Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Duinnest - Duinresidentie Usedom

Usedom

Max.  4   gasten
73m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
73m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 24.04 tot 26.04.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 26.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Onze liefdevol ingerichte vakantiewoning is een maisonnette met balkon. Het strekt zich uit over 2 verdiepingen. De ruime woonkamer met lcd-tv, twee banken (2-zits en 3-zits) en een aparte leeshoek bevindt zich op de begane grond. De ruime eetkeuken is uitgerust met een grote eettafel die comfortabel plaats biedt aan 4 personen. In deze keuken vindt u alles wat u nodig heeft om te koken en van uw maaltijd te genieten. Vaatwasser, koelkast, fornuis met keramische kookplaat en oven, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en ander handig keukengerei zijn natuurlijk ook aanwezig.

De badkamer met een gezellig bad bevindt zich ook op deze verdieping. Vanaf het balkon hoor je het geluid van de zee en heb je uitzicht op het duin.

U kunt de bovenverdieping bereiken via een trap. Natuurlijk heeft deze een kinderbeveiliging. Er zijn 2 slaapkamers op de bovenverdieping. De grotere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden (200x90 cm). Verder heeft deze verdieping een kleine WC met wastafel.

In een klein schuurtje kunt u uw strandspullen of fietsen opbergen. U kunt uw auto direct voor de deur parkeren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 6 km Peenemünde

6 km

Station 0.8 km Karlshagen

0.8 km

Snelweg-afrit 43 km Gützkow

43 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw vakantiehuis ligt op het zonnigste deel van Duitsland, het eiland Usedom. De idyllische Baltische badplaats Karlshagen in het noorden van het eiland heeft zich van de oorspronkelijke visserskolonie ontwikkeld tot een heerlijke bestemming voor vakantiegangers. Hier heb je de Oostzee vlak voor je eigen huis zonder storende grote hotels of privé villa's. Het is slechts een paar stappen naar het strand, dat tot 70 m breed is. Daarom kunt u comfortabel voor het ontbijt een verfrissend eerste bad nemen in de Oostzee, rustig ook in uw badjas. Op dit moment heb je het strand bijna voor jezelf. Als het 's middags te warm wordt, bent u in 3 minuten terug in het appartement en kunt u een kopje koffie zetten en daarvan genieten op het balkon
Op het kilometerslange strand staan talrijke strandstoelen om te ontspannen. Aangezien het water erg ondiep is, kunnen zelfs de jongste gasten genieten van het graven en spetteren in het water.
Natuurlijk kun je hier veel strandsporten beoefenen. Er is een openbaar volleybalnet direct bij de ingang van het strand en de laatste ongeveer 20 meter voor de waterkant zijn meestal vrij voor voetbal, badminton, boccia, het bouwen van strandkastelen, enz. In het hoogseizoen is er vaak een enorme waterglijbaan op het strand.
Wie het nog actiever wil en op tijd een appartement boekt, kan ook deelnemen aan het grootste beachvolleybaltoernooi ter wereld (typ. eind juli). Recreatie- en wedstrijdsporters strijden op bijna 100 banen tegelijk. Zelfs als toeschouwer is het een unieke ervaring en op het laatst bij het avondlijke strandfeest met vuurwerk is iedereen enthousiast
Door het stevige en vlakke zandgebied direct aan het water is joggen hier ook uitstekend mogelijk. Vroege vogels worden beloond met een prachtige zonsopgang en het ontspannende geluid van de golven. De stress van het dagelijks leven wordt snel weggeblazen

Als u een afwisseling wilt van diepe ontspanning op het strand, biedt het noorden van het eiland voldoende afwisseling. Talrijke fietspaden nodigen u uit om zowel de directe omgeving als het achterland en het Boddengebied te verkennen. Als u uw eigen fiets niet wilt meenemen, kunt u bij de plaatselijke verhuurbedrijven een fiets van elk type huren, inclusief een aanhangwagen. Wandelaars komen zowel op het strand als in de talrijke kustbossen en dijklandschappen bij de Peen aan hun trekken. Niet alleen mensen met een allergie kunnen rustig ademhalen in de frisse lucht van de Oostzee en het bos.

Als u graag samen iets doet, zult u zeker iets vinden in het ruime aanbod van activiteiten die de kuuradministratie aanbiedt.
De plaatselijke gidsen bieden talrijke themawandelingen en verkenningen aan (barnsteenjacht, vliegveld Peenemünde, nordic walking, paddenstoelenjacht, lezingen in het Haus des Gastes, enz.) Het natuurbeschermingscentrum met talrijke tentoonstellingen over de plaatselijke fauna en flora bevindt zich eveneens in de onmiddellijke nabijheid van de vakantiewoning.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting moet ter plaatse worden betaald volgens de geldende voorschriften.

Aankomst: 16-19 uur
Vertrek: 7-10 uur
Afhankelijk van de beschikbaarheid is een vroege aankomst (vanaf 13.00 uur) of een laat vertrek (tot 13.00 uur) mogelijk tegen een toeslag van € 30,00 per persoon

Linnenpakketten kunnen rechtstreeks bij de beheerder worden gehuurd:
Beddengoed 12,00 €
2 handdoeken 10,00 €

Prijzen zijn onderhevig aan verandering totdat een bindende boeking is gemaakt
Gebruik altijd de prijscalculator voor definitieve prijzen! De individuele prijzen dienen slechts als exacte uitsplitsing.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornokosten gemäß vertraglicher Vereinbarung - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises, mindestens jedoch 50,00 € - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises ansonsten (später als 21 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises. Wir empfehlen den Abschluss einer privaten Reiserücktrittversicherung

meer informatie:

Natuurlijk bereikt u snel de keizerlijke kuuroorden of het centrum van het eiland met de Streckelberg en de indrukwekkende steile kust met de Usedommer Bäderbahn
Er is veel te ontdekken op Usedom. U zult zien dat één vakantie niet genoeg is, daarom hebben we veel vaste gasten in onze vakantiewoningen in Karlshagen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-12-2023


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,0 van 5
3.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2019

Michael B. uit 59174 Kamen

4,0
3.5 3.5 4 5

Tolle Lage zum Strand

Es war nicht alles Gold was glänzt aber wir haben uns trotzdem sofort wohl gefühlt. Allerdings waren für unseren Geschmack die Matratzen zu hart.
Wir würden die Wohnung auf jeden Fall nochmal buchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. R. Erdmann

Dhr. R. Erdmann

Leuk dat je langskomt, we willen ons even voorstellen: Jarenlang hadden we het probleem om een grotere en goed uitgeruste vakantiewoning te vinden voor ons gezin met 2 kinderen Dit zou eindelijk voorbij moeten zijn en na lang zoeken hebben we een droomflat gevonden in de Dünenresidenz Karlshagen. Aangezien de vakantiewoning ook met veel vrienden niet volledig bezet kan worden, willen wij deze graag aan u verhuren. Omdat de lucht aan de Oostzee zo heerlijk helder is, willen we dat in de flat ook zo houden en daarom verhuren we alleen aan niet-rokers. Vanwege allergieproblemen kunnen wij helaas geen huisdieren accepteren. We vragen om uw begrip. Wij willen dat onze gasten tevreden en vol energie terugkomen van hun vakantie. Laat ons weten wat u heeft gemist tijdens uw verblijf in de flat of wat er beter kan. Wij zullen proberen alle suggesties uit te voeren.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 117229

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/117229.htm


«Duinnest - Duinresidentie Usedom» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 26.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven