Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandvilla's Felix & Max

Catalonië, Costa Dorada,

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

151 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

151 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

20 meter van het brede en lange zandstrand, met een groot zwembad, het huren van één of twee villa's voor een groot gezin of met vrienden. Elke villa is geschikt voor maximaal 6 personen. Samen de villa's zijn geschikt voor max. 12 personen. Ze zijn nieuw gebouwd in Spaanse stijl, rustig in een doodlopende straat, geen verkeer en ligt op een prominente locatie met uitzicht op de zee als voorlaatste aan zee villa's staan. Opmerkelijk apparatuur en de aangename sfeer zal u verrassen en bijdragen aan uw ontspanning. Deze omvatten antieke massief houten meubilair in de woon-eetkamer, twee moderne en volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur keukens, breed en comfortabel uitgerust met goede matrassen bedden (1,80x2,00) en een mooie badkamer met dubbele wastafel. Buiten kunt u bijna springen vanaf het terras direct in het zwembad of comfortabel in de overvloedige stoelen te genieten van de zon. Op de terrassen, kan elk met een barbecue de ontmoetingsplaats voor sociale samen te zijn. Op de twee balkons op de eerste verdieping heb je een aparte ruimte voor intieme zonnebaden en te luisteren naar de zee ruisen zachtjes. Het strand Villa Felix en Max bestaat uit 2 gelijke appartementen. Gezien in de Villa Felix en Max, een volledig self-contained unit in woonwijken met een eigen ingang en oprit voor uw auto, evenals een zonneterras aan de voorkant van het zwembad. Een respectievelijk grote woonkamer, ingericht smaakvol ingericht met antieke meubels en moderne lederen meubels, lampen, gordijnen en accessoires, zodat u zich gerust voelen. De keukens zijn perfect met alle redelijke apparatuur en weelderige gevuld met mooie gerechten. De badkamers zijn ingericht met mooie platen en marmer, sommige met een dubbele wastafel en bidet. Breedte, stevige bedden ( x ) en grote kasten sommige met 5 deuren zijn gebouwd in een tweepersoonskamer schaap. In elke slaapkamer is er een ventilatiesysteem. Op het balkon op de 1e verdieping, kunt u een intieme zonnebaden te nemen. Op het terras met stoelen, tafel en parasol kunt u heerlijk koken op een barbecue uw eten.
Licentie- of registratienummer: HUTT = 014771

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.12 km

0.12 km

Luchthaven 25 km Reus

25 km

Station 4.5 km Hospitalet del Infante

4.5 km

Snelweg-afrit 2 km Miami Playa

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De locatie van de villa 'Felix en Max', de urbanisatie 'La Riviera', zijn er geen hoogbouw. U kunt gemakkelijk typisch Spaanse gerechten of genieten op het strand bar "Friends", een zeer vriendelijke Nederlanders om te verblijven in de buurt in het restaurant het hele jaar open 'la Riviera'. In de zomermaanden kunt u uw aankopen te doen, zowel in de ochtend vers brood of vlees te grillen, zonder rijden in iets verderop, kleine markt, met de auto te maken. Hoe dan ook valt tijdens de dagelijkse bezoek aan het strand weg elke parkeerplaats probleem, omdat ze hun auto gemakkelijk kunnen parkeren in de Villa. Het vervelende vervoeren het strand gebruiksvoorwerpen, vaak van ver weg, niet op hen van toepassing, omdat ze het zandstrand 20 m woonplaats heeft.
Het aangename klimaat en het heuvelachtige landschap zijn een bezoek waard. Het is de moeite waard om dure reizen naar de lokale trein, die ongeveer 120 meter langs de kust en houdt in Hospitalet maken. Bezoek Barcelona zonder zorgen te maken over het parkeren, weet neem de bus city tour of een bezoek brengen aan het park Port Aventura of Tortosa in de Ebro-vallei. Het oude centrum van Reus, op ongeveer 20 km verderop, is absoluut de moeite waard.

Golf: De golfbaan is een 'Bonmont', met tennisbanen ligt op ongeveer 3 km en een 18-holes golfbaan 'Mont Roig' is ongeveer 7 km afstand van de villa. De meeste prive-villa's karakteriseren de rustige, voorzien van alle aanbod opties plaats. Lang, langzaam af in zee aflopende zandstranden worden afgewisseld met intieme zandsteen baaien en aangelegde waterfronten de regio uit. Alle aanbod optie beschikbaar is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De basisprijs verwijst naar een appartement met een bezetting van 2 personen en een maximale bezetting van 6 personen, die uit de 3e Persoon is een toeslag van € 50 per week wordt berekend. Van 7 tot 12 persoon, dubbele bezetting op hetzelfde basisprijs pas in de tweede villa is mogelijk. Laat maakt de eigenaar van een offerte.
Beddengoed en handdoeken kunnen worden besteld en betaald aan de vertegenwoordiger, per set en per persoon 11 € / 4 €.

Voor wederzijdse voorspelbaarheid een huurovereenkomst is gesloten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ich bitte um Verständnis dafür, dass ich im Falle verspäteter Anreise, oder vorzeitiger Abreise, oder bei Nichtbezug der bestellten Ferienvilla, egal aus welchem Grund, den vollen Betrag für die gebuchte Zeit berechne. Deshalb empfehle ich zu Ihrer eigenen Sicherheit, eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen .


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Peter L. uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5

Grandioser Urlaub

Wir sind durch Zufall auf dieses Traumhaus gestoßen. Es ist alles perfekt!!!!
Die Lage der Villa, die Ausstattung, die Vermieter.... alles bestens.
Es war einer unserer schönsten Urlaube. Vielen Dank an den Vermieter, dass wir in Ihrer Villa
unseren Urlaub verbringen konnten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Andreas T. uit 68623 Lampertheim

4,5
4 4 5 5
Toon Duits

Onovertroffen nabijheid van het strand - echt SUUUPER!!!

We kennen Miami al van andere vakanties, ebnso het strandgedeelte, en deze keer hadden we specifiek gezocht en Villa Felix gevonden. We huurden Villa Felix met twee gezinnen (6 personen) en het was een geweldige vakantie! Het interieur van de villa was zoals beschreven op het internet en getoond op de foto's, maar in werkelijkheid lijkt het een beetje kleiner (dankzij de groothoeklens) en de oprit, althans aan onze kant, konden we niet gebruiken. Het zij dat wij wat "grotere" auto's hadden of ook dat de geparkeerde auto's aan de overkant het manoeuvreren bijna onmogelijk hadden gemaakt. We parkeerden dus altijd buiten op straat,...niet erg totdat je de parkeerplaats moest verlaten vanwege boodschappen of iets anders.... In de vroege ochtenduren was er een goede geur van vers stokbrood uit de kleine supermarkt (waar je bijna alles kon krijgen wat je nodig had), maar je kon ook de kleine vrachtwagens horen die alle leveringen deden voor de supermarkt en de restaurants. Onze kinderen vonden het zwembad geweldig, net zoals we de barbecue een paar keer hebben gebruikt, meestal zaten we toch buiten. De nabijheid van het strand is IMPOSSIBLE, we namen onze parasols gratis mee. Je zou in de omgeving heerlijk kunnen eten, maar we kunnen je ook aanraden om even naar Miami te rijden (helaas is de hoofdweg deze zomer een enorme bouwput). Aangezien we dit jaar een hete zomer hadden, zou airconditioning in de slaapkamers goud waard zijn geweest, maar helaas hadden we alleen ventilatoren. In het tijdperk van het internet zou men bijna een wat sterkere wi-fi verwachten, helaas hadden wij een zwak (van de naburige villa) tot helemaal geen netwerk in onze villa. De manager, Gabi, was erg aardig en behulpzaam en altijd beschikbaar, evenals de verhuurder. Van ons een 100% aanbeveling voor dit huis, we komen de komende jaren graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Edgar R. uit 56865 Reidenhausen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie direct aan zee

We hebben beide huizen gehuurd en vonden alles zoals beschreven in de advertentie. Onze kinderen en kleinkinderen waren erg enthousiast en genoten van de korte afstand tot de zee en de restaurants en wij ouderen genoten van het schone, mooie zwembad. De beheerder was erg aardig en voldeed aan al onze wensen. Als we jonger waren, zouden we vaker in dit huis verblijven. Maar misschien doen de kinderen het? Wij kunnen deze strandvilla alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2016

Tony H. uit 4206 Seewen Schweiz

5,0
5 5 5 5

Traumvilla am Meer

Meine Lebenspartnerin Meggi und ich waren schon 5 Mal in dieser Gegend. Oft haben wir uns Villen in La Riviera angeschaut und blieben immer bei "Felix und Max" stehen, und träumten davon, diese mal zu mieten. Jedoch hatten wir leider keine Kontaktadresse, bis wir dieses Jahr im Internet sie gefunden haben. Nun war der Fall klar und wir haben Villa "Max" für die ersten 2 Oktoberwochen gebucht. Es ist in jeder Beziehung das "Non plus Ultra": am Meer, eigener Pool, Restaurants, kleiner Supermarkt, ruhige Gegend, was willst Du noch mehr?
Gerne werden wir die nächsten Jahre hierher zurückkehren.
Tony und Meggi

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2016

Dennis W. uit 71665/Vaihingen an der Enz

4,5
4 4 5 5

Sommerurlaub 2016

Wir sind jetzt schon zum 2mal in der Strandvilla Max gewesen.Es hat uns an nichts gefehlt.Die Menschen sind überall sehr freundlich.Die Lage ist natürlich der Hammer.Man hat wirklich nur ein paar Meter zum Meer so das der Pool fast überflüssig wird.Der Strand ist auch nicht so überfüllt als anderswo.Da hat man noch seine Ruhe.Restaurants und kleine Bars hat es auch.Es ist alles da für einen ruhigen Strandurlaub.Aber man sollte unbedingt ein Auto haben,sonst wird es schwierig mit dem einkaufen.Wenn man mit zwei Autos anreist so wie wir dann wird es ein bischen schwierig mit dem parken. Es passen zwar zwei Autos in die Einfahrt aber dann wird es sehr eng weil der Pool unmittelbar daneben ist.Ein Auto sollte immer draußen stehen,aber da liegt das Problem.Wenn man mit dem Auto einmal weg fährt ist der Parkplatz gleich weg.Das heißt öfters mal ein Stück laufen und öfters umparken.Aber wie gesagt,wir haben uns daran gewöhnt und es stört uns nicht.Trozdem meine 100%ige Empfehlung für dieses Haus.Wir planen schon unseren nächsten Urlaub in der Villa.

Fam.Waschniewski

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juni 2016

Nicole L. uit München

5,0
5 5 5 5

Urlaub in der Strandvilla Felix

Wir, mein Mann und ich, hatten die Villa Felix für zwei Wochen gemietet.
Als wir ankamen waren wir schon von außen total begeistert über das komplette Anwesen. Es hatte alles genauso gestimmt wie es im Internet angegeben war. Der Strand war direkt vor der Tür...nach paar Metern hatte man schon den Sand zwischen den Füßen.
Der Pool war sauber und wurde regelmäßig geputzt, gereinigt und kontrolliert. Es befindet sich direkt auf dem Grundstück eine Dusche um sich nach dem Strandbesuch kurz abzuduschen und dann direkt in den Pool zu springen.
Die komplette Innenausstattung des Hauses war auch genauso wie im Internet beschrieben und auf den Bildern zu sehen. Das einzigste was wir täglich in der Villa benutzt hatten, war die Küche. Da das Wetter zu 99% immer schön war, saßen wir sowieso ständig draußen, waren am Strand oder am Pool. Das Haus ist top ausgestattet mit Spülmaschine und Waschmaschine. Es hat uns wirklich an nichts gefehlt. Was absolut super ist, dass bei dem Haus ein Außengrill/-kamin dabei war. Wir haben sehr oft gegrillt oder abends zum Ausklingen des Abends einfach Brennholz angezündet und die Ruhe genossen. Das Haus liegt so perfekt, dass man vom Straßenlärm oder Menschenmassen die zum Strand gehen nichts mitbekommen hat. Direkt im gegenüberliegenden Haus befindet sich ein kleiner Supermarkt der die nötigsten Sachen vor Ort hatte, so daß man nicht ständig in den Ort fahren musste, wenn man mal was vergessen hatte.
Der Strand ist einfach nur ein Traum, so wie man es aus Spanien kennt. Kilometerweiter Sandstrand der täglich gesäubert wird und der so breit ist, daß man keine direkten Nachbarn hat, wenn man sich ein ruhiges Plätzchen am Strand sucht. Einfach herrlich und zum Entspannen einfach perfekt. Die Strandbar FRIENDS war perfekt für den täglichen Snack oder Mittagessen für zwischendurch. Die Leute dort sind sehr nett und freundlich, das Essen war einfach nur lecker und super so dass wir fast täglich dort waren.
Hatten wir irgendwelche Fragen oder Probleme, was das Haus angeht war die deutsche Hausmeisterin sofort zur Stelle und hat alles gleich gelöst.
Mit dem Auto war man auch nach paar Minuten Fahrtzeit in Miami Platja für Einkäufe oder weitere Essensmöglichkeiten.
Es gibt absolut nichts zu beanstanden!!!
Wir sind so froh, dass wir durch Zufall dieses Haus im Internet gefunden haben und können zu 100% sagen, dass wir es sofort wieder mieten würden.
Wir hatten uns nach 2 Tagen so sehr in das Haus, in die Lage und den Strand verliebt, so dass wir spontan unseren zweiwöchigen Urlaub um eine Woche verlängert hatten. Da es noch keine Nachmieter gab hat das auch problemlos funktioniert.

Wir sind sehr begeistert und super erholt und kommen auf jeden Fall wieder!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. C. Limberg

Mevr. C. Limberg

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 82409

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82409.htm


«Strandvilla's Felix & Max» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven