Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mare E Sabbia

Lopar, San Marino, Rab, Kvarner, Kroatië

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

111 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

111 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Slechts 5 minuten lopen van het strand van het paradijs ligt onze nieuwbouw, Gescmackvolles, kindvriendelijk huis "Mare E Sabbia".
In het huis hebben we 3 mooie en comfortabele appartementen, een met een en twee met twee dubbele kamers, allemaal met een zeer mooi uitzicht op zee.
Alles wat je nodig hebt voor Nache huis een ontspannen vakantie's (Lebensmittelgescheft, bakker, restaurants, ...).
Van ons, je hebt een paar minuten lopen naar het centrum van de stad, maar onze wijk is erg rustig.
Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning in elke kamer, elke slaapkamer heeft veel Baden kamers, volledig afgestemd keuken, woonkamer, satelliet-tv, gratis Wi-Fi, uitzicht op zee balkon en een parkeerplaats.
De prijs is inclusief de Aufenthaltsgebuhr, registratie, airconditioning, een parkeerplaats, het beddengoed, Handtuher de gerechten en.
Als gastheer zullen wij proberen dat u uitgeeft ons uw vakantie comfortabel en zorgeloos.
U bent hier van harte welkom

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 70 km Rijeka Airport (Insel Krk)

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Appartementen Mare e Sabbia bieden een comfortabele en kwaliteit accommodatie in appartementen met 4 **** sterren gecategoriseerd, in de buurt van de zandstranden en het toeristische centrum van San Marino in Lopar op het eiland Rab.
De accommodatie is ideaal voor een familie vakantie in Lopar, zomervakantie voor een groep vrienden of een actieve vakantie op het eiland Rab.

De woning is verlaagd in 3 comfortabele appartementen met uitzicht op zee en een capaciteit van 4 + 2, 4 + 1 en 2 + 2 bedden.
Alle appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en een groot terras met uitzicht op de zee.
De appartementen zijn voorzien van airconditioning (airconditioning is in elke kamer), verwarming, satelliet-tv, Wi-Fi en parkeren.

In het gebied van 100 tot 300 meter van de appartementen zijn er zandstranden, winkels, restaurants, het stadscentrum en andere toeristische voorzieningen.
Lopar is een populaire toeristische bestemming in Kroatië op het eiland Rab, vele baaien en zandstranden 22, waarvan 3 zijn naaktstranden (Gypsy FKK, FKK Sahara en Stolac naturisten) die je zullen verrassen en bezoek weer Lopar omgeven.

Lopar heeft vele restaurants en cocktailbars met een rijke gastronomische aanbod, toeristisch treintje, een grote verscheidenheid aan winkels en een souvenirwinkel; Sportvelden en faciliteiten op de zee en het strand waaronder jetskiën, parasailing, aqua park, waterfietsen, een boot huren, ligstoelen, parasols, beachvolleybal ...

Vanaf Lopar dagtochten worden georganiseerd door de boot, een reis naar Goli Otok (Kroatische Alcatraz), migratie van de geologische en archeologische sites ..
De lange zandstranden, dicht bij alle voorzieningen en de verscheidenheid aan activiteiten die worden aangeboden, maken Lopar een aantrekkelijke bestemming voor zowel een vakantie met het gezin of een actieve vakantie

Wij wensen u een warm welkom en een aangenaam verblijf in onze appartementen Mare e Sabbia!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs. Airconditioning, draadloos internet, beddengoed, handdoeken en schoonmaak van het appartement zijn gratis!

Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Matthias K. uit Bad Freienwalde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Wij als gezin met een kind verbleven eind juli in de bovenste kamer. Het appartement is echt geweldig ingericht en we misten niets. De gastvrouw Iva is erg aardig en heeft ons veel geholpen als we iets nodig hadden. Het appartement is erg schoon. De weg naar het strand, maakt niet uit welke, is in een paar minuten lopen te bereiken. We hadden een bolderkar, wat het nog gemakkelijker maakte. Er is parkeergelegenheid bij het huis. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2022

Ralf.l J. uit Brackenheim

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

steeds weer met plezier

we hebben een geweldige week doorgebracht met Iva. We hadden de flat op de bovenste verdieping met een geweldig uitzicht. In het zolderappartement is er een grote woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, elk met een badkamer met douche en een terras met genoeg ruimte voor een tafel en 4 stoelen. Het uitzicht op zee is onbetaalbaar! Iva is een geweldige hospita en gastvrouw. Je kunt gemakkelijk met haar praten in het Duits. Al bij aankomst had Iva waardevolle tips voor ons, bijv. waar we goed konden eten (Fortuna = top) of zelfs een volle fruitmand in de keuken. Voordat we vertrokken, verraste Iva ons met een bord zelfgemaakte pannenkoeken. Hand op hart... waar anders kun je zoiets vinden?
We gaven overal 5 sterren behalve de locatie (slechts 4 sterren) De weg naar het strand is zeker te voet te doen, nou ja het sleept. Wij adviseren een strandtrolley of een opvouwbare ligstoel op wielen die ook als vervoermiddel kan worden gebruikt
Strand: wij vonden het kleine strand (gemakkelijker te bereiken vanaf de flat) naast Paradise Beach beter. Het strand is echt zand en er is zand in het water (dus je hoeft geen schoenen te dragen) en wat verrassend was, was dat de ligstoelen eigenlijk overal stonden. Waar anders kun je zoiets vinden? Misschien alleen voor het hoogseizoen, maar altijd aanwezig
We hadden een geweldige week in Lopar. En de hoofdstad Rab is een aanrader. Zeer de moeite waard! Dus aan iedereen die er nog over nadenkt.... het is zeker de moeite waard...Rab, Lopar en de flat met Iva :-)

Juni 2019

Brian M. uit 87527 Sonthofen

5,0
5 5 5 5

Top

Wunderschöne ferienwohnung . Neu ,sauber und rühig. Top ausstattung. Aussicht aufs meer toll. Vermieterin Iva super freundlich. Alles reibungslos und sehr zum empfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Reus H. uit 36088

4,8
4 5 5 5

Mare e Sabbia

Die Ausstattung ist modern. Die Aussicht toll. Nette Vermieterin. Volle Punktzahl bei der Ausstattung kann es nur deshalb nicht geben, weil bei einem 4-Sterne-Haus Kleinigkeiten wie Weingläser, Gemüsemesser, Geschirrtücher, vorhanden sein sollten. Die Kaffeemaschine, von der wir dachten, sie sei verkalkt, stellte sich bei Abreise als neu heraus. Wir hatten aber Zeit und somit 45 Minuten auf den Kaffee gewartet. Das war aber unser Fehler. Hätten wir der Vermieterin gleich Bescheid gesagt, hätte diese sicher sofort einen Ersatz gesorgt. Wir haben den Urlaub bei Fam. Jakuc sehr genossen und sind richtig erholt wieder nach Hause gefahren. Vielen Dank.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Thomas B. uit 83059 Kolbermoor

5,0
5 5 5 5

RAB-URLAUB 2016

Ein neu gebautes Haus mit bester Ausstattung, sehr nette und freundliche Hausbesitzer, in schoener Lage und mit herrlichen Blick auf das Meer.
In der ruhigen Umgebung haben wir einen sehr erholsamen Urlaub verbracht und kommen im naechsten Jahr bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Augustus 2016

Peter uit Košice, Slovakia

5,0
5 5 5 5

Perfect summer in Lopar, Criatia

Beautiful appartment, perfect location, friendly owners. We sure return next time...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Willi W. uit Neckarsulm

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub mit atemberaubender Aussicht!

Die Ferienwohnung hat eine sehr gute Ausstattung und ist top gepflegt. Besonderer Service: Bettwäsche und Handtücher ohne Aufpreis! Die Aussicht aus der Wohnung ist super, man schaut direkt aufs Meer! Die Hausbesitzer sind immer freundlich und zuvorkommend! Wir empfehlen die Ferienwohnung zu 100% weiter und werden auf jeden Fall noch mal kommen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2016

Christina uit 74889 Sinsheim

5,0
5 5 5 5

Mare E Sabbia

Waren 2 Wochen lang mit 6 Personen im app. 3.
Sehr gut und modern ausgestattete, saubere, geräumige Wohnung.
Jedes Schlafzimmer verfügt über ein eigenes Bad mit Dusche.
Klimaanlage in jedem Schlafzimmer und im Wohnzimmer vorhanden.
Hand- und Badetücher werden kostenfrei zur Verfügung gestellt.
Tolle, ruhige Lage mit super Blick aufs Meer. Zum Strand gemütliche 10 min. Fußweg.
Sehr nette Gastgeber.
Ist auf jeden Fall weiter zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Augustus 2016

Grünewald J. uit 94124 Büchlberg

5,0
5 5 5 5

Super + Super

Wir waren 2 Wochen in app.4 und haben uns wie zu Hause gefüllt.
Die Gastgeber sind sehr freundliche und hilfreiche Leute.
Die Wohnung und ganze Haus in Top Zustand. Nur zum weiter empfehlen! !!!!!!
Wir kommen auf alle Fälle wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2016

J. uit Lopar, Rab

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub und Gastgeber

Ein sehr schönes Appartment mit einem tollen Ausblick auf die Bucht. Die Zimmer sind geräumig, modern ausgestattet mit Liebe zum Detail. Man fühlt sich sofort wohl, was natürlich an den sehr zuvorkommenden Gastgebern liegt.
Ein Highlight ist natürlich abends auf der Terasse zu sitzen, wenn der Mond langsam hervorkommt.
Jedes Zimmer hat ein Bad, alle 2 Tage werden neue Handtücher gestellt. Die Küche ist geräumig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2016

Zdenko J. uit Lopar

5,0
5 5 5 5

Mare E Sabbia

Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt und können die Wohnung jederzeit und mit gutem Gewissen empfehlen. Die Wohnung wurde uns sauber und ordentlich übergeben. Die Gastgeber sind nett und hilfsbereit. Also an dieser Stelle noch mal Danke liebe Familie Jakuc.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2016

Markus K. uit Österreich

5,0
5 5 5 5

Jederzeit gerne wieder!

Das Haus liegt befindet sich auf einer kleinen Anhöhe. Kleiner Nachteil die Steigung. Aber der Balkonausblick auf's Meer lässt einen die kleine Strapaze vergessen. Das Haus liegt in einer ruhige Umgebung, man ist nach wenigen Minuten am Strand, bei der Bäckerei, Lokalen, Supermarkt etc. Wir waren in Appartment 2. Selbiges ist stilvoll und modern eingerichtet und die Besitzer Iva & Zdenko sowie Söhnchen Jacob sind sehr freundlich und hilfsbereit.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. I. Jakuc

Mevr. I. Jakuc

Andere accommodaties van Mevr. I. Jakuc


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 77675

Laatst bijgewerkt: 10.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/77675.htm


«Mare E Sabbia» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven