Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

La Vacherie Cottage

Normandie, Manche, Cotentin, Frankrijk, Barneville Carteret

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De ongeveer 110 vierkante meter grote woonkamer (met Wi-Fi - draadloos Internet) bestaat uit een begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond een ruime gezellige woonkamer (open haard, 70 cm kleuren-tv (zat Duits), stereo-installatie, DVD, VCR, enz.) En een volledig uitgeruste keuken met ruime eethoek (gasfornuis met een oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, wasmachine etc.).

Op de eerste verdieping zijn twee grote, lichte slaapkamers met een tweepersoonsbed en lange afstand uitzicht op de omliggende velden (perfect om spectaculaire zonsondergangen ... geniet), een slaapkamer met een stapelbed, een badkamer (ligbad, wastafel, toilet), en een kleinere, aparte doucheruimte (douche, wastafel, toilet). Kinderbed en-stoel aanwezig.

Aan de westzijde heb je je eigen aparte tuin (omheind - tuinmeubelen, parasol en barbecue), deels overdekt, en voor de kinderen is er een groot speelveld. Aan de oostzijde kunt u de mooie, grote binnenplaats te gebruiken met een klein, rustig plätscherden Bach, bloembedden en andere zitplaatsen beschikbaar.

Linnen wordt geleverd door ons als en is opgenomen in de huurprijs. Verder in de prijs inbegrepen zijn gas, water en elektriciteit vast tarief van 40 eenheden (40kWh) per dag. Als het stroomverbruik moet verder gaan dan het pakket, zal extra eenheden in rekening worden gebracht aan het einde van de vakantie met 0,2 € per extra eenheid.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 150 km Rennes

150 km

Station 25 km Carentan

25 km

Snelweg-afrit 25 km N13/Barneville-Carteret

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

La Bourdonnerie is een 300 jaar oude boerderij, gelegen in het groen van het stuk land Normandië. Hoewel de boerderij is niet meer "actief", zijn er nog veel originele apparatuur en een aantal boerderijdieren.

De uitgestrekte tuinen strekken zich uit over vierkante meter van het gazon met 2 mooie vijvers waar de eenden en kikkers zijn thuis, en kinderen kunnen vissen in de lagere vijver met vissen en netten. De huisjes zijn gelegen rond een traditionele Normandische binnenplaats met tal van bloemperken, een beekje en een boomgaard met vrije uitloop kippen.

verspreid over het terrein zijn er houten banken waar u kunt ontspannen, genieten van het uitzicht en kunt genieten van rust en stilte. Er is naar het westen, naast een grote speeltuin met een trampoline, glijbaan en schommels. Gasten liefde te spelen op de baan en balspelen te ravotten met hun honden.

We hebben een mooi verwarmd zwembad met 10 m lang en 5 meter breedte in onze boomgaard, die wordt gedeeld met alle gasten van La Bourdonnerie. Het zwembad is verwarmd van mei tot september op 27 graden en is dagelijks geopend 10:00-20:00. Kinderen spelen graag in, maar volwassenen kunnen ook zwemmen in het omdat het 10 m lang.

Op het speelveld grenzen verder m² spectaculaire wilde bloemen weide, wordt het hooi geoogst in het midden van de zomer. Het is omgeven door een pad die ideaal is voor een rustige, autovrije wandelingen met kinderen en honden, en in het najaar voor Brombeerpflücken. In het noorden van het pand, een smalle landweg leidt dieper in de natuur, en is ook een populaire, autovrije route voor wandelingen. We bevinden ons in het hart van de Cotentin en Bessin natuurpark, ideaal om te wandelen, fietsen, paardrijden, vissen of gewoon om te ontspannen en te genieten van de prachtige panorama's in dit unieke, ongerepte landschap ......

De dichtstbijzijnde zandstranden van St. Germain Plage, Creances en Pirou Plage zijn 10 tot 15 minuten rijden met de auto, zijn er slechts een klein deel van deze unieke kustgebied. Het is echt de moeite waard om enkele van de vele smalle toegangswegen tot de zee en laat u verrassen door de verscheidenheid aan stranden. Lindbergh Plage, Denneville, Surville, Glatigny, Bretteville sur Ay, St. Remy in het land, Carteret, Portbail ... .. zijn allemaal de moeite waard een reis!

Veel musea zijn met de auto gemakkelijk te bereiken:, Pirou Castle - 15 minuten, Lessay Abbey - 10 minuten, Coutances historische oude stad, de kathedraal & Botanical Garden - 20 minuten, Bayeux borduurwerk - 55 minuten, Cherbourg Cité de la Mer, Town & Port - 45 min, Granville oude stad, boetieks, & Harbour - 50 minuten, Mont St. Michel Oud & Abbey - 90 minuten, Gratot water Castle - 50 minuten, Hambye Abbey - 40 minuten, Briquebec Castle - 30 minuten, Barfleur romantisch vissersdorp - 50 minuten, Cap de la Hague indrukwekkende kliffen - 40 minuten, Barneville Carteret boulevard en de veerboot naar de Kanaaleilanden (inclusief bloemen jersey) - 25 minuten, Portbail - 20 minuten, Omaha Beach, St. Mere Eglise en Utah Beach oorlogsmusea & begraafplaatsen - 40 minuten


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Honden: 20 euro per hond, per vakantie

Elke Energiekosten: Inclusief in de huurprijs is een actuele vast tarief van 40kWh per dag. De ervaring leert dat dit in de warmere maanden meestal voldoende. In de koelere maanden met versterkte vraag naar verwarming wanneer de mogelijke stroomverbruik moet verder gaan dan het pakket, worden extra eenheden belast met per kWh. Een elektriciteitsmeter bevindt zich in elk huis.

Brandhout: brandhout, indien gewenst, voor 10 euro per 100L. Containers worden bij ons besteld of gekocht worden bij elke bouwmarkt.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

we zijn Jenefer en Dave Smith en de gelukkige eigenaar van Ferienhof "La Bourdonnerie". Na het leven een lange tijd in Londen, hebben we besloten in 2010 te verhuizen naar de Normandië. We hadden een verlangen naar een rustige, schilderachtige omgeving en natuurlijk willen de open lucht. Wij wonen hier het hele jaar door in het hoofdgebouw van de boerderij en zijn altijd op de plek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u kunt besteden vanaf de eerste minuut van een ontspannen vakantie.

Dave spreekt goed Duits en wij beiden spreken Frans en Engels. Als u tijdens uw verblijf dus zelfs taalkundig "pinning", kunt u ons altijd bellen en wij zullen u helpen bij het interpreteren van een beetje (maar komen de meeste gasten ook zo heel goed!).

Onze zorg is dat u het meeste uit uw vakantie te maken en beleef een mooie tijd. Laat ons weten als we kunnen helpen op welke manier. We kennen het gebied goed, weet wat er gaande is wanneer, waar kun je goed te eten, enz. Wij helpen u met tips en hints beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf la bourdonnerie
Dhr. D. Smith

Dhr. D. Smith

We zijn Jenefer en Dave Smith en de gelukkige eigenaar van Ferienhof "La Bourdonnerie". Na het leven een lange tijd in Londen, hebben we besloten in 2010 te verhuizen naar de Normandië. We hadden een verlangen naar een rustige, schilderachtige omgeving en natuurlijk willen de open lucht. Wij wonen hier het hele jaar door in het hoofdgebouw van de boerderij en zijn altijd op de plek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u kunt besteden vanaf de eerste minuut van een ontspannen vakantie. Dave spreekt goed Duits en wij beiden spreken Frans en Engels. Als u tijdens uw verblijf dus zelfs taalkundig "pinning", kunt u ons altijd bellen en wij zullen u helpen bij het interpreteren van een beetje (maar komen de meeste gasten ook zo heel goed!). Onze zorg is dat u het meeste uit uw vakantie te maken en beleef een mooie tijd. Laat ons weten als we kunnen helpen op welke manier.


meer informatie

Objectnummer: 78179

Laatst bijgewerkt: 25.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/78179.htm

Dhr. David Smith

15 La Bourdonnerie

50430 Vesly

+33233762249

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven