Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Mare

Puglia. Gargano, Vieste

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Aan het einde van het mooie zandstrand, dat zich uitstrekt van Vieste richting Mattinata, ligt op een toplocatie in de buurt van het strand dit vriendelijke, particuliere door de eigenaren een kleine bungalow complex (de dochter spreekt een beetje Duits).
De weinige huisjes liggen op met palmen, pijnbomen, vijgenbomen, oleanders ... prachtige omliggende groene privé-eigendom van het gastgezin, als van een kleine speeltuin, een kleine bar, de particuliere groenteteelt en veel bloemen (8000 m²!); Parkeerplaatsen en een wasmachine (tegen betaling) zijn beschikbaar. De omheind terrein strekt zich uit tot aan het strand, tussen runs alleen de boulevard. Gasten kunnen voldoen aan hun behoeften in groenten en fruit ook verwijzen naar de teelt van de familie, ook uitstekende olijfolie en witte en rode tafelwijn. Op verzoek is een typische lokale gerechten soms gekookt voor de gasten, zelfs een pizza oven beschikbaar is. Een supermarkt en restaurants liggen op loopafstand.
De bungalow is geschikt voor 4 personen. Hij heeft een veranda, eetkeuken met nieuwe keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche.
Het decor is vrij eenvoudig, zeer schoon en netjes, alle horren; voor de wintermaanden individuele kachels zijn beschikbaar. 2 strandstoelen en een parasol voor het strand worden verstrekt zonder extra kosten.
Licentie- of registratienummer: FG07106032000006345

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 170 km Bari

170 km

Station 25 km Peschici

25 km

Snelweg-afrit 90 km Poggio Imperiale

90 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De site is gelegen op dezelfde hoogte niveau als het huis van het strand met eigen toegang, ook al bestond in het achterste gedeelte met schaduw bomen, die inderdaad schoon gehouden, maar is niet ontwikkeld voor het toerisme. In de direct aangrenzende gedeelte van het strand, is een goed onderhouden strand met verhuur van ligbedden en parasols bediend. Het strand is breed zandstrand en zeer ondiep in de zee, dus ook zeer geschikt voor kinderen. Het water is schoon en helder, op ongeveer 250 meter begint ten zuiden van de rotsachtige kust, ideaal om te duiken en snorkelen. Vanaf het strand kunt u genieten van een postkaart-achtige weergave van de ongeveer 3 km verderop, op een heuvel bij de zee troont Vieste. Gargano - de directe Italië


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnen op aanvraag 10 .- / pers. en week
Handdoeken op aanvraag 3 .- / Pers. en verandering
Pet kosten
, Gelieve in te loggen airconditioner op aanvraag 80 .- / week of meer
Kinderbed incl.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

De Gargano heeft waarschijnlijk de meest gevarieerde landschap van Puglia:
Het grootste bos, het Foresta Umbra - meer dan hectare, voornamelijk dennen, grote eiken en beuken - ligt tussen Vico en Monte S. Angelo, pittoreske bergdorpjes. S. Angelo is een belangrijk centrum van de oude berg cultuur en ook de hoogste plaats van de Gargano (800 m). De beroemde heiligdom van S. Michele Arcangelo is sinds oude doel van de gelovigen. Naast een Normandisch kasteel vooral het middeleeuwse centrum perfect bewaard gebleven te bewonderen met zijn karakteristieke gebouwen. Als de hoogte van de zomer, de warmte drukkend op de zee, trekt een reis in deze zomer; panoramische wegen en locaties met echte, lokale gerechten uit te nodigen.
Het westelijke deel van het plateau is kaal en stenig en toont diverse karst fenomenen: de sinkhole Pozzatina, een van de vele, is ook een van de grootste in Italië, de afgrond van Campolato lijkt op een canyon. Van de boeren en herders ware rots landschappen werden gevormd, omdat lage muren omsluiten veel bezittingen.
Bijzonder indrukwekkend is natuurlijk de kust in het noorden, te beginnen met een lange, vlakke zandstranden, die alleen onderbroken door kleine rotspartijen en kust meren van Lesina en Varano, gescheiden door een smalle kuststrook met zandduinen en weelderige vegetatie van de zee. Beide meren, elk ongeveer 50 vierkante kilometer, maar slechts een paar meter diep, zijn zeer rijk aan vis en beschermd natuurgebied. Van Rodi Garganico - een antieke plaats en een chique en levendige spa-centrum - de kust steil, ruige en ongelooflijk gevarieerd. Baaien met kl. Zand en grind stranden, die vaak toegankelijk zijn alleen paden of over zee, verlevendigen de groene kustlijn. Pine vaak naar het strand, hun groene kronen vormen een mooi contrast met de helder wit-gele kalkstenen kliffen. De nog steeds geweldig, kristalhelder water is perfect voor alle vormen van watersport; Badseizoen is van mei tot oktober, de meest aangename maanden juni en september, omdat ze niet te warm en druk. Zeker de moeite waard ervaren is de verscheidenheid van de zee grotten, met name tussen Vieste en Mattinata, de glinstering van lichtreflecties in vele kleuren - georganiseerde dagelijks boottochten.
Peschici is zeker een van de mooiste badplaatsen: de middeleeuwse en goed bewaard gebleven centrum met zijn witte huizen hoog pittoreske 90 m hoog op een rots boven de zee. Het idyllische straatjes met vele kl. Winkels en restaurants nodigen u uit voor een ontspannen wandeling. Tussen de huizen met hun karakteristieke koepelvormige daken van oosterse oorsprong, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de zee. Aan de voet van het dorp is een kleine. Sport en vissershaven en het brede zandstrand dat is ideaal voor kinderen (ondiep water vallen). In een brede, groene embouchure is - meestal ingebed in eeuwenoude olijfbomen - een deel van de waardige toeristische aanbod van de plaats.
De kustweg naar Vieste slingert door dichte groene boven de zee langs.
Het bereiken van terug naar oude oorsprong Vieste toont ook een prachtige middeleeuwse kern en is het centrum van een vrij uitgesproken zomer toerisme, het aantonen van de brede waaier van hotels, appartementen en campings. Het is bekend van Pizzomunno, een slap als reusachtige monoliet die oprijst uit het zandstrand.
Wide eenzaam omdat ontoegankelijke, is fantastisch kust tussen Vieste en Mattinata, met zijn kalkstenen kliffen, oude wachttorens en kl. Bays. Mattinata zelf is omringd door eeuwenoude olijfbomen en is een zeer goed onderhouden, mooie oude plek.
Een waardevol doel voor de dag zijn ongeveer 20 km voorsprong op de noordelijke kust Tremiti Islands, een groep van 3 eilanden en een aantal rotsen: de kale natuurlijke rotsachtige landschap en de absolute transparantie van het water zijn fascinerend; de vis-rijke onderwaterwereld is vooral aantrekkelijk voor duikers.
Zeker zult u maar leren om de uitstekende aromatische keuken, die ingrediënten van de bergen en de zee, en de typische wijnen en ambachtelijke producten (met inbegrip van houtbewerking, keramiek) combineert waarderen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Mijn naam is Ernesto, breng ik veel tijd voor vele jaren in Zuid-Italië. Gewoon om het zuiden van Italië ik goed ken en hou van de manier van leven, de zee, de goede mediterrane gerechten, kunst en duizendjarige cultuur. Je kunt alles wat je wilt weten over uw geplande verblijf in Zuid-Italië, zoals het mij vraagt.


Andere accommodaties van Dhr. E. Kroha


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 80988

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80988.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven