Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

La Ferrache

Corbières, Aude, Languedoc-Roussillon

Max.  7   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

'La Ferrache' is gelegen in een rustige locatie in Embres-et-Castelmaure, een oud-wijnproducerende dorp in de Corbières tussen Narbonne en Perpignan. Ze zijn van de prachtige oude tuin (1000 m2) en het grote zwembad (5 x 11 m) zijn zeer verheugd. Het ruime huis voor 6-7 personen op 170 m2 is ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Het is smaakvol ingericht met een mix van antiek en modern. De grote woonkamer met open haard vindt u boeken in het Duits, Engels en Frans te vinden voor het hele gezin. De grote keuken is voorzien van alle gemakken (vaatwasser, magnetron, een auto huren.). Gratis Wi-Fi internet en gratis interlokale gesprekken naar andere landen, het Frans. Satelliet-tv, dvd en cd-spelers zijn beschikbaar

Hier kunt u ontspannen van de dagelijkse stress en genieten van het uitzicht op de wijngaarden en de garrigue en het prachtige uitzicht op de Corbières, de gloed bij zonsondergang in 'Alpenglow'.
Reistijden:

De regio is in elk seizoen een aantrekkelijke bestemming. In februari de amandelbomen bloeien in maart, de mimosa en in april-mei is de Garrigue in bloei. Mei-juni en september-oktober zijn ideaal om te wandelen en te fietsen. De zomerperiode juli-augustus zijn de beste tijd voor het strand bezoeken aan de Middellandse Zee, maar de meeste van de temperatuur van het water is al medio juni was zeer aangenaam.

Huren op lange termijn, kale omgeving voor mensen met een allergie, geschikt voor kinderen, niet-roken eigendom, huisdieren in overleg, geschikt voor ouderen

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 28 km

28 km

Meer 27 km

27 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 8 km

8 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 170 km Toulouse

170 km

Station 25 km Narbonne

25 km

Snelweg-afrit 20 km Sigean

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is in het dorp, aan het einde van een klein dorp weg, die nog steeds als een pad in de wijngaarden en de Garrigue. Het dorp is een actieve wijndorp omringd door wijngaarden en met uitzicht op de Corbières bergen.

Een reizende bakker komt elke ochtend naar het dorp en biedt brood en croissants. Groenteboeren komen een keer per week en verkopen hun waren op het dorpsplein. In Durban (8 km) is er een zeer goede supermarkt met slagerij en tankstation, een bakker, een bank en een apotheek. In Sigean en Leucate zijn er grote supermarkten, restaurants en wekelijkse markten.

De regio is in elk seizoen een aantrekkelijke bestemming. In februari de amandelbomen bloeien in maart, de mimosa en in april-mei is de Garrigue in bloei. Mei-juni en september-oktober zijn ideaal om te wandelen en te fietsen. De zomerperiode juli-augustus zijn de beste tijd voor het strand bezoeken aan de Middellandse Zee, maar de meeste van de temperatuur van het water is al medio juni was zeer aangenaam. Embres en het milieu:

Embres-et-Castelmaure is een actieve wijndorp. Het wijnhuis (Cave Cooperative) staat bekend om zijn uitstekende wijnen tegen een redelijke prijs. Wijnliefhebbers zijn in de Corbières in het algemeen op eigen kosten, een groot aantal wijngaarden in de omgeving nodigen u uit om wijnproeverijen. Op verzoek kunnen wij u meer informatie te sturen. De wijn oogst in september is een belevenis! Wijn proeven, wandelen en fietsen zijn populaire activiteiten in de Corbières.

Restaurants in de buurt:
La Place du Marché in Villesèque, Auberge de Bonnafous in Durban, La Cave d'Agnès, Le Toit Vert en Le Moulin in Fitou, L'Atelier in Treilles. Auberge du Vieux Puits in Fontjoncouse (2 sterren) voor speciale gelegenheden.

Stranden in de buurt:
De mooie, zeer schoon mediterrane stranden in Leucate Plage, La Franqui en Port la Nouvelle zijn ongeveer 30 De Etangs (lagunes) in Bages, een deel van het Parc Naturel, staan ​​bekend om hun flamingo's en andere vogels.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Attracties in de regio:

Gelegen tussen Narbonne en Perpignan Embres-et-Castelmaure is een ideaal startpunt voor excursies in de omgeving. Je bent het hart van Katharen, en de kastelen van Quéribus, Peyrepertuse en Termenès zijn zeer interessant voor kinderen en slechts 30-45 minuten afstand. Tautavel met zijn prehistorische museum is ook een bezoek waard.

Een reis naar het nabijgelegen Pyreneeën biedt zich vooral om te wandelen en liefhebbers van bergen en fietsers.

uitgraven en een bezienswaardig Romeins Museum nodigen u uit om te bezoeken: in Narbonne en het omliggende gebied vindt u de sporen van de Romeinen te vinden. Narbonne biedt ook veel winkels en goede restaurants. Er is een hal markt waar de verse groenten en fruit en alle lokale specialiteiten (dagelijks. Behalve op zondag) te vinden, en vele kleine winkeltjes en een wekelijkse markt (donderdag en zondag) op het Canal du Midi.

Andere waardevolle plaatsen: de beroemde middeleeuwse stad Carcassonne; Perpignan met zijn Catalaanse sfeer; Abbaye de Fontfroide; Lagrasse met zijn middeleeuwse abdij; Collioure en Céret, dorpen pittoreske kunstenaars in Roussillon. Speciaal voor kinderen: La Réserve Africaine Sigean.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Familie M. uit Schwaben

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning en rust in de wijngaard van de Corbieres

De 10 dagen waren erg leuk in jullie huis, we voelden ons erg comfortabel met de mooie tuin en het zwembad! Veel dank ook aan de huismanager, het huis biedt alles wat nodig is en het zwembad is zeer goed onderhouden en ze is erg vriendelijk en behulpzaam! We komen zeker terug om te genieten van de zon en de rust in de Corbieres.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2018

Sylvie uit 63808 Haibach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis in de natuur

Het huisje was voor ons het best uitgerust. Van badkamerartikelen, keukenkruiden, pasta, sauzen en nog veel meer, alles was de eerste dagen in voorraad. Genoeg afwas en handdoeken - je kunt een lange pauze nemen van het huishouden :). Het huis ligt op een geweldige locatie voor korte en lange wandelingen, voor racefietsers een super geweldig gebied
De verhuurders hebben met liefde alle bezienswaardigheden en tips gegeven, gesorteerd op talen en activiteiten. Maar luieren is ook heerlijk en het zwembad is gewoon geweldig.
Tot ziens.....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2017

Susanne und Greg uit Hillsboro

5,0
5 5 5 5

Leben wie Gott in Frankreich

Wer immer schon davon geträumt hat, wie Gott in Frankreich zu leben, La Ferrache in Embres-et-Castelmaure ist genau der Ort, wo dieser Traum in Erfüllung geht. Wir haben im Oktober 2017 vier Wochen mit Familie und Freunden einen Super-Urlaub verbracht, mit sportlichen Aktivitäten wie Strassenradfahren durch die urspruenglich-wilden Corbieres und Wandern auf den Spuren der Katharer, Ausflügen nach Narbonne zum Einkaufen in der Markthalle (ein Erlebnis für sich), Boule spielen mit den Einheimischen, Weinverkostungen, und Faulenzen und Lesen am Pool.

Das schöne Haus mit allen Annehmlichkeiten und der private Garten wurden in dieser Zeit zu unserem "Heim". Wir fühlten uns wie zuhause und die Hausmanagerin war jederzeit erreichbar mit Rat und Tat, wenn wir Fragen hatten. Sie stellte sicher, dass der Pool immer picco bello war!

Wir leben an der Westküste der USA und scheuen die weite Anreise nicht, um wieder einmal Urlaub in La Ferrache zu machen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2017

Dorothea und Martin uit 41065 Mönchengladbach

4,5
4 4 5 5
Toon Duits

Mooi huis op een geweldige locatie.

We hebben afgelopen zomer een prachtige week doorgebracht in La Ferrache. Het huis is net zo liefdevol ingericht als praktisch. Je merkt dat de eigenaren hier ook graag hun vakantie doorbrengen. Het hoogtepunt, niet alleen voor de kinderen, was het zwembad, dat zeer ruim is aangelegd en dankzij de beste technologie heerlijk schoon te houden is. Het landgoed is niet gloednieuw, maar dat maakt het juist zo charmant. Vanuit Embres ben je relatief snel (goede 30 minuten) bij de Middellandse Zee, waarbij de route door de bergen werkelijk adembenemend is.
In feite hadden we volgend jaar willen terugkomen, maar helaas was het huis al geboekt voor onze gewenste datum. Jammer!
Maar ooit krijgen we het voor elkaar!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2017

Sabine K. uit 26125 Oldenburg

4,8
5 5 5 4

Erholsamer Urlaub

Wir haben im Sommer 2017 eine schöne Zeit im Embres verbracht.
Das Haus ist großzügig und gut ausgestattet. Liegt am Rande des Ortes und der Weinberge.
Der Pool ist groß.
Wir hatten während des Urlaubes regelmäßig ordentlich Wind.
Die Lage des Ortes ist in den Bergen - eine halbe bis dreiviertel Stunde vom Meer entfernt.
Im Ort gibt es um 11.00 einen fahrenden Bäcker, 2-3 Mal Gemüse und Fleisch vom Wagen.
Im Sommer steht an der örtlichen Winzer-Genossenschaft ein Foodtruck-Restaurant - ein echtes Erlebnis - nur zu empfehlen!
Auch das Fest zum Nationalfeier war einmalig - ein Muss.
Der Kontakt mit Clara Steiner-Jay und der Housekeeperin Cathérine war hervorragend, Cathérine hat für jedes Problem eine Lösung :-).
Ein Auto ist Pflicht.
Wer nicht auf Rummel aus ist, dem sei das Haus sehr ans Herz gelegt;.
Wir können uns gut vorstellen wiederzukommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2016

Barbara & Roger K. uit Embres-et-Castlemure

5,0
5 5 5 5

Perfect French Country Vacation

We four seniors had the pleasure of staying at this lovely home for ten days in September 2016. Located on the edge of a picturesque village, the home is nicely decorated, comfortable and quiet. Everything was very clean and well maintained, including the frequently used washer. We especially appreciated the spacious, well-stocked kitchen and we ate most meals outdoors with a view of the pool and neighboring vineyard. The pool was enjoyed throughout our visit and it was particularly refreshing after a day of exploring the area. Hiking trails, castles, wineries, the coast and Narbonne were favorites. We used the house guidebooks, maps and brochures to help plan activities. We enjoyed our visit here and highly recommend this home - definitely five star!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2016

Eckhard uit 50827 Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Echt prachtig!

Alles voldeed volledig aan de beschrijving. Vooral de wasmachine en droger waren erg belangrijk voor ons als groot gezin. Servies, kookgerei, handdoeken, beddengoed, alles was voldoende aanwezig. Het huis en het buitengedeelte waren onberispelijk schoon en goed onderhouden, en het zwembad was een droom. We hebben er uren per dag in doorgebracht. Het terras was zelfs bij broeierige temperaturen een aangename plek dankzij de overkapping. De ruimte van het terrein, het zwembad en de smaakvolle inrichting zorgen voor een echt vakantiegevoel. De nabijgelegen bakker en supermarkt in Durban hebben alles wat je nodig hebt. De plaatselijke coöperatie verkoopt betaalbare en heerlijke wijn. De foodtruck, die van donderdag tot zaterdag heerlijk eten serveert met uitzicht op een prachtig berglandschap, staat direct op het terrein van de coöperatie, op een paar stappen van het huis. Je kunt daarvoor tafels reserveren bij de coöperatie. Met de auto kun je in de nabije en verre omgeving kastelen, wijngaarden en mooie steden bereiken, allemaal in een prachtig en gevarieerd landschap. De zee is vooral mooi bij Plage de Franqui, met een zeer breed strand en de mogelijkheid om kitesurfing te kijken. De plaats is echt een schilderachtig Frans dorp. Voor iedereen die rust, ontspanning en authenticiteit zoekt, is dit de juiste plek. We willen ook bedanken voor de competente en zeer vriendelijke lokale ondersteuning! Het contact met de sympathieke eigenaresse was erg hartelijk. Ze beantwoordde vragen meteen en gaf zeer goede tips. We hebben een heerlijke vakantie gehad en zouden graag terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

C. Steiner-Jay

C. Steiner-Jay

meer informatie

Objectnummer: 82637

Laatst bijgewerkt: 31.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82637.htm


«La Ferrache» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven