Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Costa del Sol, Spanien

Max.  6   gasten
74m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
74m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

De 74 m² grote, rustige vakantiewoning ligt direct aan het strand in een goed onderhouden complex met prachtige oude bomen. Het heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer met slaapbank (2 extra bedden mogelijk), eethoek, ingerichte keuken met wasmachine, overdekt balkon, krachtige ventilatoren, W-LAN Internet flat rate (20 Mbit/s), satelliet TV en een kluisje. Beddengoed en bad- en handdoeken zijn in voldoende hoeveelheden aanwezig.
Er is een groot zwembad en een klein zwembad voor kinderen in het ruime complex. Bij het zwembad zelf vindt u ligstoelen, een bistro, toiletten en een douche. Het complex heeft een conciërge, een tuinman en een bewakingsdienst. Intercom systeem aanwezig. Er zijn verschillende gratis garageplaatsen beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 70 km Malaga

70 km

Station 87 km Malaga-Maria Zambrano

87 km

Snelweg-afrit 4 km Estepona Nord

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning bevindt zich in een ruim wooncomplex tussen de N 340 en het strand. Het appartement kijkt uit op zee en is zeer rustig gelegen in het ruim opgezette wooncomplex. Het is maar een paar stappen naar het strand. Bij de poolbar kunt u goed eten en ook brood kopen voor het ontbijt. Er is een benzinestation in de buurt voor kleine boodschappen. Een groot winkelcentrum (Carrefour, Aldi of Lidl) ligt op slechts enkele minuten afstand met de auto of de bus. Een poort leidt rechtstreeks naar de strandboulevard, die over enkele kilometers in beide richtingen langs het strand loopt. Er is een bar (Chiringuito) op de promenade op ongeveer 100 meter van het complex. Andere bars zijn op loopafstand.
Het appartement is gelegen aan het strand van Estepona aan de Costa del Sol. Het glamoureuze Marbella met zijn beroemde jachthaven ligt op slechts ongeveer 5 kilometer afstand. Gibraltar is in zicht. Op een paar kilometer afstand ligt een heel mooi natuur/dierenpark (Selwo). Golfbanen zijn in de buurt. Dagtochten zijn mogelijk naar Malaga, Gibraltar, Ronda, Sevilla of het beroemde Granada met het historische Alhambra.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 00:00
Uitchecken: 00:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bijkomende kosten (elektriciteit/water/internet) 2,50 Euro/persoon Kinderen tot 6 jaar gratis

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

90,-€ (incl. beddengoed en handdoeken).
Gebruik van de garage zonder toeslag. Sleutel en afstandsbediening voor de garage onderstaande huurprijzen zijn indicatief. Exacte prijzen op aanvraag. Prijzen voor de periode van tot op afspraak.

Meer onder (objectnr.: 2042522)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-02-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Ihor V. uit Paterna

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

ontspannen met kijken

Alles was erg goed, schone, lichte appartementen, prachtig uitzicht op zee, geweldige vakantie met familie en kinderen! De zee is schoon, de lucht is fris, je kunt met de ramen open slapen zonder airconditioning! Er is een goed visrestaurant in de buurt. Eén ding dat ik niet leuk vond (het heeft niets te maken met de appartementen!) is honden uitlaten op het strand en ze in de zee laten zwemmen, natuurlijk moet er aandacht worden besteed aan de eigenaren van de honden voor hun gebrek aan respect voor vakantiegangers, maar uiteindelijk moet dit probleem worden opgelost via de gemeenteraad, omdat eenvoudige verzoeken en opmerkingen geen invloed hebben op de eigenaren van dieren!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2023

Peter D. uit Großenaspe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning pur.

We hebben met z'n vieren onze vakantie doorgebracht in het mooie appartement tijdens de paasvakantie. Het uitzicht op de Middellandse Zee elke ochtend tijdens het ontbijt op het balkon is een droom. Het appartement is uitstekend uitgerust, er ontbreekt niets. We hebben heel goed geslapen, vooral in de slaapkamer die uitkijkt op de zee. Het geluid van de branding is bijna niet te missen. Het complex is zeer goed onderhouden en u kunt ontspannen op de ligstoelen bij het zwembad of iets eten en drinken aan de zwembadbar. Chiringuito Sonora Beach is ook een aanrader. De cocktails zijn uitstekend en het eten is ook goed. Alles wordt vers bereid, maar kost ook wat meer. We voelden ons erg comfortabel. De temperaturen waren in april erg aangenaam rond de 25 graden. Er zijn veel bezienswaardige locaties, zoals Ronda, Gibraltar en Tarifa. We vonden Estepona, Marbella en Malaga ook erg leuk. De vakantie was voor ons de juiste mix van ontspanning en indrukken. Daarnaast was er de vriendelijke advies en instructie van de gastvrouw, die met goede tips heeft bijgedragen aan het succes. We zijn een beetje verliefd geworden op Andalusië en dit mooie appartement aan zee en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2022

Susanne R. uit Wolfratshausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantiewoning

Zeer mooie schone en zeer goed uitgeruste vakantiewoning. Prachtig uitzicht op het strand vanaf het terras en een van de slaapkamers. Leuk contact met mevrouw Riemer

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2022

Ruth J. uit Braunschweig

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldig uitzicht op de zee

Het mooiste aan de flat is een van de slaapkamers met een groot raam met uitzicht op zee. Als u wilt, kunt u het raam open laten en in slaap vallen op het geluid van de zee; van de nabijgelegen kustweg hoort u niets. De flat is gelegen in een zeer goed onderhouden, groen complex. Kleine witte huisjes van twee verdiepingen vormen een ruim gebied rond het zwembad, direct aan zee. We vonden de flat schoon, goed onderhouden en goed uitgerust. Voor grotere aankopen heeft u een auto nodig, maar een kleine kruidenierswinkel voor de basisbehoeften bereikt u te voet via de strandpromenade in ongeveer 20 minuten. Er zijn ook restaurants en bars op het strand voor avondmaaltijden. Málaga, Marbella, Tarifa, Ronda en de witte dorpen liggen binnen handbereik, zodat de flat niet alleen ideaal is voor een strandvakantie, maar ook geschikt is voor ontdekkingstochten. Het contact met de hospita was geweldig.

Augustus 2021

Martin S. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige vakantiewoning direct aan zee onder palmbomen

Wij hebben midden augustus 2 weken met onze 2 kinderen (9 en 14) doorgebracht in de vakantiewoning 9582. De woning is heel licht en vriendelijk en toch ook gezellig. Met twee aparte slaapkamers, elk met comfortabele tweepersoonsbedden en een uitschuifbare bank in de woonkamer, kunnen maximaal 6 personen comfortabel slapen. We genoten elke dag van het ontbijt op het ruime balkon. Het uitzicht op zee, omringd door koninklijke palmen, is gigantisch. In de praktische keuken is alle kookgerei aanwezig, zodat zelf koken ook erg leuk is. Er zijn ook veel restaurants in de omgeving, waarvan sommige zonder auto bereikbaar zijn. Van de zeer aardige verhuurster kregen we veel informatie over alle winkelmogelijkheden en over lokale pubs en activiteiten
De zee en het zandstrand (fijn zand met enkele kleine steentjes) zijn zeer schoon
We bezochten Tariffa (de grens tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee) en Gibraltar met de auto in een dagtocht. Een ander hoogtepunt was de middeleeuwse stad Ronda, ten noorden van Estepona
De verhuurster is erg aardig en heeft al onze vragen per telefoon en e-mail ongecompliceerd en tijdig beantwoord. We kijken ernaar uit om onze vakantie daar weer door te brengen in het vakantiecomplex Hacienda Beach, flat 9582. Wij bevelen dit appartement graag aan anderen aan.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Andrea uit 65462 Ginsheim

4,7
5 5 5 3.5
Toon Duits

zeer mooi appartement

Super goed uitgerust appartement met uitzicht op de prachtige tuin en de zee. Het zwembad in het complex is prachtig ontworpen. Er is ook een chiringuito direct aan de rand van het zwembad waar je snacks kunt eten en drinken, maar ze bereiden ook diner, bijvoorbeeld paella
We waren zeer tevreden en brachten er een week door met onze 12-jarige zoon
Het enige nadeel is de ligging, want er zijn weinig opties te voet, dus je bent altijd afhankelijk van de auto. Maar dat doet niets af aan de flat, er is alles wat je nodig hebt.
Veel dank ook aan de aardige verhuurster die ons vooraf van alle nodige informatie voorzag.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2016

Frank G. uit 27777 Ganderkesee

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie direct aan zee in Spanje

We brachten onze vakantie dit jaar door in Hacienda Beach als koppel.Als je op zoek bent naar een rustige en zeer mooie vakantiewoning aan zee, dan is dit de plek voor jou.De flat zelf laat niets te wensen over.Alles wat je nodig hebt is aanwezig.Het wooncomplex in Hacienda Beach is goed onderhouden en aangelegd met mooie bomen.De zee ligt voor de deur en het zwembad in het midden van de zee is perfect voor zonaanbidders
en het zwembad in het midden van het strand is perfect voor zonaanbidders. De eigenaars van het appartement zijn zeer behulpzaam en hebben alles van tevoren uitvoerig beschreven, zodat je het vakantieoord bij Estepona en ook het appartement gemakkelijk kunt vinden. Het vriendelijke contact op elk moment per telefoon of e-mail liet geen vragen onbeantwoord. Het appartementencomplex Hacienda Beach ligt direct aan de kustweg Autovia AP 7 tussen San Pedro en Estepona. Een uitstapje naar Gibraltar mag niet ontbreken. Estepona, op 10 minuten rijden, nodigt u uit voor een wandeling in de oude stad met zijn romantische steegjes of voor een glas wijn aan de haven. Op woensdag is er een grote markt,waar het een bonte drukte is.en de ijssalon op Plaza Flora is een must,in omgekeerde richting is het hoogtepunt de haven van het mooie en rijke,Puerto Banus in Marbella.Een insider tip voor goede gastronomie is La Florentina tegenover San Pedro,Italiaanse keuken op zijn best en een muzikaal avondprogramma en uitzonderlijk vriendelijke gastvrijheid laat niets te wensen over. Dit is wat een vakantie in Spanje is.We kunnen het alleen maar aanbevelen.Bedankt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Riemer

Mevr. K. Riemer

Ik woon aan de rand van Kiel en ben gepensioneerd. Mijn familie bezit de flat al heel lang en we verhuren hem particulier. We nemen ook regelmatig vakantie in de flat om veranderingen en renovaties uit te voeren.


Andere accommodaties van Mevr. K. Riemer


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 9582

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/9582.htm


«Costa del Sol, Spanien» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven