Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhäuser in Koserow

Eiland Usedom, Baltische badplaats Koserow

Max.  6   gasten
84m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
84m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze Villa Julian is een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis op een eigen perceel van ca. 510 m² op een rustige locatie, op slechts 350 m van het fijne zandstrand van de Oostzee. Het moderne Zweedse huis is ingericht voor 2 tot 6 personen en biedt veel ruimte voor een ontspannen vakantie. Het privéterrein rond het huis is prachtig aangelegd en draagt bij aan een ontspannende omgeving. Slechts 2 minuten lopen naar het Oostzeestrand - toplocatie.

Het gezellige en ruime Zweedse huis heeft 84 m² woonoppervlak en is zowel geschikt voor een ontspannende vakantie voor twee als voor een vakantie met het gezin of meerdere personen. Een hoogtepunt is het grote, zeer beschutte terras op het zuidwesten met luifel en exclusief, gezellig terrasmeubilair en twee rolstoelen. Grote, open woonruimte met lichte veranda. Comfortabele lederen suite in elegant, modern design met slaapfunctie in de veranda. Gezellige relaxhoek in een alkoof in de woonkamer (extra slaapmogelijkheid). Hoogwaardige keuken in modern, fris design met eettafel, keramische kookplaat en complete uitrusting. De moderne lederen suite in antraciet en de grote 55'' LCD TV met Ambilight LED achtergrondverlichting en een stereo-installatie ronden het ruime woongedeelte af. Het woongedeelte heeft een prachtige cottovloer in warme kleuren.

NIEUW: De ruime badkamer, ontworpen als wellness-oase, heeft een gelijkvloerse, betegelde inloopdouche met douchegoot - bijzonder comfortabel. Het heeft ook hoogwaardige voorzieningen zoals een toilet met antibacteriële coating en douchearmatuur met thermostaat. De douche is met een breedte van 1 m bijzonder ruim. De anti-slip tegels in de hele badkamer zorgen voor veilig lopen. Er is ook een was-droogcombinatie die u kunt gebruiken.

Er is een ultramoderne slaapkamer (beuken/blauw) met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden tot uw beschikking. In het woongedeelte zijn nog 2 extra bedden mogelijk in de relaxhoek in de woonkamer of in de veranda.

Het hele huis heeft vloerverwarming en exclusieve tegelvloeren in alle kamers. Er is een eigen parkeerplaats voor het huis. Gratis WLAN internet toegang is beschikbaar voor onze gasten in het huis. Slechts 2 minuten lopen naar het Oostzeestrand - toplocatie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 19 km Heringsdorf

19 km

Station 1 km Seebad Koserow

1 km

Snelweg-afrit 45 km Gützkow

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Exclusieve, zeer rustige locatie. 2 minuten lopen naar het fijne zandstrand van de Oostzee en de concertzaal. De gegroeide, idyllische plek ligt in het midden van het eiland, zodat alle bezienswaardigheden, recreatieve activiteiten binnen handbereik zijn. Het eiland is op dit punt zeer smal, zodat zowel de Oostzee als het prachtige, natuurlijke Achterwasser in slechts enkele minuten lopen te bereiken zijn. Voor natuurliefhebbers het ideale uitgangspunt voor vele wandelingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De aangegeven prijs is de minimumprijs per nacht. De prijs is afhankelijk van de gewenste accommodatie, reistijd en aantal personen. Extra bed voor meer dan 2 personen: 15 €-20 € per persoon per nacht. Toeslagen voor kort verblijf. Op aanvraag: bedlinnen per persoon 10 €, douchehanddoek en handdoek per persoon 5 € (linnenpakket per persoon 15 €). De toeristenbelasting moet ter plaatse bij aankomst worden betaald.

Gedetailleerde presentatie van onze accommodatie met veel foto's en online reservering met bezettingsoverzicht op onze website. Op aanvraag doen wij u graag een individuele offerte toekomen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Eine Stornierung der Buchung muss schriftlich vor Mietbeginn erfolgen. Es gilt das Mietrecht nach dem BGB. Der Vermieter hat Anspruch auf eine Entschädigung: Bei Stornierung, Buchungsänderung oder Nichtanreise zahlen Sie eine pauschale Gebühr in Höhe von 90 % des Gesamtpreises sofern durch eine anderweitige Vermietung kein geringerer Mietausfall entsteht. In jedem Falle zahlt der Mieter jedoch mindestens eine Bearbeitungsgebühr von 50 €. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Böhle

Dhr. J. Böhle

U boekt rechtstreeks bij particuliere eigenaren. Als familie verhuren wij sinds enkele jaren verschillende vakantiewoningen en appartementen op rustige toplocaties, deels direct aan het water en op slechts enkele stappen van het strand, in de Oostzeebadplaatsen Karlshagen, Koserow en Ückeritz en in de stad Wolgast. Onze accommodaties worden gekenmerkt door hun hoogwaardige en moderne inrichting en onze vaste gasten komen graag nog eens terug.


Andere accommodaties van Dhr. J. Böhle


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 9797

Laatst bijgewerkt: 06.12.2023

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/9797.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven