Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning "Bahnkolk 2" ligt aan de Molenstraße 43 in Norden-Norddeich. In het huis bevinden zich twee afzonderlijke vakantiewoningen, die elk afzonderlijk aan vakantiegasten kunnen worden verhuurd. Als twee gezinnen het hele huis boeken, kan in het midden van het huis een doorgang worden gemaakt, zodat men van de voorste flat "Bahnkolk 1" naar de flat "Bahnkolk 2" kan lopen zonder het huis te verlaten.
Het huis ligt in de Molenstraße, bijna aan het einde van de doodlopende straat, er is daar geen doorgaand verkeer. Er is alleen een voetpad naar het noorden. De flat ligt van de minder drukke weg af, dus aan de andere kant van het huis, met uitzicht over een paardenweide naar het centrum van Norddeich. Aan het grote terras grenst een weide waar een schommel voor de kinderen is neergezet. Het terras heeft een zeer grote overkapping, zodat u ook bij regen buiten kunt blijven. De woning is omheind, de tuin en het gazon worden uitsluitend gebruikt door de vakantiegasten die dit appartement hebben geboekt
De vakantiewoning is hoogwaardig uitgerust, er is een TV in de woonkamer en in elk van de slaapkamers. Internettoegang is natuurlijk ook beschikbaar.
Het is maximaal 1 km lopen naar het strand of de haven.
De flat heeft een eigen ingang en het terras ligt op het zuidwesten. Dit geeft u de mogelijkheid om 's avonds buiten op het terras te zitten en al in het voorjaar en zelfs in het najaar te genieten van de laatste zonnestralen. Een grote terrasoverkapping beschermt u tegen regen, terrasmeubilair is uiteraard aanwezig. Elke kamer kan worden verduisterd door rolluiken.
De flat heeft 3 kamers, een doucheruimte en een apart toilet. Het centrale punt van de flat is de grote woon- en eetkamer met open keuken. Als retraite heeft de flat twee aparte en grote slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 3 km Norddeich

3 km

Station 2 km Norddeich

2 km

Snelweg-afrit 30 km Emden

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Norden is een van de oudste steden van Oost-Friesland en heeft ongeveer 25.000 inwoners. Daarmee is het de vierde stad van Oost-Friesland, wat als voordeel heeft dat je er alles voor je dagelijkse behoeften kunt krijgen. Naast de zeer leuke winkels in de voetgangerszone zijn er verschillende winkelcentra, een bibliotheek, een bioscoop, enz. Norden is de meest noordwestelijke stad van het Duitse vasteland. De regio rond Norden wordt voornamelijk gekenmerkt door landbouw en toerisme. De stad heeft ruim 27 kilometer dijklijn. Het marktplein met de Ludgerikerk, de voetgangerszone met veel kleine winkeltjes en het theemuseum zijn de moeite waard

Norddeich hoort bij Norden en staat bekend om zijn zeehondenkweekstation, zijn openluchtzwembad en het belevenisbad "Ocean Wave" met zijn 105 meter lange grote glijbaan. Voor kinderen is er een avontuurlijke speeltuin, het sprookjesschip en een kinderspeelhuis. U vindt het Haus des Gastes direct aan het strand. Norden-Norddeich is een door de staat erkend kuuroord aan de Noordzee met. Veerverbindingen naar Norderney en Juist. Als u geen zin hebt om de veerboot te nemen, kunt u ook met het vliegtuig naar de eilanden vliegen of gewoon een rondvlucht langs de kust boeken. Het bijbehorende vliegveld is in Norddeich.

Naast de groene, zand- en hondenstranden heeft Norddeich ook een surfschool waar beginners en gevorderden kunnen leren surfen en kitesurfen

Tijdens het seizoen worden voortdurend begeleide wadlopen aangeboden voor het hele gezin.

Het gebied is prachtig voor uitgebreide fietstochten. Bovendien bieden de peddel- en trapstations in Leybuchtsiel, Norden en Hage u de mogelijkheid om van station naar station te wisselen tussen kano en fiets.

Ook uitstapjes naar het kasteelpark Lütetsburg, het historische marktplein in Norden, de dijkmolen, de Frisa-molen met het schelpen- en slakkenmuseum en de Westgater-molen met dagelijkse maal-demonstraties en bakken in de historische oven zijn de moeite waard.

Ontspannend is de tocht met de museumspoorweg door het weidse moeraslandschap van Norden naar Dornum.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als er huisdieren worden meegenomen, rekent het beheer van de woning een toeslag van 10 euro per huisdier (eenmalige kosten).
De stad Norden heft een toeristenbelasting voor vakantiegasten vanaf 16 jaar, die onze beheerder ter plaatse moet accepteren bij de afgifte van de bezoekerskaarten, meer informatie over de toeristenbelasting vindt u hier: https://www.norden.de/index.php?ModID=7&FID=3170.8818.1&object=tx%7C3170.8818.1

Indien gewenst kunnen beddengoed en/of handdoeken gehuurd worden bij het huismanagement. De huurprijs bedraagt 12 euro per persoon (beddengoed en handdoeken samen).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Michael R. uit Kürten

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Vakantie met hond.

Mooi ruim vakantieappartement weg van de drukte. De keuken is goed uitgerust. De grote omheinde tuin is ideaal voor een vakantie met kinderen (of hond). De heer Pilger heeft ons vriendelijk ontvangen. Een klein defect werd onmiddellijk verholpen.
We zullen niet terugkomen omdat je aan de Oost-Friese Noordzeekust slechts beperkt met een hond op vakantie kunt gaan. Een aanlijnplicht op het hondenstrand is onbegrijpelijk, vooral niet in het laagseizoen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

Augustus 2023

Irmgard L. uit Dorsten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie

We hebben hier een ontspannen vakantie gehad met 2 honden. Het uitzicht op de paardenweide en 's avonds de zonsondergang zijn prachtig. We werden erg vriendelijk ontvangen door meneer Pilger. Voor volgend jaar hebben we weer geboekt, wat alles wel zegt.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2023

Andreas G. uit Steinfurt

4,6
5 4 5 5 4
Toon Duits

Super Bungalow

Het is een geweldige bungalow. De locatie is ook erg rustig en niet te ver weg (ongeveer 10 minuten naar de dijk). De tuin is ook erg groot in vergelijking met andere. Onze honden konden hier goed uitrazen. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2023

Franzi M. uit Meschede

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantieappartement met veel ruimte

We waren met 4 volwassenen in augustus 2023 in dit appartement. Het weer was af en toe erg warm, soms regende het. Voor ons was dit appartement ideaal, omdat je tijdens de buien ook onder het grote overdekte terras kon verblijven of in de grote woning in verschillende kamers.
We hebben niets gemist, alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie was aanwezig in het appartement. De tuin was niet zichtbaar, we hadden een prachtig uitzicht op een weiland met paarden - zeer ontspannend.
We raden dit appartement met een gerust hart aan en zullen het de komende jaren graag weer boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2023

Simone K. uit Dormagen

4,2
4 4 5 4 4

Super Urlaub

Wir haben uns in der Ferienwohnung sehr wohl gefühlt. Der Ausblick vom Garten auf die Pferdekoppel ist sehr schön. Alles was man braucht ist in der Ferienwohnung vorhanden. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2023

Nora B. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5

Entspannter Urlaub mitten in der Touristen-Hochburg

Die Wohnung war wie beschrieben, sehr sauber, viel Platz.
Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt und werden auf jeden Fall schnellstmöglich wieder anfragen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Mei 2023

Jürgen H. uit Solingen

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Vakantie om te ontspannen/om je goed te voelen.

We verbleven 3 weken met 2 volwassenen en 1 hond in het vakantiehuis Bahnkolk 2. Het huis en de locatie waren gewoonweg fantastisch. De service ter plaatse was erg goed. Meneer Pilger was meteen beschikbaar als we vragen hadden. Het mooiste was het uitzicht vanaf het terras op de grote paardenweide. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2022

Dirk H. uit Völklingen

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaub.

Die Unterkunft lässt keine Wünsche offen. Man fühlt sich als Familie mit Hund sehr herzlich willkommen. Der Hausverwalter ist für alle Fragen offen und jederzeit erreichbar. Wir kommen nächstes Jahr gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ferienwohnungsvermietung Berghoff
Dhr. P. Berghoff

Dhr. P. Berghoff

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 96355

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96355.htm


«Spoorweg Kolk II» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven