Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Saraceno

Costa Saracena - Catania

Max.  7   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Beschrijving

Deze buitengewone dubbele villa heeft absoluut spectaculair locatie met uitzicht op de zee met een fantastisch uitzicht op de zee, de vlakte van Catania en de Etna, de dominante vormen al het landschap! De kustlijn, die aansluit op de lange zandstrand ten zuiden van Catania wordt genoemd Costa Saracena, is er een gevarieerd rotsachtige kust met individuele baaien, sommige met zand.
De vorzustellende hier villa ligt in een gated woonwijk, in de een tennisbaan, een bar en een supermarkt (seizoensgebonden werking) beschikbaar zijn. Anders, bars en winkels te vinden op de weg van Catania (25 km) naar Syracuse (ongeveer 35 km), die tegelijkertijd biedt eenvoudig toegang zowel in de kamer Syracuse, Noto en in de ruimte Catania, Etna. is er de mogelijkheid om te dineren in een vaste prijs in de Tenuta di Roccadia paar kilometer voor de gasten van Villa Saraceno.
Om een ​​duik te nemen, zijn er verschillende mogelijkheden: een paar meter van het huis is er een pad (ongeveer 150 treden) naar de rotsachtige kust, op ongeveer 450 meter afstand is een te voet bereikbaar baai met rotsen en zand, maar ook het lange zandstrand de vlakte van Catania is bereikbaar met de auto in een paar minuten.
Het omheinde terrein van afgelegen villa heeft toegang, een parkeerplaats en een buitendouche per appartement, ruim panoramisch buitenkant en een groot dakterras met wijds uitzicht op de zee en land biedt.
Elk half-vrijstaande villa (ca. 115 m²) voor maximaal 6 pers. Woon-eetkamer met 2 banken, fauteuils, satelliet-tv, airconditioning en een grote panoramische deur direct liggend op de klif panoramisch terras, keuken (nieuw keukenblok, koelkast / vriezer, vaatwasser en wasmachine) met toegang tot een laterale panoramische veranda, 2 slaapkamers (beide met airconditioning) en Bad (abgemauerte douche); een trap voor de lagere EC (koel in de zomer, relatief vochtig in de overgangsperiode maanden) in een grote slaapkamer met een panoramisch raam van de zee en een eigen badkamer. De uitrusting is zeer goed voor de absolute zee, veel onderdelen zijn vernieuwd, prachtige originele stenen vloer ... .De laatste complete renovatie werd uitgevoerd in 2013 uitgevoerd!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 30 km Catania

30 km

Station 9 km Brucoli

9 km

Snelweg-afrit 8 km Carlentini

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is gelegen in een regio Sicilië die aan natuurlijke attracties fascinerende steden aan de lokale specialiteiten alle aanbiedingen in de regio Costa Saracena - Carlentini, aan de kust ten zuiden van de vruchtbare vlakte van Catania. De oude Syracuse, een van de grootste steden van de oudheid, die zelfs vandaag de dag een prachtige stad is, maar een paar kilometer verderop. Het zuidoosten van het eiland gefascineerd door prachtige landschappen met diepe kloven, gekenmerkt oude barokke steden zoals Noto -häufig als de mooiste stad in Sicilië door de UNESCO in het Werelderfgoed van de Mensheid, Palazzolo Acreide, Modica, Scigli en Ragusa (alle World Heritage Site door UNESCO geroepen en aufgenommen- !) is een bezoek zelfs de meer Farming Avola waard is, zijn niet alleen beroemd processen om zijn wijn, maar ook vanwege de bijzonder smakelijke amandelen die hier groeien, en lokale lekkernijen, zoals pasta di Mandorla en diverse smakelijke amandelkoekjes. Aan de uiterste zuidpunt van Sicilië - Capo Passero - niet alleen maar groeien de heerlijke tomaten uit Pachino, is er ook een prachtig natuurgebied, waar u kunt zelfs flamingo's kunt zien bezoeken - de Riserva Naturale di Vendicari.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Lakens en handdoeken: 15 .- / per persoon per week
Kosten voor huisdier

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
3.5 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Tatjana D. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

We verbleven een week in deze accommodatie en waren zeer tevreden. De verhuurders zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Hoewel we om 2 uur 's nachts bij de accommodatie aankwamen, wachtten de verhuurders ons op en gaven ons een verblijfplaats en reden ons de volgende ochtend naar de accommodatie. Iedereen was erg meegaand en ik kan een vakantie daar alleen maar aanraden. De plaats is een klein vakantiedorp met veel lokale bevolking en er is ook een kleine supermarkt en een restaurant. Maar je moet er wel een auto hebben. We hebben er geen gehuurd en waren enigszins beperkt in onze activiteiten. Een taxi naar het strand en terug naar de accommodatie kost iets meer. Het nabijgelegen strand is rotsachtig en klein. Je moet naar Catania voor een zandstrand
De accommodatie zelf is erg mooi. Zoals u op de foto's kunt zien, heeft u vanaf het grote terras uitzicht op de Edna! Geweldig!!! De keuken was goed uitgerust en je kon ook barbecueën. Voor een vakantie met een peuter of baby is deze accommodatie echter enigszins ongeschikt, de vloeren zijn van steen, marmer of tegels en scherpe randen, evenals steile trappen kunnen een groot gevaar voor ongelukken opleveren. Dit aspect en de afhankelijkheid van een vervoermiddel zijn de enige dingen waarop ik kritiek zou hebben. Verder een aanrader. Bedankt voor een heerlijke vakantie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2022

Agnita B. uit nederland

3,4
3 4 4 3 3

mooi appartement

mooi,ietwat gedateerd appartement, alles compleet. Je hebt wel echt een auto nodig, ligt afgelegen. Jammer is, dat er wordt geadverteerd met zwembad en dat is er helaas niet, wel een hottub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Mijn naam is Ernesto, breng ik veel tijd voor vele jaren in Zuid-Italië. Gewoon om het zuiden van Italië ik goed ken en hou van de manier van leven, de zee, de goede mediterrane gerechten, kunst en duizendjarige cultuur. Je kunt alles wat je wilt weten over uw geplande verblijf in Zuid-Italië, zoals het mij vraagt.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 96375

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96375.htm


«Villa Saraceno» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven