Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
88m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 10  gasten
88m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zuid-Zweden dat u absolute rust en ontspanning biedt, maar ook de mogelijkheid tot allerlei activiteiten te midden van de prachtige Zweedse natuur?

Ons huis ligt op een heuvelachtig, gevarieerd natuurperceel van bijna 8000 vierkante meter midden in het Smålandse bos. Er zijn hoge bomen, een berkenbos, een oude berkenlaan, een klein dennenbos, zonnige gazons, altijd schaduw, veel ruimte om stoom af te blazen en te spelen, en verschillende fruitplanten en bessen

Herrafällan is een grotendeels particulier gebruikt vakantiehuis, dat eenvoudig maar praktisch is ingericht met veel aandacht voor detail en voortdurend wordt uitgebreid. De woning is bijna onzichtbaar vanaf de weg (nauwelijks verkeer) en het kleine houten pad dat naar het nabijgelegen meer leidt.

Rondleiding door het huis:
U komt binnen via de ingang met vestibule in een kleine, vierkante hal. Vanaf hier ga je rechts de trap op naar de bovenverdieping, een deur leidt rechtstreeks naar de keuken, die volledig is uitgerust: Schnibbeltisch met stoel, fornuis en oven (nieuw in 2018), kleine vaatwasser (2018), grote koel-vriescombinatie (2018), magnetron, waterkoker (2020), koffiezetapparaat (2019), voldoende serviesgoed, bestek, glazen, potten, enz.

Vanaf hier komt u in de grote woonkamer met open haard, 2 comfortabele banken (2018), salontafel, eettafel met 4 stoelen en een bank voor maximaal 3 personen (2018), flatscreen-tv met Duitse SAT-ontvangst en dvd-speler, muziekinstallatie met Bluetooth, bordspellen voor jong en oud en een boekenhoek. Verdere zitplaatsen zijn beschikbaar in het hele huis.

Het toilet met fonteintje en wasmachine (2018) is centraal bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer. Van hieruit komt u in de douche, eveneens voorzien van een wastafel. Bijzonderheid: het toilet is ook toegankelijk vanuit de tuin.

Als u de brede, oude houten trap met leuning naar de bovenverdieping opgaat, komt u in een kleine hal van waaruit u rechts een slaapkamer met een tweepersoonsbed kunt betreden. Rechtdoor bereikt u een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed (individueel verstelbaar hoofd- en voeteneind, 2018) en een kinderbedje. Vanaf hier bereikt u nog een kleine slaapkamer met slaapverdieping en stapelbed voor maximaal 3 personen. Alle kamers hier hebben opbergruimte voor kleding en nachtkastjes.

Het hoofdgebouw is ongeveer 88 vierkante meter groot.

Op het terrein bevindt zich een klein gastenverblijf (ongeveer 12 vierkante meter en ongeveer 15 meter verwijderd van het hoofdhuis) dat extra gehuurd kan worden - uiteraard alleen door de huurders van het hoofdhuis. Het heeft twee eenpersoonsbedden, 2 nachtkastjes, een wastafel, douche, noodtoilet, koffiezetapparaat, kookplaat en radio (zie foto's). "Klein Herrafällan" is ideaal voor zware snurkers, bezoekers tijdens een familievakantie, een vriendelijk stel of de tienerkinderen. Het kan ook altijd ter plaatse worden toegevoegd of omgeboekt voor een klein vast bedrag (per week), neem gewoon contact met ons op.

Buitenruimte:
Op het terrein vindt u voldoende ruimte voor diverse vrijetijdsactiviteiten, recreatie, ontspanning, barbecues of gewoon ongestoord zonnebaden. Je kunt samen spelen (er zijn veel buitenspelen beschikbaar) of 'je eigen plekje' zoeken. Er is een genivelleerd voetbalveld met doel, 2 schommels, schaduw en - als het weer het toelaat - zon. We hebben een open haard, veel tuinmeubilair, tafels en banken om buiten te eten.

Bijgebouw:
In onze oude blokhut hebben we een gezellige sauna gebouwd, met rustieke charme (2 muren zijn van buitenaf geïsoleerd zodat de oude planken zichtbaar zijn) en een kachel om iedereen op te warmen! Nieuw sinds het voorjaar van 2019: onze buitendouche bij de berkenboom.

Omdat zelfs in Herrafällan de zon niet elke dag schijnt, kun je op regenachtige dagen binnen een van de vele bordspellen spelen of, sinds de herfst van 2017, een darts- of tafeltennistoernooi organiseren in onze nieuwe activiteitenruimtes in de oude schuur. Er zijn 7 fietsen, waarvan sommige al ouder zijn, die wij één keer per jaar onderhouden en verzorgen - deze zijn ook gratis te gebruiken. Onze kano (Canadees) ligt bij Härtsjön en is bij de huurprijs inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om een roeiboot te huren.

Extra kano's en fietsen kunnen ook worden verstrekt - met een beetje meer kennisgeving - tegen een vergoeding, informeer vroegtijdig. U kunt ook gebruik maken van onze wasservice en handdoeken en beddengoed reserveren, per persoon.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 56 km Växjö Flughafen

56 km

Station 37 km Växjö C

37 km

Snelweg-afrit 50 km Växjö

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

*) Het huis ligt volledig geïsoleerd midden in het bos.
*) Het dichtstbijzijnde meer Sävsjö ligt op slechts 1,5 km afstand via een berijdbare bosweg
*) Het dichtstbijzijnde natuurgebied "Våraskruvs" ligt op slechts 2,8 km afstand, vele andere liggen in de directe omgeving (< 15 minuten met de auto)
*) De dichtstbijzijnde openbare badplaats is in het kleine dorpje Sävsjöström aan het meer "Alstern" op ongeveer 3 km afstand, vele andere zijn op enkele minuten rij- of fietsafstand.
*) 2 grotere supermarkten zijn in Lenhovda, op 11 km afstand, een kleine winkel ook in Älmhult - ook op iets minder dan 11 km afstand.
*) Het is ook maar 20 minuten rijden naar de noordelijke poort van het glaskoninkrijk Småland (Målerås).
*) Grönåsens Elk Park ligt 27 km naar het zuiden.
*) Nieuw in Kosta is het Safaripark ook ongeveer 25-30 km.
*) Kalmar, de poort naar Öland, ligt op slechts 80 km afstand.
*) Op Öland is er het Djurpark.
*) Naar de Astrid Lindgren Wereld in Vimmerby slechts 100 km, ongeveer 1,5 uur rijden.
*) Diverse vismogelijkheden in de directe omgeving (meren en stromende wateren), visvergunningen kunnen online worden gekocht. Vliegvissen is zeer bekend in de Alsterån, dat op slechts 2 km afstand ligt.
*) Met een totale lengte van 3,3 kilometer is de zipline bij "Little Rock Lake" in het zuidoosten van Småland de langste zipline in zijn soort in Europa.
*) Fietspaden en wandelpaden direct voor het huis, een toeristische fietstocht langs het oude smalspoor leidt door Sävsjöström.
*) Met het openbaar vervoer kunt u naar Sävsjöström (busverbinding van/naar Växjö), vanaf daar is het ongeveer 3 km lopen.
*) nog veel meer suggesties en altijd actuele brochures vindt u in onze gastenmap
*) rijdt er meerdere keren per dag een buslijn vanuit Växjö, zodat een autovrije vakantie mogelijk is


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijsinformatie voor 2023:

Wij bieden ook: ons gastenverblijf (zie tekst/foto's) voor 2 extra personen voor €175/week en een linnenverhuurservice (5 handdoeken (1 sauna/badhanddoek, 2 grote handdoeken, 2 kleine handdoeken, 1 theedoek), lakens, 1 set bedlinnen) voor per persoon en verblijf €22,50.

Met voorafgaande kennisgeving kunnen wij zorgen voor: 1 extra kano €75/week, extra fietsen €25/week/stuk.

De elektriciteit (afkomstig van zuivere waterkracht) wordt momenteel aangerekend tegen 35 cent/kWh en afgetrokken van de waarborgsom. LET OP: in de huidige situatie kunnen we geen voorspellingen doen over de elektriciteitsprijs in 2023, we willen geen geld verdienen met de verkoop van elektriciteit, maar we willen ook niet meer betalen. Er is een overeenkomstige passage in het contract.

Op aanvraag: korte vakanties (3 dagen=80%, 4 dagen=85%, 5 dagen=90% van de weekprijs), maar meestal alleen van/naar zaterdag of zonder zaterdag.

Roken in de gebouwen en het meebrengen van huisdieren van welke aard dan ook is over het algemeen niet toegestaan, aangezien wij allergiepatiënten in de familie hebben. Er wordt een huurcontract gesloten, waarin ook algemene huurvoorwaarden en huisregels zijn opgenomen

Geen verhuur aan jeugdgroepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung bis 60 Tage vor dem Anreisetag erheben wir eine Gebühr von 20% auf den Mietpreis bis 35 Tage vor dem Anreisetag erheben wir eine Gebühr von 50% auf den Mietpreis danach erheben wir eine Gebühr von 85% auf den Mietpreis Wir werden im Stornierungsfall versuchen, das Haus noch zu vermieten - je, nach Zeitspanne bis zum Mietbeginn im Zweifel auch mit Rabatten. Gelingt das, so zahlt der stornierende Mieter nur die Differenz zur Höhe der eigenen Miete plus € 200.

meer informatie:

Er wordt jaarlijks verhuurd vanaf het begin van de paasvakantie tot het einde van de herfstvakantie - op afspraak ook tijdens de rest van het jaar.

In het hoofdseizoen is de aankomstdag altijd zaterdag, maar het is ook mogelijk om korte vakanties van slechts 3, 4 of 5 dagen te boeken, waarbij andere aankomst- en vertrekdagen mogelijk zijn. Bezetting van het hoofdhuis met maximaal 7 personen plus baby, bezetting van het gastenverblijf met maximaal 2 personen.

Wij zorgen voor een WLAN router (mobiel internet van TELIA) met SIM kaart. Elk beschikbaar tegoed kan worden gebruikt / verbruikt. De gast kan krediet kopen en dit eenvoudig op de kaart laden, wij helpen hier graag bij.

Het gastenverblijf met 2 extra bedden kan extra geboekt worden (op elk moment) en kost € 139 per week.

De fietsen zijn deels ouder en daarom gratis bij de prijs inbegrepen.

Voor langere huurperiodes zijn speciale voorwaarden mogelijk. Met voorafgaande kennisgeving kunnen wij zorgen voor: 2e kano € 65/week, extra fietsen € 15/week/stuk.

Wij willen dat onze gasten zich comfortabel voelen en goed uitrusten. We houden ook niet van verborgen kosten en lange eindrekeningen - dus sinds 2019 is de huurprijs inclusief:

1) de eindschoonmaak van het hoofdhuis
2) brandhout voor open haard en sauna
3) onze kano
4) als het gastenverblijf is geboekt ook de eindschoonmaak van het gastenverblijf

Alleen de volgende zaken kosten extra:

1) het gastenverblijf, indien gewenst
2) wasservice
3) elektriciteit


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Jan T. uit Landsberg

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Zweden op zijn best

Zeer mooie omgeving, zeer uitgebreide zorg voor alles door de verhuurder, geweldige sauna, rustieke sfeer van het huis.....vooral met kinderen of als stel is dit echt een aanbevolen vakantiehuis!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2023

Miriam G. uit Kiel

4,2
3 5 5 4 4
Toon Duits

Een geweldige gezinsuitje.

We hadden een geweldige tijd en hebben er erg van genoten om midden in de natuur te ontspannen en Småland te verkennen. De communicatie met de eigenaren was zo geweldig, behulpzaam en betrokken... dat heb ik eerder bij "standaard organisatoren" niet meegemaakt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2021

Patrick B. uit München

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Pure ontspanning

Een heel bijzondere plek te midden van schijnbaar eindeloze bossen en heel dicht bij prachtige meren: het huis is uitstekend uitgerust en liefdevol ingericht. En als er niet zoveel te ontdekken was in Smaland en de eigen kano en fietsen, zou je de ontspannende rust van de enorme tuin niet echt hoeven te verlaten. De kinderen hielden van de tafeltennistafel en de vele spelletjes; de volwassenen brachten veel tijd door in de sauna.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Oktober 2020

Thomas S. uit Wittdün

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Mooi huis op een fantastisch terrein.

Het zomerhuis is gelegen op een geweldige locatie op een mooi terrein met goede voorzieningen. Je kunt er een geweldige tijd doorbrengen en het is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De service en het contact met de verhuurders is buitengewoon sensationeel. Altijd bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2020

Manfred Z. uit 77836 Rheinmünster

5,0
5 5 5 5 5

Jede Sekunde genossen!

Es war unser erster Aufenthalt im Süden Schwedens und der schönste Urlaub seit Jahren! Wir waren fast nur am Haus und in der näheren Umgebung, haben reichlich Beeren und Pilze sefunden, viele Tiere gesehen und die Ruhe und Abgeschiedenheit genossen. Das Haus, das Grundstück und die Sauna sind grandios, vielen Dank, dass wir an diesem schönen Ort wohnen durften.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2019

Elisabeth uit Bonn

5,0
5 5 5 5

Liebevoll ausgestattetes Haus mit großem Grundstück

Wir waren als Familie mit zwei Kindern (16 und 13) im Haus Herrafällan. Wir haben nun schon viele Ferienhäuser gemietet, aber wir hatten noch keines, in dem es so viele Möglichkeiten gibt - Sauna, Tischtennisplatte, Dartscheibe, Hängematte, verschiedene Sitzplätze, wunderschönes Gelände mit Feuerstellen, Grill, Fahrräder, Boote, etc. etc. Es ist einfach für jedes Alter und jedes Wetter etwas geboten. Die Vermieter kümmern sich aus der Ferne super um die Gäste, sind immer erreichbar und herrlich unkompliziert. Danke Euch beiden, Kolja und Cajus!
Fazit: Für Leute, die es etwas einsamer mögen, uneingeschränkte Empfehlung.
Wir sind übrigens ohne Auto dort gewesen. Klappt gut, man muss halt die Einkäufe gut planen.
Ein echtes kulinarisches Highlight in der näheren Umgebung ist Mickes Restaurang.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2019

Andreas M. uit 73760 Ostfildern

5,0
5 5 5 5

Aller guten Dinge sind drei

Das dritte Jahr in Folge verschlug es mich mit wechselnder Mannschaft nach Herrafällan und der lupenreine Hattrick hat sich absolut gelohnt. Es fühlt sich inzwischen ein bißchen wie heimkommen an. Dank der Ruhe und herrlichen Natur kann man die leeren Akkus entspannt aufladen und die Seele einfach baumeln lassen. Die leckere Zugabe spendierte dieses Jahr der Wald rings um das Haus in Form von reichlich Pfifferlingen. Die Kommunikation mit Kolja und Cajus war erneut hervorragend und auch im Haus war wie gewohnt alles blitzsauber und bestens ausgestattet. Leider war die Woche wieder viel zu schnell vorbei... beim vierten Mal also vielleicht lieber zwei Wochen?! :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2019

Jessica K. uit 24211

5,0
5 5 5 5

Traum-Urlaub in wunderschöner Umgebung

Wir haben mit unseren 2 kleinen Kindern einen traumhaften Urlaub in Herrafällan erlebt. So gut erholt haben wir uns noch in keinem Urlaub. Das bestens ausgestattete und gemütliche Haus, das weitläufige Grundstück (Lieblingsplatz: Hängematte), die urige Sauna... man könnte noch so viel mehr hervorheben. Die Kinder konnten sich frei bewegen und die Natur erkunden, es gibt kaum Verkehr und dafür um so mehr Ruhe, Stille und dazu die herrliche Landschaft. Fast jeder Abend endete am Lagerfeuer unter dem Sternenhimmel. Kolja und Cajus sind hervorragende Gastgeber, so herzlich willkommen haben wir uns noch in keiner Ferienunterkunft gefühlt. Wir kommen sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2019

Katharina uit Braunschweig

4,8
5 4 5 5

Wir kommen wieder!

Wir (vier Erwachsene mit drei Kindern) haben in Herrafällan wunderschöne zwei Wochen verbracht. Das Häuschen ist einfach, aber praktisch eingerichtet, man fühlt sich darin sehr wohl. Bei der traumhaften Lage und dem tollen Wetter haben wir uns aber kaum drin aufgehalten. Unsere Kinder tobten auf der Wiese (evtl. über eine Zeckenimpfung nachdenken), genossen die Mahlzeiten im Freien und unsere Lagerfeuer am Abend. Bis zum See Alstern mit seiner tollen Badestelle sind es ca. fünf Minuten mit dem Auto. Wir alle liebten diesen Ort! Unsere Männer sind mit dem Ruderboot zum Angeln rausgefahren, die Ruhe und die wunderschöne Natur sind einfach einmalig. Kolja und Cajus, vielen lieben Dank für alles! Bis zu unserem nächsten Urlaub in Herrafällan können wir nur hoffen, seinen Zauber in unserem Alltag bewahren zu können.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2019

Marlies V. uit 14167 Berlin

5,0
5 5 5 5

himmlisches Fleckchen Schweden

Wer die Großstadt, alle Sorgen und Verpflichtungen mal hinter sich lassen möchte, der ist hier richtig. Herrliche Waldluft, duftendes Gras, Stille zum Entspannen und absolute Erholung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen

Juni 2019

Heike uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Tolles Grundstück, super Sauna, gemütliches Haus, mit den Fahrrädern lässt sich der etwas weiter entfernte sehr schöne See gut erreichen. Sehr guter Kontakt zu den Vermietern.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2019

Nicole uit Neunkirchen

5,0
5 5 5 5

Sverige på riktigt

Ostern 2019 verbrachten wir eine wunderschöne Woche auf Herrafällan. Das Haus liegt traumhaft ruhig mitten im Wald und bietet alles, was man für einen entspannten Urlaub benötigt. Der Kontakt zu den Vermietern war jederzeit superfreundlich, schnell (wenn man doch mal eine Frage hatte) und verbindlich (angefangen beim Vertrag bis hin zur Rücküberweisung der Kaution). Man merkt an allen Details, dass sie sich viele Gedanken gemacht haben, was für einen erholsamen Urlaub wichtig ist.
Das Haus ist liebevoll und praktisch eingerichtet, wir haben uns direkt wohl gefühlt und in dieser Woche nichts vermisst. Unserem Sohn gefiel besonders die Scheune mit der Möglichkeit, Tischtennis und Dart zu spielen. Wir Erwachsenen werden uns sicher noch lange an die Momente absoluter Stille bei einem Kaffee vor unserer hübschen Stuga erinnern… Sauna, Kamin, Alleinlage, was will man mehr?
Die Lage des Hauses empfanden wir als strategisch günstig. Viele interessante Orte kann man bei einem Tagesausflug erreichen (unsere persönlichen Highlights waren die Zipline Sweden am Little Rock Lake und Kalmar), aber auch in direkter Nähe gibt es tausend schöne Ecken zu entdecken.
Kurzum, ein ganz herzliches Dankeschön an Cajus und Kolja für die rundum tolle Organisation und die Gelegenheit, diesen magischen Ort erleben zu dürfen. Wir werden uns immer gern an diesen Urlaub erinnern und würden uns sehr freuen, wenn wir nochmal wiederkommen könnten, dann vielleicht mit etwas mehr Zeit. Denn hier gibt´s wirklich Sverige på riktigt !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

April 2019

Markus, Karin und Kaya uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Wir durften 2 wunderschöne Wochen auf Herrafällan verbringen. Unsere kleine Tochter schrieb auf die Ansichtskarten, unser Häuschen ist irgendwo im Wald versteckt. Wirklich traumhaft. Es ist ein riesiges Grundstück mit viel Wiese, wo man Ballspiele machen kann, es hat ein Fussballtor, eine Scheune mit Ping Pong Tisch, viele Fahrräder in verschiedenen Grössen. Das Haus ist sehr gemütlich, wir haben kaum aufgestanden, eingefeuert, um wieder diese gemütliche Athmosphäre zu haben. Die Feuerstelle vor dem Haus wurde ebenfalls täglich benutzt. Wir durften viele gemütliche Stunden dort verbringen. In der Nähe hat es viele Naturreservate, wo wir das schwedische Wandern entdeckt haben. Es war einfach alles traumhaft!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2018

Ute uit Angeln

4,8
5 4.5 5 4.5
Toon Duits

Geïsoleerde locatie in een geweldig landschap

Zeer liefdevol ingericht huis met alle moderne comfort en warme douche op een absoluut afgelegen locatie, geweldig terrein met plaatsen om koffie te drinken in de tuin in alle richtingen. Tuinmeubelen en superuitrusting ook buiten of in de schuur.
Contact met de verhuurders zeer vriendelijk, altijd snel bereikbaar en behulpzaam.
We hadden zulk goed weer dat we niet konden profiteren van alle faciliteiten op het terrein. Het landschap is prachtig en gevarieerd en vele natuurgebieden liggen op fietsafstand. Goede fietsen zijn aanwezig. Super. Helaas is het niet mogelijk om naar de dichtstbijzijnde badzone te lopen, wat in de herfst en de lente niet erg is. Het enorme terrein rond het huis is uniek.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

September 2018

Andreas M. uit Ostfildern

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Terug in Herrafällan

Nadat we vorig jaar een heerlijke week in Herrafällan hadden doorgebracht, waren we natuurlijk blij om hier weer terug te kunnen keren. En deze keer werden we niet teleurgesteld en hadden we een heerlijke tijd. De communicatie met Kolja en Cajus was weer uitstekend, je kunt je geen betere gastheren wensen. Ter plaatse is er veel veranderd, bijvoorbeeld in de nu nog comfortabelere uitrusting van het huis, maar vooral dankzij de sensationele sauna in de tuin. Maar het beste argument voor een reis hierheen is de rust en afzondering in deze prachtige natuurlijke omgeving. In die zin: Alle goede dingen komen in drieën, misschien al in 2019!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2018

Michael uit 81827 München

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Geweldige natuurlijke locatie, mooi huis, super contact

Uiterst mooi, schilderachtig huis op een geweldige afgelegen locatie, omgeven door bossen, meren en natuurgebieden. Als u van dat soort dingen houdt en de eenvoudige maar adequate inrichting niet erg vindt, dan is dit de plek voor u. Een ander hoogtepunt was de eigen houtgestookte sauna en het altijd behulpzame en snelle contact met de verhuurders. Ondanks de afzondering en de rust voelt u zich goed verzorgd wanneer u dat nodig heeft.

Juli 2018

Julia uit Ruhrgebiet

5,0
5 5 5 5

Schönes Haus, super Grundstück

Wir haben hier wunderschöne 2 Wochen verbracht. Die Ruhe und Natur sind einfach unschlagbar! Für Kinder ist das riesige Grundstück mit Spielscheune ohnehin ein Paradies, wir Erwachsenen haben es geliebt, an den verschiedenen Plätzen unseren Kaffee zu trinken oder einfach nur in die Natur zu gucken. Da das Wetter so fantastisch war, waren wir meist in den umliegenden Seen schwimmen oder haben Spaziergänge unternommen - es war ein sehr erholsamer Urlaub!
Unsere Vermieter waren immer ansprechbar und mehr als hilfsbereit. Als unser Jüngster mit den Fahrrädern nicht zurecht kam, wurde sofort ein kleineres Fahrrad gebracht und die Treckerfahrt war auch ein Erlebnis. Dankeschön!
Weil es so schön war, kamen mein Bruder mit Frau und Baby noch nachgereist; das war möglich, weil das kleine Nebenhaus noch spontan dazu zu mieten war.
Es war soo schön, wir kommen bestimmt wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2018

Andreas B. uit 47249 Duisburg

5,0
5 5 5 5

Für Familien ideal

Empfehlenswert für Familien, da super Ausstattung (z.B. Fahrräder, Tischtennisplatte).
Schön ruhig und abgelegen, netter Vermieter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2018

Carola R. uit 42283 Wuppertal

5,0
5 5 5 5

Erholung pur!

Auf dem Weg zum Nordkap haben wir hier eine Pause eingelegt. Das Haus liegt mitten im Wald, das Grundstück ist der Hammer! Der ganze Wald steht voller Blaubeeren. Total schön!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2018

Vera F. uit Flensburg

4,8
5 5 4.5 4.5
Toon Duits

Geweldige tijd

We zochten op korte termijn een huis voor de laatste week van de paasvakantie. Het moet rustig zijn, zonder veel drukte en omgeven door prachtige natuur. Wat we hier aantroffen was een voltreffer, totaal geïsoleerd en toch niet van de wereld. Het weer werkte mee en we konden veel tijd buiten en op het terrein doorbrengen. Mijn mannen gingen vaak fietsen, wij meisjes gingen naar de sauna.

Het huis is zeer goed ingericht en van alle gemakken voorzien. We komen hier graag in de zomer... misschien volgend jaar?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2017

Andreas M. uit 73760 Ostfildern

5,0
5 5 5 5

Eine Perle mit wundervoller Lage

Um meinen Eltern meine Begeisterung für Schweden näherzubringen, habe ich etwas ins Blaue hinein eine Urlaubswoche in Herrafällan gebucht. Zu gut klangen die Beschreibung und Lage des Ferienhauses und dementsprechend groß war natürlich die Vorfreude. Und was soll ich sagen, es war einfach traumhaft. Das Haus ist liebevoll eingerichtet, sauber und zumindest wir haben absolut nichts vermisst. Wer nach unnötigem Luxus sucht, ist hier sicherlich falsch, wem dagegen Bodenständigkeit, Ruhe und Natur wichtig ist, der wird in Herrafällan glücklich werden. Das zugehörige Grundstück ist riesig und bietet vor allem für Kinder genügend Platz zum herumtoben und spielen. Der größte Trumpf ist aber die traumhafte Lage in einer wundervollen Landschaft, mit absoluter Ruhe und weit abseits von anderen Gebäuden. Der einzig negative Punkt war, dass die Zeit viel zu schnell verflogen ist :)

Besonders hervozuheben ist noch die absolut liebenswerte und zuvorkommende Art der Vermieter, die sich bei der Organisation und Kommunikation mehr als nur bemüht haben. Und genau diese Freundlichkeit und Liebe ist in Herrafällan zu spüren! Wir werden definitiv eines Tages zurückkommen. Tack så myket!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2017

Emmi-Luise K. uit 10709 Berlin

4,3
4 4 4 5

Erholung in schwedischer Natur

Gute Ausstattung, gemütliche Einrichtung, komplette Küche und Bad, alles sauber, alle Bettdecken sind neu, sehr ruhige Lage mit tollem großen Grundstück inmitten eines größeren Waldgebietes. Bei Regentagen kann man in der großen Scheune z.B. Tischtennis oder Dart spielen u.a. Bis zum nächsten See ist es auch nicht weit.
Man fühlt sich gleich zuhause, gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2017

Sabine W. uit 12207 Berlin

4,5
4 5 4 5

Schönes Haus in wunderbarer Lage

Mein Mann und ich haben in Herrafällan eine sehr erholsame Woche verbracht. Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Das Haus ist gemütlich und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Alles ist durchdacht und es fehlt an nichts. Besonders erwähnenswert sind die schöne Umgebung und das Grundstück. 2 Seen und ein Naturreservat liegen in unmittelbarer Nähe.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. C. Mahlke

Dhr. C. Mahlke

Cajus bezit sinds 1985 een huis in Småland, waar hij jaarlijks vele weken doorbrengt en waar zijn kinderen een groot deel van hun jeugd hebben doorgebracht, en nu komen ook de kleinkinderen regelmatig. Hij heeft vele jaren ervaring in het verhuren van vakantiewoningen. Kolja bracht ook veel tijd door in Zweden met zijn ouders tijdens zijn kindervakanties en geniet nu al bijna 15 jaar samen met zijn gezin van zijn vakantie in een huis in de buurt en werkt voor een Zweeds bedrijf. We houden allebei van het land, de mensen, de prachtige natuur, de mooie rode huizen, de rust en de nabijheid van de natuur. In 2016 besloten we samen op zoek te gaan naar een huurwoning die, op basis van al onze ervaringen, zou voldoen aan onze eigen eisen voor een ontspannende vakantie in Zuid-Zweden. Vanwege diverse spamoproepen hebben wij onze telefoonnummers hier verwijderd - gebruik het contactformulier om voor het eerst contact met ons op te nemen. Hartelijk dank.


Andere accommodaties van Dhr. C. Mahlke


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 94483

Laatst bijgewerkt: 08.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/94483.htm

Dhr. Cajus Mahlke

Karlsruher Strasse 16

10711 Berlin

0049(0) 004917662022837


«Herrafällan» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven