Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Mittelberg

Max.  2   gasten
27m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
27m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze kleine vakantiewoning ligt aan de zuidkant met balkon. Prachtig uitzicht op de bergen in elk seizoen. Het appartement is uitgerust met TV en telefoon, een kleine ingerichte keuken met koelkast, 2 kookplaten en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en WC. In de gecombineerde woon- en slaapkamer vindt u een eethoek en 2 slaapbanken. Gratis gebruik van de ondergrondse garage, de skikelder, de bowlingbaan en het zwembad. Een sporthal met tafeltennis en een kinderparadijs staat ook ter beschikking van de gasten. Een aparte SPA-ruimte op de bovenste verdieping kan tegen betaling worden gebruikt. Direct bij het huis zijn een skischool en een skicentrum met verhuur en service. Met de gastenkaart kunt u zowel in de winter als in de zomer gebruik maken van de gratis gastenbussen naar de pistes en dorpen in het hele Kleinwalsertal tot aan Obersdorf. De bushalte hiervoor ligt op 200 m afstand.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
toegankelijk voor rolstoelgebruikers toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 110 km Friedrichshafen

110 km

Station 14 km Obersdorf

14 km

Snelweg-afrit 50 km A7- Dreieck Allgäu

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Kleinwalsertal is een hooggelegen notendal in de Allgäuer Alpen en ligt in het oosten van Vorarlberg. De rivier de Breitach stroomt door het hele dal en wordt gevoed door verschillende zijstroompjes die ontspringen in de zijdalen van het Kleinwalsertal. Prachtige wandelpaden nodigen uit tot alpine wandelingen
Het Kleinwalsertal is bijna volledig omgeven door hoge bergen. Deze behoren tot de Allgäuer Alpen, die deel uitmaken van de noordelijke oostelijke Alpen. Ze sneden het Kleinwalsertal af van de rest van Oostenrijk. Er is alleen een transportverbinding naar Oberstdorf aan de Beierse kant.
Andere bergen zijn de Elferkopf (2387 m), de Hohe Ifen (2230 m), de Kanzelwand (2058 m), de Fellhorn (2038 m) en de Walmendinger Horn (1990 m). Het hele skigebied biedt meer dan 25 kilometer aan geprepareerde pistes. Bovendien worden een funpark en een boarderpark aangeboden. Vlakbij het hotel vindt u de Walmendinger Horn kabelbaan. Het vervoert wintersporters naar het skigebied, dat bestaat uit twee stoeltjesliften (een tweezitter en een vierzitter). Het skigebied, dat ongeveer tien kilometer lang is, is meer gericht op ervaren wintersporters. Een kleiner skigebied voor kinderen kan te voet worden bereikt vanaf het hotel
Het skigebied Hoher Ifen bestaat uit twee stoeltjesliften en een T-bar lift vanaf het middenstation en biedt nog eens 20 kilometer aan pistes. Er zijn ook een aantal kleine liften in het dal, waarvan de meeste met elkaar verbonden zijn door de Walser-Skigleitweg. Dit betekent dat het Kleinwalsertal in totaal 56 kilometer aan geprepareerde pistes heeft, en samen met de pistes aan de Duitse kant 76 kilometer. Bovendien zijn er 42 km langlaufloipes tussen 1050 en 1260 m boven de zeespiegel, en meer dan 50 km geruimde of geprepareerde winterwandelpaden.
In de zomer nodigen de talrijke wandelpaden u uit voor prachtige bergtochten. Paardrijden, tennis, nordic walking, zomerrodelen en minigolf zijn allemaal mogelijk in het Walsertal. In de NatureExperience Kaart vindt u 10 Nordic Walking routes, toegelicht met lengte, hoogtemeters en natuurlijk het hoogteprofiel. De kaart is verkrijgbaar bij alle toeristenbureaus van het Kleinwalsertal. In het naburige dorp Riezlern is er een openluchtzwembad met een 50-meterbaan en een gezinsgedeelte met glijbanen. Mountainbikers vinden hier zeker wat ze zoeken. Een gigantisch bergpanorama vergezelt u op uitdagende mountainbiketochten en afdalingen.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %

meer informatie:

Voor de gastenkaart wordt een vast bedrag van 5 euro per dag aan de huurprijs toegevoegd. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de gastenbussen naar Oberstdorf, zomer en winter.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-11-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. H. Sieker

Dhr. H. Sieker

Wij zijn enthousiaste bergliefhebbers uit de Noord-Duitse laagvlakte en hebben al vele jaren onze flat in het "kleine dal".


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 93408

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93408.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven