterras met uitzicht op zee (samen met slaapkamer nr4). Slaapkamer NO4 heeft twee eenpersoonsbedden 90 * 200 die kan worden aangesloten als een tweepersoonsbed. Het heeft een complete badkamer met douche (en-suite). Het heeft een deur om toegang te krijgen tot het buitenterras met uitzicht op zee (samen met slaapkamer No3). Slaapkamer NO5 met een tweepersoonsbed 180 * 200, het heeft een complete badkamer met bad (en-suite). Mogelijkheid om een ​​babybedje toe te voegen. - In de kelder is er een billiards, en er is ook een badkamer met toilet en douche.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.12 km

0.12 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 40 km Resnik- Airport Split

40 km

Station 21 km Split

21 km

Snelweg-afrit 18 km Blato na Cetini

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Bane in Duce is slechts 120m van het mooie zandstrand, met een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden, in de directe omgeving zijn restaurants, winkels, het centrum ect.
Omiš de kleine mediterrane stad met een grote geschiedenis is slechts 2 km afstand, de rivier Cetina is slechts 3 km afstand en biedt een schitterend uitzicht op de canyon en een prachtig landschap, waar u sportief kunt activeren. De beroemde stad Split ligt op slechts 21km afstand. Locatie van de villa is de afstand van 120 zandstranden, 2 km van Omis, 21 km van Split, 18 km van de snelweg (snelweg - afrit Blato na Cetini)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Er is gelegenheid om catering, dat is niet te duur en veel van onze groepen gebruik gemaakt van deze service en waren zeer tevreden te bestellen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2021

Lea H. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ongelooflijk mooi huis

Prachtige en ruime villa. Sanja en Ante zijn uitstekende en hartelijke gastheren. Ze hebben veel moeite gedaan en we voelden ons zeer comfortabel. Het strand, een strandbar en een geweldig restaurant zijn vlakbij.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Dear Lea, you were amazing guests and we are looking forward to your next visit. Thank you for taking the time to write this lovely review, we appreciate it very much. Receive best wishes from your hosts, Sanja and Ante :)

Juni 2020

Nexhat I. uit Möglingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absolute aanbeveling voor iedereen!! 10/10 punten

Het begon allemaal geweldig met een warm welkom van Ante en Sanja, die op ons wachtten met een gedekte tafel met Dalmatische gerechten. Na een korte rondleiding door het huis konden we alles betrekken. De twee gastheren waren altijd ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam.
Het huis was vlekkeloos. Super gezellig en modern ingericht. Erg schoon! Elke kamer was mooi ingericht en had een eigen badkamer, wat perfect is voor gezinnen of grotere groepen. Er is ook een grote garage waar je tot drie voertuigen kunt parkeren. In de kelder is er een geweldige hobbyruimte met een pooltafel, crosstrainer en massagestoel (absoluut de stoel uitproberen!!) Zelfs voor deze hobbyruimte is er een apart toilet. De keuken was prachtig uitgerust met een grote koelkast inclusief ijsbreker, een keukeneiland en elk keukengerei dat je nodig hebt. Zelfs de koelkast was al gevuld met drankjes van Ante en Sanja. We hebben ons hier vanaf de eerste seconde tot de laatste echt heel erg op ons gemak gevoeld. Lieve Sanja heeft zelfs meerdere keren traditionele gerechten en lekkernijen voor ons gebakken. Er lag een boek voor ons klaar met alle informatie over het huis en de omgeving. Direct in de buurt zijn er geweldige bars en restaurants, evenals supermarkten. Het strand ligt op minder dan 5 minuten lopen. Vanaf de balkons of het zwembad heb je een geweldig uitzicht op de zee. De hele familie heeft veel tijd doorgebracht in het verwarmde zwembad en de jacuzzi. We hebben tijdens deze vakantie echt niets gemist, onze verwachtingen werden ver overtroffen. We zijn er zeker van dat we weer terug zullen komen!

Beste Ante, beste Sanja,
bedankt voor de mooie tijd en jullie warme gastvrijheid.

Hartelijke groeten,
het zes-koppige gezin uit Stuttgart :)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Thank you so much for this amazing review, very detailed and very kind. Owners Sanja and Ante are sending their best wishes to you and your family. We are looking forward to hosting you again. Best wishes from Mirjana your agent and, of course, Sanja and Ante your kind hosts

Juni 2019

Elke F. uit 41747 Viersen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis, geweldige vakantie, absoluut aan te raden.

Al voor onze aankomst hadden we heel leuk contact via WhatsApp met de verhuurder. We kwamen aan met een groep van 10 vrouwen.
Bij onze aankomst werden we hartelijk ontvangen door Sanja, Ante en hun zoon en verwelkomd met een tafel vol ham, kaas, brood, vers fruit en een koelkast gevuld met koude drankjes.
Na een korte rondleiding binnen en buiten konden we het huis betrekken. Het huis maakte direct indruk op ons door de gezellige, moderne inrichting met smaakvolle decoraties, de prachtig aangelegde buitenruimte en de lichte, ruime en schone slaapkamers met badkamer, balkon en uitzicht op zee. Alle kamers zijn uitgerust met individueel instelbare airconditioning, wat erg prettig was tijdens ons verblijf met buitentemperaturen boven de 30 graden.
Ook de begeleiding door Sanja en Ante was uitstekend. De aanbevolen restaurants, de bemiddeling van de taxiservice die ons altijd overal naartoe bracht en weer ophaalde, en vele andere aanbevelingen waren voortreffelijk.
Maar ook de gezellige avond in het huis met een Dalmatische maaltijd bereid door Sanja, de zelfgemaakte wijn van Ante's vader en de onvergelijkbare chocoladetaart zullen ons altijd bijblijven.
We voelden ons vanaf de eerste tot de laatste dag helemaal op ons gemak en kunnen een vakantie in Villa Band alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Vielen Danke Elke :) Thank you very much for choosing Villa Bane for your holiday, and looking forward to your stay. We loved your stay and love to hear that you enjoyed too. Best wishes from your hosts Sanja and Ante

Oktober 2017

Tracey L. uit Shetland

5,0
5 5 5 5

Perfection

Sanja and her family are the wonderful hosts of Villa Bane. We were greeted by them and a wonderful Croatian buffet on our first night with wine. The kitchen has every piece of equipment you would need. The outdoor facilities were fantastic, The pool was well used by our group of 11 and the hot tub was great! The rooms are spacious, all with ensuite and air conditioning. Near the beach and the wonderful Shooko Bar and the bus to take you to Omis and Split. Sanja recommended a trip with Mate in the Boat Paula - definitely the highlight of our trip. The restaurants she recommended were also very good. Near the end of the trip she brought us homemade cake and wine. Do not hesitate to book this Villa if you are browsing, it will not disappoint.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Thank you very much for taking time to write this kind review, we appreciate it very much. Please receive kindest regards from me and my family and really hope to have opportunity to host you all again. Sanja Čuljak :)

April 2017

Jörg Roger K. uit 57319 Bad Berleburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure vakantie

Verbleven als groep, de vakantie begon met een uiterst hartelijk ontvangst - met een gedekte tafel met een geweldige snack en drankjes. Het ruime, moderne huis is ingericht met veel oog voor detail en glanst van netheid! Gedurende de week was er als verjaardagssurprise zelfgemaakte chocoladetaart van de gastvrouw, zelfgemaakte wijn en druivendraf van de "gast-vader". Bovendien zat het weer mee, we hebben ons zeer, zeer goed gevoeld!! Vriendelijke groeten en bedankt aan het hele gezin zegt de groep uit Wittgenstein.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Thank you so much :) It was nice hosting you and your family. We are looking forward seeing you again. Sanja and Ante Čuljak ;)

Oktober 2016

Andreas uit Bonn

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub wie im Bilderbuch

Wir haben 11 wunderbare Tage in der Villa Bane in Omis verbracht. Die Villa ist sehr luxuriös, sehr großzügig konzipiert und jedes der 5 wirklich sehr schönen Schlafzimmer hatte ein ensuite Badezimmer, so dass wir alle unsere Privatsphäre besaßen. Die Küche ist ein Traum, angefangen von der Kochinsel bis hin zum Ice crusher am Kühlschrank. Alle haben sich direkt wie zu Hause gefühlt, denn die Villa ist von Antje und Sanja mit sehr viel Bedacht, mit ganz viel Herzblut und mit viel Liebe zum Detail ausgestattet worden. Alles war neu und in einem tadellosen Zustand; es fehlte wirklich an nichts – und jeder Wunsch wurde wirklich umgehend erfüllt (bei uns war es eine Küchenmaschine und ein Mixer). Herrlich der Blick von allen Balkonen direkt auf das Meer.
Ante und Sanja selbst sind unglaublich herzliche Menschen. Beeindruckt waren wir nicht nur von dem warmen Empfang, sondern auch von dem Abendessen, das bei Ankunft bereits auf uns wartete. Selbst der Kühlschrank war mit Getränken schon befüllt; so macht Ankommen richtig Spaß. Wir hatten ein von Sanja gekochtes dalmatisches Abendessen, das nicht nur sehr lecker war, sondern auch gleich für zwei Abende gereicht hat. Zudem hat Sanja zwischendurch ganz lieb für uns gebacken. Und Papa Ante… er hatte immer griffbereit ein Schnäpschen für uns auf der Terrasse. Wir fühlten uns gar nicht mehr wie Gäste ;-)
Besonders überrascht waren wir über die Freundlichkeit, mit der wir wirklich allerorts empfangen wurden. Nichts war aufgesetzt, sondern wirklich authentisch warmherzig. Sehr zu empfehlen ist auch die Shooko-Bar wenige Meter entfernt von der Villa. Aber Achtung: Eine „kleine Pizza“ ist bereits mehr als genug. Bestellt man versehentlich die Große, so bekommt man die Reste noch eingepackt ;-) Wir waren 3 Generationen in der Villa Bane und jede Generation hatte Spaß und hat sich total wohlgefühlt. Für uns eine klare Empfehlung, wenn man Urlaub auf hohem Niveau liebt, von daher ganz klar 10 von 10 Punkten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

vielen Dank :) We loved your stay and looking forward seeing you all again. Best wishes from Čuljak family

September 2016

Sasa M. uit Reutlingen

5,0
5 5 5 5

Wer hier nicht urlaubt, ist selber schuld. 100%-ige Empfehlung!

Es ist einer dieser wenigen Unterkünfte,die beim Betrachten der Bilder begeistern.Das Ganze in der Realität aber getoppt wird.
Das Haus ist von der Ausstattung auf dem höchsten Niveau.Ein großer Kühlschrank mit Eiswürfelfunktion.Ausreichend Geschirr,Töpfe,Besteck,Gläser etc. vorhanden,ohne sparsam mit den Küchenressourcen umgehen zu müssen.Zudem war der Küchenaufwand aufgrund der vorhandenen Spülmaschine kaum erwähnenswert.Die Küche lädt definitiv dazu ein,sich einige Abende selbst zu versorgen.Dazu gehört auch der Außengrill.Dieser macht einfach nur Spass.In Laufnähe gibt es ein paar nette Restaurants.Wir empfehlen die Sidrobar,die uns Pizza direkt ins Haus geliefert haben & noch das Restaurant Dalmacija.Quasi ums Eck gibt es einen kleinen Mini-Markt,um etwas „geschwind“ zu besorgen.Ansonsten sind es 3 Autominuten zum großen Studenac mit großem Parkplatz.
Die Klimaanlage in den Räumen ist super leise & sorgt auch in heißen Nächten für einen angenehmen erholsamen Schlaf.Die Anordnung der Klimaanlage ist durchdacht,so dass diese nie Richtung Kopfteil bläst bzw. sich schon gar direkt über dem Bett befindet.
Abends lädt die wunderschöne Ambientenbeleuchtung ums Haus sowie des Pools zum langen Verweilen ein. Auch bei Regen kann durch die geschickte Überdachung der Abend draußen genossen werden.
Ein großer Flachbild-TV mit allen möglichen deutschen & ausländischen Kanälen ist vorhanden.WLAN Empfang war im gesamten Haus sowie im Poolbereich exzellent.Es gibt ausreichend Wäschständer (3 Stück).
Und natürlich ganz besonders zu erwähnen,sind die Gastgeber Sanja & Ante,die uns mit einem kleinen Begrüssungsessen & Getränken empfangen sowie überrascht haben.Auch standen Sie immer zur Verfügung,wenn Fragen offen waren oder irgendwas fehlte. Klo-,Küchenpapier,Spülmittel,Spülmaschinentabs etc. werden bei kurzer Rückmeldung an die beiden am nächsten Morgen ausreichend kostenfrei zur Verfügung gestellt.
In diesem Urlaub fehlte es wahrhaftig an nichts.Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

vielen Dank :)
Thank you so much for all mentioned, it is great for us to read this kind review. Wish you and your family all best and hope to see you again soon. Ante and Sanja

September 2016

Florian V. uit 82041 Oberhaching

4,8
5 5 5 4

Ein TRAUM an der kroatischen Küste - TOP!

Wir hatten einen traumhaften Urlaub in diesem tollen Haus - 4 Erwachsene und 2 Kinder (12 und 16 Jahre)! Wir haben uns von Anfang an wohl gefüllt, alles da was man braucht - Top und luxuriös eingerichtet. Viel Platz im ganzen Haus, große Wohnküche mit hochwertiger Ausstattung. Wunderschöner Pool mit Lounge, Liegen und sensationellen Blick aufs Meer. Kleinere Geschäfte, coole Bar und Strand fussläufig nur paar Meter entfernt. Die Vermieter sind sehr bemüht um ihre Gäste - gleich am ersten Abend tolles local Welcome-Dinner und für alle Fragen rund um den Urlaub mit Tips und Kontakten stets zur Stelle. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden nächstes Jahr wieder 1-2 Wochen dort verbringen. Optimal für 1-2 Familien bis max. 10 Personen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Vielen Dank für diese schöne Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie wieder zu hosten. Mit freundlichen Grüßen für Sie und Ihre Familie. Sanja und Ante.

Augustus 2016

Thorsten uit 7210 mattersburg

5,0
5 5 5 5

super luxus urlaub

Die villa ist nur zum weiter empfehlen. Wirklich alles super. Wir waren in der villa paradise und können nur sagen vom pool bis zum keller alles klasse. Der strand 1 min entfernt und auch Restaurant und coktailbar sind gleich nebenan. Auch ein kleiner supermarkt ist ca 2 min entfernt. Die besitzer sind sehr freundlich und sehr hilfsbereit. Angefangen mit willkommens dinner bis zur torte wurden wir überrascht. Also nicht zögern - sondern buchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Vielen Dank für diese schöne Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie wieder zu hosten. Mit freundlichen Grüßen für Sie und Ihre Familie

Juni 2016

Marija B. uit London

5,0
5 5 5 5

Simply Stunning

It is with great pleasure to be reviewing and commenting on this simply stunning property. My wife, children and I visited very recently and were blown away by the luxury and offering at hand. The hosts understand guests' needs and are at hand at any given time. The last evening was exceptional - the hosts laid on a traditional Dalmatian dinner for us; to our surprise and greatfulness. Thank you very much for everything, your place is impressive, the views to die for and we are mentioning the cleanliness, as it was of a 5* standard!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf P. Feriehome:

Thank you very much, this means a lot to read this nice comments about our house. Kindest regards to all
Sanja and Ante


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME
Bedrijf P. Feriehome

Bedrijf P. Feriehome

Hallo, mijn naam is Mirjana en ik ben een vertegenwoordiger voor deze mooie villa en ik zal je helpen alle nodige informatie over uw vakantie in Kroatië in Villa Duće krijgen. Geweldig, rustige locatie, geweldig uitzicht op zee en IJsland vanuit elk punt van het pand, ingericht en uitgerust met een hoge kwaliteit ... een heleboel redenen waarom deze villa te kiezen. Ik heb 12 jaar ervaring met het huren van een aantal villa's in Kroatië in Omiš en Split, en ik kan u verzekeren heb al onze gasten zijn meer dan tevreden met al onze inspanningen. Ik kijk ernaar uit met u spreekt.


Andere accommodaties van Bedrijf P. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf P. Feriehome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 77425

Laatst bijgewerkt: 30.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/77425.htm


«Moderne luxe villa Bane» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 11.05 tot 17.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven