Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Droom idylle `dromen onder riet`

Oostzee, Mecklenburg-Vorpommern, Kühlungsborn

Max.  10   gasten
170m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
170m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

39 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

39 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Fantastisch mooi en exclusief vakantiehuis onder riet met tuin, houtkachel en sauna aan de Oostzeekust

Dit vakantiehuis biedt voldoende ruimte voor maximaal tien personen en een extra klein kind op een woonoppervlakte van ca. 150 m². Het huis is ideaal voor gezinnen met kinderen, generatievakanties, vakanties met vrienden, maar ook voor koppels die rust zoeken. De hoogwaardige en stijlvolle inrichting maakt van uw vakantie een onvergetelijke ervaring. Het vakantiehuis (oplevering 11/2015) ligt in het Ostseeferienpark Rerik, dat bestaat uit nieuwe vakantiehuizengebouwen.

U opent de toegangsdeur met uw individuele toegangscode naar buiten. Op de begane grond is er een grote woon/eetkamer met een gezellige leren zithoek, een houtkachel en een grote eettafel voor tien personen, evenals een hoogwaardige en volledig uitgeruste inbouwkeuken. Bovendien is er een grote doucheruimte met sauna. Wanneer u niet onderweg bent, kunt u vanuit de woonkamer genieten van een goede film op DVD. Als u van muziek houdt, is er een stereo-installatie met radio/CD en iPod- en USB-aansluiting. Of u kunt ontspannen voor de kachel en luisteren naar het geknetter van de open haard. Zodat u ook tijdens uw vakantie uw culinaire hobby kunt beoefenen, staat er een moderne, volledig uitgeruste en ruime keuken-woonkamer tot uw beschikking. Het biedt u een grote koelkast met ijsvak, inductiekookplaat, afzuigkap, verhoogde oven, vaatwasser, magnetron, enz. Bovendien staat een wasmachine gratis tot uw beschikking. Een kinderstoel is beschikbaar voor uw peuter. De moderne badkamer bestaat uit een sauna, gelijkvloerse douche, toilet en wastafel. Na uw saunasessie stapt u via een dubbele deur uit in de frisse Oostzeelucht. Er is een haardroger voor je natte haar. Een hordeur beschermt u tegen ongewenste bezoekers.

De bovenverdieping biedt de mogelijkheid om je terug te trekken en te genieten van een goede nachtrust of zelfs een lekker middagdutje. Alle bedden hebben verstelbare lattenbodems en zijn comfortabel hoog. Uw nachtrust is belangrijk voor ons, daarom hebben wij gekozen voor hoogwaardige matrassen. Verduistering is voorzien in elke slaapkamer. U vindt er ook een mooie wellness badkamer om in te ontspannen met een ligbad, gelijkvloerse douche, toilet, wastafel en haardroger. Zodat u geen ongewenste bezoekers krijgt, heeft elke kamer een vliegengordijn. Op dit niveau vindt u drie slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), nachtkastjes, een kledingkast en een kluis voor uw waardevolle spullen in een van de slaapkamers. Als u met een klein kind reist, stellen wij u graag gratis een extra reisbedje ter beschikking

De verbouwde zolder is de ideale woonplaats voor uw kinderen. Er zijn twee slaapgedeeltes. De stapelbedkamer met twee bedden (90x200 cm), bureau en kledingkast alsmede de chillout lounge uitgerust met een hoogwaardige schapenbank (bestaande uit twee matrassen 90x200 cm) in comforthoogte, nachtkastjes, kledingkast, dressoir en een nachtkastje

U kunt met vier auto's direct naast het huis in Spitze parkeren. Als u uw eigen of geleende fietsen hebt meegebracht, kunt u deze stallen in een afsluitbare fietsenstalling. De buitenfaciliteiten zijn omheind met een gaashek of een natuurstenen muur. Vanuit de woon/eetkamer heeft u toegang tot het grote terras. De grote tuintafel met plaats voor tien personen nodigt uit tot een gezellige barbecue-avond (een elektrische barbecue is beschikbaar in het fietsenhok). Houtskool, open vuur en vuurwerk zijn niet toegestaan vanwege het brandgevaar van de rieten daken. Verder is dit een niet-roken huis.

Voor mensen met een allergie zijn de begane grond en de bovenverdieping volledig betegeld, de zolder is bedekt met vinyl. Een kindertafel met twee krukjes is beschikbaar voor kleine kinderen. Ook kinderservies en -bestek behoren tot de inventaris. Honden zijn welkom, maar woningtextiel, bank en alle bedden zijn taboe.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 60 km Rostock

60 km

Station 14 km Neubokow

14 km

Snelweg-afrit 35 km Wismar

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De ligging tussen de oude Hanzesteden Wismar en Rostock, maar ook het nabijgelegen Kühlungsborn, bieden tal van mogelijkheden voor interessante excursies

De nabijgelegen Oostzee-fietsroute is een ideaal uitgangspunt voor fietstochten door het prachtige landschap van de regio Kühlungsborn

Als u op zoek bent naar rust, ontspanning en tegelijkertijd een verscheidenheid aan activiteiten tijdens uw vakantie, dan bent u in Rerik aan het juiste adres. Als u nog op zoek bent naar een huis met een bijzondere sfeer, dan bent u in ons vakantiehuis "Traumfänger" op de plaats van uw dromen aangekomen. Na ca. m bereikt u het natuurstrand (afslag Teufelsschlucht), dat uitnodigt tot zonnebaden, romantische wandelingen of uitgebreide wandelingen. Het kustbos boven de klif biedt 's zomers schaduw en 's avonds kunt u op de vele bankjes genieten van de zonsondergang over zee.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In Rerik is toeristenbelasting verplicht: : 2,00 € per dag/volwassene resp
0,75 € per dag/volwassene, kinderen tot 18 jaar gratis.

Max. 2 honden toegestaan. Huurprijs per hond € 15,00/dag

Prijs in het laagseizoen voor 4 personen, toeslag per extra persoon € 20,00 / dag
Prijs in het middenseizoen voor 4 personen, toeslag per extra persoon 20,00 € / dag

Waspakket kan extra geboekt worden

Elektriciteit, water, verwarming inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het vakantiehuis werd voltooid in 2015.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,6 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
3.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Benjamin S. uit Haste

4,6
5 5 3 5 5
Toon Duits

Top accommodatie met faux pas

Ik had altijd vriendelijke telefoongesprekken met de heer Metten. Hij was zeer servicegericht. Helaas veranderde dit toen we op de dag van aankomst de volgende schade constateerden en de volgende dag telefonisch meedeelden: de koelkast koelde niet, alleen de vriezer werkte. Het temperatuurregelaarwiel van de sauna was kapot (de elektricien bevestigde later dat het wiel op twee plaatsen gebroken was. Het was nog wel bruikbaar, maar viel er altijd uit bij het afstellen), en de spoelknop in de badkamer op de begane grond werkte soms helemaal niet of hij werkte wel en het water bleef onophoudelijk lopen.
Toen we dit aan de heer Metten meldden, herhaalde hij voortdurend dat dit niet kon kloppen. Hij zei dat we de eersten waren die zoveel schade meldden. Ik antwoordde dat ik alleen een inventarisatie doorgeef en hem alleen op de hoogte houd omdat ik de accommodatie zeer aanbeveel.
Hij antwoordde dat ik bang was om mijn borgsom te verliezen en stortte deze weer terug naar mij. Tot slot bood hij aan dat ik zou kunnen vertrekken tegen restitutie.
We vonden dit gedrag zeer verbijsterend en concludeerden hieruit dat wij de eersten waren die schade aan de verhuurder meldden. Blijkbaar wilde hij niet geïnformeerd worden over het feit dat voorgaande gasten hun schade niet hadden gemeld.
We maakten gebruik van het koude weer om onze voedsel vers te houden. De heer Metten bood zelfs geen tegemoetkoming aan voor het feit dat we 5 dagen geen koelkast konden gebruiken. Vanwege de toenemende communicatieproblemen met de heer Metten wezen we het aanbod van de huismeester om een vervangend apparaat te krijgen af.
Conclusie: De accommodatie is erg mooi, maar u moet geen schade melden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. H. Metten:

Sehr geehrte Familie S aus Haste, ich kann betätigen, das wir im Vorfeld stets freundliche Telefonate hatten. Selbst als am Samstag vor der Anreise mitgeteilt wurde, das noch 2-4 Personen mehr kommen. Ich habe lediglich darauf hingewiesen, dass es nur 10 Betten und ein Kinderbett gibt. Mit wieviel Personen die Familie S angereist ist, können wir nun nicht sagen. Ich habe stets Verständnis gezeigt und war um das Wohlergehen meiner Gäste besorgt.
Dann kam am Anreisetag der Anruf, wie die Sauna funktioniert. Ich habe das erklärt. Am nächsten Tag kam der nächste Anruf mit den Mängelbeschreibungen. Anfangen vom Kühlschrank, über das Drehrad an der Sauna, den Spültaster an Toilette, bis hin zu 3 defekten Leuchtmitteln an 3 Lampen.
Ich habe mit auch bedankt, für die Meldung dieser Mängel, weil es für uns als Vermieter immer ein großes Problem ist, wenn dieses nicht gemacht wird. Denn nicht alles lässt sich vom Putzteam bei einem kurzen Wechsel überprüfen und erst recht nicht beseitigen.
Es mag sein, dass meine Fassungslosigkeit über die Schäden in diesem Umfang für Herr S so geklungen hat, als würde ich ihm nicht glauben, ich wollte damit aber zu keinem Zeitpunkt Herrn S die Schuld an den Beschädigungen geben, sondern ihm zu verstehen geben, wie die Situation für uns ist.
Wir versprachen schnellstmöglich Abhilfe zu schaffen.

Dann kam die Äußerung, dass Herr S es nicht akzeptieren wird, dass ich die Schäden von der Kaution abziehen werde. Ich habe erläutert, dass ich nicht daran interessiert bin, Mängel über die Kaution abzurechnen sondern zufriedene Gäste zu haben.

Zutiefst verletzt hat mich die Aussage, ich würde unprofessionell handeln.

Zu seiner Beruhigung habe ich Herrn S seine geleistete Kaution sofort zurück überwiesen.
Im angeboten in eins unserer anderen Häuser (fußläufig in unmittelbarer Nähe) umzuziehen
und falls ihm dies alles nicht gefällt, gegen Rückerstattung abzureisen.

Wir verblieben so, dass ich den Hausmeister schicke um sich die Mängel anzuschauen und zu reparieren, was sofort machbar wäre.
Am gleichen Tag kam dann auch noch der Elektriker und hat angeboten einen Ersatzkühlschrank aufzustellen. Das wurde abgelehnt.
Am nächsten Tag kam das Sanitärunternehmen und hat den Drucker an der Toiletten repariert. Der Saunaknopf ist bestellt und wird ausgetauscht. Aber die Funktion war nicht eingeschränkt. Das bestätigten auch die Handwerker und die nachfolgenden Gäste

Also wir haben alles unternommen um die Situation entsprechend zu bereinigen, aber da muss der Gast auch mitspielen. Ich habe während des Aufenthaltes immer wieder versucht, Kontakt per Telefon aufzunehmen. Leider hat Herr S die Kommunikation abgebrochen, ich habe über Whatsapp weiter informiert.

Wir sind sehr daran interessiert, Mängel genannt zu bekommen, damit wir diese beseitigen können. Leider ist hier in der Kommunikation wohl einiges schief gelaufen.
Wir sind alle nur Menschen.


Contactpersoon

Dhr. H. Metten

Dhr. H. Metten

Beste vakantiegasten, als particuliere verhuurders hebben wij onze vakantiewoningen met veel aandacht voor detail ingericht. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen kleurenconcept. Wij zijn zelf hondenbezitters en daarom zijn viervoetige familieleden bij ons welkom, maar alstublieft: alle textiel, leren hoekjes en bedden zijn taboe. Droom weg bij uw vakantie in een van onze vakantiehuizen onder riet. Veel groeten Uw gastheren


Andere accommodaties van Dhr. H. Metten

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Metten

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 89044

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89044.htm

Dhr. Hans-Gerd Metten

Adlerstraße 35b

42781 Haan

0049(0) 004915161615310


«Droom idylle `dromen onder riet`» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven