Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

De zeer mooie vrijstaande woning aan de zuidelijke ingang in heuvel samen sommige kijken Kenmerken: dicht bij het strand (ongeveer 250 m) en de winkels en restaurants van de plaats, in plaats van grote, afgesloten terrein met bomen en oude pijnbomen, olijfbomen, palmbomen en sierheesters, en ook een prachtig uitzicht op groen aan de zee!
Bovendien, de lichte en goed ingerichte huis biedt veel praktische details, zoals een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen (overdekt), barbecue, buitendouche en ruime terrassen, veranda's, overdekte buitenruimtes en een wasmachine.
De EC heeft een veranda en aan de zijkant, gr. Terras / patio (ook gul tuinmeubilair), woon-eetkamer met een bank, satelliet-tv, uit. Open haard, airconditioning en een plafondventilator, semi abgemauerte keuken (***) en badkamer (met douche). Een interne trap leidt naar de bovenverdieping, waar in een uitgang direct om te zetten in de tuin. De vloer is verdeeld in een tweepersoonskamer met gr. Panoramaterras, het panoramisch uitzicht geniet van de stad en de zee, 1 slaapkamer met toegang tot de tuin, een 3e kleinere slaapkamer met een stapelbed, een eenpersoonsbed en draai naar de tuin, badkamer en ( met bad) en een airconditioner.
De apparatuur is zeer goed en lekker met veel individuele gegevens, hout, mooie houten rooster ramen, en nog veel meer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 70 km Cagliari

70 km

Station 70 km Cagliari

70 km

Snelweg-afrit 65 km Cagliari

65 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis heeft een ideale ligging: aan de ene kant in het centrum van Monte Nai, zodat alle soorten winkels, bars en restaurants kan worden bereikt in een loopafstand. Aan de andere kant zijn er slechts ongeveer 250 meter van het strand! Zo kunt u de auto verlaat, zoals soms één of meerdere dagen. De zuidoostelijke hoek van Sardinië wordt nog steeds beschouwd als een nogal weinig zersiedeltes en eenzaam bergen, de zuidkust is een rotsachtige kustlijn met zanderige baaien, "een van de meest schilderachtige kustwegen van het eiland". De belangrijkste stad is nu heel respectabel Villasimius met een adequate infrastructuur van winkels en plaatsen. De oostkust biedt rots ook lange zandstranden en het achterland vruchtbare tuin landschappen waarin wijn en Agrumenanbau heerst. Scenic hoogtepunt is het noordelijke einde van de Costa Rei, de Capo Ferrato: omlijst door rood-bruin granieten rotsen, halfronde zanderige baaien en schaduwrijke Pineta achter.
Bekend en geliefd de Urlaubsszentrum de Costa Rei naar Monte Nai: goede toeristische infrastructuur, een brede, fijne, lichte zandstrand, de zee ondiep hellende, helder, kleur variërende en kind-passend en een mild, droog klimaat, zwemmen toegestaan ​​tot in de wintermaanden , Het strand villa's en resorts zijn ideaal voor gezinsvakanties en off-season.
Hoewel naar Monte Nai veel werd gebouwd in de afgelopen 30 jaar, zijn de grotendeels vlakke gebouwen nu volledig groen geworden en men heeft de indruk dat in een goed verzorgd park.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

inclusief
Pet kosten
Lakens en handdoeken op aanvraag 10 .- / persoon ooit. en week
Kinderbed op aanvraag 50 .- / week

Toeristenbelasting op de gemeenschap: 0,50-070 / dag per persoon ter plaatse te betalen voor alle personen 13-65 jaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

Cagliari (ferry en de luchthaven) ligt op ongeveer 70 kilometer afstand, de volwassen Villasimius ca. 15 km. Diverse excursies kunnen worden op het water en op het land: water behoud park "Serpentara" met de eilanden Serpentara en Cavoli Dei, het Nationaal Park "Sette Fratelli" in dezelfde bergketen.
Het behoud van water gebieden van Colostrai en Torre Salinas behoren tot het prachtige landschap. Sommige megalithische complexen Nuraghe van "San Priamo" of het museum van Castiadas gevangenis zijn slechts enkele van de attracties.
Ook Cagliari waard nogal een reis: "[...] de oude stad op de rots rots met uitzicht op de zee, met zijn kathedraal, kasteel, stadsmuren, met een hoge paleizen Spanjaard periode en smalle koele straatjes vol leven vol vitaliteit, het gebied rond de haven en het treinstation. ... levendig, strakke, bochtige voor een mediterrane havenstad tegelijkertijd ongelooflijk schoon ... Langs de belangrijkste straten: .. de gevels van de vroege dagen, visueel genot het Ristoranti waar een deel keuken wetenschap en toegepaste Kulinargeschichtsforschung werkt [...] " staan ​​bekend om uitstekende zeevruchten!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Mijn naam is Ernesto, breng ik veel tijd voor vele jaren in Italië. Gewoon om het zuiden van Italië, maar ook Sardinië, ik weet heel goed en hou van de manier van leven, de zee, het goede mediterrane gerechten, kunst en duizendjarige cultuur. Je kunt alles wat je wilt weten over uw geplande verblijf in Italië me gelukkig te vragen.


Andere accommodaties van Dhr. E. Kroha


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 80470

Laatst bijgewerkt: 29.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80470.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven