Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Dromenvanger `Dromen onder riet`

Oostzee, Mecklenburg-Vorpommern, Kühlungsborn

Max.  9   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het 5-sterren vakantiehuis biedt genoeg ruimte voor maximaal acht personen en een extra klein kind op een woonoppervlakte van ca. 120 m². Het huis is ideaal voor gezinnen met kinderen, generatievakanties, vakanties met vrienden maar ook voor koppels die rust zoeken. De hoogwaardige en stijlvolle inrichting maakt van uw vakantie een onvergetelijke ervaring. Het vakantiehuis ligt in het landgoedpark Rerik, dat bestaat uit 7 rietgedekte huizen en het statige landgoedkasteel Rerik.

Ga het huis binnen: U komt het huis binnen via een dubbele vleugeldeur, die u met uw individuele code naar buiten opent. Op de begane grond is er een grote woon/eetkamer met een gezellige leren zithoek, een houtkachel en een grote eettafel voor acht personen, evenals een hoogwaardige en volledig uitgeruste inbouwkeuken. Bovendien is er een grote doucheruimte met sauna. Wanneer u niet onderweg bent, kunt u vanuit de woonkamer genieten van satelliet-tv of een goede dvd-film. Als u van muziek houdt, is er een stereo-installatie met radio/CD en iPod- en USB-aansluiting. Of u kunt ontspannen voor de kachel en luisteren naar het geknetter van de open haard. Zodat u ook tijdens uw vakantie uw culinaire hobby kunt beoefenen, staat er een moderne, volledig uitgeruste en ruime keuken-woonkamer tot uw beschikking. Het biedt u een grote koelkast met ijsvak, inductiekookplaat, afzuigkap, verhoogde oven, vaatwasser, magnetron, enz. Bovendien staat een wasmachine gratis tot uw beschikking. Een kinderstoel is beschikbaar voor uw peuter. De moderne badkamer bestaat uit een sauna, gelijkvloerse douche met glazen cabine, toilet en wastafel. Na uw saunasessie stapt u via een dubbele deur uit in de frisse Oostzeelucht. Er is een haardroger voor je natte haar. Een hordeur beschermt u tegen ongewenste bezoekers.

De bovenverdieping biedt de mogelijkheid om je terug te trekken en te genieten van een goede nachtrust of zelfs een lekker middagdutje. Alle bedden hebben verstelbare lattenbodems en zijn comfortabel hoog. Matrassen met verschillende hardheidsgraden zijn beschikbaar voor elke slaapkamer. Test bij aankomst welke hardheidsgraad bij uw welzijn past. Verduistering is voorzien in elke slaapkamer. U vindt er ook een mooie wellness badkamer om in te ontspannen met een ligbad, gelijkvloerse douche met glazen cabine, toilet, wastafel en haardroger. Zodat u geen ongewenste bezoekers krijgt, heeft elke kamer een vliegengordijn. In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), nachtkastjes en een grote kledingkast. Een kluis is beschikbaar voor uw waardevolle spullen. De tweede slaapkamer is ook uitgerust met een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), nachtkastjes en een kledingkast. Als u graag tv kijkt voordat u gaat slapen, kunt u ook voor deze slaapkamer kiezen. Als u met een klein kind reist, stellen wij u graag een extra reisbedje ter beschikking. In de derde slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm), nachtkastjes en een dressoir en een

De verbouwde zolder is de ideale woonplaats voor uw kinderen. Er is nog een slaapgedeelte waar de kleintjes kunnen slapen in een stapelbed (2 van elk 90x200 cm). Met leeslampen kun je hier echt bladeren voordat je in slaap valt. Verder biedt de loft een speel/knuffelhoek met zitkussens en een nachtkastje.

U kunt twee auto's achter elkaar parkeren direct voor de voordeur. Als u uw eigen of geleende fietsen hebt meegebracht, kunt u deze stallen in een afsluitbare fietsenstalling. De buitenfaciliteiten zijn open. Vanuit de woon/eetkamer heeft u toegang tot het grote terras. De grote tuintafel met plaats voor acht personen nodigt uit tot een gezellige barbecue-avond (een elektrische barbecue is beschikbaar in het fietsenhok). Houtskool, open vuur en vuurwerk zijn niet toegestaan vanwege het brandgevaar van de rieten daken. Verder is dit een niet-roken huis.

Gratis WLAN. Voor mensen met een allergie zijn de kelder en de bovenverdieping volledig betegeld, de zolder is bedekt met vinyl. Een kindertafel met twee krukjes is beschikbaar voor kleine kinderen. Ook kinderservies en -bestek behoren tot de inventaris. Honden zijn welkom - maar woningtextiel, bank en alle bedden zijn taboe.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 60 km Rostock

60 km

Station 14 km Neubukow

14 km

Snelweg-afrit 35 km Wismar

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De ligging tussen de oude Hanzesteden Wismar en Rostock, maar ook het nabijgelegen Kühlungsborn, bieden tal van mogelijkheden voor interessante excursies

De nabijgelegen Oostzee-fietsroute is een ideaal uitgangspunt voor fietstochten door het prachtige landschap van de regio Kühlungsborn

Als u op zoek bent naar rust, ontspanning en tegelijkertijd een verscheidenheid aan activiteiten tijdens uw vakantie, dan bent u in Rerik aan het juiste adres. Als u dan op zoek bent naar een huis met een bijzondere sfeer, dan bent u in ons vakantiehuis "Traumfänger" op de plaats van uw dromen aangekomen. Na ongeveer 600 m bereikt u het natuurstrand (afslag Teufelsschlucht), dat uitnodigt tot zonnebaden, romantische wandelingen of uitgebreide wandelingen. Het kustbos boven de klif biedt in de zomer schaduw en 's avonds kunt u op de vele bankjes genieten van de zonsondergang over de Oostzee.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In Rerik is toeristenbelasting verplicht: : 2,00 € per dag/volwassene resp
0,75 € per dag/volwassene, kinderen tot 18 jaar gratis.

Max. 2 honden toegestaan. Huurprijs per hond € 15,00/dag

Prijs in het laagseizoen voor 4 personen, toeslag per extra persoon € 20,00 / dag
Prijs in het middenseizoen voor 4 personen, toeslag per extra persoon 20,00 € / dag

Waspakket kan extra geboekt worden

Elektriciteit, water, verwarming inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Onze dromenvanger werd voltooid in 2012.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2020

Inge K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Coronabedingte Absage

Leider durften wir unseren Familienurlaub aus Berlin kommend nicht antreten.
Eine Bewertung möchte ich abgeben, weil Herr Merten sehr feinfühlig und zugewandt persönlich die Coronabedingte Absage getätigt hat und sein Bedauern ausgedrückt hat.
Obgleich sicherlich wirtschaftliche Einbußen für die Familie Metten durch die Pandemie entstehen, ist erkennbar, daß dem Vermieter daran liegt dem potentiellen Urlauber einen unbeschwerten schönen Urlaub zu ermöglichen. Leider konnten wir nicht in den Genuß kommen.
Eine Gutbuchung der Mietkosten erfolgte übrigens umgehend ohne diese anzufordern.

Antwoord van Dhr. H. Metten:

Es hat uns als Gastgeber auch sehr geschmerzt, dass Sie coronabedingt nicht nach Mecklenburg-Vorpommern kommen durften und Sie somit Ihre wohlverdiente Entspannung an der Ostsee nicht genießen konnten.
Umso mehr freut es mich, dass Sie trotz allem, mit meiner Betreuung zufrieden waren, und Sie sich damit wohl gefühlt haben. Ich bin mir sicher, Sie zu einem anderen Zeitpunkt in einem meiner Ferienhäuser begrüßen zu dürfen, und Sie dann das maritime Rerik mit seiner wildromantischen Steilküste genießen können und unter Reet träumen werden.


Contactpersoon

Dhr. H. Metten

Dhr. H. Metten

Beste vakantiegasten, als particuliere verhuurders hebben wij onze vakantiewoningen met veel aandacht voor detail ingericht. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen kleurenconcept. Wij zijn zelf hondenbezitters en daarom zijn viervoetige familieleden bij ons welkom, maar alstublieft: alle textiel, leren hoekjes en bedden zijn taboe. Droom weg bij uw vakantie in een van onze vakantiehuizen onder riet. Veel groeten Uw gastheren


Andere accommodaties van Dhr. H. Metten

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Metten

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 89042

Laatst bijgewerkt: 14.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89042.htm

Dhr. Hans-Gerd Metten

Adlerstraße 35b

42781 Haan

0049(0) 004915161615310


«Dromenvanger `Dromen onder riet`» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven