Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Monte Rosa in Täsch / Zermatt

Zwitserland, Wallis, Täsch bij Zermatt

Max.  3   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
45m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Onze vakantiewoning maakt deel uit van het vakantiecomplex 'Monte Rosa' in Täsch bij Zermatt. Het is rustig gelegen, te midden van groene weiden, met een fantastisch uitzicht op de bergen. Het appartement in huis A, op de 4e verdieping, is gemakkelijk bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse parkeergarage. Niet-roken appartement. Huisdieren zijn niet welkom.

De vakantiewoning is functioneel en gezellig ingericht. Het bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer met eethoek en geïntegreerde, goed uitgeruste inbouwkeuken. De bedden in de slaapkamer hebben hoogwaardige matrassen en twee kledingkasten bieden veel ruimte.

De gezellige zithoek in de woonkamer kan eenvoudig en snel worden omgebouwd tot een slaapmogelijkheid met comfortmatras voor een 3e persoon. We ontvangen het tv-programma via het nieuwe satellietsysteem. Flatscreen TV, stereo met CD/MP3/i pod dock/USB, boeken, bordspellen en informatiemateriaal zijn aanwezig.

De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchegordijn, grote spiegelkast en extra opbergruimte.

Wi-Fi in de flat en de lobby van het resort.

Groot balkon op het zuiden met uitzicht op de Breithorn 4165m en de Klein Matterhorn 3883m, die zelfs in de zomer bedekt is met sneeuw.

Na het skiën of wandelen kunt u genieten van het overdekte zwembad of de sauna in het complex.

In de buurt is ook een zwemmeer met barbecue en speeltuinen en een veel geprezen golfbaan.

Geschikt voor skivakanties in de winter en wandelvakanties in de zomer. In de zomer skiën op de Theodul-gletsjer in Zermatt.

Extra service in de winter: de trein van en naar Zermatt stopt meerdere keren per dag in de buurt van het complex voor de gasten.

De kalender wordt altijd bijgewerkt. De datum die verschijnt onder "Laatst bijgewerkt" verwijst alleen naar wijzigingen in de advertentie - foto's, tekst, prijzen. Als de kalender geen positief resultaat geeft voor de door u gevraagde datum, vraag het dan per e-mail - het kan aan mijn technische vaardigheden liggen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.8 km

0.8 km

Skilift 6 km

6 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.55 km

0.55 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 240 km Genf, Zürich

240 km

Station 0.65 km Täsch

0.65 km

Snelweg-afrit 40 km Sierre

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het typische Walliser dorp Täsch ligt in het zonnige kanton Wallis, in het Mattertal, op 1449 m boven de zeespiegel, ongeveer 6 km ten noorden van de toeristische metropool Zermatt. U bereikt ons appartement in het vakantiecomplex 'Monte Rosa' kort nadat u het dorp Täsch bent binnengereden.

De Täschbach en de Matter Vispa stromen door het dorp. Täsch heeft prachtige wandelpaden met uitzicht op de 26 vierduizend meter hoge toppen rondom - dit bergpanorama is een unieke ervaring. De prachtig aangelegde Europaweg loopt van Grächen naar Zermatt via de Täschalm. Hij voert langs verschillende berghutten, zodat u hem in etappes kunt lopen (stijgingsmogelijkheden naar verschillende vierduizenders).

Een prachtig bergpanorama kan ook worden ervaren met de Gornergratbahn of de vele bergtreinen vanuit het nabijgelegen Zermatt. Zermatt met zijn Alpencentrum, Alpenmuseum, rondvluchten met Air Zermatt, gletsjergrot op de Klein Matterhorn en nog veel meer heeft een onbeschrijfelijke charme.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Deze prijzen zijn definitieve prijzen en geldig in Euro
Trouwe gasten kunnen nog steeds gratis annuleren
U vindt de regeling vanaf december 2022 in Annuleringsvoorwaarden.

De prijs is inclusief:

Parkeerplaats voor 1 auto in de ondergrondse garage, elektriciteit, water, verwarming, beddengoed, handdoeken met badlakens (eerste levering), WLAN, overdekt zwembad, fitnessruimte, sauna en eindschoonmaak

Alleen de toeristenbelasting van de gemeente wordt toegevoegd - deze wordt bij de receptie betaald in CHF - per dag en per persoon:
Volwassenen (vanaf 16 jaar) = CHF 4.00, kinderen (9 - 16 jaar) = CHF 2.00.

Een borg van 100.00 CHF of 100.00 Euro moet worden betaald bij de receptie (terugbetaalbare borg).

Aanbetaling - 25% op de 7e werkdag na het afsluiten van het contract.
Laatste betaling - tot 28 dagen voor vertrek.

Aankomst: Zat, 16:00 - 20:00, Vertrek: Zat, 08:00 - 10:00

In overleg zijn ook andere aankomst- en vertrekdagen mogelijk. We kijken uit naar uw telefoontje.

Kijk ook eens op onze homepage -- want hier vindt u nog veel meer.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Täsch is een typisch Wallis-dorp waar een stukje natuur een belevenis wordt. Als voorstad van het wereldkuuroord Zermatt biedt Täsch u alle mogelijkheden om uw vakantiedagen afwisselend en interessant te maken. De keuze tussen activiteit en rust is aan u. In de winter: 15 km langlaufloipe tussen Täsch en Randa en 2,5 km rodelbaan. In de zomer: prachtige wandelpaden met uitzicht op de 26 vierduizenders rondom.

Vanuit Täsch brengt de Matterhorn Gotthard Bahn u in 10 minuten naar Zermatt, het autovrije wereldkuuroord aan de voet van de Matterhorn. Zermatt, het skiparadijs bij uitstek, heeft 3 gevarieerde skigebieden. 230 gemarkeerde kilometers aan afdalingen, van de makkelijkste tot de moeilijkste, alles is aanwezig. Zomerskiën kan ook op de Theodul-gletsjer. In de zomer leidt een moeiteloze wandelroute van Täsch naar Zermatt.


Golf: 9-holes golfbaan Randa-Täsch in de onmiddellijke nabijheid van de wereldberoemde toeristische metropool Zermatt. De golfbaan van de Golf Club Matterhorn ligt bij het vakantieoord 'Monte Rosa', in het dal op 1400 m. boven de zeespiegel tussen de twee dorpen Randa en Täsch. De golfbaan is aangelegd in twee verschillende terreinkamers aan weerszijden van de Vispa rivier. Het parcours is praktisch vlak en dus gemakkelijk begaanbaar. De Golf Club Matterhorn biedt 'Monte Rosa' gasten een korting van 10% als de greenfee bij de receptie wordt betaald. Contact en informatie:

Skiën: de 15 km geprepareerde loipe tussen Täsch en Randa loopt langs Aparthotel Monte-Rosa, rodelen in het dorp, alpineskiën in Zermatt, skigebieden 1800-3800m boven zeeniveau. Zomerskiën op de Theodul-gletsjer. 100% sneeuwgarantie voor alpineskiën.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Franz und Gisela K. uit Rosenfeld, Zollernalbkreis

4,6
4.5 5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Prachtige vakantiewoning bij Zermatt

We verbleven voor de derde keer in deze prachtige vakantiewoning. Het was weer een heerlijke vakantie in Zwitserland. De flat is in uitstekende staat, alles wat je nodig hebt voor een korte vakantie is aanwezig. Inchecken en uitchecken ging zonder problemen. De toeristenbelasting van CHF 3 per persoon per dag is prima, het betalen hiervan aan mevrouw Lovric was geen probleem. We hebben de flat al aanbevolen aan vrienden, zowel voor een zomer- als wintervakantie. De omgeving is prachtig en winkelen in Täsch is genoeg, een uitstapje naar Visp of Brig is gewoon een extra winkelplezier. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Skivakantie

Antwoord van Mevr. R. Schmidt:

Liebe Familie Klein,

wir haben uns sehr gefreut, daß Sie als Gäste in unsere Ferienwohnung zurückgekehrt sind und daß Sie einen wunderbaren Urlaub hatten. Schönen Dank für Ihre gute Bewertung und auch Weiterempfehlung.

Freundliche Grüße
Familie Schmidt

Augustus 2021

Dieter B. uit Deißlingen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Onze eerste vakantie in Zwitserland

We huurden de flat van de familie Schmidt voor een week. De flat met balkon is geïntegreerd in het appartementencomplex zodat u een chocolade uitzicht heeft op de bergen. (Verlichte bergtoppen in de avond) Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum van het dorp waar de winkels en het treinstation zijn. Aangezien Täsch door bergen is omgeven, gaat de zon vrij snel achter de bergen onder, zelfs in de zomer. De bij de flat behorende ondergrondse parkeergarage is ideaal gelegen, zodat het slechts een korte wandeling is van de parkeergarage naar de lift en vandaar naar de flat op de 4e verdieping.
Marina en Josip, die het complex al tientallen jaren verzorgen, heten u zeer vriendelijk welkom en laten u kennismaken met de faciliteiten. Ze houden alles brandschoon en in goede staat. Garage, gangen en alles is voorbeeldig schoon.
De slaapkamer is uitgerust met een grote vierdelige kledingkast en heeft voldoende ruimte om de meegebrachte kleding e.d. op te bergen. De woonkamer met open keuken heeft veel zitplaatsen en opbergruimte. De keuken is zeer goed uitgerust zodat u zelf kunt koken. Een stekker meenemen is misschien een goed idee.
De badkamer met ligbad is groot genoeg, de opbergmogelijkheden zijn voldoende, maar de verlichting zou beter kunnen, want er is geen raam. Het balkon is een geweldige plek om de dag af te sluiten.
De flat wordt in goede staat gehouden omdat de eigenaren hier ook hun vakantie doorbrengen. Alles is comfortabel ingericht, en belangrijk, aangezien de eigenaren in Duitsland wonen, kunt u bij het overmaken van geld gemakkelijk de overboekingskosten voor Zwitserland besparen.
Het zwembad is waarschijnlijk op leeftijd, maar het grote bad en de watertemperatuur van 28° compenseren dit. Zoals u kon lezen, is dit een eerlijk verslag en kan ik u deze flat alleen maar aanbevelen
Gerdi & Dieter B uit Deißlingen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Antwoord van Mevr. R. Schmidt:

Lieber Herr Dieter B.,

wir bedanken uns bei Ihnen für die sehr gute Bewertung und, daß Sie so begeisterungsvoll über Ihren Aufenthalt in unserer Ferienwohnung berichtet haben.

Mit den besten Wünschen für 2022 grüßen Sie freundlich
Familie Schmidt

Juni 2020

Hans-Jürgen Q. uit Weimar/lahn

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Alles super

Mooi appartement met goede faciliteiten en groot balkon met een geweldig uitzicht. In het eigen zwembad of sauna kun je super ontspannen na een avontuurlijke wandel- of fietstocht. We parkeerden de auto in de garage en hadden deze de hele week niet meer nodig, omdat je vanuit het huis kunt wandelen, fietsen, winkelen en uit eten kunt gaan. Al vooraf hadden we een geweldige correspondentie met de verhuurder over wandelroutes, evenementen etc. of andere vragen. We hebben een heerlijke week gehad die we zeker zullen herhalen!!! Anne en H-Jürgen Quentin

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto, Skivakantie

Antwoord van Mevr. R. Schmidt:

Liebe Gäste,

wir freuen uns über Ihre sehr gute Bewertung für unsere Ferienwohnung und den Angeboten des Hauses mit ausführlicher Beschreibung. Dafür und, daß Sie bis kurz vor der Anreise mit enormer Geduld abgewartet haben, ob Sie überhaupt ins Wallis reisen dürfen, bedanken wir uns ganz herzlich.

In der Hoffnung auf ein Wiederkommen grüßt Sie freundlich
Familie Schmidt

Juni 2020

Stuchlik Conrad uit Falck Frankreis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer goed

goed tot zeer goed

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Antwoord van Mevr. R. Schmidt:

Liebe Gäste,

schönen Dank für Ihre sehr gute Bewertung. Es freut uns, daß Sie einen schönen Urlaub hatten und sich in unserer Wohnung wohl gefühlt haben, wie aus einem Gespräch zu hören war. Danke auch für Ihre Flexibilität, Ihren Urlaub vom März auf die erste Möglichkeit nach dem Corona-Lockdown zu verschieben.

Hoffentlich dürfen wir Sie wieder mal bei uns begrüßen. Freundlich grüßt Sie Familie Schmidt

Februari 2017

Ralf S. uit 71034 Böblingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantiewoning!

We waren een week aan het skiën in Zermatt en verbleven in dit schattige appartement. Het inchecken verliep probleemloos en snel, ondanks onze late aankomst. Josef, de beheerder, was altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt trouwens skipassen direct bij hem kopen. Ook de taxivouchers naar Zermatt zijn goedkoper dan de trein en vertrekken direct voor het huis. Het appartement zelf is in topconditie - alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het bevindt zich op de 4e verdieping. Vanaf het grote balkon heb je een prachtig uitzicht op de Matterhorn. De bedden waren zeer comfortabel. Het appartement heeft ook een ondergrondse parkeergarage. Winkels (Coop, kiosk..) zijn binnen een straal van 1,5 kilometer te vinden. Na het skiën kun je ook naar de sauna of het zwembad gaan. We voelden ons daar erg op ons gemak. Zermatt is met de taxi in 10 minuten te bereiken - de omgeving is absoluut indrukwekkend en hoog-alpien. Zeer aan te bevelen voor zomervakanties en wintersport. Voor ons was dit verblijf zeer ontspannend en stressvrij, dus we kunnen deze accommodatie zeker aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie


Contactpersoon

Mevr. R. Schmidt

Mevr. R. Schmidt

Waarom kiezen voor een accommodatie in Täsch bij Zermatt? Wij hebben onze vakanties altijd in de bergen doorgebracht met onze kinderen. Dit is de beste plaats voor ons om ons af te sluiten van het dagelijkse leven en te regenereren. De bergen rond Täsch en Zermatt hebben een bijzondere charme omdat er nog veel wandelpaden zijn die ondanks het prachtige uitzicht weinig bezocht worden. Onze kinderen en kleinkinderen genieten ook van de vele skipistes in Zermatt met hun verschillende moeilijkheidsgraden. Wat maakt deze accommodatie uniek? We waren vooral onder de indruk van dit prachtige uitzicht vanuit de flat en het balkon op het zuiden. Het was liefde op het eerste gezicht! Het overdekte zwembad was een paradijs voor onze kinderen, maar ook voor ons is het altijd een fijne afsluiting na de wandelingen.


meer informatie

Objectnummer: 88467

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/88467.htm


«Monte Rosa in Täsch / Zermatt» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven