Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

5* Reethaus Schröder

Mecklenburg West-Pommeren

Max.  8   gasten
102m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
102m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 01.04 tot 30.04.2024
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 01.04 tot 30.04.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Beschrijving

Exclusieve nieuwe halfvrijstaande woning onder riet, Am Mariannenweg 11a, Ostseebad Boltenhagen

***** Beoordeling van de Duitse Vereniging voor Toerisme!

Sinds juni 2016 is ons nieuwe vakantiehuis met 4 kamers beschikbaar voor maximaal 8 vakantiegasten. Vers opgemaakte bedden zijn bij ons inbegrepen!

Op drie verdiepingen combineert de ruime halfvrijstaande woning met rieten dak een woonkamer met toegang tot het terras, drie slaapkamers en twee moderne badkamers. Samen met de zolder heeft u veel ruimte voor uw vakantie op meer dan 100 m².

Op de begane grond van het vakantiehuis bevindt zich de ruime woonkamer met witte biokachel, gezellige eethoek, grote hoekbank met slaapfunctie (ligvlak 200 x 130 cm) en de geïntegreerde kitchenette met kookeiland. Hier bevinden zich ook het gastentoilet met gelijkvloerse douche (incl. regendansfunctie) en de entree.

De toegang tot het gemeubileerde zuid/west terras, inclusief strandstoel, is direct vanuit de woonkamer en geeft een vrij uitzicht in de tuin / op de vijver en verder in het beschermde landschapsgebied

Grenzend aan het terras ligt het houten tuinhuis met sauna voor 6 personen!

Uitgebreide technische uitrusting met flatscreen TV/radio, soundbar, Blu-Ray speler en WII spelcomputer vindt u in de woonkamer. In de zeer goed uitgeruste moderne kitchenette vindt u een oven, een keramische kookplaat, een grote koelkast met vriesvak en een magnetron

In de twee slaapkamers op de bovenste verdieping vindt u een tweepersoonsbed (2 x 90 x 200 cm) in de eerste slaapkamer en twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm) in de tweede slaapkamer. De tweede slaapkamer biedt een extra uitschuifbaar bed ( 80 x 190 cm ) voor kinderen

Royale inbouwkasten met voldoende ruimte voor uw vakantiegarderobe zijn vanzelfsprekend in alle slaapkamers. De hoogte van de lattenbodems kan aan het hoofd- en voeteneinde worden aangepast. De 7-zone comfortmatrassen (H3) en kussens + dekbedden zijn geschikt voor mensen met een allergie

Verder beschikt de zolder over een bijkeuken met wasmachine en droger, een badkamer met douche/bad en de gang met aparte werkplaats voor uw vakantiepost.

Op de zolder is er nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed (2 x 80 x 200 cm). Twee van de slaapkamers in dit vakantiehuis hebben een flatscreen-tv. De sauna zorgt voor ontspanning in het koude seizoen en kan tegen betaling worden gebruikt

Dit rookvrije huis is geschikt voor 6 volwassenen en 2 extra kinderen, huisdieren zijn niet toegestaan. Een opmerking voor mensen met een allergie: alle vloeren in dit vakantiehuis behalve de bovenste verdieping (linoleumvloer) zijn betegeld. Drie damesfietsen (28 inch) zonder garantie en een grote handkar zijn inbegrepen. Twee fietsen hebben een bagagemand en de derde heeft een afneembaar Römer-kinderzitje. E-bikes die u meeneemt (stopcontact aanwezig) kunnen veilig in het tuinhuis gestald worden

Het vakantieoord Am Mariannenweg ligt in een verkeersluw gebied. De parkeerplaats bevindt zich direct bij de ingang van het resort. Er zijn twee parkeerplaatsen toegewezen aan dit vakantiehuis, waarvan er één 3,70m breed en 5,00 lang is. De toegang tot het resort wordt gewaarborgd door een slagboomsysteem. Alleen vakantiegangers van het vakantieoord Am Mariannenweg hebben toegang. Het strand ligt op slechts ongeveer 350 m afstand.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat barbecuen met houtskool en het gebruik van vuurwerk niet zijn toegestaan. Een grote gas tuin barbecue hoort bij het huis, propaangas inbegrepen!

In het hoogseizoen van tot , zijn volledige reserveringen verplicht. U kunt de huidige bezettingskalender op elk moment bekijken.

Voor boekingen tijdens de jaarwisseling geldt een minimum huurperiode van 7 nachten. Met uitzondering van oudejaarsavond zijn boekingen van 4 nachten of meer mogelijk in dit huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 80 km Lübeck

80 km

Station 30 km Grevesmühlen

30 km

Snelweg-afrit 30 km Grevesmühlen

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Exclusieve nieuwe halfvrijstaande woning onder riet in het nieuwe vakantieoord Mariannenweg in de Baltische badplaats Boltenhagen

Het resort is rustig gelegen aan de Mariannenweg, grenzend aan het natuurgebied van Boltenhagen. Het is slechts ongeveer 350 m naar het strand van de Oostzee. 20 geschakelde woningen rusten in een parkachtige omgeving. De daken van de huizen zijn rietgedekt volgens een eeuwenoude bouwtraditie. De huizen met rieten daken en glasramen stralen een gezellige sfeer uit.

Op weg naar het strand passeert u het nieuwe klim- en klauterpark van Boltenhagen. Een nieuw gebouwde EDEKA markt incl. bakkerij of ook een nieuw gebouwde Netto markt zijn op loopafstand. Het centrum van Boltenhagen ligt op 1500 m afstand. Voor de heenreis zijn drie eigen fietsen beschikbaar. De administratie ter plaatse verhuurt nog meer fietsen. Een bushalte met verbinding naar het centrum van Boltenhagen/Weiße Wiek ligt op 200 m afstand. Het strand en de Ostsee-Klinik zijn vlakbij!

In het receptiegebouw, dat de ingang van het complex beslaat, is een kantoor van het bedrijf NORDIC gevestigd. NORDIC beheert ons vakantiehuis. De persoonlijke service direct in het vakantiepark zorgt voor korte afstanden, vanaf de aankomst en de overhandiging van de sleutels tot de teruggave van de sleutels op de dag van vertrek.

Het vakantiegebied is verkeersluw. U kunt natuurlijk het gebied inrijden om uw auto te laden en te lossen. Aan onze vakantiewoning zijn twee parkeerplaatsen toegewezen, waarvan er één 3,70 m breed en 5,00 m lang is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- Nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water, verwarming en gas zijn inbegrepen (saunagebruik tegen betaling)
- Minimale huurperiode 4 nachten
- Minimale huurperiode tijdens de jaarwisseling 5 nachten
- in de periode juli - augustus zijn boekingen zonder hiaten verplicht
- De toeristenbelasting moet ter plaatse contant worden betaald volgens de plaatselijke tarieven
- Bij ontvangst van het huurcontract is een aanbetaling van 20% van de totale huurprijs verschuldigd en het saldo 4 weken voor vertrek. Bovenop het totaalbedrag betaalt u een borgsom van Euro 250. De borgsom dient bij aankomst contant of per EC-kaart betaald te worden en wordt binnen 3 werkdagen na vertrek teruggestort als er geen klachten/defecten zijn.

Optionele aanvullende diensten:
- Beddengoed per persoon/verblijf inbegrepen
- Handdoeken per persoon/verblijf € 7,00
- Kinderstoel voor kinderen inbegrepen per verblijf
- Reisbedje met matras inbegrepen per verblijf

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het vakantiepark Am Mariannenweg heeft een grote, beveiligde kinderspeelplaats met twee schommels, een nestschommel, een wip en een grote zandbak. Een groot beachvolleybalveld voldoet aan de hoogste sportieve eisen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie M. Schröder

Familie M. Schröder

Beste gasten! Ons vakantiehuis met rieten dak is nieuw gebouwd in 2016 en ingericht met veel aandacht voor detail en hoogwaardige apparatuur. De DTV classificeerde ons vakantiehuis met 5 sterren als resultaat. Het is erg belangrijk voor ons dat u zich op uw gemak voelt Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar uw vragen. Vriendelijke groeten Uw familie Michael Schröder


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 94165

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/94165.htm

Familie Michael Schröder

.

28857 Syke-Ristedt

0049 172 4453046

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 01.04 tot 30.04.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven