Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bärnkopf

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

75 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

75 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De Bärenhütte (75 m2) met een zuiver woonoppervlak van 65 m2 is een stabiele kleine blokhut, met vloeren, wanden en een plafond van onbehandeld vuren- en larikshout en ramen van hout-aluminium
2 slaapkamers: 1 kleine slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden met ruime ingebouwde kledingkast, 1 kleine slaapkamer met tweepersoonsbedden met ruime ingebouwde kledingkast.
Woonkamer met geïntegreerde keuken: 1 grote woonkamer: 1 woonkamer kast, 1 uitschuifbare dubbele bank, 2 bank krukken, 1 glazen salontafel, 1 flatscreen-tv, 1 tv-stoel, centrale betegelde kachel met banken, eettafel voor 6 personen.
Keuken volledig uitgerust met serviesgoed, glazen, bestek en alle benodigde keukengerei, keramische kookplaat elektrisch fornuis met oven, vaatwasser, magnetron, broodrooster, Nespresso-apparaat.
1 kleine badkamer/WC: douche, wastafel en planchetten, vaste haardroger
1 kleine hal: Kledingrek

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Station 40 km Melk

40 km

Snelweg-afrit 40 km Melk

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De blokhut op een enkele locatie - helling op het zuiden - bosrand ligt ca. 1 km buiten 3665 Bärnkopf - omgeven door een 2261 m2 groot weiland en aangrenzend sparrenbos. In de zomer is de Bärenhütte het ideale uitgangspunt om te wandelen, te vissen, te zwemmen, te tennissen, paddestoelen te zoeken en te genieten van de pure natuur. In een paar minuten met de auto - of 15 minuten te voet - bereikt u de Schlesinger vijver (zwemmen - ligweide, kinderbad, vissen, beachvolleybal)
In de winter loopt een van de vele langlaufloipes langs onze erfgrens en verbindt onze blokhut ook per ski met het dorpscentrum en een uitgebreid netwerk van loipes. Begeleide sneeuwschoenwandelingen en ritten met een door paarden getrokken arreslee worden aangeboden. Wij nodigen u uit voor een natuur/romantische vakantie voor maximaal 4 personen (6 personen op aanvraag). Het luchtkuuroord Bärnkopf ligt in het centrum van het grootste gesloten bosgebied van Oostenrijk en is het hoogst gelegen dorp in het Waldviertel op 1000 m boven de zeespiegel. Het gastvrije dorp (350 inwoners) ligt ingebed in een prachtig bos- en merenlandschap, dat vaak liefkozend "Klein Canada" wordt genoemd. Het is het eldorado voor wandelaars, vissers, paddestoelenjagers en andere natuur- en rustzoekers in de zomer
In de winter is Bärnkopf bekend om zijn uitgebreide netwerk van langlaufloipes, georganiseerde sneeuwschoenwandelingen en ritten met de paardenslee
2 herbergen nodigen u uit om te blijven. U beleeft er een smakelijke thuiskeuken, gezellig ingerichte gastenkamers en een aangenaam verblijf met gastvrije mensen.
Een kruidenierswinkel, gerund door de dorpsgemeenschap, biedt goederen voor de dagelijkse behoeften. Verhuur van fietsen en langlaufski's. Tennisbanen, curling, begeleide wandelingen en sneeuwschoenwandelingen, hout hakselaar museum, brood bakken, poppen museum.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inbegrepen in de huurprijs: Beddengoed, tafellinnen, hand- en baddoeken, verwarming, elektriciteit, water, lokale belastingen, alle toeristenbelastingen. Eindschoonmaak: Vanaf 4 personen - het verhoogt: van € 30,00 tot € 40,00.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 21 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei späterer Stornierung verfällt die geleistete Anzahlung.

meer informatie:

Wij bieden de Bärenhütte ook aan voor 2-4 personen als "proefverblijf"
"Romantische dagen voor 2 tot 4 personen voor 3 dagen (2 nachten) in de blokhut"
We hebben gemerkt dat stellen van alle leeftijden en gasten met kinderen en/of honden zich bij ons bijzonder op hun gemak voelen. Onze zuidhelling is een gewilde rodelhelling voor kleine kinderen. Natuurliefhebbers met een verlangen naar een romantische ambiance zijn bij ons aan het juiste adres en van harte welkom !


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Franz und Christa H. uit 2561 Hernstein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

PURE ONTSPANNING

We brengen steeds weer een paar dagen door in de berghut en elke keer is het een perfecte en zeer ontspannende vakantie, zowel voor ons als voor onze hond. De berghut biedt alles wat je kunt wensen voor een vakantie, een perfect rustige locatie aan de rand van het bos, alles is aanwezig, je hoeft nergens naar om te kijken. Voor wie van de natuur en rust houdt, is dit de ideale bestemming om te wandelen en paddenstoelen te zoeken, maar ook veel interessante bezienswaardigheden bevinden zich in de buurt. De zorg van de familie Steiner is perfect, geen vraag blijft onbeantwoord, hun tips zijn zeer nuttig. We komen zeker snel weer naar de berghut.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Familie G. Steiner:

Danke für die Rezension ! Wir sind dankbar für Gäste, denen die Bärenhütte bereits ans Herz gewachsen ist. Alles Gute ! Auf das Wiedersehen mit ihrer Familie und mit dem Wuff freut sich
Familie Steiner

September 2023

Christa & Hans M. uit Wien Donaustadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning en vrijetijdsactiviteiten

De Berenhut is de ideale uitvalsbasis voor prachtige uitstapjes naar de mooiste regio's van het Waldviertel, maar biedt ook een plek van rust en bezinning voor wie gewoon een mooi boek wil lezen. In de Berenhut kan men de zorgen van zich af laten glijden en gewoon niets doen, totdat een plotselinge energieboost je weer aanzet tot nieuwe avonturen!

De compactheid van deze vakantiebestemming is een groot pluspunt dat niet overal te vinden is!

Misschien lijkt het alleen zo, maar de Berenhut wordt elke dag gezelliger als je er eenmaal bent!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Antwoord van Familie G. Steiner:

Vielen Dank für ihre wohlwollende Beschreibung unserer Unterkunft ! Wir freuen uns sehr, dass sie sich in unserer Bärenhütte wohl gefühlt haben.
Immer herzlich willkommen !
Familie Steiner

Juli 2023

Margareta P. uit Pfaffstätten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke visdagen in de Berenhut

Wandelen, vissen en luieren - heerlijk spannende en ontspannende dagen in Bärnkopf bij de Schlesinger Waldteich. We hebben het huisje in perfecte staat overgenomen, koffie gedronken op het zonneterras, onze gevangen vis in de tuin gegrild, genoten van een romantisch diner bij de Schreiner Wirt in Laimbach en heerlijk geslapen op de boxspringmatrassen in de tweepersoonskamer. Dank aan de buren Haider voor de leuke uitnodiging.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie G. Steiner:

Danke für ihre Urlaubsbeschreibung in der Bärenhütte! Wir freuen uns, wenn wir sie - als unsere treuen Stammgäste - wieder in der Bärenhütte begrüßen dürfen !
Familie Steiner und Gerti Haider

November 2021

Vasilopoulou E. uit Kalamata

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Beste vakantie ooit!

Beste vakantie ooit!!! Dit houten huis is prachtig! De ideale plek om te ontspannen en te genieten van het magische landschap. Het huis heeft alles wat je nodig hebt, is zeer schoon en zeer comfortabel. De oven in koude dagen maakt de sfeer warm en je kunt dit geweldige huis niet verlaten!!! Vijf sterren zijn niet genoeg!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie G. Steiner:

Dear Vasilopoulos family,
We are very glad that you enjoyed your stay in our Bärenhütte. We shall never forget that Tassos liked snow sweeping around the "xyleno spiti" and Eleonoras downhill slide without toboggan.
Welcome to Austria and Bärenhütte !

With love to Greece !
Familie Steiner und Familie Haider

September 2017

Helmut M. uit 2491 Neufeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles was 5 sterren voor ons

Alles was geweldig in Bärnkopf en Bärenhütte

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie G. Steiner:

Vielen Dank für ihre Bewertungen ! Wir werden weiterhin bemüht sein, unseren Gästen einen schönen Bärenhüttenaufenthalt bieten zu können. Es freut uns, dass sich auch ihr Wuff wohlgefühlt hat.
Immer willkommen in unserer Bärenhütte !

Augustus 2016

Michael M. uit 2500, Baden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom

We hebben een paar keer in de Bärenhütte gelogeerd. De prachtige blokhut is zeer goed uitgerust en het perfecte uitgangspunt voor activiteiten met de kinderen. Of het nu gaat om zwemmen bij de Schlesinger vijver, geocaching, mountainbiken, wandelen, bosbessen plukken, paddenstoelen zoeken, modelzweven, excursies naar Altemelon, Repottenstein, Arbesbach, Lohnbachfälle, Höllfall, enz. enz. enz.
Graag opnieuw en opnieuw :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie G. Steiner:

Danke ! Wir hoffen, den guten Detailbewertungen gerecht werden zu können, und zählen Sie zu den Freunden unserer Bärenhütte !


Contactpersoon

Familie G. Steiner

Familie G. Steiner

Daar in het prachtige Weinsberger Wald, waar wij zelf al meer dan 30 jaar onze vakanties doorbrengen, is onze "BÄRENHÜTTE" gebouwd op de Sonnenplatzl in Bärnkopf. Mijn familie en ik, wij zijn privé aanbieders van onze blokhut. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ook de huiselijke sfeer van ons kleine landgoed zou komen waarderen. Rondom onze "Bärenhütte" wordt u uitgenodigd kennis te maken met gastvrije mensen in een landelijke omgeving en de veelzijdige flora en fauna van ons bos- en merengebied te ontdekken. Onze HOMEPAGE - verborgen onder "VERDERE INFORMATIE" in het onderste deel van de advertentie - bevat gedetailleerde informatie over de Bärenhütte, over Bärnkopf en zijn omgeving en over wandel-, amusements- en excursiemogelijkheden.


Andere accommodaties van Familie G. Steiner


meer informatie

Objectnummer: 82106

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82106.htm

Familie Gottfried Steiner

Nr. 165

3665 Bärnkopf

0043(0) 0043 664 5897613


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bärnkopf» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven