Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Residentie aan de Hintersee

Berchtesgadener Land, Beieren

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

82 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

82 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Onze vakantiewoning grenst aan het nationale park Berchtesgaden, direct aan de Hintersee. Vanaf het grote terras met loungemeubilair kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het meer, de bossen en de omliggende bergen. Het hele jaar door worden hier allerlei activiteiten aangeboden en de natuur laat zich bij de wisseling van de seizoenen altijd van een prachtige kant zien. Het appartement biedt plaats aan maximaal 5 personen en is luxe en uitgebreid ingericht
Het huis (Residenz am Hintersee, voormalig hotel "Gamsbock" - gebouwd in 1930) werd volledig gerenoveerd en herbouwd in 2007. Tegenwoordig bestaat de residentie uit negen appartementen
Ons appartement op de eerste verdieping heeft 3 kamers met een totaal van 100 m², een balkon op het oosten (12 m²) en een zonneterras van 50 m² (oost/zuid/west). De keuken is open en via een aanrecht en een tegelkachel verbonden met de eethoek en de tv- en bankhoek van de woonkamer. De open hal met slaapbank leidt ook naar twee slaapkamers, 2 badkamers met douche en een berging met geïntegreerde kledingkast.
In de grote slaapkamer staat een infrarood warmtecabine ter beschikking, speciaal voor de koudere seizoenen. In de kelder kunnen zowel de tafelvoetbal- als de tafeltennistafel worden gebruikt.
Uitrustingskenmerken
-WLAN / vaste telefoon
-TV alle kanalen in HD / ontvanger met opnamefunctie / DVD / internetradio / Bluetooth luidsprekers
- Koffiezetapparaat
- Wasmachine en droger
- Loungemeubilair op het terras
- Badkamers met vloerverwarming
- Ondergrondse parkeerplaats incl. afsluitbare kelderruimte
- Lift in het huis

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 32 km Salzburg

32 km

Station 14 km Berchtesgaden

14 km

Snelweg-afrit 36 km A8 / Traunstein

36 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Met de rustige Hintersee, in Ramsau, vindt u het ideale beeld van een romantisch bergmeer. De Hintersee wordt omlijst door steile bergtoppen zoals de Hochkalter met Blaueis-gletsjer en het fabelachtige Zauberwald. Verschillende goede herbergen bevinden zich in de directe omgeving. Het centrum van Ramsau ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Hier vindt u de winkels voor uw dagelijkse behoeften, evenals artsen en een apotheek. Berchtesgaden ligt op maximaal 15 minuten rijden, de Mozartstad Salzburg op ongeveer 40 minuten. Hintersee ligt aan de ingang van het Nationaal Park Berchtesgaden (Klausbachtal). Hoge bergen, diepe dalen en kristalheldere bergrivieren kenmerken het streng beschermde gebied direct aan de grens met Oostenrijk. De natuur de natuur laten - dat is het motto in het enige nationale Alpenpark van Duitsland. Dit kan worden ervaren op 260 kilometer aan wandelpaden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs van het appartement is voor 2 personen all-inclusive. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van 10 EUR/dag in rekening gebracht. Zuigelingen tot 2 jaar worden niet in rekening gebracht.
De toeristenbelasting voor volwassenen / kinderen van 6 - 16 jaar (momenteel 2,60 Euro / 1,30 Euro) dient voor aankomst aan de verhuurder te worden voldaan.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-03-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
5.0 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Andrea T. uit Neuburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze vakantieflat is moeilijk te overtreffen

We mochten een week doorbrengen in deze prachtige vakantiewoning. Wij brengen al meer dan 30 jaar onze vakanties door in vakantiewoningen of appartementen. Samen met een bevriend stel reizen we in binnen- en buitenland. Ik ben verantwoordelijk voor de keuze van de accommodatie. Na deze vakantie zijn we het erover eens dat het moeilijk zal zijn om deze accommodatie de volgende keer weer te overtreffen.


We hadden niets te klagen. Ik heb de vorige beoordelingen aandachtig gelezen en kan sommige ervan niet begrijpen. Het feit dat er in een van de kamers geen tweepersoonsbed staat, was te zien in de expositie. We konden op de stoelen aan de eettafel zitten en het terras is het absolute hoogtepunt. De houten vloer was perfect in orde. Het huis heeft een hoogwaardige en uitgebreide uitrusting. We hebben niets gemist. Je kunt ook een ei in de pot koken (er zijn er genoeg). Het is geen probleem als er geen eierkoker is. We houden ervan dat niet al het eten van de vorige gasten wordt weggegooid. Toen we in het weekend aankwamen, waren we blij dat zout, olie, enz. beschikbaar waren. Je hoeft ze niet te gebruiken en als iets niet meer bruikbaar is, kun je het gewoon bij het afval gooien. Als je gebreken wilt vinden, zul je zeker overal zachte vinden. Perfect is relatief. We hebben geen fouten gevonden. Ondergrondse parkeerplaats, lift, fantastisch uitzicht op het meer en de omgeving, rustig gelegen en toch heel dicht bij de mooiste excursiebestemmingen zoals Königsee of Obersalzberg. Wij zijn geen typische wandelaars, maar een wandeling rond het meer of over de goed bewegwijzerde rond- en bospaden naar de naburige dorpen was voor ons geen probleem. Het was een heerlijke tijd in deze prachtige flat.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2022

Daniela B. uit Sundern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

We komen al enkele jaren naar deze prachtige vakantiewoning.
De inrichting is zeer hoogwaardig, zodat u zich overal op uw gemak voelt
Het grote terras nodigt uit tot ontspanning, het uitzicht op het meer is een droom. Hier kun je aankomen en je ziel laten bungelen.
Het is als thuiskomen...
Het gebied biedt geweldige wandelbestemmingen, zowel voor gezinnen als voor sportieve wandelkenners.
Voor ons de perfecte vakantiebestemming, we komen steeds weer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2022

Heinz P. uit Nordkirchen

5,0
5 5 5 5 5

Wäre am liebsten geblieben .

Absolut tolle Wohnung mit privaten Charme , jederzeit gerne wieder .Ausstattung sucht seinesgleichen , netter Kontakt sehr unkompliziert .

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Andreas H. uit Wiefelstede

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn vaste gasten geworden

Veel jaren hebben we onze jaarlijkse vakantie doorgebracht in het prachtige BGL, we hebben veel appartementen leren kennen, maar geen enkele is zoals deze! De deur openen, naar binnen gaan en we zijn aangekomen in ons tweede thuis. Terecht zijn we hier al enkele jaren vaste gasten. Dit prachtige vakantieappartement valt op door zijn ligging, alle comfort van een vakantieappartement is hier aanwezig. Van hoogwaardige voorzieningen zoals serviesgoed; merkapparatuur, enz. hier ontbreekt het aan "niets". Als je een opmerking hebt, doet de heer Graeve zijn best om meteen een oplossing te bieden (altijd bereikbaar). Mevrouw Wagner zorgt voor de zeer goede sfeer van de beginnende vakantiedagen, altijd vriendelijk, hoffelijk en altijd aanspreekbaar. Na mooie uitstapjes of vermoeiende wandelingen kunt u op het gezellige terras genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en de Hintersee. De lounge nodigt uit om te ontspannen en te genieten van een goed glas wijn. Elke vakantieganger moet bedenken dat het hier om een vakantieappartement gaat en niet om zijn eigen huis. Maar met name de heer Graeve zet zich in om dit doel te bereiken. Veel verschillende mensen wisselen gedurende het hele jaar van accommodatie. Ongepaste kritiek moet worden heroverwogen. Voor ons begint hier elke keer weer de perfecte vakantie. We moeten er allemaal voor zorgen dat we dit appartement tijdens onze vakantieperiode als ons eigen huis beschouwen en behandelen, zodat we er nog lang van kunnen genieten. Andreas en Angela Hagen uit Noord-Duitsland.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Roman F. uit 85055

2,6
3 2 2 5 1

Erfahrungen 2022 Mai

Schöne Wohnung. Tolle Aussicht. ABER.
Keine zwei Doppelbettzimmer. Ein Zimmer mit Doppelbett. Plus Ein Raum mit zwei Einzelbetten. Plus Eine Ausziehschlafcouch im Flur.
Abgewohntes Esszimmer mit durchgesessenen Stühlen (bereits in einigen älteren Bewertungen angesprochen) Jetzt auch noch fleckiger. Terassendielen ziemlich alt und nicht gepflegt. lt. Hausordnung : Die Terrasse bitte nicht barfuss betreten" (geht's noch ?)
In der Küche wurde z.B. Offenes Paniermehl mit MHD sept 2019 gefunden. bei weiterem Interesse foto Anfrage gerne an Hintersee-ferienwohnung@t-online.de.

Fazit : Wenn die Probleme abgestellt werden könnte das eine schöne Wohnung werden.

Antwoord van Dhr. F. Graeve:

Liebe Gäste,
wir bedauern sehr, dass die angesprochenen Punkte Ihren Gesamteindruck so stark beeinflusst haben. Mit der für eine Ferienwohnung ungewöhnlich hochwertigen Ausstattung (Jura-Kaffeevollautomat, großer Smart TV etc.) ist ein ähnlich gutes Preis-Leistungsverhältnis wohl schwer zu finden.
Wie schon besprochen, wird die Essecke ausgetauscht. Die große Terrasse ist in ihrer exponierten Lage ständig der extremen Witterung ausgesetzt. Trotz regelmäßigem Austausch der Dielenbretter möchten wir unsere Gäste vor eventuellen Splittern schützen.
Die Kommunikation war aus unserer Sicht von allen Seiten freundlich und zuvorkommend. Wie schade, dass Sie sich nicht so wohlgefühlt haben, wie wir es unseren Gästen wünschen.

Februari 2022

Beate B. uit Schmon

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het kon niet beter!

We hebben een prachtige tijd gehad in de Residenz am Hintersee. Het geweldige appartement, het supermooie terras, het mooie weer en het adembenemende landschap. We wilden eigenlijk niet meer naar huis. De communicatie met meneer Gräve en mevrouw Wagner was erg goed. We waren overal uiterst tevreden over. We komen zeker terug en sturen vele groeten naar Berchtesgaden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Oktober 2021

Peter V. uit Nuenen - Niederlanden

5,0
5 5 5 5 5

Perfect

Die Wohnung liegt in eine wunderbare Umgebung und direct am Hintersee. Die Wohnung hat alles was man braucht um unbesorgt zu geniessen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

September 2021

Sabine S. uit M.

4,7
4 4.5 5 5 5

Komfortable Wohnung in traumhafter Lage

Wir hatten das Glück, die Wohnung für 10 Tage genießen zu können. Alleine die Terrasse verdient schon 5 Sterne. Da wir mit 2 Paaren unterwegs waren, war es auch gut, 2 Badezimmer zur Verfügung zu haben. Die Küche ist gut ausgestattet (kein zusammengewürfeltes Geschirr) und hat auch eine Ausstattung, die über die übliche FeWo hinausgeht (vom Handmixer bis zur Zitronenpresse). Toll fanden wir auch, dass man viele Wanderungen direkt vom Haus aus starten konnte oder den Bus kostenlos mit Gästekarte nutzen konnte. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2021

Martina/Klaus H. uit Duisburg

3,7
4 4.5 2.5 5 2.5

Tolle Lage / Ein wenig in die Jahre gekommen

Die Wohnung besticht in erster Linie durch ihre tolle Lage. Dahingehend hatten wird einen traumhaften Urlaub. Leider war die Wohnung (insbesondere Küche, Esszimmer und Bad) bei Anreise nicht ordentlich geputzt, so dass wir selbst Hand anlegen mussten. Die Essecke ist leider auch schon ziemlich in die Jahre gekommen. Die Küchenutensilien waren z.T. nicht vorhanden oder defekt (Kaffeemaschine defekt; Eierkocher nicht vorhanden). Es wurde aber bezüglich der Kaffeemaschine Abhilfe geschaffen. Im Badezimmer war der Handtuchhalter defekt. Abhilfe wurde während unseres Aufenthaltes nicht geschaffen. Die Kleiderschränke waren recht klein, so dass es bei einer Belegung mit 4 Personen eng werden könnte. Trotzdem können wir die Wohnung als perfekten Ort für einen erholsamen Urlaub mit sensationeller Aussicht, Ausgangspunkt für viele Wanderungen und andere Aktivitäten weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Dhr. F. Graeve:

Liebe Gäste,
vielen Dank für Ihre Bewertung - wir bemühen uns, es unseren Gästen in unserer Ferienwohnung besonders schön zu machen und damit die Voraussetzungen für einen rundherum gelungenen Urlaub zu schaffen. Dazu zählt auch die hochwertige, umfassende Ausstattung insbesondere in der Küche - einen Eierkocher werden wir gerne zusätzlich zur Verfügung stellen. Manchmal geht auch etwas kaputt, das wir dann schnellstmöglich versuchen zu ersetzen.
Wie auch telefonisch schon besprochen tut es uns leid, dass die Wohnung aufgrund besonderer Umstände nicht überall so ordentlich geputzt war, wie Sie es erwarten konnten. Das wird sicher so nicht mehr vorkommen.
Es freut uns sehr, dass Sie trotz allem einen erholsamen Urlaub bei uns hatten!

Juli 2019

Ronny K. uit Raum Nienburg/Weser

5,0
5 5 5 5

Absolut empfehlenswert

Unser bisher schönster Urlaub! Das Highlight an der Wohnung ist definitv der große Balkon mit der umwerfenden Aussicht auf den Hintersee und den dahinter thronenden Hochkalter. Ansonsten haben wir eine große, saubere und vorallem gut ausgestattete Wohnung vorgefunden. Besser geht nicht!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

September 2018

Christiane V. uit 60388 Frankfurt

4,8
5 5 4 5

Wohnung / Terasse / Blick

ein superschöner Urlaub ...
wäre am Liebsten dageblieben ....
komme wieder ...

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2017

Daniela uit Sundern

5,0
5 5 5 5

Ein wahrer Traumurlaub

Eine
traumhafte Wohnung in traumhafter Lage. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet, die große Terasse mit einem herrlichen Ausblick auf See und Berge lädt ein zum Verweilen. Wir kommen gerne wieder!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Juni 2017

Hannelore M. uit 66386 St. ingbert

5,0
5 5 5 5

Zwei wunderschöne Wochen

Eine tolle Ferienwohnung in 1A Lage am Hintersee. Die gepflegte Einrichtung und die räumliche Aufteilung der Wohnung ist ideal für 3Personen oder zwei Paare ( 2 Kinder) . Wir haben uns sehr wohlgefühlt und können die Wohnung bestens empfehlen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Januari 2017

Silke E. uit 08393 Meerane

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige wintervakantie voor natuurliefhebbers

In prachtige, rustige natuur brachten wij een rustige en mooie wintervakantie door aan de idyllisch gelegen Hintersee. Ondanks de zware sneeuwval werd de rondwandeling rond het meer dagelijks vrijgemaakt. Wanneer u rond het meer wandelt, hebt u op een heldere dag een prachtig panoramisch uitzicht op de omringende bergen. We waanden ons in een wintersprookje en zelfs onze dochter had plezier op haar slee en met het voeren van de eendjes bij het meer. De vakantiewoning laat niets te wensen over. De uitrusting is top. De keuken van de herberg "Seeklause", op slechts enkele meters van de residentie, is een aanrader. Het meer en ook de omgeving van Ramsau en Berchtesgaden maken dat u ook in het voorjaar, de zomer en de herfst op vakantie wilt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

December 2016

Wolfgang V. uit 42179 Solingen

5,0
5 5 5 5

Toller Winterurlaub

Über die Unterkunft wurde bereits alles geschrieben. Dem ist nichts hinzuzufügen. Wir hatten einen tollen Winterurlaub. Leider lag kein Schnee, aber dafür kann keiner was. Guter Ausgangspunkt für Tagesausflüge wie Reit i. Winkel, Salzburg , Kitzbühl etc.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Irene H. uit 13503 Berlin

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Lage, hervorragende Ausstattung, geräumige Zimmer

Die Wohnung liegt wunderschön direkt am Ufer des Hintersees. Die große Sonnenterrasse, eine hervorragende und moderne Ausstattung, gerade in der Küche, und das gemütliche und geräumige Wohn- und Esszimmer machen die Wohnung perfekt für einen Familien-(Aktiv-)Urlaub.
Bergtouren, Spaziergänge, Radtouren sind direkt von der Haustür aus möglich.
Der Kontakt zu den Vermietern war schnell, herzlich und verbindlich. Uneingeschränkt zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2016

Ralf uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub

Den durchweg positiven Bewertungen der anderen Gäste können wir uns 
absolut anschließen. Sehr nette Vermieter und tolle Betreuung vor Ort und
die Lage der Wohnung ist einfach nur sensationell, 
die Ausstattung erstaunlich hochwertig und die Zimmeraufteilung ideal. 
Ungläubig standen wir am ersten Tag auf der Terrasse und genossen den 
Blick. Der ist eher noch schöner als auf den Bildern. Man muß sich 
zwingen, nicht den ganzen Tag dort zu verbringen denn die Aktivitäten 
direkt vor Ort und in der Region lassen keine Wünsche offen. Die ganze 
Region Berchtesgadener Land ist einfach nur unglaublich schön und 
vielfältig.
Wir planen den nächsten Aufenthalt schon und werden uns wieder 
einbuchen. Wahrscheinlich im Mai/Juni oder im Herbst.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2016

U.+K. H. uit Groß-Umstadt

5,0
5 5 5 5

Ankommen und Zuhause fühlen!

Die Wohnung ist mit sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet. Hochwertige Geräte, in der ganzen Wohnung! Man kommt an und fühlt sich sofort wohl. Den Ausblick, ob Wohnung oder Terrasse, kann man nur mit WOW, bezeichnen!

Viele Worte braucht es bei dieser Ferienwohnung nicht, SUPERTOLL!!!!!!!

Der Kontakt zum Vermieter und Vorort, war sehr herzlich.
Wir kommen garantiert wieder :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2016

Dirk P. uit Merzig / Saar

5,0
5 5 5 5

Ein traumhafter Urlaub

Eine wunderschöne grosse Wohnung mit einer Topausstattung in perfekter Lage.
Das absolute Highlight war aber die Terrasse mit der Aussicht auch wenn diese nicht oft genutzt werden konnte, aber für die Wetterlage können ja auch die Eigentümer nichts.

Gerne und jederzeit wieder!!!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Graeve

Dhr. F. Graeve

meer informatie

Objectnummer: 81513

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81513.htm


«Residentie aan de Hintersee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven