Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiepark De Wielen Huis 21

Noord-Holland

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

U wilt onze voornamelijk privé-woonruimte graag huren voor uw Noordzeevakantie? Welkom, wees onze gasten!

Aan het einde van een rustige doodlopende weg bereikt u ons typisch beplante perceel van 400 m² aan de rand van uw privéparkeerplaats. De omheinde tuin biedt rondom het vrijstaande huisje veel zonnige en schaduwrijke plekken om te verblijven of te spelen. Het grote zuidwestelijke terras voor de woon / eetkamer vangt de zon tot in de avonduren. En het goed beschermde grasveld in het zuidoosten met zijn schaduwrijke randvegetatie zorgt voor privacy, terwijl het tegelijkertijd vrij uitzicht op de uitgestrekte velden aan de rustige rand van het park biedt - ideaal om te ontspannen in een ligstoel. Veel in de tuin en het huis is net opnieuw ontworpen om nog meer vakantiekwaliteit te bieden.

De woon-eetkamer achter de brede glazen gevel naar het terras wordt gekenmerkt door de interessante mix van antieke eiken meubelen met actuele designobjecten. Van de moderne leren bank tot de stijlvolle Vertiko tot de keukenunit aan de ingang, van de eettafel Gateleg over de open haard tot de spiraalvormige houten trap - er zijn altijd interessante visuele referenties die verder reiken dan de twee smalle zijramen naar de tuin. De open haard onderstreept de ontspannen sfeer. Aan de noordoostelijke zijde naast de voordeur en de gang is ook afzonderlijk toegankelijk vanaf de buitenkant Berging met wasmachine, tuingereedschap en huishoudelijke artikelen, de combi-verwarming zorgt voor een het hele jaar door gebruik van het vakantiehuis te gebruiken. Vanuit de inkomhal met garderobe is de doucheruimte met toilet direct toegankelijk, een andere toiletruimte bevindt zich boven naast de slaapkamers. Terwijl de vloer op de begane grond overal betegeld was, hebben we een linoleumvloer op de zolder verplaatst - vriendelijk en gemakkelijk om allergielijders schoon te houden.

De twee slaapkamers elk over de gehele gevelbreedte van de bovenste verdieping van ongeveer 5 m bieden ruime kamer met bedden voor 4 volwassenen (1 tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden). Vrij tot aan de bergrug, je kunt diep ademhalen, rustig lezen in de comfortabele leesstoelen of gewoon genieten van het uitzicht op het park. Voor peuters hebben we ook reiswiegjes en kinderstoelen met een kleine tafel - en de populaire TripTrap voor de niet zo kleine. En voor de grotere en grotere zijn er ook hobby's / werkplekken met een fauteuil en een bureau voor bijvoorbeeld ongestoord surfen op het internet - beide objecten uit onze antieke collectie.

Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het huis en de tuin, voor tv met internationale en Duitse zenders of het genot van muziek uit de stereo-installatie, de ruimte in de woonkamer naast de open haard boven de ontworpen bank. En een speciale koptelefoonset spaart gezinsvrede tijdens bijvoorbeeld sportuitzendingen of programma's voor ochtendkinderopvang ...

We waarderen lekker eten en daarom zijn Orange Press, Raclette & Fondueset ... beschikbaar. Stijlvol servies voor diners of high tea zowel binnen als buiten is hier te vinden, evenals bijpassende accessoires. Zich goed voelen in de sfeer is een centraal motto van ons vakantiehuis 21 in Park De Wielen.

Koffiepauze! Geniet van de privacy van de tuin, speel een potje croquet, badminton of softbal met de kinderen op het grasveld voor het tuinpaviljoen, ontspan in de ligstoel vóór uw afspraak met de sportboule, de kabelbanen naast het kantinehuis zijn op uw gemak ...

Regenachtige dagen, zelfs in Nederland! Een hele kast vol bordspellen, veel boeken en muziek-cd's maken zelfs die dagen een gezinservaring. Of verwarm de open haard, sommige stammen staan ​​altijd in de mand, meer bossen zijn te vinden in veel boerderijen in de naburige dorpen.

We spelen graag golf, maar we zijn geen professionals. U kunt onze golfclub-set met zorg gebruiken, aanbevolen plaatsen in de buurt van Schagen kunnen met wielen worden bereikt.

Van mei tot eind september kunnen jong en oud zich vermaken in het rustige buitenzwembad van het park - gratis en op minder dan 200 meter van het huis. Ouders genieten van de dag op het terras van het kleine park-gastronomie, kinderen ravotten rond in het verwarmde kinderbad, zich vermaken op de grote speeltuin en de sportvelden. Er is hier geen stress op de vrije tijd, er is voldoende ruimte beschikbaar ... en misschien is zelfs de karper voor de avond van de Weil - visvergunningen verkrijgbaar bij het parkmanagement.

Nog steeds niet genoeg informatie? Bekijk onze gastfolder met veel tips, shopping-hulpmiddelen, beschrijvingen en kaarten

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4.5 km

4.5 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 65 km Schipol

65 km

Station 5 km Schagen

5 km

Snelweg-afrit 17 km Alkmaar

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Buiten het massatoerisme is het slechts een steenworp naar privé-vakantiepark De Wielen aan de Noord-Hollandse Noordzeekust. Voel u goed in Sint Maarten - ongeveer 4 km van de zee en het rustige stadje Schagen verwijderd - gelegen direct aan de oude Wielen in de schuilplaats van de meer dan 500 jaar oude Westfriese dijk. Hier bent u dicht bij vele toeristische bestemmingen en geniet u van de serene rust van een gecultiveerde wijk in stedelijke kwaliteit. Je kunt dus ook in "Schiet-tijden" helemaal niet spectaculair z. We kunnen bijvoorbeeld spectaculaire concerten en kunstexposities bezoeken tegenover ons in de Kerk in het naburige dorp Valkkoog. Ze kopen melk en vlees rechtstreeks van de biologische boer in het dorp, fietsen om de hoek naar de eco-winkel met een volledig assortiment. Veganistisch - geen probleem, bewust winkelen is vanzelfsprekend hier op het platteland. En ook de tuin- en keukenkruiden in de tuin van het vakantiehuis kunnen - afhankelijk van het seizoen / Wetterlage - graag geoogst worden, gewoon niet onze vele bloemen langs de tuingrenzen ...

Het privépark De Wielen met in totaal 50 vakantiewoningen, enkele chalets en caravanplaatsen aan de rand van de stad Sint Maarten is aan alle kanten omringd en omgeven door grachten. Onze ongeveer 400 m² plot is gelegen aan de rustige oostelijke rand van het park. De centrale voorzieningen in het park, zoals een buitenzwembad, een peuterbad, een kantinehuis, een speeltuin en sportvelden liggen op slechts twee minuten lopen, maar ver genoeg voor een vakantie in huis 21, buiten lawaai, verkeer en bezoekerstrucs. Direct bij de ingang van het park en de parkeerplaats voor bezoekers zijn twee natuurlijke meren met wandelpaden, vissteigers en rustplaatsen, waarin ook de grachten rond het park leiden.

De belangrijkste vakantiebestemmingen in de omgeving zijn allemaal gemakkelijk te bereiken per fiets of met veel vervoermiddelen. Het historische stadje Schagen met zijn cafés, winkels, museum, kasteel en de stadshaven kan het best worden verkend met de fiets en vervolgens te voet; Als alternatief kunt u de bus nemen naar Sint Maarten vanaf station Schagen. Om het unieke natuurgebied "Wildrijk" met zijn wilde hyacinten onder de oude bomen te bezoeken, volstaat de fiets. Voor een voorjaarsreis naar het tulpenpark van Anna Paulowna bij Den Helder wordt het gebruik van motorvermogen aanbevolen.

Het dichtstbijzijnde Noordzeestrand is de strandlagune in Sint Maartenzee met uitgestrekte zandstranden, duinranden en strandrestaurants. Gelegen aan de kustweg is een herberg met speeltuin, toeristische attracties en een grote, meestal gratis parkeergelegenheid. Het toegangspad van 800 m door het duingebied naar het strand kan ook goed worden beheerd door middel van een wandelwagen, rollator of rolstoel - als alternatief biedt de stad af en toe een vervoersdienst per elektrische golfkar. Vele andere strandwandelingen en strandstranden aan de Noord-Hollandse westkust worden gevolgd: naar het noorden beginnend met Callantsoog via Julianadorp tot aan Den Helder, of naar het zuiden via Petten, Schoorl naar Bergen aan Zee. Voor je verandering op strandvakanties wordt er dus voor gezorgd dat elk strandgedeelte en de naburige dorpen hun eigen karakter hebben. En je hebt maximaal een half uur rijden van De Wielen naar alle vakantiebestemmingen op de Kop van Noord-Holland nodig.

Dankzij de langeafstandstreinverbinding Schagen is de metropool Amsterdam gemakkelijk te bereiken met de trein in ongeveer een uur, de kaasmarkt in Alkmaar of de havenstad Den Helder in iets minder dan 30 minuten. En dan vanuit Den Helder ga je met een boot over de oceaan de wijde wereld in - of in ieder geval met de veerboot voor een dagtocht naar het nabijgelegen eiland Texel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen zijn inclusief energiekosten en toeristenbelasting.
De 65 € voor schoonmaak en aanbetaling van 25 € voor slagbomen dienen contant bij aankomst ter plaatse aan ons supportteam te worden overhandigd, spaartegoed ontvangt u bij terugkomst op de dag van vertrek.
De aanbetaling van 200 € moet samen met de laatste betaling worden overgemaakt en wordt binnen 1 week na uw vertrek aan u geretourneerd
On-site supportteam heeft het juiste vertrek van het huis bevestigd (vrij van schade, volledigheid van de inventaris, uitzetting).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Beddengoed, handdoeken en handdoeken van de gasten zijn te brengen, wasmachine is beschikbaar.

Wasserij: Wasmachine is in de Berging, plus kleding paard, beugels, mand. En voor meer strijkijzer en strijkplank ...

Huishouden: Ook in de Berging is een plank vol met schoonmaakmiddelen, handdoeken, papieren rollen.

Beveiliging: alle recreatieruimtes en de Berging zijn uitgerust met rookmelders. Brandblusser bevindt zich in de garderobe, buitenverlichting op de voordeur wordt geregeld door bewegingsdetectoren.

Apparaten: instructies voor de meeste apparaten bevinden zich in de la van de hoge borden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-11-2023


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Maria R. uit Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Precies wat we zochten!

Mooi, prachtig ingericht vakantiehuis
We zijn er verschillende keren geweest en hebben elke keer erg genoten van onze vakantie

Het strand is met de fiets snel te bereiken, evenals het zeer interessante dorp Schagen. Het vakantiepark De Wielen is rustig en verzorgd en biedt een aangename Nederlandse sfeer

Het huisje is ideaal gelegen aan het einde van het park. Zodat het altijd lekker rustig is, ook in het hoogseizoen, en u kunt genieten van de grote tuin
We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Fam. Rauth uit Sachsen-Anhalt

4,4
4 5 5 4 4
Toon Duits

Gezellig vakantiehuis met zeer mooie tuin

Het vakantiehuis ligt aan de rand van een vakantiepark en heeft een zeer mooie groene en ondoorzichtige tuin. In het vakantiepark is er een gemeenschappelijk zwembad, zeer geschikt voor kinderen omdat de Noordzee een beetje verder weg ligt. De service van de verhuurder was geweldig. We komen graag nog een keer terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2019

Zino R. uit Friedrichshafen

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus mit super Lage

1A Unterkunft, besonders für den Preis. Wir habe uns rundum wohlgefühlt. Es war sauber und der Kontakt zu den Vermietern super. Anbindung an andere Städte und zum Meer genial

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

November 2018

Sandra uit Duisburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Schattig huisje met grote tuin en smaakvolle inrichting

We hadden een geweldige tijd in het schattige huisje, dat met veel liefde was ingericht.
Het weer was geweldig voor de tijd van het jaar, zodat we de omgeving konden verkennen zonder nat te worden. Elke avond maakten we het ons gemakkelijk voor de open haard.

Het huis is zeer goed uitgerust, er is zelfs een vetvrije frituurpan zodat u uw eigen Nederlandse specialiteiten kunt maken. Er ontbreekt ook niets anders, elk kookidee zou gerealiseerd kunnen worden. Je had zelf kunnen bakken.

Het park is idyllisch en zowel het strand als het gezellige dorpje Schagen liggen op fietsafstand.

Het contact was prettig, er was veel informatie voor ons beschikbaar en de overdracht verliep soepel.
Absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Heidi W. uit 42555 Velbert

4,8
5 5 4 5

Kurzurlaub

Das Ferienhaus hat einen schönen großen Garten. Die Siedlung ist sehr ruhig und gepflegt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Eigentümergemeinschaft De Wielen 21
Dhr. Evertz

Dhr. Evertz

We houden van Holland, hebben lang gezocht en zijn er eindelijk uitgekomen! Pas sinds het najaar van 2017 zijn wij de trotse bezitters van dit vakantiehuis aan de Noordzeekust. Wij - Sabine, Dieter, Bine, Stefan en Lily - gebruiken, onderhouden en ontwerpen samen huis 21 in De Wielen als een familiehuis aan zee. Voormalig beroep van de oudere generatie, ontwerp en transformatie zijn nu onze hobby. Welzijn in combinatie met sfeer is onze zorg ... en we willen dit graag met u als onze gasten delen. We verheugen ons op uw bezoek.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 116858

Laatst bijgewerkt: 26.11.2023

Advertentie online sinds: 6 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/116858.htm


«Vakantiepark De Wielen Huis 21» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven