Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Droomhuis aan de zee en het strand

Mallorca prachtige oostkust

Max.  8   gasten
480m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
480m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Deze super luxe nieuw opgeleverde nieuwe villa met top moderne faciliteiten, gelegen aan de zee en het strand en is slechts een paar minuten lopen van het centrum van Cala Mandia. De villa is verdeeld over drie verdiepingen met een totaal van 6 slaapkamers. 3 slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping van een slaapkamer met badkamer en suite en twee slaapkamers hebben directe toegang tot het terras met een panoramisch uitzicht op zee.
De Cala Mandia (of Cala Mendia in de Catalaanse spelling) is een goed onderhouden villa's en Toeristen complex aan de oostkust van Mallorca, op ongeveer 55 km van Palma. De volgende stad is Porto Cristo met de jachthaven en de beroemde grotten van ongeveer 6 km afstand. De site heeft een complete infrastructuur met tal van restaurants, bars en winkels. De twee prachtige zandstranden van Cala Mandia (direct in de voorkant van het huis) en Cala Anguila nodigen u uit voor een ontspannen strandvakantie. Vanaf de terrassen van de lokale uitstekende strand restaurants kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de baai en de stranden.
U geeft uw woning via de ruime open vloeroppervlak. Vanaf hier krijg je in de woon / slaapkamer op de begane grond, de kelder en de bovenste verdieping. De ruime en representatieve woon / eetkamer met twee grote ramen met uitzicht op de zee is een van de hoogtepunten van dit huis. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de zee.
Het grote overdekte terras buiten de woonkamer biedt tegelijkertijd wat schaduw in de kamers, zodat u een comfortabele leefomgeving, zelfs op warme zomerse dagen. Vanaf het terras leidt een trap naar het zwembad en een terras. Voor de ingang is er nog een terras om te genieten van de avondzon met een direct uitzicht op de zee.
De moderne design keuken heeft ook een grote deur naar het ontbijt terras met uitzicht op de zee en biedt ook voldoende ruimte voor een overeenkomstige koken ervaring ooit met een diner u. Probeer Square. De bijkeuken met vuile zwembad sowei aansluiting voor de wasmachine en droger is direct toegankelijk vanuit de keuken. In het achterste gedeelte van het gebouw is er een grote slaapkamer met toegang tot het terras en een gast volledig in marmer wastafels, grote douche en toilet.
De bovenste verdieping heeft twee grote, comfortabele marmeren badkamers, een eigen badkamer met toegang tot het terras. en drie grote slaapkamers. Elke badkamer heeft een wastafel faciliteit marmer met dubbele wastafel, bubbelbad, douche, toilet en bidet. Van twee slaapkamers, het totaal van 3 slaapkamers boven, veroorzaken grote Franse deuren naar het grote terras met panoramisch uitzicht op de zee en de Playa Mandia. De laatste 2 ruime slaapkamers bevinden zich in de kelder van de villa en hebben geen direct zonlicht, alleen dakramen. Er is nog een grote badkamer met wastafel en toilet faciliteit met extra grote douche ruimte en aanvullende dousing. Aan de straatzijde zijn 2 bedekt met een pergola parkeerplaatsen (hoog hek, veilige elektrische poorten). De plot in een lichte zuidelijke helling is aangebouwd. Vanaf het terras op de begane grond, een trap leidt naar het zwembad. Over het voetpad onder het gazon heeft u direct toegang tot het zandstrand (100m).
Licentie- of registratienummer: ET/2269

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.04 km

0.04 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Palma de Mallorca

60 km

Station 12 km Manacor

12 km

Snelweg-afrit 12 km Manacor

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Seafront boven de baai en het strand van Cala Mandia. Deze look zal u inspireren elke dag! De zee direct buiten uw voordeur, in een onbelemmerde omgeving, biedt deze nieuw gebouwde villa is een woon / effectieve oppervlakte met overdekte en open terrassen van ca. 665 m². Op drie verdiepingen vindt u een totaal van 6 slaapkamers, 4 badkamers, een open keuken, een bijkeuken en zeer mooie ruime living u. Eetkamers met grote terrassen en een prachtig uitzicht op de zee en de Cala Mandia te vinden.
Het huis is architectonisch zeer goed geïntegreerd in de lichte helling. De ruime plattegrond benadrukt het exclusieve karakter van het pand. In de tuin is er een zeer mooi geplaatst infinity zwembad met jacuzzi (ook met uitzicht op de zee). Bovendien, het object heeft nog steeds een pergola als een parkeerplaats voor 2 auto's. Terreinen en gebouwen zijn volledig gericht op het zuiden, dus je hebt de hele dag zon.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn voor bewoning door maximaal 8 personen. Elke extra persoon is belast met 75 Euro per dag. Minimaal 1 week. Voor kortere huur toeslag van 20% op de dagtarieven.
In het winterseizoen naast de brandstof voor het verwarmen van consumptie wordt gebracht.
Een aanbetaling van 1000 euro in rekening gebracht voor de aankomst, die in contanten zal worden terugbetaald bij vertrek.
Kosten en linnenpakket zijn inbegrepen in de huurprijzen.
De vermelde prijzen zijn geldig voor bij bezetting met maximaal 8 personen. Elke extra persoon in rekening gebracht 75 euro per dag. Minimale huurperiode 1 week. In het kort huur toeslag van 20% op de dagtarieven. In het winterseizoen, zal de brandstof voor de verwarming worden gefactureerd op basis van het werkelijke verbruik.
Voor het begin van de huurperiode een borgsom van euro in rekening gebracht, daarmee bereikt worden terugbetaald in contanten op de kosten voor de eindschoonmaak en beddengoed / handdoeken zijn inbegrepen in de huurprijzen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reisende, die mindestens 14 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% des bisher bezahlten Betrages zurück. Wenn sie zwischen 7 und 14 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Pascal R. uit Zürich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke vakantie in een droomhuis

Onze verwachtingen werden overtroffen, het huis, de locatie, niets ontbrak.
Perfecte netheid, Patrizia en Chris ontvingen ons hartelijk en zorgden goed voor ons.
Het grote zwembad, directe toegang tot het prachtige strand en de zee, het kan niet beter.
Het huis is met veel smaak en luxe ingericht, alles is aanwezig, zowel in de keuken, het terras met zeer comfortabele banken en bedden in de slaapkamer, de grote salon en het super perfecte interieur.
In ieder geval is dit huis een bezoek waard, we komen zeker nog een keer.
Hartelijk dank aan de familie Jäger dat we zo'n heerlijke vakantie mochten beleven.
Kortom, beter dan dit wordt het niet!
Familie Richard en Frey, Zürich en Keulen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2018

Helmut uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Laag, luxe, levensstijl

Hoewel de foto's al een redelijk goede uitdrukkingskracht hebben - in "echt" is het overweldigend - het huis, het uitzicht, de omgeving - gewoon perfect. De uitrusting van de villa is meer dan compleet. Voor elk kookidee is er de juiste uitrusting, er ontbreekt niets! We waren vooral onder de indruk van de zeer aangename en absoluut eenvoudige afhandeling bij het huren van het droomhuis; ook de adviezen en tips van het team ter plaatse waren uitstekend en behulpzaam. Het grootste compliment is heel eenvoudig: we komen terug en verheugen ons er nu al enorm op!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2018

Andrew C. uit England

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Lekker relaxen

We hadden een zeer ontspannen verblijf in Cala Mendia. Het is een vrij rustig stadje op zich, en we waren er met Pasen voordat het seizoen echt begon, dus het was heel vredig. We konden naar alle restaurants lopen zonder te reserveren en de wegen waren rustig. De villa is zeer goed uitgerust - je hoeft echt niets mee te brengen. Het was brandschoon en het managementteam was uitstekend. Ik kan er echt niets op aanmerken. Het beste is het fantastische uitzicht op zee en het geluid van de golven. Het lokale strand had op winderige dagen behoorlijk goede surfgolven, en er is genoeg te doen langs de oostkust.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2018

Erwin uit Hofheim/Taunus

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

MANDELBLOESEMS OP MALLORCA - Zon en sightseeing

De villa is een hoogtepunt:
Groot, comfortabel en heerlijk rustig.
Elke ochtend konden we genieten van een prachtig uitzicht op de zonsopgang.
Lange wandelingen langs de zee, langs de rotskust naar de baaien en de 3 "eenzame" stranden waren, na het slechte weer thuis, gewoon geweldig.
Alles verliep uitstekend, vanaf de boeking, overdracht en vertrek.

Er waren zeer vriendelijke contactpersonen die ons met tal van expertise konden helpen om onze januari vakantie gevarieerd te maken.

In het dorp zelf zijn enkele restaurants geopend, evenals een bakkerij en winkels voor zelfvoorziening.
Voor grotere boodschappen en activiteiten zijn alle winkels en bars in het nabijgelegen Porto Christo open.

Bij het begin van de bloei van de amandelboom, dit keer al in de laatste week van januari, hadden we geweldig weer.
Het was altijd tussen de 16 en 19 graden warm en zonnig.

Januari was voor ons een ideale reistijd:
Eilandtochten zonder files, minder tourbussen en vrachtwagens op de wegen, geen parkeerproblemen in Palma en nooit drukke restaurants of overvolle weekmarkten.

We komen graag volgend jaar weer - er is nog zoveel te ontdekken op Mallorca!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Rainer S. uit 57583

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

...nogmaals toegegeven!!!

... ...en heb de datum voor het voorjaar van 2018 al genoteerd. De prijs-prestatieverhouding is meer dan correct, en we hebben genoeg mogelijkheden om te vergelijken. Het fantastische uitzicht over het zwembad naar de zee is overweldigend - de grootte en breedte van de kamers en de inrichting passen perfect. Het contact met de eigenaar en zijn team ter plaatse was weer heerlijk ongecompliceerd en zeer aangenaam. Kennissen die op hetzelfde moment op het eiland waren - zeer goed hotel in Cala Millor - stonden sprakeloos bij de ingang toen ze "onze" droomvilla bezochten; ze denken nu serieus na over een dergelijke vakantie! Hun eigen huis, hun eigen zwembad - een hotel kan een dergelijke onafhankelijkheid, rust en vrijheid niet bieden.

Augustus 2017

Bernd U. uit 40219

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Elke EURO waard!

Super villa met super uitzicht ! We trouwden in Mallorca en huurden de villa voor ons en onze familie. Locatie en uitrusting adembenemend. Afhandeling zonder problemen. De service verdient een speciale vermelding! Patricia, de manager ter plaatse stond altijd voor ons klaar en voldeed aan al onze wensen. Of het nu ging om pendeldienst of zeiltocht, zelfs het diner bij late aankomst werd door haar georganiseerd. Nogmaals hartelijk dank, Villa en Patricia hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Willi W. uit 57520 Limbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super...heel graag weer.

We hebben een geweldige week doorgebracht in deze droomvilla aan zee. Alles was zoals beschreven en in werkelijkheid nog veel beter en mooier dan op de foto's te zien is. Super grote kamers, grote schaduwrijke terrassen, oversized bedden, luxe badkamers etc. etc. Alleen al het grote zwembad, waarin je het gevoel had rechtstreeks naar de open zee te zwemmen, is een hoogtepunt dat zijn weerga niet kent. De afhandeling van de boeking, aankomst, overname en teruggave van de borg was voorbeeldig. Conclusie: we zullen onszelf dit op de volgende gelegenheid daar opnieuw gunnen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf A & C Jaeger GbR
Dhr. C. Jaeger

Dhr. C. Jaeger

meer informatie

Objectnummer: 95105

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95105.htm

Dhr. C. Jaeger

Riedkamp 34

59348 Lüdinghausen

(0049) (0) 171 21 65 349


«Droomhuis aan de zee en het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven