Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

droomvilla naar Berlijn 30 min

Berlijn

Max.  22   gasten
300m²  Woonoppervlakte
9 Slaapkamers
9  Badkamer
Max. 22  gasten
300m²
9 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

137 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

137 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

U verblijft in een onder architectuur gebouwd houten huis van 300 m² dat met maximaal 22 personen kan worden geboekt. In totaal beschikt u over 9 slaapkamers met 9 aangrenzende badkamers. Alle kamers zijn liefdevol ingericht, bieden een flatscreen-tv en een boerenkast. Je zult je thuis voelen. Op de begane grond bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer, steeds met een comfortabel boxspringbed (1.80 x 2.00 m). Een elegante buitentrap leidt naar de eerste verdieping. Daar bevinden zich de overige 6 slaapkamers en badkamers. Vier daarvan zijn tweepersoonskamers met een boxspringbed (1,80 x 2,00 m), terwijl de laatste twee slaapkamers zijn ingericht met een tweepersoons stapelbed (0,90 x 2,00 m) en een boxspringbed (1,80 x 2,00 m). Kinderbedjes en kinderstoelen zijn gratis beschikbaar. Schrijf je gewoon in. De woonkamer is open. De uitnodigende eethoek, de landelijke keuken met kookeiland, de open haard en de gezellige zithoek lopen in elkaar over. Er is veel hout gebruikt in het interieur. Dit geeft een heerlijk behaaglijk ruimteklimaat.
De tafelvoetbal nodigt uit tot spelen. Wij bieden gratis wifi voor alle gasten. Vanaf nu hebben we gratis SKY HD in de woonkamer op de 80 inch TV.

Het huis heeft een prachtige grote tuin met veel ruimte voor plezier en spelletjes. Buiten vindt u het zwembad, dat het hele jaar door verwarmd is. De temperatuur is altijd 24° het hele jaar door. Wij maken u graag een aanbieding voor 28°C warm water tijdens uw verblijf. Het zwembad meet 10 meter x 3,50 meter. In de koude maanden is het zwembad overdekt. Vanaf het grote terras voor het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op de tuin van 2000 m². Acht gratis parkeerplaatsen bevinden zich op het terrein.

De originele Finse barrelsauna en het bubbelbad liggen direct naast het zwembad. Het is erg leuk om alles tegelijk te gebruiken. De sauna en het bubbelbad kunnen op hout worden gestookt. Dit is heel gemakkelijk. Breng het hout mee of koop het bij de ijzerhandel om de hoek. Een houtskoolgrill is voorzien voor barbecueliefhebbers. Voor de kleine gasten is er een grote grondtrampoline en een grote zandbak in de tuin. U mag een kindertent of speelgoed voor de kinderen meenemen. Een tafeltennistafel en 2 voetbalgoals zorgen voor goed vermaak. Er zal geen verveling zijn. Er zijn gratis tafeltennisroffels en ballen beschikbaar.
Wij bieden gratis wifi voor alle gasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 36 km Schönefeld

36 km

Station 2 km Petershagen

2 km

Snelweg-afrit 5 km Vogelsdorf

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het dubbeldorp op het platteland - aan de poorten van Berlijn

Petershagen/Eggersdorf ligt midden in het mooie Brandenburg, dicht bij de hoofdstad Berlijn in de regio Märkische S5 (dat betekent: aan de S-Bahn lijn 5). Ons dorp is (nog) geen kuuroord, maar een plek waar je jezelf kunt genezen: Van stress, stadsmoeheid, alledaagse zorgen.

Wie het eerst bij ons komt haalt diep adem. Het ruikt naar land, bos, water, hooi, bloemen, paddenstoelen. Op onze volgende pagina's leest u waar u kunt wandelen, fietsen, overnachten, goed kunt eten en drinken, wat er hier allemaal te zien is.

We kijken uit naar uw bezoek!

Graag gedaan! De gemeente Petershagen/Eggersdorf is een zelfstandige gemeente aan de oostelijke rand van de federale hoofdstad Berlijn ("Landkreis Märkisch-Oderland, Land Brandenburg"), die in 1993 ontstond bij de territoriale hervorming van de toen nog zelfstandige gemeenten Petershagen en Eggersdorf.
Het aantal inwoners is sinds 1993 toegenomen als gevolg van nieuwkomers, vooral uit de stad Berlijn (zie ook "Bevolkingsstatistieken").
In samenwerking met de lokale ontwikkelingscommissie van de gemeenteraad en het gemeentehuis heeft de Lokale Agenda een missieverklaring opgesteld voor de duurzame ontwikkeling van ons tweelingdorp. De taakomschrijving werd bevestigd door de gemeenteraad.
Dit werd voorafgegaan door een enquête onder de burgers met de vraag "Hoe willen wij leven? De antwoorden werden verzameld in zeven werkgroepen van de Lokale Agenda met deelname van het lokale ontwikkelingscomité en andere vertegenwoordigers van de gemeenschap, waarbij ook gebruik werd gemaakt van bestaand materiaal zoals het verslag over de ouderen, om een ontwerp van de taakomschrijving op te stellen. Het ontwerp werd in brede kring besproken en resulteerde uiteindelijk in het huidige
De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 1800 ha, het wegennet heeft een lengte van ongeveer 104 km. Bötzsee en Fängersee
Petershagen/Eggersdorf is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A 10 (knooppunt Berlijn-Hellersdorf) en de rijksweg B1. Er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer via de Berlijnse S-Bahn (lijn S5, haltes Petershagen-Nord en Strausberg-Vorstadt). Verschillende buslijnen rijden binnen het dorp (932, 948, 949, zie " Verkehrsverbund Berlin-Brandenburg).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beste gasten,
In bovenstaande prijs is inbegrepen,
- Elektriciteit, water, vuilnis, gebruik van de sauna en badkuip, zwembadtemperatuur van 24°C het hele jaar door
- Zwembadtemperatuur van 28°C + 80,-€ per dag
Lees alle details in onze algemene voorwaarden. Bij reservering ontvangt u deze automatisch per post. Beddengoed en handdoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij bieden een linnenpakket (lakens, dekbedovertrek en een grote en een kleine handdoek) voor 20,-€ per persoon of u kunt uw eigen beddengoed en handdoeken meenemen. Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 20%
Het saldo moet 30 dagen voor aankomst worden betaald of contant bij aankomst.

Beste gasten, helaas verhuren wij niet voor feesten en partijen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Huur een fiets:
Samen het platteland in. Met vrienden, in een club of in gezelschap. Wij maken het mogelijk en leveren tot 30 fietsen op elke locatie in Brandenburg. Comfortabele en veilige toerfietsen met 7 versnellingen, 3 remmen en vaste manden. In verschillende framematen en desgewenst met maximaal 10 krachtige elektrische fietsen. De groeten van ons "Sun on Wheels" netwerk. En natuurlijk halen we alle fietsen op waar u uw reis eindigt. Is dat een dienst? Probeer het gewoon. Telefoon: 0176 47313279 Mail:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2021

Daniela D. uit Ahrensfelde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis voor grote groepen

Het huis is gewoonweg prachtig en goed uitgerust voor veel mensen. Alles wat je nodig hebt is er. Er ontbreekt gewoon niets. De kamers zijn ruim en de badkamer is netjes, zelfs met een haardroger. De keuken en woonkamer zijn zeer ruim. De TV is gigantisch. Het is leuk dat iedereen samen kan koken en eten. Zelfs de oven is groter dan normaal. En met twee vaatwassers is de afwas snel gedaan. De buitenruimte is ook zeer ruim. De grote barbecueplaats is overdekt. Het grasveld bood meer dan genoeg ruimte voor een rondje Kupp. De overdracht verliep vlot. Gewoon een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2021

Dirk M. uit Delitzsch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievakantie

Zeer mooie accommodatie, met veel ruimte voor kinderen en volwassenen, om te ontspannen, zich goed te voelen en te sporten. Voor visliefhebbers heeft Straußberg alles wat een vissershart begeert, visaccessoires, viskaarten en goed advies.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Februari 2019

Iris & Ingo P. uit Lichtenstein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis voor grote gezinnen

We waren zeer verrast door de diversiteit van dit vakantiehuis. Iedereen voelde zich op zijn gemak, van de jongste van 3 maanden tot een overgrootmoeder van bijna 80 jaar. (15 personen)
Het is: - zeer ruim in het onderste gedeelte, kookeiland met enorme oven en zeer goede werkruimte, dus alles wat een vrouw nodig heeft
- Grote koelkast en vriezer, veel serviesgoed en glazen, potten en pannen (grote)
- alle winkels in de directe omgeving
- supergrote eettafel voor lange gezellige ontbijtjes maar ook voor gezelschapsspelletjes, de houthaard maakt de gezelligheid compleet ( met boek op de bank)
- Kinderen konden heel goed ravotten in de afgesloten ruimte
- de badton in de avond met sterrenhemel een genot plus zwembad
- de individuele kamers zijn zeer goed uitgerust met zachte bedden en ook in de badkamer is aan alles gedacht

Wens dat het huis altijd gevuld is met gelukkige mensen met gevoel voor plezier en genot!
Veel dank aan de heer Eberling en het team!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2017

R. P. uit 13088 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een perfecte familie reünie

Het huisje bood een geweldige gelegenheid voor onze familiereünie. Wonen in het huis was meteen mogelijk, want we werden hartelijk ontvangen en ervoeren dat aan alles was gedacht. Zelfs de culinaire voorziening door de slagerij van Ottlik was een tip die absoluut zijn waarde bewees. De vele mogelijkheden van samenzijn- heerlijk, er was voor elk wat wils: gezellige zithoek, tafelvoetbal, TT, sauna, hout hakken voor de open haard etc., trampoline. We zouden graag weer te gast zijn.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Maart 2017

Jan uit 10318

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heeft een grote herhaling factor

We hadden een familiereünie met 18 personen. Alles was perfect, mooier dan op de foto's. De boxspringbedden werden geprezen door alle familieleden, .. De hot tub was geweldig en werd door iedereen gebruikt. Dit mooie weekend in dit geweldige huis heeft opnieuw bewezen hoe goed onze familie samenkomt en de sterke familieband versterkt. Bedankt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

Vielen herzlichen dank
Familie Ebeling


Contactpersoon

Bedrijf Ebeling
Dhr. D. Ebeling

Dhr. D. Ebeling

Beste gasten, wij zijn een familiebedrijf en proberen uw verblijf altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel niet om ons te bellen als er iets is wat u niet bevalt. Hartelijk dank Familie Ebeling


Andere accommodaties van Dhr. D. Ebeling

Alle accommodaties weergeven van Dhr. D. Ebeling

meer informatie

Objectnummer: 89432

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89432.htm


«droomvilla naar Berlijn 30 min» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven