Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandvilla's Felix & Max

Catalonië, Costa Dorada,

Max.  12   gasten
240m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
240m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

88 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

88 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

20 meter van het brede en lange zandstrand, met een groot zwembad, het huren van één of twee villa's voor een groot gezin of met vrienden. Elke villa is geschikt voor maximaal 6 personen. Samen de villa's zijn geschikt voor max. 12 personen. Ze zijn nieuw gebouwd in Spaanse stijl, rustig in een doodlopende straat, geen verkeer en ligt op een prominente locatie met uitzicht op de zee als voorlaatste aan zee villa's staan. Opmerkelijk apparatuur en de aangename sfeer zal u verrassen en bijdragen aan uw ontspanning. Deze omvatten antieke massief houten meubilair in de woon-eetkamer, twee moderne en volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur keukens, breed en comfortabel uitgerust met goede matrassen bedden (1,80x2,00) en een mooie badkamer met dubbele wastafel. Buiten kunt u bijna springen vanaf het terras direct in het zwembad of comfortabel in de overvloedige stoelen te genieten van de zon. Op de terrassen, kan elk met een barbecue de ontmoetingsplaats voor sociale samen te zijn. Op de twee balkons op de eerste verdieping heb je een aparte ruimte voor intieme zonnebaden en te luisteren naar de zee ruisen zachtjes. Het strand Villa Felix en Max bestaat uit 2 gelijke appartementen. Gezien in de Villa Felix en Max, een volledig self-contained unit in woonwijken met een eigen ingang en oprit voor uw auto, evenals een zonneterras aan de voorkant van het zwembad. Een respectievelijk grote woonkamer, ingericht smaakvol ingericht met antieke meubels en moderne lederen meubels, lampen, gordijnen en accessoires, zodat u zich gerust voelen. De keukens zijn perfect met alle redelijke apparatuur en weelderige gevuld met mooie gerechten. De badkamers zijn ingericht met mooie platen en marmer, sommige met een dubbele wastafel en bidet. Breedte, stevige bedden ( x ) en grote kasten sommige met 5 deuren zijn gebouwd in een tweepersoonskamer schaap. In elke slaapkamer is er een ventilatiesysteem. Op het balkon op de 1e verdieping, kunt u een intieme zonnebaden te nemen. Op het terras met stoelen, tafel en parasol kunt u heerlijk koken op een barbecue uw eten.
Licentie- of registratienummer: HUTT = 014771 und 014772

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.12 km

0.12 km

Luchthaven 25 km Reus

25 km

Station 4.5 km Hospitalet del Infante

4.5 km

Snelweg-afrit 2 km Miami Playa

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De locatie van de villa 'Felix en Max', de urbanisatie 'La Riviera', zijn er geen hoogbouw. U kunt gemakkelijk typisch Spaanse gerechten of genieten op het strand bar "Friends", een zeer vriendelijke Nederlanders om te verblijven in de buurt in het restaurant het hele jaar open 'la Riviera'. In de zomermaanden kunt u uw aankopen te doen, zowel in de ochtend vers brood of vlees te grillen, zonder rijden in iets verderop, kleine markt, met de auto te maken. Hoe dan ook valt tijdens de dagelijkse bezoek aan het strand weg elke parkeerplaats probleem, omdat ze hun auto gemakkelijk kunnen parkeren in de Villa. Het vervelende vervoeren het strand gebruiksvoorwerpen, vaak van ver weg, niet op hen van toepassing, omdat ze het zandstrand 20 m woonplaats heeft.
Het aangename klimaat en het heuvelachtige landschap zijn een bezoek waard. Het is de moeite waard om dure reizen naar de lokale trein, die ongeveer 120 meter langs de kust en houdt in Hospitalet maken. Bezoek Barcelona zonder zorgen te maken over het parkeren, weet neem de bus city tour of een bezoek brengen aan het park Port Aventura of Tortosa in de Ebro-vallei. Het oude centrum van Reus, op ongeveer 20 km verderop, is absoluut de moeite waard.

Golf: De golfbaan is een 'Bonmont', met tennisbanen ligt op ongeveer 3 km en een 18-holes golfbaan 'Mont Roig' is ongeveer 7 km afstand van de villa. De meeste prive-villa's karakteriseren de rustige, voorzien van alle aanbod opties plaats. Lang, langzaam af in zee aflopende zandstranden worden afgewisseld met intieme zandsteen baaien en aangelegde waterfronten de regio uit. Alle aanbod optie beschikbaar is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De basisprijs verwijst naar een appartement met een bezetting van 2 personen en een maximale bezetting van 6 personen, die uit de 3e Persoon is een toeslag van € 50 per week wordt berekend. Van 7 tot 12 persoon, dubbele bezetting op hetzelfde basisprijs pas in de tweede villa is mogelijk. Laat maakt de eigenaar van een offerte.
Beddengoed en handdoeken kunnen worden besteld en betaald aan de vertegenwoordiger, per set en per persoon 11 € / 4 €.

Voor wederzijdse voorspelbaarheid een huurovereenkomst is gesloten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ich bitte um Verständnis dafür, dass ich im Falle verspäteter Anreise, oder vorzeitiger Abreise, oder bei Nichtbezug der bestellten Ferienvilla, egal aus welchem Grund, den vollen Betrag für die gebuchte Zeit berechne. Deshalb empfehle ich zu Ihrer eigenen Sicherheit, eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen .


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2017

Hans-Werner F. uit 81669 München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

5 sterren zijn gerechtvaardigd

De uitrusting van de villa's is uitstekend. Er ontbreekt niets. Alles was zoals beschreven. De prijs is absoluut gerechtvaardigd. Iedereen in ons gezin (11 personen) was tevreden. De beheerder was zeer gedienstig, vriendelijk en betrouwbaar. Alles was zeer goed onderhouden. De locatie is ideaal voor een strandvakantie. U kunt boodschappen doen op de kleine markt om de hoek.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. C. Limberg

Mevr. C. Limberg

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 92750

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92750.htm


«Strandvilla's Felix & Max» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven