Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Hof Georgenhöhe - Varkensstal

Uckermark

Max.  4   gasten
62m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
62m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Onze boerderij ligt afgelegen op 400 m van de rand van het dorp, in een licht heuvelachtig landschap dat rijk is aan meren en bossen.

Wij bieden u twee buitengewone (niet-rokers) vakantiewoningen in een voormalige varkensstal en paardenstal voor maximaal 4 of 6 (volwassen) personen, die zijn ingericht in een bijzonder ongewone en harmonieuze kleurstelling
Hier zijn de beschrijving en foto's van de varkensstal. U kunt de paardenstal ook vinden op
Geniet van uw ontbijt of de zonsondergang op het buitenterras met een prachtig uitzicht op het landschap en een vuur- en barbecueplaats
De appartementen zijn rustig gelegen ten opzichte van de rest van de boerderij aan de rand van de boomgaard.

Op onze boerderij wonen een koe, varkens, schapen, een ezel, paarden en pony's. Ganzen, kippen en konijnen lopen rond op het erf en in de weilanden. Twee honden die van kinderen houden en talrijke knuffelkatten zijn ook aanwezig.
Afhankelijk van de weide staan de dieren vlak naast uw keuken- of slaapkamerraam of kijken ze naar u terwijl u ontbijt of barbecuet op het buitenterras. Zelfs als de boerderijdieren niet direct bij de flats zijn, zijn ze altijd in het zicht.
Natuurlijk is er de mogelijkheid om de "kleine" dieren te voeren en te aaien, zelfs de scharrelkonijnen. Maar je kunt ook de "groten" helpen voeren of, als je dapper bent, een koe uit je hand voeren. Varkens voeren en deze borstelige wezens aaien kan ook altijd. De schapen zijn sowieso blij met elke verandering van het weidegroen in de vorm van brood of wortelen.

Voor kinderen biedt de flat een kinderbedje, stoel en serviesgoed, een opstapje voor de wastafel, een toilethulpstuk, stopcontactbeschermers zijn beschikbaar. Er is ook een luiertafel voor baby's. In de tuin staan een schommel, een huis op palen en een reuzentrampoline. Kinderfietsen, scooters en rolstoelen zijn beschikbaar
Voor volwassenen is er een sauna in de boomgaard.

De flat heeft geen TV. Beleef de dieren en de natuur en geniet van het leven met al uw zintuigen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 80 km Berlin Tegel

80 km

Station 12 km Fürstenberg

12 km

Snelweg-afrit 51 km Joachimsthal auf der A11

51 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze boerderij ligt in de buurt van de stad Lychen, die is omgeven door zeven meren, in het "Uckermärkische Seen Nature Park". De regio ontwikkelt zich conceptueel in zogenaamd "zacht toerisme"
Ontdek blauwe reigers, ooievaars, kraanvogels en zeearenden in de lucht
Ga op ontdekkingsreis naar de bever
Op het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden heeft u de mogelijkheid om de zeer hoge wildstand in de hele regio te ervaren
Profiteer van de prachtige omgeving voor (water)wandelingen en fietstochten en om te gaan zwemmen. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en waterwegen met langeafstandsverbindingen naar Berlijn en de Oostzeekust, Mecklenburg-Vorpommern en de Poolse grens.

De regio biedt talrijke toeristische attracties, de stad en het kuuroord Templin, kasteel Boitzenburg, de kerstpost Himmelpfort, het operettefestival in Neustrelitz.
Vanuit de naburige stad Fürstenberg is het slechts 59 minuten met de trein naar Berlijn Hbf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De vakantiewoning kost (afhankelijk van het seizoen: laag-, midden-, hoogseizoen) 99,- tot 149,- €/dag. De schoonmaakkosten bedragen 52,- €. De stad Lychen heft een toeristenbelasting van 1,- tot 1,50 €/dag voor gasten ouder dan 18 jaar, afhankelijk van het seizoen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 56 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierung des Mietvertrages ist bis 8 Wochen vor Mietbeginn kostenlos möglich. Danach ist keine Stornierung mehr möglich. Wir empfehlen den Abschluß einer Reiserücktrittsversicherung. Ein entsprechendes Versicherungs-Vergleichsportal findet sich schnell im Internet.

meer informatie:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Ann B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon prachtig....

We zijn al meerdere keren op de Georgenhöhe boerderij geweest. Het is altijd weer prachtig. Rainer en Yvonne zijn erg aardige gastheren. We voelen ons daar erg op ons gemak, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Ik kan het niet zo goed beschrijven, je moet het gewoon ervaren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2019

Claudia G. uit Petersberg

5,0
5 5 5 5 5

super Unterkunft

Wir hatten mit unseren Kinder eine super tolle Ferienwoche im Schweinetall verbracht. Es stimmte einfach alles: die Unterkunft, das Ambiente, die Vermieter, die Tiere und die Umgebung. Für Kinder ist es ein Traum, so engen Kontakt zu den Tieren zu haben. Die Schweine wurden gefüttert, die Gänse in den Stall geführt, die Katzen und Kaninchen gestreichelt und auf dem Pferd wurde geritten. Wir haben eine absolut entspannte und erholsame Urlaubswoche im Schweinestall verbracht und kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Franziska uit 04109 Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Tijd om te ontspannen

Dit was de derde keer dat wij het genoegen hadden onze oktobervakantie in de varkensstal door te brengen. Wij en vooral onze kinderen (8 en 10 jaar) hebben er erg van genoten. De vakantiewoning overtuigt niet alleen door de superuitrusting, maar vooral door de gezelligheid.
Tijdens deze 5 dagen konden we echt ontspannen en de stress van de grote stad achter ons laten. Speciale hoogtepunten deze keer waren de regenachtige wandeling rond de Wurlsee en de wandeling met paard en hond.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2017

Alexander B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Kindertraum

Wunderbarer Ort, der wie aus einer Astrid Lindgren Geschichte erscheint und wo man jedes Bauernhof-Tier persönlich kennenlernen möchte und kann und der sofort Erholung vom Alltag bietet!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Kerstin W. uit 12621 Berlin

5,0
5 5 5 5

Einfach super!

Wir sind noch immer total begeistert und unterhalten uns sehr gerne über die entspannte Zeit. Seit mehreren Jahren haben wir verschiedene Bauernhöfe besucht und konnten
nun erleben wie fantastisch so ein Urlaub sein kann. Es wurde mit viel Liebe zum Detail eine kleine Oase geschaffen. Die Ferienwohnung "Schweinstall" ist sehr außergewöhnlich und es fehlt an nichts.
Die Kinder liebten den direkten Kontakt mit den vielen Tieren sowie das Eier holen aus den Nestern. Das besondere Highlight für die Kids war der Hochstand und das große Trampolin. Die Gastgeber sind super nett und nehmen sich sehr viel Zeit für die großen und kleinen Gäste.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2017

Sebastian K. uit 01097 Dresden

5,0
5 5 5 5

außergewöhnlich schöne Ferienwohnung mit Wohlfühlgarantie

Hallo ihr Lieben,

wir sind bereits seit 2 Wochen wieder daheim. Doch noch immer werden wir von Freunden und Kollegen gefragt, wo wir in den Ferien waren - wir würden so erholt aussehen! Und immer wieder erzählen wir gern, aber auch ein klein wenig melancholisch, von der tiefenentspannten Zeit, die wir (wieder einmal) in Eurem Refugium verbringen durften.
Auf Bald, Familie Kuß!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2017

Tania K. uit 85649 Brunnthal

5,0
5 5 5 5

Ein Paradies auf Erden

Der Hof Georgenhöhe liegt ruhig und idyllisch auf einer Anhöhe inmitten von Feldern. Die Ferienwohnung im Schweinestall ist gemütlich, urig und perfekt ausgestattet. Dank der vielen Streicheltiere auf dem Hof, unzähliger Ausflugsmöglichkeiten, vieler Badeplätze und toller Wanderwege in der Umgebung ist viel Abwechslung gegeben. Wir haben uns wunderbar erholt und uns sehr wohl gefühlt. Selbst unsere Kinder haben den Fernseher nicht einen Moment vermisst. Danke an Rainer und Yvonne für den perfekten Urlaub! Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

April 2017

Olaf und Daniela uit 13055 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Boerderij sfeer als iets uit een prentenboek

We verbleven in de zeer originele varkensstal, zeer goed uitgerust, gezellig en schoon. Geweldig uitzicht met zonsondergang en vrij huppelende witte konijnen. Enorme tuin om in rond te rennen. Ideaal voor kinderen! Dieren om te aaien, te bekijken, te voeren en mee te spelen. Zeer attente en vriendelijke gastheren. Mooie en gevarieerde omgeving. Wij en vooral onze driejarige kleinzoon voelden ons hier erg op ons gemak.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2017

Bea W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Eine Reise wert...

Bereits zum dritten Mal haben wir Urlaub auf dem Hof von Yvonne und Rainer gemacht und wie immer war es eine Reise wert. Der Schweinestall ist top eingerichtet, es fehlt an nichts. Der Hof lädt zum stundenlangen verweilen ein, hier können Tiere gefüttert und gestreichelt oder Trampolin gesprungen werden. Wer mag hackt sich auch sein eigenes Holz für den Kamin oder sammelt frische Eier im Hühnerstall fürs nächste Frühstück.
Es lohnt sich auch sehr, die Umgebung zu erkunden. Die Natur ist wunderschön.
Rund um ein sehr schöner Urlaub. Vielen Dank für eure Gastfreundschaft. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

April 2017

Vera und Familie uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Ein ganz besonderer Ort !!!

Auch von uns ein herzliches Dankeschön an Rainer und Yvonne!!
Wir haben die Zeit bei euch sehr genossen. Der Schweinestall ist so liebevoll eingerichtet und mit allem ausgestattet, was man braucht. Der Blick ins Land ist einfach traumhaft schön. Die sehr entspannte Atmosphäre hat uns einfach nur gut getan, ebenso euer einfühlsamer, geduldiger und unkomplizierter Umgang mit unseren Kindern. Bei allen möglichen interessanten Aktionen (z.B. beim Eiersammeln im Hühnerstall, beim Schubkarre fahren, Tiere besuchen, Otto und Willi füttern, und, und, und ...) hast du, Rainer, unseren 4-Jährigen mit einbezogen (das Baby war ja noch zu klein) und seine Fragen beantwortet.
Wir kommen sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Maart 2017

Finni uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Das Gelbe vom Ei...

Wir waren im März im Schweinestall und es war ein toller, erster Bauernhofaufenthalt. Es war ein Freude mit anzusehen, wie unser Sohn seine Scheu verloren hat und am Ende (fast) alle Tiere anfassen und streicheln wollte. Auch das Eier holen aus dem Hühnerstall mehrmals täglich war eine Riesenfreude! Der Schweinstall war wirklich sehr gemütlich, die tolle Aussicht lässt einen das Abendbrot gerne kochen und selbst bei Regen hatten wir jede Menge zu tun! Ihr habt uns sehr nett empfangen und es ging alles seinen natürlichen Lauf, sehr unkompliziert. Wir kommen bestimmt wieder! Danke

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2017

Thomas G. uit 13593 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Recidivist

We zijn hier al twee keer geweest, één keer in de varkensstal en één keer in de paardenstal. En we komen zeker terug. Pure ontspanning (behalve het hout hakken, maar dat hoort erbij als je het warm wilt hebben in de winter en what must be must be ;) ). De kinderen zijn dol op de vele dieren, wij houden van de ontspanning omdat de flats kindvriendelijk zijn en de kinderen zoveel vrijheid hebben (als de gedeeltelijk open trap je niet stoort) en niet voortdurend toezicht hoeven te houden omdat er overal prullaria liggen.

De gastheren zijn super aardig en helpen snel en gemakkelijk met bijna elk probleem.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2016

Familie H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Perfekter Familienurlaub

Wir waren mittlerweile dreimal auf dem Hof Georgenhöhe und sind immer wieder begeistert. Der Schweinestall ist traumhaft gelegen und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Gefehlt hat es uns an nichts – und bei all den Tieren auf dem Hof wird es Groß und Klein nie langweilig. So stellt man sich erholsamen Familienurlaub vor.

Der nächste Urlaub ist schon gebucht. Danke an Rainer und Yvonne für Eure Gastfreundschaft!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2015

Nadine Z. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie op de boerderij

Na onze vakanties op verschillende boerderijen in Brandenburg te hebben doorgebracht, ontdekten we in 2014 zelf de prachtige boerderij Georgengenhöhe. Hoewel we meestal nooit op dezelfde plaats vakantie vieren en graag nieuwe dingen uitproberen, worden we hier elk jaar weer naartoe getrokken - we kunnen ons gewoon geen mooiere plek voorstellen voor een vakantie op de boerderij. Wij hebben al in beide vakantiewoningen (varkensstal en paardenstal) gelogeerd en kunnen alleen maar zeggen: beide zijn uniek, heel gezellig en het ontbreekt ons aan niets. Het hoogtepunt is natuurlijk het respectieve omheinde terras, dat direct aan de weide grenst met uitzicht op het veld - hier kunt u van de rust genieten terwijl de kinderen de boerderij verkennen. Als je geluk hebt, grazen de dieren direct op de weide achter de flats, zodat je 's ochtends wordt begroet door het paard en de ezel, die nieuwsgierig hun hoofd over het hek steken. De dieren zijn ons vanaf het eerste bezoek na aan het hart gegroeid, of het nu Susi de pony, Pinocchio de ezel of Apple het schaap is - iedereen heeft zijn favoriet :).
Hof Georgenhöhe is een fantastisch idyllische plek waar je meteen de stress van alledag vergeet en heerlijk kunt ontspannen... Bedankt Yvonne en Rainer voor het creëren van zo'n geweldige plek!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Hof Georgenhöhe
Familie Y. Dewies

Familie Y. Dewies

Welkom op de website van Hof Georgenhöhe. Wij zijn een samengesteld gezin met vijf kinderen van 14 tot 22 jaar Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.


Andere accommodaties van Familie Y. Dewies


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 93253

Laatst bijgewerkt: 24.01.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93253.htm

Familie Yvonne und Rainer Dewies

Rutenberger Str. 6

17279 Lychen

+49 152 28694858


«Hof Georgenhöhe - Varkensstal» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven