Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Carretero

Malaga, oostelijke Costa del Sol, Axarquia

Max.  6   gasten
203m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
203m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

119 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

119 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Op zoek weg van het met geen buren in verband met een fantastisch uitzicht? Voeg daar nog een vakantiehuis met privé zwembad in de netheid en het comfort eerst komt?

Dan bent u precies goed in Casa Carretero.

Welkom op onze prive Finca "Casa Carretero" aan de zonnige Costa del Sol.

Door te brengen in onze exclusieve vakantievilla op een fantastische locatie met een prachtig panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee naar Rincon de la Victoria en Málaga. Uw beste weken van het jaar

Casa Carretero werd in 2003 gebouwd op een niveau en heeft een vloeroppervlakte van 203qm op een 7400 vierkante meter terrassen en aangelegd met tropische planten plot.

Alle kamers liggen rond een Moorse thema open binnenplaats. Dit heeft het voordeel dat de kamers volledig gescheiden door de binnenplaats.

Met zijn 3 aparte slaapkamers van het huis voor 6 personen is ontworpen. Het heeft ook 2 badkamers een eigen badkamer en een grote keuken die open eet- en woonkamer fuseert.

Vanuit de woonkamer brengt u naar de volledig glazen, op het zuiden gelegen 88 vierkante meter terras. Hier worden alle schijven kunnen worden geopend in de zomer, dus de zomer en winter de indruk van buiten zitten. Het opent hier een fenomenaal uitzicht op de zee en de bergen. In de avond kunt u genieten van prachtige zonsondergangen en vervolgens kijken naar de twinkelende lichtjes van Málaga.

Rondom het huis zijn er diverse gezellige zit-en liggende, dus altijd te vinden, zelfs als een retraite volgeboekt. Op het grote terras aan de zijkant van het huis is een gezellige overdekte zitplaatsen lounge en extra stoelen met een grote parasol en het zwembad is aangrenzende stoelen nog steeds een romantisch hemelbed met een vrij uitzicht op de zee. Hier kunt u laat uw dromen de vrije loop ...

Vanaf de bovenste terras heeft u een uitzicht op het zwembad, dat biedt op warme dagen voor een aangename verkoeling.

Bovendien wordt het bovenste gedeelte afgesloten, teneinde te waarborgen dat onze jonge gasten kunnen ongecontroleerde toegang tot het zwembad.

Ook voor de koudere seizoen het huis is zeer goed geschikt, omdat deze wanden is geïsoleerd (natuurlijk niet in Spanje) te hebben en alle levende kamers zijn voorzien van vloerverwarming. Bovendien, in de woonkamer is nog steeds een kachel aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van Duitse merk bedden van zeer hoge kwaliteit matrassen met hygiëne-eisen.
Licentie- of registratienummer: VFT/MA/51837

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 14 km

14 km

Bus 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 35 km Malaga

35 km

Station 30 km Malaga

30 km

Snelweg-afrit 14 km Rincon de la Victoria

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casa Carretero ligt op een prominente locatie in het zuiden van Spanje in Andalusië in de provincie Málaga in de omgeving van Axarquia op een hoogte van ongeveer 550 meter boven het dorp Moclinejo. Genesteld in een berg richel dat is beschut op het zuiden met terras. De omgeving is natuurlijk en biedt voor wandelaars directe paden van het huis voor lange wandelingen.

In de villa kunt u zich volledig ongestoord, als het land niet zichtbaar is door de verhoogde ligging en er zijn geen buren in de directe omgeving zijn.

De aanpak van het huis is van de afslag 256 Rincon de la Victoria na 2km Benagalbon en dan 6km op de goede weg naar Moclinejo. Het opent hier al een prachtig uitzicht op de bergen. Na Moclinejo, bij de ingang bent u opgewacht door onze moderators, gaat na een bijna 180 graden bocht weer iets steiler hoog. Hieruit volgt een 1 km lange betonnen pad. De laatste 1,5 km stuk is de weg niet gebetonneerd en op sommige plaatsen een beetje hobbelig. Als stadsbewoners, wordt het pad misschien gewend zijn. Maar als je de ingang hebben bereikt en kunnen genieten van het uitzicht van de woning en het uitzicht, voelt u zich als in een andere wereld. Citroen Berlingo: We hebben zelfs een compacte auto categorie waaronder huren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen juli / augustus, de huur voor 6 personen een
De verwarming / airco is via een moderne, efficiënte werking van een warmtepomp met kamers kunnen afzonderlijk worden bestuurd door een thermostaat. In de overgangsperiode kan infraroodstralers worden gebruikt in de badkamer.
De wekelijkse prijzen zijn inclusief de kosten van elektriciteit van 100 KW / h wat voldoende bij normaal gebruik zonder verwarming / airco. Overschrijding van de incl. Prestaties per KW worden berekend tegen kostprijs van 0,25 €. Afhankelijk van de verwarming prestaties, moet je van plan bent in de winter voor ongeveer 80-100 € / week stookkosten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle des Rücktritts oder des vorzeitigen Auszugs des Feriengastes besteht ein pauschalierter Anspruch an Gebühren (in Prozent des Grundpreises) bis 120 Tage vor Mietbeginn 30%, 119 Tage bis 60 Tage vor Mietbeginn 60 %, 59 - 30 Tage vor Mietbeginn 80%, ab 29 Tage vor Mietbeginn oder bei Nichtantritt 100%.

meer informatie:

Waarom een ​​woning in Axarquia

De unieke rustige locatie, omgeven door de natuur, omringd door olijf- en amandelbomen met geen buren, het ruime terrein met veel tropische planten, citroenbomen, olijfbomen, vijgenbomen en palmen. De flair van uniek ontwerp met Romeinse binnenplaats en de grote glazen terras met prachtig uitzicht.

Wat maakt deze woning uniek
Rust, ontspanning, netheid, comfort, absolute privacy, luxe

Eerdere beoordelingen geplaatst op object: 107952
Bezoek onze prive-website:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-01-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2021

Christine L. uit Bern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Alles was echt top.
De aankomst met de huurauto verliep vlot dankzij Antonio. De villa is zeer goed onderhouden en heeft alles. De omgeving is een droom. Oudejaarsavond bij 24 graden was fantastisch.
We komen graag terug

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Robert S. uit Niederuzwil

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!

In feite is alles al gezegd! Zojuist zit ik hier op het buitenste terras, starend naar de zon, genietend van het licht en terugdenkend aan onvergelijkbare dagen. Een droom en een echt vakantieparadijs. De weg? Geen probleem. Integendeel. Gewoon weg van de
Drukte. Ik was bezorgd over de weg vanwege de inzendingen. Absoluut. Onnodig. En als ik me iets herinner van de eerste: de geur en de netheid van het huis. Ik had genoeg tijd en vrije tijd om te schrijven. Ik vraag me af of we terugkomen. We zouden willen dat we dat konden. En we waren vooral blij met de Singer naaimachine. Om mijn boek erop te zien? Dat zou geweldig zijn. En een hoogtepunt...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Tina H. uit Sachsen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij zijn enthousiaste "meervoudige" vakantiegangers :-)

Als u houdt van vertrouwd, Spaans, warm, goed uitgerust, schoon, vriendelijk en goede ondersteuning ter plaatse in geval van vragen, dan is HIER precies de juiste plaats! Dit was de tweede keer dat we met onze kinderen (9,12,14) kwamen en we waren zeer tevreden. Het huis heeft een fantastisch uitzicht, is veilig gelegen en na een korte rit vindt u alles wat uw hartje begeert: vliegveld, autoverhuur, restaurants, rustige of levendige stranden, waterparken, sport, cultuur, Spaanse flair, winkelmarkten a la discounter en traditionele weekmarkten. Corona heeft ook geen roet in het eten gegooid, onze gastheren reageerden geduldig op elk verzoek en hielpen waar mogelijk. Daarom een dikke DANK JE WEL voor een ontspannende vakantie en een: we komen graag terug!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2019

Anna & Robert uit Allgäu

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles perfect!

Van Dr. A. & R. K. uit het Allgäu

Reisperiode van 28.12.2019-11.01.2020

Op reis als een stel

Eerste contact per e-mail met familie Wagner
Snelle en gedetailleerde uitleg van onze vragen; vervolgens telefonisch, net zo snel en correct.
Goed advies van de heer Wagner, welke huurauto geschikt zou zijn voor ons.
De gastheer heeft zeer goed beschreven hoe we vanaf de luchthaven, het ophalen van de huurauto en de ontmoeting in Moclinejo met Antonio (beheerder van de finca) zouden regelen. Alles is perfect verlopen.
Op de afgesproken plek in Moclinejo stond Antonio ons zoals beschreven vrolijk en op tijd te wachten.
Antonio reed voor naar de finca/Wagner en wij reden er achteraan. Aangezien we uit het Allgäu komen, was de bergpas en de onverharde weg heel normaal en absoluut geen probleem.
Aangekomen bij de finca werden we even vriendelijk begroet door zijn vrouw.
Ze legden ons alles technische en wetenswaardigheden grondig uit.
Er lag een zeer uitgebreide informatiemap van de heer Wagner klaar om alles nogmaals te kunnen lezen en met veel andere tips. Beter kan het niet.
De ligging van de finca: Hij ligt ongeveer 500 meter boven de zeespiegel midden in de bergen en is absoluut afgelegen. Rust, u hoort niets en nog beter, u ziet geen mensen.
Vanaf de finca kijkt u uit over de groene bergen naar het stadje Rincon de la Victoria aan zee en u ziet helemaal tot aan Málaga. Het uitzicht is fantastisch.
Nu over de finca: Hij is zeer goed onderhouden en erg mooi, de inrichting met keukeninventaris is compleet. U voelt zich overal zeer comfortabel en merkt dat alles zeer persoonlijk is ingericht. In deze tijd van het jaar is het grote terras met schuifglasdeuren gesloten, zodat dit een zeer mooie serre is en in de zomer worden de ramen opzij geschoven en ontstaat er een groot vrij leefterras.
Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan helpen Antonio en zijn vrouw u meteen, evenals het gastgezin Wagner.
Kortom, alles verloopt correct.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Wagner:

Liebe Familie K.
herzlichen Dank für diese ausführliche und auf den Punkt gebrachte Bewertung.

Augustus 2019

Frank uit Waltrop

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie, droomvakantiewoning klopt

Niet veel nieuws ;-). Ontmoetingspunt in Moclinejo, een zeer klein en mooi dorpje. Een rit die we kennen van andere huizen op deze hoogte. Een oprit naar het huis die al erg luxe lijkt. Net als alles op het eerste, tweede en laatste gezicht. We laten de beschrijving van het ongelooflijke uitzicht even achterwege. De uitrusting: meneer Wagner heeft hier niets, maar dan ook helemaal niets ontbreekt. We hebben in de keuken dingen gebruikt die we thuis niet eens hebben. Amusement van de bovenste plank en entertainment. Een beheerder, Antonio, en zijn vrouw. Twee zeer lieve en aardige mensen die altijd een goed gevoel geven. Mijn vrouw wilde op de dag van vertrek alleen met geweld van deze plek scheiden. Ze is met een traan toch met tegenzin meegekomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Doris uit Münster

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ongelooflijk prachtig

Het is eigenlijk allemaal al beschreven. We werden opgehaald door Antonio in Moclinejo en gingen toen de bergen in op onverharde wegen. Erg wennen en hobbelig. Daar moet je van tevoren wel van op de hoogte zijn, de weg naar beneden is niet zomaar gedaan. Maar het is echt zo, als je eenmaal bij de villa bent aangekomen, dan ben je de weg vergeten. De villa met het enorme terrein krijgt van ons 5 sterren met een +. Alles zoals beschreven op de website, je voelt je daar als in het paradijs. Geweldige slaapkamers, allemaal met airconditioning, wat erg goed was bij de temperaturen. Het interieur is smaakvol ingericht met zoveel ruimte, ongelooflijk... We voelden ons erg op ons gemak, nogmaals bedankt aan Antonio en Paqui en het fijne contact met de heer Wagner!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2019

Jeanette uit Konz

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub in traumhafter Villa

Wir haben eine wunderschöne Zeit verbracht. Die Villa ist perfekt ausgestattet, absolut sauber und bietet einen wahrhaft traumhaften Ausblick über die sehr beeindruckende Landschaft bis zum Meer. Der große Wintergarten bot uns an den noch etwas kühlen Abenden Schutz und wir konnten die funkelnden Lichter Malagas betrachten. Die schönen Sitzplätze im Freien (Himmelbett, Liegen am Pool, Hängematte etc...) nutzten wir am Tag, wenn wir nicht unterwegs waren und fühlten uns tatsächlich wie im Paradies (jedenfalls nach unserer Vorstellung). Entspannung pur. Antonio und seine Frau waren sehr nett. Wir fühlten wir uns sehr gut aufgehoben. Sie schenkten uns leckere Avocados und andere Früchte. Die Kommunikation per Mail mit Herrn Wagner bei Bedarf verlief perfekt. Auch wir würden gerne wieder kommen. Vielen Dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2019

Reinhard uit Bad Urach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische week in een geweldig vakantiehuis

We hadden de tip voor dit prachtige vakantiehuis gekregen van een bevriende familie die daar kort daarvoor hun vakantie had doorgebracht. We kunnen ons volledig vinden in hun beschrijvingen. De locatie van het huis, weg van de alledaagse drukte, biedt de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. 's Avonds in de serre zitten en genieten van de zonsondergang met een glas wijn is fantastisch. Het huis zelf is ruim en zeer schoon, de uitrusting laat niets te wensen over en het contact met de eigenaar en Antonio, de altijd behulpzame beheerder, was zeer vriendelijk.
We hebben een geweldige week doorgebracht in dit droomhuis en zijn al plannen aan het maken voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Claudia uit 76131

5,0
5 5 5 5

Erholung pur mit traumhafter Aussicht

Wie die Beschreibung des Vermieters schon sagt: Wenn man dann aber die Einfahrt erreicht hat und den Anblick des Anwesens und die Aussicht genießen kann, fühlt man sich wie in einer anderen Welt, dies können wir nur bestätigen. Die Anfahrt ist im ersten Moment gewohnheitsbedürftig, aber nach dem 2. Mal fahren überhaupt kein Problem mehr. Wir waren zu dritt dort und jeder hat sein Plätzchen in einem anderen Eck gefunden um sich dort ungestört der individuellen Erholung zu widmen. Der Wintergarten ist eine Wucht, die Aussicht ist überwältigend, egal wie oft man hinausblickt, es ist immer wieder beeindruckend. Was uns auch gefallen hat war die absolute Ruhe, hier kann man echt die Seele baumeln lassen. Wir haben uns schon den nächsten Erholungszeitraum gesichert und freuen uns jetzt schon darauf.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2018

Jörg W. uit 27777

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Woche

Wir waren mit einem Kleinkind unter einem Jahr in der wunderbaren Villa und haben den Urlaub sehr genossen. Herr Wagner hat sogar noch extra ein Kinderreisebett besorgt. Man kann wunderbar entspannen und auch sehr gut Andalusien entdecken. Wir kommen auf jeden Fall wieder! Das Verwalterehepaar Antonino und Paqui sind sehr nett und hilfsbereit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Stefanie uit 55299

5,0
5 5 5 5

Einfach traumhaft....

...ankommen und entspannen. Das Haus und der Garten sind ein Traum. Es gibt so viele schöne Plätze, dass man sich nicht entscheiden kann, wo man am liebsten ein bisschen in der Sonne chillen möchte. Und im Wintergarten zu sitzen ist großes Kino. 180 Grad vom Sonnenaufgang bis zum Sonnenuntergang. Einfach nur WOW.
Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen und man fühlt sich in der geschmackvollen Einrichtung sehr wohl. Ganz großes Plus für Winterreisende - es gibt sogar eine Fußbodenheizung.
Also auch wenn es Mal kühler wird, kein Problem.
Vermieter (in Deutschland) und Verwalter (vor Ort) sehr unkompliziert und hilfsbereit.
Uns hat es so gut gefallen...wir haben den nächsten Urlaub schon gebucht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Matthias D. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5

Unglaublich

Super Haus mit super Ausstattung und super Blick. Sogar wild lebende Chamäleons kann man entdecken.
Immer wieder gern!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2017

Marion uit 51503

5,0
5 5 5 5

Kleines Paradies mit traumhafter Aussicht

Die Finca ist einfach traumhaft gelegen. Dadurch hat man eine fantastische Aussicht in verschiedene Richtungen und kann sich nicht sattsehen am Meer oder Malaga bei Nacht, den Sonnenuntergängen und an der puren Natur .
Eine wundervolle Stille umgibt das Anwesen.
Der Garten ist ein traumhaftes Plätzchen zum Entspannen und Geniessen. Viele verschiedene Sitzmöglichkeiten bieten sich mit unterschiedlich schönen Panoramablicken an.
Wir haben uns ausserordentlich wohl gefühlt und viel mehr Zeit auf dem Anwesen verbracht als eigentlich geplant...das ist doch das schönste Kompliment an die Casa Carretero.
Es ist also nicht verwunderlich, dass die Finca so gut ausgebucht ist!
Wir werden uns eine Lücke im Terminkalender suchen und beim Herrn Wagner auf jeden Fall wieder anfragen.

April 2017

Michael uit 46147 Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Osterferien 2017 im Casa Carretero

Wir haben 14 Tage mit unserem Kind in diesem traumhaften Ferienhaus verbracht.
Das Haus sowie die Umgebung ist beeindruckend, ganz zu schweigen von dem sehr schön angelegten Garten mit seiner Blütenpracht.
Die Einrichtung des Hauses ist sehr geschmackvoll sowie stimmig eingerichtet und man spürt die Liebe der Vermieter zum Detail. Sei es der beeindruckende Wintergarten bzw. das Himmelbett oder ein anderer Platz im Casa; hier sollte jeder seinen Ort zur Entspannung finden. Antonio und Paqui (Verwalterpaar) standen uns auch mit Rat und Tat zur Seite und verwöhnten uns mit leckeren Früchten aus eigenem Anbau.
Wir werden nächstes Jahr wiederkommen!
Das Haus ist uneingeschränkt an alle, die Ruhe und Erholung in traumhafter Lage suchen, weiterzuempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. N. Wagner

Dhr. N. Wagner

Na een paar vakanties in huurwoningen rond hadden we de unieke kans om dit pand, dat al was opgevallen ons op wandelingen en onder de indruk te kopen. In maart 2016, de vorige eigenaren verliet het huis, zodat we konden vervolgens de renovatie van het huis een beetje en het opzetten volgens onze verwachtingen. In mei 2016 hebben we dan begonnen met de verhuur.


meer informatie

Objectnummer: 92103

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92103.htm


«Casa Carretero» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven