Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Steernkiekers Hus

Sleeswijk-Holstein, Oostzee, Flensburg Fjord, hengelen, Steinbergkirche

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Belangrijke mededeling: Beste toekomstige gasten, vanwege sociale overwegingen in tijden van de Corona Pandemie is deze aanbieding tot nader order alleen geldig voor gevaccineerde of herstelde personen. Personen die om medische redenen aantoonbaar niet gevaccineerd kunnen worden, worden uitgesloten. Voor hen geldt de door de verantwoordelijke autoriteit geregelde testverplichting.

Het vakantiehuis "Steernkiekers Hus", dat perfect geschikt is voor gezinnen en koppels, biedt plaats aan 4 personen. Het rietgedekte huis van 100 m² overtuigt niet alleen door de moderne en hoogwaardige inrichting, maar ook door de liefdevol aangelegde tuin met groot terras en uitzicht op de Flensburgse Fjord

De rustieke dakbalken en de knetterende open haard geven het huisje een originele en gezellige charme. Voel je thuis met een smaakvolle en lichte inrichting.
Gezellige fauteuils en banken nodigen u uit om te blijven hangen - bijvoorbeeld met een goed boek uit de leeshoek of een spannende dvd. Enkele technische voorzieningen zoals flatscreen-tv, muziekinstallatie met radio/CD-functie en gratis W-Lan bieden ook bij slecht weer goede alternatieve programma's.
Direct ernaast bevindt zich de keuken, die is uitgerust met diverse technische voorzieningen. Geniet samen van uw vers gekookte maaltijden in een gezinssfeer in de aangrenzende eetruimte.

Voor rustige, rustgevende nachten zijn er twee slaapkamers beschikbaar, de eerste slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en de tweede met 2 eenpersoonsbedden, die eventueel kunnen worden samengevoegd.

Het vakantiehuis heeft een complete badkamer en een extra badkamer met gelijkvloerse regendouche, WC en wastafel, zodat u elkaar ook bij volledige bezetting niet in de weg loopt.

Tijdens het seizoen heeft u een exclusief gereserveerde strandstoel aan de Oostzee in Kronsgaard gratis tot uw beschikking!
Voor alle hobby-golfers en degenen die altijd al hebben willen golfen, is er een bijzonder vakantiehoogtepunt in het vakantiehuis: Met onze "easyGolf kaart" kunt u het hele jaar door gratis gebruik maken van de geweldige golfbaan van de Golfclub am Stenerberg (Rabenkirchen-Faulück) en uw vaardigheden op de proef stellen!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 170 km Hamburger Flughafen

170 km

Station 7 km Sörup

7 km

Snelweg-afrit 25 km A7 Tarp

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis "Steernkiekers Hus" ligt in het dorp Nübelfeld, dat behoort tot de gemeente Steinbergkirche in het hart van Angeln. In het centrum van het dorp, op 3 kilometer afstand, vindt u de dichtstbijzijnde winkelmogelijkheden zoals Edeka en Aldi en enkele snackbars. Maar ook de stad Flensburg, met zijn talrijke activiteiten zoals winkelen, restaurants en recreatiemogelijkheden, ligt op korte afstand (20 kilometer)

Het dichtstbijzijnde Oostzeestrand ligt op 4 kilometer afstand in Neukirchen. Steinbergkirche is een gemeente in het district Sleeswijk-Flensburg en ligt midden in de idyllische regio Angeln.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 10,-/nacht per nacht
Verandering van linnen tijdens uw verblijf € 20,- eenmalige kosten
In alle seizoenen geldt een minimum verblijf van 7 nachten. Aankomst en vertrek zijn alleen mogelijk op zaterdag.

De verplichte eindschoonmaak van € 80,- is automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de aangevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

De eerste set linnengoed (beddengoed en handdoeken) is al inbegrepen; verandering van linnengoed op verzoek: € 20,- per persoon


Huisdieren: Een hond is welkom en wordt in rekening gebracht met een toeslag van € 10,- per nacht. Katten zijn niet toegestaan.
Belangrijke opmerking: Beste toekomstige gasten, vanwege sociaal-sociale overwegingen in tijden van de Corona Pandemie is deze aanbieding tot nader order alleen geldig voor gevaccineerde of herstelde personen. Personen die om medische redenen aantoonbaar niet gevaccineerd kunnen worden, worden uitgesloten. Voor hen geldt de door de verantwoordelijke autoriteit geregelde testverplichting.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

meer informatie:

Belangrijke mededeling: Beste toekomstige gasten, vanwege sociale overwegingen in tijden van de Corona Pandemie is deze aanbieding tot nader order alleen geldig voor gevaccineerde of herstelde personen. Personen die om medische redenen aantoonbaar niet gevaccineerd kunnen worden, worden uitgesloten. Voor hen geldt de door de verantwoordelijke autoriteit geregelde testverplichting.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
3.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Berndt

4,5
5 5 5 3 4.5
Toon Duits

Vakantiehuis "Steernkiekers hus"

Lieve familie Hansen, we hebben ons zeer comfortabel gevoeld in jullie gezellige, smaakvolle, super badkamer, goed uitgeruste keuken, goede matrassen, geweldige/grote tuin die veilig is voor honden. Stranden, heerlijke eetgelegenheden en winkels zijn goed bereikbaar. Fietsen en uitstapjes zijn goed mogelijk. Verhuurders die zich zeer vriendelijk om hun gasten bekommeren. We kunnen jullie huis alleen maar aanbevelen. Als automobilisten hun snelheid nog zouden verlagen, zou alles perfect zijn. Met vriendelijke groeten, Familie Berndt.

Maria B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hoffelijke gastheren, perfect uitgerust huis, superschoon, charmant ingericht tot in het kleinste detail, zeer comfortabele bedden! Romantische tuin met diverse zitjes en ruim terras; af en toe komt er zowaar een hert langs om de idylle compleet te maken. Goed restaurant op een paar huizen afstand. Ideale uitvalsbasis voor excursies. Strandkorb ligt aan het mooiste strand ver weg: ondiepe helling, poederachtig zand. Wij (gezin met twee kinderen) waren verrukt. Gebied en huis: om verliefd op te worden.

Berndt

4,5
5 5 5 3 4.5
Toon Duits

Vakantiehuis "Steernkiekers hus"

Beste familie Hansen,

We hebben ons zeer thuis gevoeld in jullie gezellige, smaakvolle, goed uitgeruste keuken, goede matrassen en geweldige/grote, hondveilige tuin.
Stranden, heerlijke restaurants en winkels zijn goed bereikbaar. Fietsen en uitstapjes zijn goed mogelijk.
De verhuurders zijn erg aardig en zorgen goed voor hun gasten.
We kunnen jullie huis alleen maar aanbevelen.
Als automobilisten hun snelheid nog verder verminderen, zou alles perfect zijn.

Met vriendelijke groet,
Familie Berndt


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 77428

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/77428.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Steernkiekers Hus» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven