Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zonnebloem Achtern Diek Zingst

Fischland-Darß-Zingst

Max.  5   gasten
54m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
54m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoons slaapbank. De aparte keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en broodrooster, enz. Een smart TV, een Blu-ray/DVD-speler en een kleine stereo-installatie behoren ook tot de standaard uitrusting van de gezellige woonkamer. U kunt zonnige uren doorbrengen op een klein SW balkon. Via een trap bereikt u de grote slaapkamer direct onder het rieten dak. De slaapplaatsen bestaan uit een tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen. Er is hier voldoende ruimte voor een babybedje (inbegrepen).

Het natuurgebied grenst direct aan de huizen "Achtern Diek", die heerlijk te voet of met de fiets, of zelfs met uw viervoeter, verkend kunnen worden. Het vakantiehuizencomplex is beveiligd met een slagboom zodat onbevoegden geen toegang hebben.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 20 km Ostseeflughafen Stralsund-Barth

20 km

Station 9 km Bresewitz

9 km

Snelweg-afrit 60 km A 19 - Rostock-Ost

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op het landgoed "Achtern Diek" met zijn oude bomen - dennen en berken - werden acht huizen van twee verdiepingen gebouwd in een losse opstelling in de typische rieten dakstijl. De onmiddellijke nabijheid van het strand geeft u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf zoveel mogelijk zonder auto te doen.
Een paar stappen over de dijk en u bent op het prachtige kilometerslange fijne zandstrand van de Oostzee. Tussen de zee en het resort, op de top van de dijk, ligt een fietspad naar het centrum van Zingst en het aangrenzende natuurgebied. Het schiereiland Zingst, "de Zingst" genoemd, is het oostelijke deel van het schiereiland Fischland-Darß-Zingst, dat tussen de steden Rostock en Stralsund aan de zuidelijke Oostzeekust ligt.

In dit prachtige Oostzeelandschap midden in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft, in het charmante vakantieoord, het Oostzeekuuroord Zingst, kunt u zich optimaal ontspannen. De rijkdom van Zingst is zijn aard: In een fascinerend landschap ligt Zingst ingebed tussen de Oostzeekust en de Bodden; de lagunes van de Oostzee en het wad grenzen aan de oevers. Daarom wordt deze bijzonder unieke natuur onderscheiden en ook beschermd door het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Terwijl u in de zomer op het witte, fijnzandige badstrand kunt genieten van het constante zonnige vakantieweer, kunt u in de herfst vooral de hartslag van de natuur voelen: bekijk de grootste rustende kraanvogels van Europa, maar ook herten en damherten, zwanen of zeearenden in het herfstkleurige landschap. In Zingst wordt u geïnspireerd door de natuur en voelt u de aanstekelijke verbondenheid met de natuur van de plaatselijke bevolking.

Het verkeersluwe stadscentrum met zijn chique sfeer strekt zich uit tussen de populaire pier aan de Oostzeezijde en de traditionele haven aan de Boddenzijde en biedt afwisseling voor jong en oud: moderne winkels en boetieks nodigen uit tot winkelen en in de talrijke cafés en restaurants is er voor elk wat wils. Kunstliefhebbers komen ook aan hun trekken in de plaatselijke galeries. Natuurlijk zijn er geweldige mogelijkheden voor de kleintjes om te spelen en te ravotten. Voortdurend wisselende programma's van de kuuradministratie en diverse activiteiten van begeleide fietstochten tot schildercursussen zorgen voor een afwisselend verblijf. Het Oostzee-kuuroord Zingst biedt dus een elegante combinatie om aan de wensen van de vakantiegangers voor ontspanning, recreatie en natuurbeleving, maar ook voor actieve vrijetijdsbesteding, kunstbeleving en amusement te voldoen. Niet zonder trots en reden noemen de inwoners "hun" Zingst "het Sylt van de Oostzee".


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting wordt apart berekend en in rekening gebracht
Extra 5e persoon inbegrepen
Op afspraak zijn maximaal twee huisdieren toegestaan; huisdieren zijn inbegrepen in de huurprijs
LET OP: Wij stellen u een parkeerplaats (6) ter beschikking die genummerd is volgens de toewijzing van de flat. Aankomst met aanhangwagens, campers of voertuigen groter dan een auto is niet toegestaan en kan ertoe leiden dat de erkende beheerder u van de camping verbant! Grotere voertuigen of aanhangwagens moeten tegen betaling buiten het complex worden geparkeerd.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Der Mieter hat mit seiner schriftlichen Zusage fest gemietet. Tritt er vom Vertrag zurück, gilt als Zeitpunkt des Rücktritts der Eingang beim Vermieter. Bei Rücktritt hat der Mieter pauschalen Ersatz in folgender Höhe zu leisten: bis 45 Tage vor Mietbeginn: 20% des Mietpreises (mind. 30€)/ bis 35 Tage vor Mietbeginn: 50% / 14 Tage vor Mietbeginn: 80% / Innerhalb 14 Tagen vor Anreise: 100%. Bei Beschaffung von Ersatzmietern wird deren Miete auf die Entschädigung angerechnet. Die zum Reisezeitpunkt geltenden Corona-Reisebstimmungen setzen die o.g. Regelungen ggf. ausser Kraft. In diesem Falle ist eine persönliche Absprache mit dem Vermieter gegeben, um über Umbuchung, Stornierung und/oder Erstattung im Interesse beider Parteien zu entscheiden.

meer informatie:

LET OP: Wij stellen u een genummerde parkeerplaats ter beschikking. Aankomst met aanhangwagens, campers of voertuigen groter dan de grootte van een auto is niet toegestaan en kan ertoe leiden dat de erkende beheerder u wegstuurt! Grotere voertuigen of aanhangwagens moeten tegen betaling buiten het complex worden geparkeerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-02-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Zautke

Mevr. C. Zautke

Dit zijn wij Wij zijn een gezin van vijf uit het Oberbergisches Land met veel reisplezier. Samen met onze twee Ierse Setters genieten we van vakanties in andere landen en altijd vooral aan de prachtige Oostzee. We houden van de natuur en de nabijheid van de zee. Zingst "Achtern Diek" met zijn directe toegang tot de Oostzee en zijn fantastische, kilometerslange zandstranden en het aangrenzende natuurgebied "Osterwald" is voor ons een tweede thuis geworden. Wij willen deze prachtige indrukken graag voor u mogelijk maken door gebruik te maken van onze vakantiewoning en hopen dat u er ook zo van zult genieten. Uw familie Zautke


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 79818

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/79818.htm

Mevr. Caren Zautke

Hessklöhweg 13

51674 Wiehl

015788417733

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven