Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kussengevecht Duinvilla

Den Haag en het strand van Scheveningen

Max.  7   gasten
105m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
105m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Zeer ruime vakantiewoning met 3 slaapkamers (105m2). Op de begane grond is een gezellige, lichte woonkamer met open keuken. De volledig uitgeruste keuken heeft een 4-pits kookplaat en oven, een grote koelkast en een vaatwasser. De grote slaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad, wastafel en douche en een apart toilet in de hal.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met 2 of 3 eenpersoonsbedden en een badkamer met douche/toilet. Achter het huis is een zonnig terras.
De woning is te huur voor maximaal 6 volwassenen, een kind jonger dan 12 jaar en een baby jonger dan 1 jaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.75 km

0.75 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 50 km Schiphol

50 km

Station 5 km CS

5 km

Snelweg-afrit 3 km A13

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De duinvilla Kussengevecht gelegen in de duinen van Kijkduin, strand en de zee liggen op loopafstand. Het park beschikt over een zwembad, winkels, cafés en restaurants. Het openbaar vervoer naar het centrum van de stad, de musea en het strand zijn uitstekend. Zelfs met de fiets zijn het strand of het centrum van de stad gemakkelijk bereikbaar. Er zijn vele mogelijkheden voor excursies en rondleidingen in Den Haag en Scheveningen. Een wandeling naar het Binnenhof of een mooie fietstocht. Voor kinderen is er genoeg te doen in Den Haag. Ontdek. In het Museon, de technologie die werd gebruikt in de Romeinse tijd, of kijk op het leven Sealife Centre Scheveningen onder de golven Bezoek Madurodam, Duinrell en Drievliet, of gewoon bouw je eigen zandkasteel op het strand.
Den Haag heeft een ambitieus programma van musea en grote tentoonstellingen. Het Mauritshuis is een uitgebreide collectie van grote meesters, met de "juweel" Het meisje met de parel van de schilder Vermeer. Het Gemeentemuseum heeft een vaste collectie van veel schilderijen van Piet Mondriaan en het enige 19e eeuwse panorama schilderij van Nederland kan in Panorama Mesdag worden beschouwd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanaf 3 nachten 50% korting op elke volgende nacht. Dus 5 nachten boeken is 4 betalen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • bei Stornierung weniger als 24 Stunden nach unserer Buchungsbestätigung: keine Kosten bei Stornierung nach 24 Stunden nach unserer Buchungsbestätigung: 10% des Preises; bei Stornierung weniger als 8 Wochen vor Anreise: 75% des Preises; bei Stornierung weniger als 4 Wochen vor Anreise: 90% des Preises; bei Stornierung weniger als 1 Woche vor Anreise, bei späterer Anreise oder vorzeitiger Abreise: 100% des Preises.

meer informatie:

Boekingsvoorwaarden:

De woning wordt verhuurd voor de vooraf afgesproken periode, doch minimaal voor 3 nachten en maximaal voor 21 dagen.

Onze informatie op de website komt overeen met de werkelijkheid. Deze informatie en alle losbladige informatie over de vakantiewoning, de indeling, het meubilair of de desbetreffende voorzieningen verstrekken wij te goeder trouw. Wij behouden ons het recht voor hierin een verandering aanbrengen tussen het moment van reservering en de aanvang van uw huurperiode. Alle informatie betreffende toerisme en (sportieve) activiteiten verstrekken wij via derden en valt buiten onze verantwoordelijkheid.

In onze woning verblijft u met het vooraf overeengekomen aantal personen. De samenstelling van het reisgezelschap wordt gedurende het verblijf niet gewijzigd. Het is niet toegestaan om logees of extra gasten voor feesten/diners te ontvangen. De persoon die de boeking maakt moet persoonlijk inchecken en gedurende het gehele verblijf zelf aanwezig zijn. Boekingen voor collega's, sportclubs e.d. zijn alleen mogelijk na overleg vooraf en voor een groep van maximaal 3 personen. Reserveringen en boekingen voor/door groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. De begeleider moet minimaal 28 jaar zijn. Baby's en kinderen tellen mee als personen. Babybedje en kinderstoel zijn aanwezig.

Wij doen ons best de recreatiewoning geheel voor u in orde te maken. Toch raden wij u aan de recreatiewoning en de inventaris bij aankomst te controleren. Is er schade of iets niet aanwezig, bel dit dan dezelfde dag nog aan ons door. Wij kunnen dan voorkomen dat u hiervoor aansprakelijk gesteld wordt. Komen er achteraf klachten, meldingen van schades of vermissingen binnen, dan kunnen wij dit niet meer op waarheid beoordelen en kunt u alsnog aansprakelijk gesteld worden.
Het is mogelijk dat wij langskomen voor onderhoud of controle. Wij zullen dit zoveel mogelijk in overleg met u doen.

Na afloop van de huurperiode dient u voor 10.30 uur uit te checken en de sleutels in te leveren. We verwachten dat u het huis netjes en opgeruimd achterlaat. Dat wil zeggen: de vaat schoon, droog en netjes in de kast, de keuken vrij van etensresten, de vaatwasser leeg en schoon, de koelkast leeg en schoon, afval afgevoerd naar de gemeentelijke afvalcontainer en de vloeren geveegd. De recreatiewoning wordt na de verhuur verplicht schoongemaakt. De kosten voor 2,5 uur schoonmaak zijn in de prijs inbegrepen, meerwerk wordt berekend.

We gaan er van uit dat u zorgvuldig met het gehuurde om zult gaan. Mochten er onverhoopt schades/vermissingen zijn, die door u of uw gezelschap veroorzaakt zijn, dan vragen wij u dat aan te geven, zodat wij het voorwerp en/of de schade tijdig kunnen vervangen/repareren. De eventuele kosten verrekenen wij met uw borgsom.

Wanneer u overlast veroorzaakt, wordt u hierop aangesproken. U bent verplicht de aanwijzingen van de beheerder op te volgen. De beheerder van de vakantiewoning kan u bij aanhoudende ernstige overlast verdere toegang tot de woning ontzeggen. Wordt u uit de woning gestuurd, dan volgt er nooit een teruggave van de huur.

Barbecueën mag op voorwaarde dat de barbecue minstens 3 meter van bomen en het vakantieverblijf staan. Daarnaast is het verplicht een emmer met 10 liter water binnen handbereik te hebben. Als brandstof voor de barbecue mag alleen elektriciteit, gas, houtskool en briketten gebruikt worden. De beheerder mag bij bijzondere omstandigheden het gebruik van een barbecue verbieden. Gooi wegwerpbarbecues pas weg wanneer ze volledig zijn gedoofd en afgekoeld. Zelf meegenomen elektriciteit-, gas en/of waterinstallaties moeten voldoen aan de wettelijke eisen. Open vuur is altijd verboden. Ook kaarsen laten branden zonder dat er iemand aanwezig is, en het weggooien van sigaretten, sigaren en lucifers is verboden. Brandgevaarlijke explosieve stoffen zijn verboden.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van uw verblijf, als dit het gevolg is van onvoorziene of onoverkomelijke gebeurtenissen of calamiteiten. Ook kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door (het werk van) derden, zoals buren, gemeente, provincie of overheid. Ook kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door (het werk van) derden, zoals buren, gemeente, provincie of overheid. Ook wijzen wij elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen of voertuig, of voor kosten voortvloeiend uit het niet op tijd bereiken van het vakantiehuis ten gevolge van vertraging.

Wordt niet aan voldaan aan onze boekingsvoorwaarden, dan behouden wij het recht voor om de overeenkomst per direct te beëindigen. Bij constatering aan het eind van de huurperiode houden wij het recht voor om de borg in te houden. Met het maken van een definitieve boeking accepteert u onze boekingsvoorwaarden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Kussengevecht
Mevr. A. Van Aalst

Mevr. A. Van Aalst

Andere accommodaties van Mevr. A. Van Aalst


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 81327

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81327.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven