Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Sam Roi Yod

Hua Hin, in het nationale park van Sam Roi Yot, Pranburi, Kaokalok Strand

Max.  8   gasten
480m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
480m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De villa ligt in een kleinschalig villacomplex, allemaal met een zeer ruime indeling en een groot tuingedeelte. De villa heeft een woonoppervlakte van 450 vierkante meter, met een eigen tropische tuin van 1.800 vierkante meter.

De villa is gebouwd in een speciaal Bali-Thai ontwerp, en is daarom uniek hier bij Dolphinbay. De constructie- en veiligheidsstandaard is Europees. Alle kamers zijn voorzien van voldoende airconditioning en het heeft ook een eigen drinkwatersysteem. S Avonds wordt het hele terrein en de tuin verlicht, waardoor het een heel andere charme krijgt. Het zwembaddek is in kleur verlicht, net als het zwembad. Geniet van de sterrenhemel met een glas wijn in de vrijstaande wijnsalon.
Alle buitensalons hebben ventilatoren en er zijn ook een aantal verplaatsbare systemen. Zo ben je zelfs op warmere dagen verzekerd van een aangename avond.
Het zwembad is een zeezoutwatersysteem met een zeer grote overloop en wordt onderhouden door een Australisch systeem. Hierdoor heb je altijd een heerlijke zwemervaring, zonder chemicaliën! Het water is kristalhelder. De maximale diepte is 1,70 meter. Met de comfortabele ligstoelen met parasol op het zwembaddek is het een geweldig alternatief voor het strand
Voor een langer verblijf raden we je aan een auto te huren om de prachtige omgeving te verkennen. We maken graag een offerte voor je. Zelf fietsen we graag naar het strand, voor een kopje koffie of een goed glas wijn in een van de typische restaurantjes. Een goed ontwikkeld, veilig fietspad begint voor de deur en voert je 30 kilometer lang langs de stranden, Dolphinbay en Praknampran.
Geaccentueerd door heldere kleuren, moderne schilderijen met aandacht voor het kleinste detail, zal het interieur van deze villa je geest verheffen en je het gevoel geven dat je op vakantie bent. Niets is saai in deze buitengewone villa. Aziatische motieven komen terug in de decoratie met veel natuursteen, hout, authentieke vazen, mooie beelden en veel bloemen. S Ochtends kun je luisteren naar het gekwetter van de vogels. Indrukwekkende uitzichten op de bergen herinneren je eraan dat je op vakantie bent in een tropisch land.
De indeling van het vakantiehuis biedt comfortabele leefruimte voor verschillende gelegenheden - of het nu gaat om gezinnen met kinderen, ouderen of jongeren. Het huis is toegankelijk voor gehandicapten en geschikt voor rolstoelgebruikers.
Elk van de 4 slaapkamers is ingericht volgens de normen van een luxe hotelkamer en is zeer goed ontworpen. Ze zijn en-suite en hebben kingsize bedden met orthopedische matrassen, een kledingkast en een eigen terras.
Naast het feit dat de kamers privacy bieden voor elke gast, is er voldoende ruimte in de villa voor comfortabel entertainment onder vrienden en familie. Een gezellige woonkamer met moderne sofa en 55 inch tv. Een volledig uitgeruste keuken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (200x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (200x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (200x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 220 km Bangkok

220 km

Station 10 km Pranburi

10 km

Snelweg-afrit 12 km Petkasem Road

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Malee-Garden ligt bij Huahin, tussen Pranburi en Sam Roi Yot.
2,5 uur ten zuiden van Bangkok International Airport, op een rustige locatie.
Bangkok stad ligt op 180 KM afstand.
De prachtige stranden van Dolphinbay en Praknambran liggen op ongeveer 5 minuten fietsen, rijden of scooteren. Het strand van Sam Roi Yot is naar onze mening het mooiste strand dat het gebied rond Huahin te bieden heeft.
De traditionele manier van leven en de vele kleine lokale restaurants en bars bieden een exotische oase om te ontspannen en te zwemmen. Trakteer jezelf op een massage op het strand. Een kleine supermarkt voor de snelle boodschappen ligt op ca. 700 meter afstand, andere grotere lokale markten vind je op ca. 3 km afstand. Het dichtstbijzijnde grote winkelcentrum met veel winkels ligt in Pranburi, op ca. 12 km afstand. Het centrum van Huahin ligt op ca. 30 km afstand.
Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 300 meter afstand. Op 500 meter vind je een groot resort met tennisbanen, aquaglijbanen en een goed Europees restaurant. De kleine wijnkelder is niet te versmaden.
Pizza en andere gerechten worden daar gratis bezorgd, net als bij veel andere restaurants. Onze manager helpt je graag verder.
Golfliefhebbers komen in de omgeving zeker aan hun trekken. Naast ongeveer 10 banen van wereldklasse zijn er ook een groot aantal lokale golfbanen, meestal in eigendom van het leger. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op ongeveer 5 minuten rijden (ongeveer 3€). De kosten voor golfen liggen tussen de € 3 en € 150 per ronde, afhankelijk van de baan die je kiest.
We hebben een aantal dingen die je zeker moet doen op een rijtje gezet op onze website. Neem eens een kijkje. Ik weet zeker dat je je hier niet zult vervelen. Naast de grote winkelcentra in Huahin is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat nog typisch Thailand is.
De naam Khao Sam Roi Yot betekent berg met 300 pieken, wat het landschap goed beschrijft. De ruige kalksteenheuvels rijzen tot 605 meter direct op uit de Golf van Thailand. Het westelijke deel van het park wordt ingenomen door ongeveer 36,8 vierkante kilometer zoetwatermoerasland. Aan de kust liggen mangrovemoerassen.
Er leven nog steeds individuele exemplaren van de zeldzame geitachtige goralensoort met de Engelse triviale naam "Mainland Serow" (Nemorhaedus sumatraensis) in het park, de Javaanse aap en de zuidelijke brillangoer bevolken het strand en het gebied rond het hoofdkwartier van het park, en soms schijnt hier zelfs een Irrawaddy dolfijn (Orcaella brevirostris) langs te komen. Andere zeldzame diersoorten die hier zijn gespot, zijn lori's, luipaarden en de bandhagedis.
Dit nationale park is ook de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vogels, tot 28 soorten grotere watervogels, de witbuikzeearend, verschillende soorten ooievaars en reigers zijn hier waargenomen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurkosten zijn inclusief: Tuinman, beveiliging, zwembad, zout, elektriciteit, water, internet,
Huishoudelijke hulp, ze komt twee keer per week,
duitse manager ter plaatse, buurman.

De minimale huurperiode is 5 dagen. Voor verdere vragen, stuur ons een
E-mail naar:

Voor lange termijn verhuur, vanaf 6 weken, maken we graag een speciale aanbieding. Vraag het ons gewoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Corona bedingt, sind wir bei einer Stonierung sehr flexibel.

meer informatie:

In Sam Roi Yot is er geen uitgesproken regenseizoen. Daarom is de bekendste buur de koninklijke familie van Thailand, die hier haar privéresidentie heeft.
Vorig jaar hebben we maar een paar regendagen gehad, wat betekent dat het 1 of 2 uur regent en dat kort daarna de zon weer schijnt. In januari kan de temperatuur op 2-3 dagen onder de 25 graden zakken.
Als je geïnteresseerd bent in lange termijn verhuur, neem dan contact met ons op via klaus@malee-garden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-02-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2020

Matthias L. uit Berlin

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Super vakantiehuis met een prachtig uitzicht.

Het vakantiehuis ligt vrij afgelegen. Men heeft rust en kan volop genieten van het terrein. Als men iets wil beleven, eten of winkelen, heeft men een voertuig nodig. Maar dat is geen probleem. Het kan bij de verhuurder worden gehuurd voor een eerlijke prijs. De accommodatie is schoon, de tuin is prachtig, gewoonweg fantastisch. Op twee avonden hebben we ons laten koken. En de kok is fantastisch. De verhuurder en zijn vrouw zijn super aardig. We werden hartelijk ontvangen en kregen ook de omgeving te zien en kregen veel goede tips. 's Avonds kan men elkaar ontmoeten op het game-eiland (in de tuin met biljart en darts) en de dag op een mooie manier afsluiten. De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning. De zee ligt op 5 minuten afstand met de auto. Daar kun je ook wandelen op mooie zandstranden en uit eten gaan. Om te winkelen heb je ook ongeveer 5 minuten nodig. Dan zijn er 3 winkels en 4 Thaise markten. Mijn aanbeveling, absoluut een bezoek waard. Fruit, groenten, vlees en streetfood zijn daar te vinden voor weinig geld. In de omgeving zijn er ook natuurparken. Ook zeer de moeite waard om te bezoeken. We zullen zeker nog eens teruggaan. De 1-ster aftrek is alleen omdat je daar niet zonder auto weg kunt. Voor ons was dat echter geen probleem. De foto's in deze aanbieding zijn niet opgepoetst. Het ziet eruit zoals op de foto's.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Februari 2020

Markus uit Bodenheim

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Super mooie villa met zwembad.

Sam Roi Yot ligt op 20 minuten rijden van Hua Hin, een prachtige locatie, niet ver van een prachtig strand, vooral rustig, veel natuur, de accommodatie is zeer goed onderhouden, het privézwembad is echt geweldig, drankjes op het kleine speeleiland zijn altijd geregeld, dus ik kan het alleen maar aanbevelen.
Ja Klaus, we hebben alleen maar telefonisch gesproken, maar je hebt echt niet te veel beloofd, we zullen elkaar ooit zien.
De beheerder "Walter" zorgt echt heel goed voor alles, erg aardig, graag en altijd weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

December 2019

Dr. Robert S. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

: Ons 3e verblijf in Barcelona war großartig.

Voor de derde keer mochten we onze vakantie nu doorbrengen bij Klaus en Marlies in de Villa Malee Garden. Het echtpaar zijn prachtige gastheren, voor elk verzoek open en hebben ons verrast met geweldige excursie-ideeën.
Het huis zelf en het terrein zijn prachtig en met zoveel liefde voor detail ontworpen en uitgerust, zodat je echt niets tekort komt. Een huishoudster en een tuinman zorgden liefdevol voor ons, zodat bijvoorbeeld ons wasgoed regelmatig gewassen en gestreken werd of we, wanneer we maar wilden, verse kokosnoten of andere vruchten uit de tuin op de ontbijttafel hadden staan. Ook is er altijd een beheerder met zijn Thaise vrouw ter plaatse, zodat de nieuwe bar goed gevuld is en we zelfs de luxe hadden om ter plekke gekookt te worden, zelfs met vers gegrilde vis uit de eigen vijver!
Ook voor entertainment is goed gezorgd: zwembad, geluidssysteem bij het zwembad, schaken, jeu de boules, tafeltennis, biljart, darts, een piano.... geen wens blijft onvervuld en er is geen verveling, zelfs niet voor onze 5 tieners in de leeftijd tussen 17 en 23 jaar.
Het strand is op loopafstand bereikbaar (ca. 2-3 km), waarbij een auto aan te raden is, bijvoorbeeld voor dagtochten, maar ook 's avonds om te eten aan een van de grotere stranden (Dophinbay, Khao Kalok Beach, Pak Nam Pran).
Het complex grenst aan het nationaal park Sam Roi Yot, dat indruk maakt met prachtige bezienswaardigheden (bijv. Phraya Nakhon Cave), maar toch niet overvol is met toeristen. Hier kunt u bijvoorbeeld nog steeds olifanten in het wild ervaren of wilde apen voeren. Klaus komt altijd met een geweldig idee. Als u het wat drukker wil hebben, is Hua Hin met attracties zoals de avondmarkt, waterpark, winkelcentra enz. in 40 minuten met de auto gemakkelijk te bereiken.
Wat we allemaal zo speciaal vinden aan dit complex, is dat je de rust en ontspanning van een privéwoning kunt ervaren, maar ook leuke activiteiten en excursies binnen handbereik hebt. Het beste van beide werelden!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Markus F. uit Weißenhorn

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Droomvakantie in Italië

Lieve Walter en lieve Alisha,

we weten niet hoe we jullie genoeg kunnen bedanken voor de prachtige vakantie bij jullie. We waren en zijn meer dan enthousiast over het prachtige huis, het zwembad en de tuin. Of het nu jullie hulp was bij de 1e autorit of jullie geniale tips voor prachtige stranden, uitstekende restaurants en geweldige markten, natuurlijk mogen we de heerlijke verse kokosnoten uit jullie tuin niet vergeten, die we dagelijks bij het zwembad kregen. Walter, jouw geweldige manier van uitleggen en laten zien is uniek. We hopen gewoon nog een keer te kunnen komen. We denken dat dit de mooiste weken van het jaar waren. Hartelijke groeten, jullie Familie Klimek

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2019

Edgar Liane B. uit Stuttgart

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Fijne vakantie

Hallo allemaal!

Sorry voor de late reactie, maar nu lukt het!

We hebben het erg naar onze zin gehad bij jullie! Een plek waar je geweldig kunt ontspannen! Activiteiten zijn minder populair bij 30 ~ 35 graden, maar dat was bij ons toch niet echt gepland.

Walter was een grote hulp voor ons, ook de tuinman was top!

Ondertussen hebben we weer echt aprilweer (~10 graden), en vandaag regent het eindelijk weer eens.

Ik heb wat foto's voor jullie toegevoegd, veel plezier ermee en

Tot de volgende keer!

Hartelijke groeten

Edgar

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2018

Karsten A. uit 22297 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch huis - fantastische mensen

We beginnen aan het einde - natuurlijk waren onze bijna 2 weken te kort! Een beetje verdrietig verlieten we het kleine paradijs om nog een paar dagen in Bangkok door te brengen, de transfer was natuurlijk geregeld. Er werd tijdens de hele vakantie ongelooflijk goed voor ons gezorgd. Het mooie en volledig uitgeruste huis ligt in een prachtig aangelegde tuin, het zwembad is helemaal voor jezelf en onze dochter had zelfs haar eigen kleine gastenverblijf, ook direct bij ons zwembad. We hebben wilde olifanten gezien, geweldige grotten ontdekt, zijn op mooie stranden gaan wandelen - alles goed bereikbaar met de auto die we van Klaus hadden gehuurd. Beheerder Walter heeft alles mogelijk gemaakt en had, net als Klaus, altijd een goede tip paraat. Het eten in Thailand is sowieso altijd een genot, er zijn veel kleine en goedkope restaurants in de buurt, maar hier konden we zelfs door Walters vrouw in ons eigen huis laten koken. 's Avonds nog een biertje op het biljarteiland of een Uno-toernooi - hier was alles. Bedankt voor de geweldige tijd aan Marlies & Klaus en aan Walter & Alisha.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2017

Andrea, Jana und Frank B. uit Brüssel

4,5
5 4.5 5 3.5

War schon klasse .....

Wir waren das erste Mal in Thailand und wurden nicht enttäuscht.
Klasse Kommunikation im Voraus, Abholung am Flughafen perfekt organisiert und dann erstmal zum "Ankommen" in Ruhe gelassen. Mietwagen wurde durch den Vermieter zur Verfügung gestellt - das hat man auch nicht überall!
An den im Vorfeld übermittelten Ausflugszielen konnte man sich als Fremder gut orientieren. Kein Zwang irgendeine geführte Tour zu nehmen.
Zum Haus: Sehr gut ausgestattet, leider war die Spülmaschine defekt. Machte aber nix, da Fon, die Haushälterin gespült hätte. Aufgrund der Lage des Hauses in einer sub-tropischen Region haben wir das aber selbst übernommen; ansonsten kann es dann schon mal vorkommen, dass der ein oder andere ungebetene Gast im Haus auftaucht. Wer sich also von ein paar Ameisen oder Gecko's ekelt, der sollte sich evtl. ein anderes Domizil aussuchen.
Noch ein Wort zum Personal: Der Gärtner hat uns alle zwei Tage mit frischen Kokosnüssen eingedeckt - ein Traum!! Fon, die Haushälterin, kam dreimal die Woche und hat sich um den Haushalt gekümmert - vom Reinigen der Außenanlagen bis zum Waschen von Wäsche hat sie alles erledigt. Falls man die Anwesenheit einer eher fremden Person nicht gewohnt ist, die putzt und wäscht, während man selbst am Pool liegt, kann das schon ein etwas komisches Gefühl sein; so ging es uns jedenfalls. Wir haben dann halt unsere Ausflüge auf diese Tage gelegt - Problem erledigt! Last, but not least, Oliver: Ein sehr angenehmer Verwalter, der sich um jedes noch so kleine Anliegen sofort kümmert. Er hat uns selbst am Flughafen in Bangkok abgeholt und den Transport nach Bangkok perfekt organisiert. Im gebührt besonderer dank für diesen wundervollen Urlaub.
Ein kleiner Wermutstropfen war der ca. 1000m entfernte Strandabschnitt in Sam Roy Yot: Der war fast durchgehend mit Müll übersät und daher nur bedingt zum Baden geeignet. Wir sind dann nach Kao Kalok ausgewichen, der Strand dort war ok!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2017

Dominique U. uit 74240 Gaillard

5,0
5 5 5 5

Le petit paradis !

Le petit paradis de Marlies et Klaus !
Quelle chance d’avoir pu pleinement profiter de petit paradis !
J’ai grandement apprécié la verdure chatoyante et colorée entourant la piscine et s’étendant dans le très grand jardin entre le terrain de pétanque jusqu’à la mare peuplée de poissons colorés dont un très glouton poisson chat !
Le calme et le grand confort de la maison, de ma chambre et sa climatisation et la présence chaleureuse de Klaus et Marlies, souvent accompagnée de Bobby et Cindy leurs adorables chiens !
Un petit paradis proche de plages encore préservées des grandes vagues touristiques, avec ses restaurants aux mets délicieux, ses bars ou l’on peut causer français, anglais, allemand… avec des expatriés installés avec bonheur dans ce coin préservé de la Thaïlande.
Un petit paradis proche de grands magasins, de marchés et de la vie trépidante de Pranburi, du salon de massages thaï grandement salutaires, pas loin non plus de Hua-Hin, ville impériale mais aussi tout proche d’une réserve naturelle, proche d’excursions et de découvertes nombreuses, entre autres un safari pour approcher les éléphants sauvages et une ballade reposante au fil de l’eau le long des villages de pêcheurs…
Un petit paradis coloré et magnifique que j’aurai infiniment de plaisir à retrouver !
A tout bientôt j’espère !

Maart 2017

Andreas + Tanya K. uit 22952 Lütjensee

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa Malee is een tropische droom!

We waren in maart met z'n vijven voor maar liefst 4 weken in Villa Malee en het is daadwerkelijk allemaal zo mooi als op de foto's. Een huishoudster heeft het huis om de twee dagen piekfijn schoongehouden en zelfs onze was gewassen en perfect gestreken. Een tuinman hield elke dag de enorme tropische tuin op orde. Hoewel we thuis geen personeel gewend waren, stoorden deze twee ons helemaal niet, we hebben ze meestal niet eens opgemerkt, omdat ze altijd heel discreet op de achtergrond bleven.

Vooral van het zwembad hebben we erg genoten. Vanwege de enorme tuin en de vele plekken om in de schaduw te zitten, heeft iedereen zijn eigen favoriete plekje gevonden. Geweldig vonden we ook dat alle drie slaapkamers een eigen badkamer met toilet en douche hebben. Er is zelfs een bad, maar wie gaat er in bad liggen bij zulke temperaturen als er buiten een zwembad is.

We werden ongelooflijk vriendelijk en hartelijk ontvangen door manager Oliver en voelden ons al snel thuis. Zodra we een verzoek hadden, bijvoorbeeld om een massage- of kleermakerafspraak te maken, tips voor uitstapjes, kleine reparaties, enz., regelde hij het onmiddellijk en vroeg ook steeds weer of hij nog iets kon doen om ons welzijn te bevorderen. Al van tevoren had hij perfect gezorgd voor de transfer vanaf de luchthaven en de huurauto.

Je moet zeker vanaf het begin een auto huren voor boodschappen en uitstapjes, want fietsen is veel te heet en de afstand naar de dichtstbijzijnde grote supermarkt is 16 km. Ook het - niet drukke - strand is te ver om te lopen, maar met de auto slechts 6-7 minuten. Geen angst voor het links rijden! Op het strand zijn veel kleine strandrestaurants waar je overal lekker en voordelig kunt eten.

We kijken al uit naar volgend jaar als we terugkomen. Villa Malee is een tropische droom!

Groeten

Tanja

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2017

Rolf K. uit 55218 Ingelheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Urlaub Malee Gardeb ist ein Gästehaus in Neuharlingersiel.

We zijn allemaal veilig aangekomen in het koude Europa en hebben nog wat last van jetlag en de lagere temperaturen in vergelijking met Thailand.

We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je ondersteuning en hulp, zowel bij de voorbereiding als tijdens ons verblijf. We hebben genoten van ons verblijf in Malee Garden. Het huis en de tuin zijn uitstekend uitgerust en laten niets te wensen over. Ook de regio Sam Roi Yot is zeer interessant; er is veel te zien en dankzij de auto die je voor ons hebt geregeld, konden we mooie uitstapjes maken. We zijn zeker van plan om volgend jaar weer te komen en zullen op tijd contact met je opnemen.

Graag willen we je vragen om onze dank ook over te brengen aan de familie Reusch - vooral voor het vertrouwen dat ze hebben gesteld in het toevertrouwen van hun prachtige accommodatie aan ons tijdens ons verblijf.

Hartelijke groeten ook aan New, en veel geluk en succes met hun bedrijf.

Rolf en familie

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Januari 2017

Claudia + Armin H. uit 33739 Bielefeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in het paradijselijke Hawai'i.

Prachtige villa met grote tuin en zwembad, gastenverblijf, tuinman, huishoudster, chauffeur....gewoon een droom. Super mooi weer, super lieve verhuurders die we in ons hart hebben gesloten, net als Olli de manager. We zouden graag langer zijn gebleven....

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2016

Dr. Robert S. uit 70565 Stuttgart

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

We komen zeker terug

Wij, een familie met 3 tieners, mochten dit jaar Kerstmis doorbrengen in dit huis. Ondanks dat we al veel van Thailand hebben gezien - we zijn al meer dan 25 keer op verschillende plekken in Thailand geweest - werden we allemaal meteen verliefd op het huis. De aandacht voor detail, de combinatie van klassiek Thais traditioneel design en westerse luxe, liet niets te wensen over. Het landgoed komt voor 100% overeen met de afgebeelde foto's op internet, zo niet nog meer. Ondanks het privélandgoed zijn de mogelijkheden divers, met meerdere zitgroepen deels in salons met ventilator, entertainmentopties zoals tafeltennis, schaken, jeu de boules, een spellencollectie, dvd- en cd-selectie, fietsen, golfuitrusting... we kunnen niet alles opsommen. Ondanks onze 10 dagen hadden we het gevoel dat we niet alles voldoende konden benutten, zelfs onze tieners waren geen moment verveeld. Een huishoudster en een tuinman zorgen liefdevol voor het behoud van dit paradijselijke landgoed. Een bijzonder woord van dank gaat naar Oliver, de manager van het hele terrein Malee Garden, die zeer zorgde voor al onze behoeften, zoals de voorbereiding van het huis, zelfs het water in de koffiemachine was al gevuld. Je merkt dat hij niet alleen de goede ziel van de villa is, maar van het hele terrein. Daarnaast willen we Ueli bedanken voor het vriendelijke eerste contact en het ongecompliceerde boekingsproces, tot aan de begeleiding vanaf de Tesco. Niet alleen heeft hij de wachttijd op de vakantie verzacht/ingekort met verschillende herinneringen, hij was ook ter plaatse beschikbaar als contactpersoon en zou op elk moment als gids klaarstaan. Als gepassioneerd pianist was de vleugel natuurlijk de kers op de taart op de ijsbeker! Nogmaals bedankt voor alles, we komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2016

Bill + Laura H. uit San Fransisco

4,8
5 5 5 4

“ We had a wonderful trip thank you ”

“ We had a wonderful trip thank you ”

Klaus and Marlies , Again we can not say enough about our stay in Thailand thank you. Communication with Klaus and Marlies throughout the process was wonderful. Lovely home with beautiful garden everything anyone could ever want. . On-site gardener, house cleaner, and property manager. Masseuse and tour guide offered as needed. Arranged transportation to and from Airport also made recommendations on what to see and do. We love this property and Thailand Thank you, Bill and Laura Honeycutt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. K. Reusch:

Schaut Euch einfach die Bilder unsere ersten Besucher an,
Bilder sagen mehr als 1000 Worte.
Wir freuen uns auf Euren Besuch

E-Mail vom 10.Oktober 2016

Hello,

Link to photos taken of Klaus and Marlies beautiful home


https://www.snapfish.com/library/share?w=snapfish_us&c=snapfish&l=en_US#QLmwWleEU_bVM4vmT_Quxw/AUS/27940554569070/SNAPFISH



Cheers,



Bill and Laura Honeycutt

Email: Bill.honeycutt@hpe.com

Email: Laura.Honeycutt@sap.com


Contactpersoon

Dhr. K. Reusch

Dhr. K. Reusch

Goedendag, wij zijn Marlies en Klaus, we wonen al 10 jaar in Thailand. We verkennen graag de wereld, als we op reis zijn verhuren we we verhuren ons huis hier in Samroiyot. Onze vriend Walter zorgt voor onze gasten als wij weg zijn Gasten. De meesten komen elk jaar terug. U zult het zien, ons paradijs, met de zeer grote tuin, ziet er ter plaatse nog beter uit dan op de foto's, dan op de foto's. We wensen je een goede en fijne tijd hier. Misschien kunnen we elkaar persoonlijk leren kennen. We hebben nog een huis ernaast, naast de deur, dus we kunnen altijd thuiskomen. We wensen je een fijn en aangenaam verblijf. Klaus & Marlies


Andere accommodaties van Dhr. K. Reusch


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 82041

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82041.htm

Dhr. Klaus Reusch

Wilhelstrasse 26

65589 Diez

+4915203624196


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Sam Roi Yod» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven