Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Lenn Ar Barrez - SEAVIEW

Bretagne / Finistère

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

108 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

108 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Beschrijving

Lenn Ar Barrez is een voormalige boerderij met oude gebouwen uit de 17e JH, zei later schuur was Bestanteil een klein kasteel.

In de jaren 1930 werd het huidige huis gebouwd als een massieve stenen huis met een 60 cm dikke muren. Vervolgens werd vervolgens een kleine uitbreiding aan de westkant toegevoegd.

Na aanzienlijke vernieuwing en voltooiing IN DE ZOMER 2016 creëerde een aparte 120 m2 groot huis met ruimte voor 6-8 personen en een apart appartement van 40 m2. Het huis heeft een bijna 30 m2 grote zuid-west terras met ligstoelen en een barbecue. Alle meubelen, stoffering en installaties zijn nieuw.

Beschrijving Huis: 3 slaapkamers, 40 m2 grote woonkamer met open keuken, vloerverwarming en een open haard, 3 WC, 2 badkamers, W-Lan, TV, wasmachine-droger, vaatwasser.

Op verzoek, beddengoed en handdoeken beschikbaar kan worden gesteld, de extra kosten hiervoor zijn eenmalig € 23 per persoon en verblijf.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Niet-rokers huis.


zolder:
De zolder met uitzicht op zee was na een grondige isolatie met douche en apart toilet en een tweepersoonsbed (160 x 200) uitgerust. Er werden 4 Grote Velux ramen laten veel licht in de kamer.

Eerste verdieping:
Hier is er een grote badkamer met toilet en bad, en nog eens 2 slaapkamers. In de slaapkamer staan ​​een tweepersoons bed (160 x 200). De dubbele bedden kunnen worden gewijzigd indien nodig in elk geval twee eenpersoonsbedden (80 x 200).

begane grond:
Het was hier op 40 m2 woonkamer met open keuken (fornuis, oven, magnetron, vaatwasser, wasmachine-droger) en eethoek. Een stenen muren en de traditionele open haard die was uitgerust met een houtkachel kan worden gevonden in de woonkamer. Beneden is er ook een gastentoilet.
Op het, een grote schuifdeur (4 x 2,5 m) is aangesloten, bijna 30 m2 grote zuid-west terras kan leuke avonden doorbrengen. Daartoe is een barbecue voorzien naast ligbed en tuinmeubilair geschikt.

Hof:
De entree binnenplaats wordt gevormd door de oude schuur en een andere stenen huis van de 17Jahrhundert. Op de binnenplaats zijn 3 parkeerplaatsen en genoeg ruimte om, bijvoorbeeld, "jeu de boules" te spelen. Over een veranda waar je ook goed kunt een kopje koffie of thee te drinken te zijn (noordoost geaardheid) wordt vervolgens in de Tweede Kamer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 60 km Brest

60 km

Station 20 km Morlaix

20 km

Snelweg-afrit 20 km Morlaix

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt in een rustige locatie, 300 meter van het strand (Plage du Pouldu) weg, heeft een speelplaats voor kinderen zijn gecreëerd in de duinen.

Santec ligt in Finistère (einde van de wereld) in het hart van Bretagne.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 700
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn gebaseerd op 6 personen; elke extra persoon 10 € per nacht in rekening gebracht. Wisseldag is zaterdag of op afspraak.

Op verzoek, beddengoed en een handdoek set (badhanddoek en handdoek) kan worden geleverd, de extra kosten zijn € 23 per persoon en garneer.

Ook een kajak met inbegrip van uitrusting voor 2 volwassenen en een kind toeslag van 140 € per week te huren.

Annuleringsvoorwaarden:
De huurder heeft het recht om het contract voor de huur te annuleren. In het geval van een dergelijke terugtrekking vergoeding wordt gevorderd door de verhuurder, en als volgt:

Annulering tot 45 dagen voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
Annulering tussen 44 en 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
daarna en no shows: 80% van de huurprijs

Niet-rokers huis.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter ist berechtigt, vor Mietbeginn vom Vertrag zurückzutreten. Im Falle eines solchen Rücktritts wird vom Vermieter eine Entschädigung geltend gemacht, und zwar wie folgt: Rücktritt bis zum 45. Tag vor Beginn der Mietzeit: 25 % des Mietpreises Rücktritt zwischen 44. und 30. Tag vor Beginn der Mietzeit: 50 % des Mietpreises danach und bei Nichterscheinen: 90 % des Mietpreises

meer informatie:

Santec is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Bretagne. Brest als Breton metropool kan worden bereikt, bijvoorbeeld, in ongeveer 50 minuten.
Of wandelen in de voetsporen van de beroemde commissaris Dupin. Commissaris Dupin, hardcore Parijs en onder dwang overgebracht Side of the World (Finisterre) grenst in het Bretonse Idyllische herhaaldelijk om onvermoede dieptes ...

Boeken door Jean-Luc Bannalec:
Breton voorwaarden
Breton surf
Breton trots
Breton goud
Breton overstroming


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


34 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Ruth X. uit aus der schönen Pfalz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer ontspannende vakantie

We waren in oktober 2022 met z'n tweeën in het vakantiehuis. We voelden ons zeer comfortabel en vonden alles zoals beschreven. Het huis is heerlijk rustig gelegen. Op een onbewolkte nacht kun je een prachtige sterrenhemel waarnemen. De kachel in de open haard werkt perfect en zorgt voor een gezellige sfeer

De vriendelijke afhandeling van de boeking verliep zonder problemen. De overdracht van het huis was ongecompliceerd en zou ook in het Duits mogelijk zijn geweest. Wij kunnen het huis zonder voorbehoud aanbevelen
P.S. : De plaatselijke bakker in Santec en het "Maison du Boulanger" in Roscoff, een filiaal van het hoofdhuis met café in Lannilis, zijn echte aanraders.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Anja F. uit München

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Weer een geweldige vakantie!

Wij waren voor de tweede keer in Lenn Ar Barrez en hebben wederom een geweldige vakantie doorgebracht in dit prachtige huis! Zoals voorheen kunnen wij een vakantie hier alleen maar zonder voorbehoud aanbevelen: De ligging bij het strand, de omgeving met zijn excursiemogelijkheden en nog veel meer
Ook al was het weer dit jaar wisselvallig, we hebben ons prima vermaakt - niet in de laatste plaats vanwege het gezellige huis - en voelden ons zeer op ons gemak. Een grote dank aan de verhuurders en de lieve schoonvader die de overdracht ter plaatse op zich nam.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2022

Jana L. uit Halstenbek

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi ruim huis op een rustige locatie

Als u ontspanning zoekt, is dit de plek waar u moet zijn: absolute rust en uitgestrekte stranden in de buurt. Het kleine dorp biedt een goede bakker in het laagseizoen en een vriendelijke mini-supermarkt voor de kleine spullen, als u meer boodschappen wilt doen, neem dan de auto
De kamers en buitenfaciliteiten zijn ruim (wij waren met z'n tweeën) en smaakvol ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig
De service was ongecompliceerd en vriendelijk.
Als het weer mooier was geweest en het water warmer, zouden we de kajak hebben gebruikt, die van tevoren tegen betaling kon worden gehuurd - de kust met de kleine eilandjes leent zich hier uitstekend voor.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2022

Lothar S. uit Mayschoß

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Een ideale plek om te ontspannen

Het vakantiehuis is absoluut rustig gelegen aan de rand van Santec aan het einde van een doodlopende straat. De uitrusting van het vakantiehuis is van hoge kwaliteit met een buitensauna. De overhandiging van de sleutels en de introductie was zeer vriendelijk en bekwaam. Het nabijgelegen strand ligt op een paar minuten lopen. In de directe omgeving liggen de steden Saint-Pol-de-Leon en Roscoff, twee plaatsen om te bezoeken met weekmarkten, leuke winkels, supermarkten en goede restaurants.
We hebben volop kunnen genieten van onze vakantie in dit vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Julia S. uit Hilversum/ NL

5,0
5 5 5 5 5

Herrlicher Urlaub

Wir hatten eine ganz tolle Woche in Frau Treguer und Herrn Komar’s wunderschön und sehr liebevoll eingerichtetem Ferienhaus mitten in der Natur.
Wir wurden sehr herzlich empfangen, mit leckerem Cidre und allen Informationen, die für uns wichtig waren.
Der Strand ist wirklich nur ein paar Fussminuten entfernt und um Santec herum gibt es sehr viel zu entdecken.
Nach unseren Ausflügen wurden wir häufig von der niedlichen Nachbars Katze empfangen und haben es uns am Holzofen gemütlich gemacht.
Es hat uns an nichts gefehlt und wir kommen bestimmt bald wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2021

Klaus und Gabriele G. uit Düsseldorf

4,2
4 4 5 4 4
Toon Duits

Ontspannende vakantie

We hebben een zeer mooie vakantie gehad in dit mooie, lichte huis op een rustige locatie. Goed voor uitstapjes naar de nabijgelegen stranden en bezoeken aan de omliggende stadjes met bezienswaardigheden, lokale interessante markten en goede restaurants.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Gabriele B. uit Würzburg

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Goed onderhouden, licht huis met alle comfort.

Dank u wel voor de mooie week in Lenn ar Barrez. We hebben het mooie huis in de saladevelden in goede herinnering. De grote ramen op de begane grond en onder het dak, het mooie interieur, het zonneterras en het comfort van de vloerverwarming waren vooral geweldig. Heel erg bedankt ook voor het vriendelijke welkom en afscheid!

Het huisje ligt ongeveer 5 minuten lopen van het mooie strand met prachtig wit zand, winkels zijn bereikbaar in 5 minuten met de auto. Een aanrader is een wandeling bij eb rond het schiereiland Perharidi en een boottocht naar het Ile de Batz vanuit Roscoff.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Familie F. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een klein juweel

We (een familie met twee kinderen en oma) waren begin augustus 2021 in dit prachtige vakantiehuis dat smaakvol, met veel aandacht voor detail is ingericht en zeer goed is uitgerust. Ook het terras en de veranda nodigen uit om te ontspannen met een kopje koffie of een glas wijn.
Het nabijgelegen strand is erg mooi en met de geboekte kajak kun je de baai geweldig verkennen!
Er is veel te ontdekken in de omgeving... we hebben niet alles kunnen zien, daarom zullen we volgend jaar weer boeken!
Heel hartelijk bedankt aan de verhuurders en de charmante schoonvader die ter plaatse voor de zorg zorgt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Volker C. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5

Herrliche Unterkunft in Meernähe

Wir haben diesen Sommer zwei sehr schöne Wochen verbringen dürfen und können dieses Ferienhaus uneingeschränkt empfehlen.

Das Haus ist sehr geschmack- und liebvoll eingerichtet und ist zudem sehr gut ausgestattet. Um das Haus herum gibt es viele schöne Sitz- und Liegeplätze, die je nach Sonnenstand und Windrichtung zum Verweilen einladen. Das zum Haus zugehörige Boot kann problemlos zum nahegelegenen Strand gezogen werden. Dort kann zu tollen Touren aufgebrochen werden und die zahlreichen kleinen vorgelagerten Inselchen umrundet werden (besonders in den Abendstunden zu empfehlen, um dabei den Sonnenuntergang zu genießen). Wir haben es ebenfalls sehr genossen die vielen schöne n Wanderwege direkt am Meer entlang zu laufen. Dies ist selbst bei hin und wieder auch schon einmal bretonisch wechselhaftem Wetter schön, - aber wenn sich die Sonne zeigt natürlich nochmal eindrucksvoller, wenn sich das Meereswasser in den unterschiedlichsten Farben fast südseehaft einfärbt. Wir waren also sehr begeistert und werden gerne noch einmal wiederkehren wollen.

Nicht zuletzt sei auch noch der sehr freundliche Kontakt zu Familie Treguer / Komar im Vorfeld der Anreise zu erwähnen, genauso wie die charmante und deutschsprachige Betreuung vor Ort durch den Vater / Schwiegervater der Vermieterfamilie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Rosemarie und Helga uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5

Haus mit Seele

Alle 5 Sterne sind auch in der Gesamtbewertung zu vergeben!
Es hat einfach alles gepasst, weshalb wir uns - wir waren 4 Personen - rundum wohlfühlen und sehr gut erholen konnten!
Eine nähere Beschreibung wäre nur eine Wiederholung der Bewertungen, die schon von Mietern, die vor uns da waren, abgegeben wurden!
Auch wir würden das Haus und den Aufenthalt dort sofort wieder wählen!

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Anke uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

tolles Haus in wunderbarer Lage

In diesem Haus kann man wunderbare Ferien verbringen. Das Haus ist sehr geschmackvoll und umsichtig eingerichtet und es ist absolut alles da, was man braucht. Man ist in wenigen Minuten am Strand oder kann Spaziergänge entlang der wunderschönen Küste machen.
Die Kommunikation mit dem Vermieter und die Übergabe durch den Schwiegervater haben auch reibungslos geklappt. Vielen Dank nochmal!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Oliver P. uit Offenbach

5,0
5 5 5 5 5

Wohlfühlhaus

Ein liebevoll eingerichtets Ferienhaus, gemütlich aber doch modern. Viel Platz um auch mal alleine entspannen zu können. Sehr schöne Terasse und soweit windgeschützt um auch bei bretonischen Lüftchen ein Sonnenbad nehmen zu können. Die Küche ist sehr gut ausgestattet, sodass auch mehrgängige Menüs für die Selbstverpflegung kein Problem sind. Der Weg zum Strand ist kleiner Spaziergang über einen Feldweg. Sehr nette Übergabe und Abnahme des Hauses durch den freundlichen Schwiegervater. Bäcker und kleiner Supermarkt auch zu Fuss zu erreichen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Markus S. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Super gepflegtes Domizil

Seit 20 Jahren verbringen wir unsere Sommer/Herbst Ferien in der Finistère. Wenn Sie ein absolut ruhiges und etwas "verstecktes" Haus suchen, ist das Lenn Ar Barrez die richtige Wahl ! Sie leben mitten in den Gemüsefeldern, es hat viele Vögel, Schmetterlinge und vom lauschigen Garten-Sitzplatz lässt sich mit einem Glas Champagner der eindrucksvolle Sonnenuntergang bestens zelebrieren.

Wir haben bereits wieder gebucht . . .

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Nicola uit 6006 Luzern

5,0
5 5 5 5

Sommerferien in der Bretagne

Wunderschönes, gepflegtes, entzückend eingerichtetes Haus in einer traumhaft schönen, idyllischen Gegend. Die Strandnähe ist optimal und lädt ein, auf dem Wanderweg GR 34 die Küste und die Strände zu entdecken.
Die Anmietung des Ferienhauses war unkompliziert und zuverlässig mit klaren Angaben zum Objekt und Umgebung sowie den Mietkonditionen. Die Übergabe des Hauses am An- und Abreisetag war optimal !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Thorsten W. uit 45879 Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Tiefe Entspannung in sehr schönem Haus

Wie waren das zweite Mal im Haus und haben uns gleich wieder heimisch gefühlt. Für das nächste Jahr haben wir bereits gebucht.
Tolle Strandspaziergänge fördern Wohlbefinden, Geist und Seele.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Thomas M. uit 67434 Neustadt

5,0
5 5 5 5

Gerne wieder

Sehr schönes Haus, geschmackvoll eingerichtet, sehr hell und mit sehr,sehr guter Ausstattung. Die Lage sehr nah zum Wasser (sofern Flut ist). Der Empfang wie die Verabschiedung problemlos und zuvorkommend. Kurzum, die Beschreibung trifft zu 100% zu. Wir buchen wieder.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Oktober 2018

Uwe G. uit 85570 Markt Schwaben

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg prachtig! Absoluut een aanrader.

Wij kunnen dit juweeltje van een vakantiehuis in Bretagne alleen maar aanbevelen. Zeer liefdevol ingericht met veel gevoel voor detail. Je merkt dat je welkom bent zodra je aankomt. Aan alles is gedacht. Het is rustig gelegen en de zee met zijn enorme strand ligt op minder dan 300 meter afstand. De optionele sauna was uitstekend. Over het algemeen is het vakantiehuis zeer schoon en goed onderhouden. De afhandeling van het hele verhuurproces en ook de persoonlijke introductie door de schoonvader op de dag van aankomst maakten het zeer comfortabel en gemakkelijk
De kamerindeling is royaal, wij gebruikten het vakantiehuis met 6 volwassenen en een kind.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Karl uit 45479

4,7
5 5 5 3.5
Toon Duits

Prachtig huis

Lenn Ar Barrez is een smaakvol ingericht huis, stijlvol gerenoveerd met alle voorzieningen, in een uitgesproken rustige landelijke omgeving; veel hout, veel glas en dus heel licht. Goed onderhouden en schoon; ook zeer behaaglijk in voor- en naseizoen met vloerverwarming. Zeer mooi terras met geweldige zonsondergangen!
Het huis kan zonder meer worden aanbevolen, maar door de ligging ben je voor zaken van dagelijks gebruik en gastronomie buiten het seizoen aangewezen op de auto; strandwandelingen zijn zeker aan te bevelen en wandelingen naar Roscoff zijn goed mogelijk, nog beter met de fiets.
Wij hebben hier een zeer rustige en ontspannende week doorgebracht en hopen dat het ons lukt om terug te komen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Udo S. uit 45239 Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super huis zeer smaakvol gemoderniseerd, feel-good sfeer en momenteel functioneel

De keuze van dit huis was een schot in de roos! Samen met onze vrienden konden we daar gemakkelijk een evenwicht vinden tussen de vele vakantiebehoeften. Niet alleen het indrukwekkende landschap en de natuur van de Bretonse kust hebben hiertoe bijgedragen. Er waren ook veel mogelijkheden om te ontspannen in het huis en op het terrein, die van buitenaf niet zichtbaar waren. Positief waren de zeer goede matrassen voor een rustige slaap. Een huis dat alle generaties moet aanspreken. Uitzonderlijk sympathieke inleiding en aanvaarding van het huis door de heer Tréguer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Steffi W. uit 45879

5,0
5 5 5 5

Kenn Arbeiten Barrez

Sehr schön eingerichtetes Haus,sehr gute Küchenausstattung,sauber,sehr freundliche Vermieter.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Miriam P. uit 6845 Hohenems

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

geweldig huis dicht bij de zee

We hebben een heerlijke tijd gehad in Lenn Ar Barrez, de verhuurder heeft met de renovatie een paradijsje gecreëerd. Het huis is prachtig gerenoveerd, het heeft ons aan niets ontbroken en we voelden ons allemaal onmiddellijk thuis.

De rustige ligging en de nabijheid van het prachtige strand van Santec was precies goed voor ons gezin voor een ontspannen week in Bretagne.

Het contact met de verhuurder was erg prettig en behulpzaam, we komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2018

Martin uit 94362 Neukirchen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

prachtig vakantiehuis

Wij zijn samen met onze 2 jarige dochter 2 weken op vakantie geweest in het vakantiehuis Lenn Ar Barrez. Het contact met de verhuurder was vanaf het begin zeer positief en we werden goed voorzien van alle nodige informatie over het vakantiehuis en hoe er te komen. De schoonvader verwelkomde ons en liet ons alles zien met een goede kennis van het Duits. Het vakantiehuis was zeer schoon en ordelijk. Het heeft alles wat we wilden voor een ontspannende vakantie - rustige locatie, ruime kamers, zeer goed uitgeruste keuken, moderne sfeer en met sauna en kajak ook iets bijzonders. Met een huurauto (aanbevolen) is de geweldige omgeving gemakkelijk te verkennen. Het strand is prachtig en wordt nauwelijks bezocht.
We zijn blij met het vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Annette A. uit München

4,8
5 5 5 4

Ein sehr schön renoviertes und eingerichtetes Haus

Wir waren sechs Erwachsene und haben uns sehr wohl gefühlt, alles hat voll unseren Erwartungen entsprochen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2017

Dirk F. uit 40668 Meerbusch

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Perfect!

Een echt geweldig vakantiehuis. Zeer mooi ingericht zonder veel "franje", niets ontbreekt en vooral in de keuken is alles in voldoende mate aanwezig. Het huis en de inrichting zijn in onberispelijke staat. De locatie is ok, je kunt een strand bereiken in minder dan 10 minuten te voet, maar ook de omgeving nodigt uit tot lange wandelingen enz. In Roscoff is er een goede keuze aan restaurants. In het naburige dorp Saint Paul de Leon is er een grote en goede super U, waar u alle superbenodigdheden kunt krijgen.
Wij waren er in december en met het koude weer is de sauna natuurlijk weer een hoogtepunt. We komen zeker terug! Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2017

Elisabeth uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Jederzeit wieder

Lenn Ar Barrez ist ein sehr geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit einer sehr guten Ausstattung. Das Meer ist zu Fuß in wenigen Minuten zu erreichen. Die schöne Hafenstadt Roscoff mit vielen Restaurants ist ca. 4 km entfernt. Da wird im Herbst dort waren, haben wir die Nutzung der Sauna sehr genossen.

September 2017

Clauia uit Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5

Alles super!

Wir waren zu dritt und waren rundum zufrieden mit unserem "Zuhause". Vielen Dank!

Augustus 2017

Renate O. uit 72623 Nürtingen

5,0
5 5 5 5

Ankommen und Wohlfühlen - in einem sehr schön restaurierten und modern eingerichteten Ferienhaus

Geschmackvoll restauriertes und modern und wohnlich eingerichtetes, sehr gepflegtes Ferienhaus mit schöner Holzterasse. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und bietet jeglichen Komfort. Das Haus liegt am Rande von Santec in absolut ruhiger Lage. Der -auch bei Ebbe sehr schöne- feinkörnige, weitläufige Sandstrand ist zu Fuß in 5 Minuten zu erreichen. Mit dem Kajak kann man bei Flut die vielen kleinen Inseln umpaddeln.
Die Location ist ein sehr guter Ausgangspunkt, um insbesondere den Norden und Westen der Bretagne zu erkunden.
Der Empfang, die Einweisung und die Verabschiedung durch die deutschsprachige Kontaktperson war vorbildlich und sehr herzlich und zuvorkommend.
Wir können dieses Ferienhaus uneingeschränkt für einen schönen Urlaub in der Bretagne empfehlen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Heike S. uit Kippenheim

5,0
5 5 5 5

Winderschönes, modernes und gepflegtes Ferienhaus

Das Ferienhaus hat unsere Erwartungen übertroffen. Es ist sehr geschmackvoll eingerichtet und man fühlt sich sofort wohl. Alles war vorhanden und wir haben absolut nichts vermisst.
Auch die Betreuung vor Ort durch den Vermieter war vorbildlich.

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben das Ferienhaus bereits weiterempfohlen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Monika W. uit 57074 Siegen

4,8
5 5 5 4

Perfekt ausgestattetes Ferienhaus

Wir haben uns als Familie sehr wohl gefühlt im Lenn Ar Barrez. Insbesondere die Ausstattung der Küche hat uns sehr positiv überrascht. Das großzügige Haus ist geschmackvoll eingerichtet mit großem Hof und toller Terasse. Lediglich das Dachgeschoß ist für große Personen etwas niedrig. Begrüßung und Verabschiedung waren gut organisiert und es war immer jemand erreichbar bei Fragen oder Problemen. Der Strand ist gut zu Fuß erreichbar und leer. Man braucht allerdings ein Auto für Einkäufe.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Arne H. uit 22589 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Besonders schönes, individuelles Haus in der Bretagne

Sehr schön gelegenes, individuell hochwertig ausgestattetes Ferienhaus in der schönen Bretagne.
Sehr gepflegt, absolut sauber. Stand-nah.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2017

Friedrich uit CH - Stein

5,0
5 5 5 5

Kleine Oase in der Bretagne

Unsere Erwartungen wurden übertroffen.
Schönes, geschmackvoll eingerichtetes Haus an ruhiger Lage. Alles sehr sauber, Küche mit allem was man so braucht inkl. Kaffeemaschine.
Schöne Terasse zum verweilen, Strand in ca. 5 Minuten erreichbar.. Bäckerei und kleiner Supermarkt in Santec, viele weitere Geschäfte
und Restaurants in Roscoff. Idealer Ausgangspunkt für die Erkundung der westlichen Bretagne ( Brest etc )
Herzliche Einweisung und Betreung durch Kontaktperson
Dieses Haus können wir guten Gewissens weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Januari 2017

Sybille uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Geschmackvoll zum Wohlfühlen

Wir hatten sehr schöne Tage im Winter - durch den Kaminofen wurde es zusätzlich kuschelig warm. Dieses Haus ist nur zu empfehlen! Ein kurzer Spaziergang führt direkt ans Meer.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Augustus 2016

Inge H. uit 88427 Bad Schussenried

4,8
5 5 5 4

Sehr schönes und modern eingerichtetes Ferienhaus

Haus/Ausstattung: Sehr schönes und modern eingerichtetes Ferienhaus, tolle Küche mit voller Ausstattung, W-Lan im ganzen Haus, Fernsehen (auch deutsch), Festnetztelefon (Gratisnutzung in viele Länder), schöne Holzterasse und netter Garten, sehr schöne Bäder, alles sehr neu und sauber, Buchung der Bettlaken/-bezüge und Handtücher empfehlenswert

Lage: Santec und Roscoff sind beide gut zu Fuß zu erreichen, das Haus liegt aber eher außerhalb mit vielen Feldern rundherum, ca. 5min Fußweg zum nächsten Strand

Service: schnelle Abwicklung der Buchung und Beantwortung von Fragen, netter Vermittler vor Ort mit guten Deutschkenntnissen

Insgesamt ein absolut zu empfehlendes Haus mit sehr gutem Preis-Leistungs-Verhältnis.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2016

Mike H. uit übersee

5,0
5 5 5 5

wunderschönes Haus in einer traumhaften Umgebung

- die Unterkunft ist ein wunderschön restauriertes bretonisches Haus in ruhiger Lage
- ideal für ein Erkundungstrip in die Bretagne
- in Santec sind Strand , Bar und Restaurant bequem zu erreichen.
vielen Dank

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. C. Komar

Dhr. C. Komar

meer informatie

Objectnummer: 85856

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/85856.htm


«Lenn Ar Barrez - SEAVIEW» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 34 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven