Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Miralior Appartement Mainz

Mainz

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Ultra-moderne 3 kamer flat met feel-good factor in Mainz-Lerchenberg - Woonoppervlak ca. 110 m² - 21 m² terras - Eerste ingebruikname na renovatie - 300 meter naar Ober-Olmer Wald, dicht bij ZDF - Nieuwe, hoogwaardige inrichting met liefdevolle details en veel accessoires - Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv - Kinderspeelhoek - Wasmachine en droger - State-of-the-art, milieubewuste bouwdiensten - Ruime gratis openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving

Om onze gasten een mooie en hoogwaardige tijdelijke woning te bieden, hebben wij de flat volledig opgeknapt en ingericht. Een goed ontworpen, volledig uitgeruste keuken met oven, kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, koelkast, vriezer en andere accessoires biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. De ruime en nieuwe badkamers zijn voorzien van zachte handdoeken en badproducten. Natuurlijk zijn shampoo en douchegel ook aanwezig. Fijn beddengoed, nieuwe hoogwaardige bedden (een boxspringbed en een Italiaans designbed van echt hout met merkmatrassen en lattenbodems) bieden uw rug ontspanning en zorgen voor een goede nachtrust. De wasmachine en droger bevinden zich in de grote berging en vergemakkelijken het reizen met minder bagage. De strijkplank en het strijkijzer zijn ook aanwezig. Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv. Zo zijn er in totaal 3 TV's met satellietverbinding beschikbaar (55 inch TV in de woonkamer en 40 inch TV in elk van de slaapkamers). Bovendien beschikt onze flat over high-speed internet via WLAN en in-house LAN. We zijn blij om u te voorzien van een babybedje op aanvraag. Als ouders van drie kinderen hechten wij bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen, zoals ademende babymatrassen. De liefdevol ingerichte speelhoek zal uw kinderen verrukken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 36 km FRA Flughafen Frankfurt

36 km

Station 8 km Hauptbahnhof Mainz

8 km

Snelweg-afrit 2.5 km A60 MZ Bretzenheim, MZ Lerchenberg

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is rustig gelegen en tegelijkertijd dicht bij de stad met de beste infrastructuur. Het stadscentrum van Mainz bereikt u in enkele minuten met de bus of met de auto. Het Ober-Olmer bos ligt op slechts ongeveer 300 meter afstand en is ideaal voor ontspannende wandelingen. Of begin uw ochtendjogging direct voor de deur! Mainz is ook een media- en cultuurstad. ZDF, SWR, SAT 1 hebben hier hun hoofdkwartier en gaan hier in de lucht. Veel kunstenaars, musea en theatergezelschappen nodigen u uit voor een bezoek. Onze hoogwaardige en rustig gelegen flat bevindt zich in een in 2017 volledig gerenoveerde tweegezinswoning in de populaire Mainz-wijk Lerchenberg - in de directe nabijheid van het bos en met alle voordelen van de stadsinfrastructuur (buslijnen, tram, winkelcentrum, artsen, banken en nog veel meer). De woonstraat heeft weinig verkeer en loopt dood. Onze flat is het perfecte uitgangspunt voor het verkennen van Mainz, Wiesbaden, Frankfurt, Darmstadt, Rijn-Main en Rheingau - met veel wijn, wijn en nog eens wijn De nabijheid van de natuur nodigt uit tot sportieve activiteiten of helpt u om gewoon te ontspannen en nieuwe energie op te doen. De flat kan dienen als een oase van rust en een toevluchtsoord na alle activiteiten of hard werken. Wij vinden het uitstekend passen bij de behoeften van zakenreizigers, zakelijke klanten en langetermijnhuurders.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paragliding
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 10:00
Uitchecken: 16:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Geen extra prijzen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

U kunt hier gemakkelijk komen met de auto of met het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor het gebouw. De talrijke buslijnen en de tram liggen op 5 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde afritten van de snelweg liggen op slechts enkele minuten rijden. Ober-Olmer Wald: 300 meter ZDF: 2 km, loopafstand 15 min Hoofdstation Mainz: 8 km, rijtijd met de auto 10 min Universiteit Mainz: 6,5 km, rijtijd met de auto 10 min Uniklinik Mainz: 8 km, rijtijd met de auto 14 min Luchthaven Frankfurt: 36 km, rijtijd met de auto 29 min Hoofdstation Frankfurt: 47 km, reistijd met de auto 37 min Messe Frankfurt: 49 km, reistijd met de auto 38 min Rüsselsheim: 21 km, reistijd met de auto 20 min Rüdesheim: 36 km, reistijd met de auto 35 min Darmstadt: 44 km, reistijd met de auto 35 min Worms: 56 km, reistijd 40 min Luchthaven Hahn: 83 km, reistijd 50 min

Huisregels - Niet meer dan 4 volwassenen in de flat - Geen feestjes - Geen huisdieren - Ons huis is een niet-roken huis. Roken is alleen toegestaan op het balkon - Het huis ligt in een rustige, familiaire woonwijk, vanaf 22.00 uur vragen wij daarom om burenstilte - Wij vertrouwen u onze flat toe, gelieve deze netjes en liefdevol te behandelen!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Petra H. uit 51145 Köln

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mainz is de moeite waard om te bezoeken.

Een gezellig vakantiehuis dat alle gemakken biedt die bijdragen aan een mooie en aangename verblijf. Mainz, Wiesbaden en omgeving nodigen uit tot sightseeing, activiteiten en ontspanning. We hadden een geweldige tijd, waarbij het weer ook nog eens goed voor ons was.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. E. Fuhrer

Mevr. E. Fuhrer

Mijn naam is Eleonora, ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 zonen Ik werk en beheers (nog steeds :)) het evenwicht tussen gezin, werk en gevarieerde interesses. Mijn man en ik zijn er trots op dat we de kernrenovatie van ons tweegezinshuis met succes hebben afgerond en veel van onze ideeën en wensen hebben kunnen realiseren Wij hebben onze Miralior flat nooit beschouwd als een pure "kapitaalinvestering". We hebben er veel liefde en hart en ziel in gestopt, wat we hopen dat u tijdens uw verblijf zult voelen.


meer informatie

Objectnummer: 100798

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/100798.htm


«Miralior Appartement Mainz» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven